NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Nekünk tuti, neki szopás! 😉Ian RapoportEz mennyire tuti?
Verified account @RapSheet
The #Raiders have released WR Antonio Brown. Wow.
gaborik
skat
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nem emiatt. Tavaly ilyenkor a legtöbb draftnyik úgy vélte pl. hogy ő lesz az első FCS-es, akit kiválasztanak idén áprilisban. Erre nagy megdöbbenésemre UDFA lett. Pedig pl. tavaly, amikor a UC Davis a Stanforddal összecsapott, elég jól játszott. Pl. a nagy Cardinal fan Fucu dicsérte, amikor arról kérdeztem, hogy teljesített egy első vonalbeli csapat ellen.Szerintem van benne bőven potenciál. De én örülnék a legjobban, ha nálunk hagynátok.Persze hogy van benne potencial szted. Mivel mar ketto percet volt a Jaxben. Igy elete vegeig minden vele kapcsolatos infot, minden letezo topicban megosztasz, ahol felmerul a Doss, Ross, Toss, vagy barmi hasonlo szo. 😀
iktriad
ulpianus
több mint 5 éve
skat
285
Ian RapoportEz mennyire tuti?
gaborik
több mint 5 éve
Willie Parker
15 409
Na ez tökös húzás. Remélem senki nem fogja alkalmazni.Ne reménykedj....autodrafton megkaptam ezt az idiótát fantasyben. Kb. 20 percenként k-be rakom a csapatba...
bcsarli
több mint 5 éve
Mindegy csak 32 topikban egyszerre a jaguárokról legyen szó.Szerintem van benne bőven potenciál. De én örülnék a legjobban, ha nálunk hagynátok.Persze hogy van benne potencial szted. Mivel mar ketto percet volt a Jaxben. Igy elete vegeig minden vele kapcsolatos infot, minden letezo topicban megosztasz, ahol felmerul a Doss, Ross, Toss, vagy barmi hasonlo szo. 😀
iktriad
ulpianus
több mint 5 éve
Valóban ez most itt a legfontosabb dolog.Szerintem van benne bőven potenciál. De én örülnék a legjobban, ha nálunk hagynátok.ha Doss olyan jó lenne, már rosteren lenne.Szvsz a mi practice squadunkból jön vissza Keelan Doss. Picsába, ha így lesz.Jövőre WR draft esélyesvagy gyorsan felszeditek dez-t 😀
Amadeus
gaborik
iktriad
d3Y
iktriad
több mint 5 éve
Szerintem van benne bőven potenciál. De én örülnék a legjobban, ha nálunk hagynátok.Persze hogy van benne potencial szted. Mivel mar ketto percet volt a Jaxben. Igy elete vegeig minden vele kapcsolatos infot, minden letezo topicban megosztasz, ahol felmerul a Doss, Ross, Toss, vagy barmi hasonlo szo. 😀
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Szerintem van benne bőven potenciál. De én örülnék a legjobban, ha nálunk hagynátok.ha Doss olyan jó lenne, már rosteren lenne.Szvsz a mi practice squadunkból jön vissza Keelan Doss. Picsába, ha így lesz.Jövőre WR draft esélyesvagy gyorsan felszeditek dez-t 😀
Amadeus
gaborik
iktriad
d3Y
több mint 5 éve
Na ez tökös húzás. Remélem senki nem fogja alkalmazni.
több mint 5 éve
deyell
11 702
ha Doss olyan jó lenne, már rosteren lenne.Szvsz a mi practice squadunkból jön vissza Keelan Doss. Picsába, ha így lesz.Jövőre WR draft esélyesvagy gyorsan felszeditek dez-t 😀
Amadeus
gaborik
iktriad
choose life
több mint 5 éve
Inkább a csapatból, ha a faszra gondolsz.Ian RapoportGruden csak kirakta az asztalra.
gaborik
Amadeus
több mint 5 éve
gaborik
514
Jövőre WR draft esélyesvagy gyorsan felszeditek dez-t 😀
Amadeus
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Elmehet a kurva anyjába, Jobb ez így!Remélem a büdös életben nem lesz csapata!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Jövőre WR draft esélyes
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Ian RapoportGruden csak kirakta az asztalra.
gaborik
több mint 5 éve
Kampman
28 359
Helyes döntés volt, semmi pozitív dolog nem jöhetett volna ezek után, ha rosteren marad.
több mint 5 éve
Levi
597
Na, vége.
több mint 5 éve
Maniac84
592
Hihetetlen, hogy ebből az óriási primadonnáskodásból amit AB leművel alig lehetett a Steelers-es korszaka végéig valamit érzékelni. Eddig is nagyra tartottam a Pittsburgh-i franchise-t, még nagyobbat nőttek a szememben azzal, hogy ezt az embert majd egy évtizedig kordában és produktívan tartották.
több mint 5 éve
deyell
11 702
tehát egy bipoláris, gyógyszereket nem szedő figuráért adtunk 3. és 5. kört és nem kaptunk cserébe semmit az idegeskedésen kívül. csodálatos.
choose life
több mint 5 éve
Figyi ez az egész, így ebben a formában tragédia, nem is beszélve arról, hogy milyen szintű karaktergyilkosság ez a Riders brand ellen. 15-16 éve csak "szar" a raiders, most szintet lépett a dolog.Mi a faszom történt?!Nem hiszem, hogy nincs jobb forrasod. De akinek hasznos, magyarul:
Amadeus
fuzovelkifele.com/2019/09/antonio-brown-addig-hepciaskodott-hogy-fizetes-nelkul-kiulheti-az-evet/
Ja, es ennyit arrol, hogy Gruden becsicskul.
ulpianus
Én végig élveztem agy Richard Shermannel, Doug Baldwinnak és Marshall Lynchel nehezített vesztes SB utáni szenvedést. Az nagyon nem ez volt. De láttunk csodákat a 9 ersnél, amikor ifjabb Yorkot beblitzelte a média, gyakorlatilag követelve, hogy tűnjön el a picsába. Ezeknél az eseteknél nem tört darabokra a logo, abból vissza lehetett jönni... de ez a cirkusz. De megyek is mert erre az előadásra nem vettem jegyet.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 013
Hát nem gondoltam volna hogy AB ilyen fasz hogy elegózik 30 millát, de tévedtem. Ronda agyrázkódásokat szervezett össze abban a régi sisakban...
több mint 5 éve
gaborik
514
Ian RapoportVerified account @RapSheet
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
skat
285
Várjuk ki a végét! 😀Mi a faszom történt?!Ja, es ennyit arrol, hogy Gruden becsicskul.
Amadeus
ulpianus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Asszonnyal voltam egész délután, erre majd felrobban a telefonom.Mi a faszom történt?!Nem hiszem, hogy nincs jobb forrasod. De akinek hasznos, magyarul:
Amadeus
fuzovelkifele.com/2019/09/antonio-brown-addig-hepciaskodott-hogy-fizetes-nelkul-kiulheti-az-evet/
ulpianus