NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
The Raiders also announced that they have hired Austin King as their offensive quality control coach. King spent the last three years as the offensive coordinator at the University of Dayton.
több mint 5 éve
Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.
több mint 5 éve
Viktor! Te vagy az?!Fedett stadiont mindenhová!!!Még jó, hogy fedett lesz a stadion.Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Black_Adder
bmg
Bruce
több mint 5 éve
Fedett stadiont mindenhová!!!Még jó, hogy fedett lesz a stadion.Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Black_Adder
bmg
több mint 5 éve
Még jó, hogy fedett lesz a stadion.Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Black_Adder
több mint 5 éve
Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Carrnek jó lesz a sivatagban 😀
több mint 5 éve
Brady érkezése esetén Carr kiköthet Chicagoban.aha, a non-stop hidegbe???
Amadeus
amit mi tudunk, azt talán ők is.
több mint 5 éve
Brady érkezése esetén Carr kiköthet Chicagoban.Nem fog ide érkezni Brady, úgyhogy ezen kár pörögni
Amadeus
több mint 5 éve
Brady érkezése esetén Carr kiköthet Chicagoban.
több mint 5 éve
Egyszer ha bejön egy ruha, akkor nyomatni kell ezerrel. Amúgy meg a feketéhez minden passzol.Ulpi most irigyellek.Rendes csapatnak kell szurkolni. Nem ilyennek, ahol színes mezre sem telik.
Nem a csapat, az érzés miatt.
Gratulálok!
És bízom h nekünk is sikerül egyszer.... 🖤☠️
Surda
ulpianus
több mint 5 éve
Ez mar így alakult és marad is.Ulpi most irigyellek.Rendes csapatnak kell szurkolni. Nem ilyennek, ahol színes mezre sem telik.
Gratulálok!
Surda
ulpianus
több mint 5 éve
Ulpi most irigyellek.Rendes csapatnak kell szurkolni. Nem ilyennek, ahol színes mezre sem telik.
Gratulálok!
Surda

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Ulpi most irigyellek.Nem a csapat, az érzés miatt.
Gratulálok!
több mint 5 éve
SB W + Big Mac menü?Mégbármikor becserélném Grudent Andy-reReid olcsóbb is.
Rolni
ulpianus
Amadeus
Kizart h olcsóbb
több mint 5 éve
Mégbármikor becserélném Grudent Andy-reReid olcsóbb is.
Rolni
ulpianus
több mint 5 éve
bármikor becserélném Grudent Andy-reReid olcsóbb is.
Rolni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Alanis Morissette dala jut eszembe gaben írásáról! 😊Ha a kutyaütő Chiefs nyerni tudott egy Andy Reid-el....Egyik legjobb offensive minded edző, a legjobb QB-val és a legzoralabb O skill player kerettel, ja meg egy erősen javuló védelemmel...Én se kedvelem éppen a Chiefs, de messze nem kutyaütők és bármikor becserélném Grudent Andy-re
🤘gaben🤘
Rolni
több mint 5 éve
Ha a kutyaütő Chiefs nyerni tudott egy Andy Reid-el....Egyik legjobb offensive minded edző, a legjobb QB-val és a legzoralabb O skill player kerettel, ja meg egy erősen javuló védelemmel...Én se kedvelem éppen a Chiefs, de messze nem kutyaütők és bármikor becserélném Grudent Andy-re
🤘gaben🤘
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
The Raiders would take a $5 million cap charge by trading Carr before June 1. As the salary cap busts through the $200 million mark, it’s also a small paper price to pay in order to upgrade from Carr to Brady.
több mint 5 éve
Ha a kutyaütő Chiefs nyerni tudott egy Andy Reid-el....Egyenesen nekünk kellett volna nyerni tegnap.Többek között. A Jets meccs konkrétan szánalmas volt. Szerintem ezekkel a játékosokkal simán lehetett volna pozitív szezont hozni, és építeni is lehetne rájuk.6-4 utáni leolvadásra gondol gondolom...?!Ezzel a bohóccal min fejlesztenek? Max a jegyeladáson. A 7-9 meg szégyen volt ezzel a kerettel, rohadjanak meg.A hirek szerint a Raiders kesz lecsapni TB-re ha nem sikerul megallapodnia a Patriotakkal.egy dolog miatt örülök: nem vagyunk elégedettek a 7-9 szezonnal. Folyamatosan keresi a FO, hogy hol lehet fejleszteni. Ez a mentalitás tetszik.
topin
Amadeus
🤘gaben🤘
Amadeus
Rolni
🤘gaben🤘
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Egyenesen nekünk kellett volna nyerni tegnap.Többek között. A Jets meccs konkrétan szánalmas volt. Szerintem ezekkel a játékosokkal simán lehetett volna pozitív szezont hozni, és építeni is lehetne rájuk.6-4 utáni leolvadásra gondol gondolom...?!Ezzel a bohóccal min fejlesztenek? Max a jegyeladáson. A 7-9 meg szégyen volt ezzel a kerettel, rohadjanak meg.A hirek szerint a Raiders kesz lecsapni TB-re ha nem sikerul megallapodnia a Patriotakkal.egy dolog miatt örülök: nem vagyunk elégedettek a 7-9 szezonnal. Folyamatosan keresi a FO, hogy hol lehet fejleszteni. Ez a mentalitás tetszik.
topin
Amadeus
🤘gaben🤘
Amadeus
Rolni
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Többek között. A Jets meccs konkrétan szánalmas volt. Szerintem ezekkel a játékosokkal simán lehetett volna pozitív szezont hozni, és építeni is lehetne rájuk.6-4 utáni leolvadásra gondol gondolom...?!Ezzel a bohóccal min fejlesztenek? Max a jegyeladáson. A 7-9 meg szégyen volt ezzel a kerettel, rohadjanak meg.A hirek szerint a Raiders kesz lecsapni TB-re ha nem sikerul megallapodnia a Patriotakkal.egy dolog miatt örülök: nem vagyunk elégedettek a 7-9 szezonnal. Folyamatosan keresi a FO, hogy hol lehet fejleszteni. Ez a mentalitás tetszik.
topin
Amadeus
🤘gaben🤘
Amadeus
Rolni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "