Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Majd Von Miller vagy Harris pofáncsapja és mindenki boldog lesz (nem kívánom persze, de nem lepődnék meg...)
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Drága mesterem Jeff Hanneman szerencsére nem érte meg ezt.Alzado, Matuszek, Millen, Romanowski... a csapat amelyik egyedüliként (szerintem) 1.körben kickert és puntert is draftolt már egyaránt.
Ez Al Davis csapata, itt játszott Long, Stabler, az Assassin.
A leghíresebb számítógépes játékot nem Lombardinak hívják, és nem is Belichicknek.
Ehhez képest ide jár a fél világ röhögni, meg kiontani az epéjét.
Lenne tovább is de ennél többet ér a cimboraság.
Helmut Zimmer
Ulpi örök érvényű véleményét tudom csak idézni: itt semmi sem működik ami máshol, és működik az, az ami meg máshol nem.
Dehát csak egy különc csapat vagyunk.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Amadeus mar mar megint reszegen ment dolgozni. Ez az eredmenye.Bohocok gyulekezete.Azért ez így erős na !
Stez
Ezzel mindenkit minősítesz szurkolót ,edzőt,GM-et,tulajdonost,játékost.
Holott rohadtúl nem tudjuk mi történt és hogy kik döntöttek a dologban.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Drága mesterem Jeff Hanneman szerencsére nem érte meg ezt. Ez Al Davis csapata, itt játszott Long, Stabler, az Assassin.
A leghíresebb számítógépes játékot nem Lombardinak hívják, és nem is Belichicknek.
Ehhez képest ide jár a fél világ röhögni, meg kiontani az epéjét.
Lenne tovább is de ennél többet ér a cimboraság.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gruden is megerositette h AB jatszik.
több mint 5 éve
Bohocok gyulekezete.Az összes sport erről szól.
Stez
Panem et circenses
A cirkusz megvolt, most lehet csámcsogni a kenyéren! 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bohocok gyulekezete.Azért ez így erős na !
Stez
Ezzel mindenkit minősítesz szurkolót ,edzőt,GM-et,tulajdonost,játékost.
Holott rohadtúl nem tudjuk mi történt és hogy kik döntöttek a dologban.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Ha csinál 2000 yardot és playoff, akkor elfelejtem neki. Ha nem, akkor még 1 köre lesz Levivel.
több mint 5 éve
Rapapo szerint játszik week 1-en.Becsicskultunk bazmeg, ezt is megértük.
több mint 5 éve
Levi
597
Ha Gruden visszaengedte ma bocsánatot kérni, akkor fixen marad. Innentől max annyi a kérdés, hogy eltiltjuk-e 1 meccsre. | nem fogjuk |
több mint 5 éve
Surda
3 297
Nem tudom, komolyan. www.silverandblackpride.com/2019/9/6/20853000/antonio-brown-issues-emotional-apology-raiders-teammates-practice-incident-threatened-mike-mayock
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Kedvenc topikom!“There isn’t an issue as far as I’m concerned, outside of what happened a couple days ago in practice,” Rosenhaus said. “Antonio is looking forward to putting all of this stuff behind him. He wants to play football. He wants to play for the Raiders. He wants to have a good relationship with the team. That’s why he signed with them. That’s why he was traded there. . . . We want him to have a good relationship with Jon Gruden, Mike Mayock, his teammates.”Szopjon le. Remélem a nap végére kibasszuk.
Amadeus
Levi
több mint 5 éve
Surda
3 297
profootballtalk.nbcsports.com/2019/09/06/antonio-brown-attends-raiders-team-meeting-gives-emotional-apology/👀 Anyám 😜
több mint 5 éve
T.O. 😁Meg ha AB nem marad, akkor le is lehetne igazolni, rögtön.
m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2590172754379425/?type=3&source=48
steelwolf
több mint 5 éve
T.O. 😁m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2590172754379425/?type=3&source=48
több mint 5 éve
skat
285
ha ezt benyelik,akkor számomra megbukott a Gruden és Mayock akármi lesz a vége...“There isn’t an issue as far as I’m concerned, outside of what happened a couple days ago in practice,” Rosenhaus said. “Antonio is looking forward to putting all of this stuff behind him. He wants to play football. He wants to play for the Raiders. He wants to have a good relationship with the team. That’s why he signed with them. That’s why he was traded there. . . . We want him to have a good relationship with Jon Gruden, Mike Mayock, his teammates.”Aha 😎
Amadeus
Gondolom végig medellezték, hogy most bukós a műsor. Csak focizni akar? Ok rendben. Csak egy két dolgot helyre kell tenni fixre. Én tuti csinálnék egy új záradékot, mert ha most ezt megússza és életbe lép a lóvëja, ugyan ilyen gyökér lesz. Biztosíték kell, mint pl Elliottnàl
Surda
Még örülhetünk,hogy Burfict,Richie nyugton van... (még) 😀
több mint 5 éve
Surda
3 297
“There isn’t an issue as far as I’m concerned, outside of what happened a couple days ago in practice,” Rosenhaus said. “Antonio is looking forward to putting all of this stuff behind him. He wants to play football. He wants to play for the Raiders. He wants to have a good relationship with the team. That’s why he signed with them. That’s why he was traded there. . . . We want him to have a good relationship with Jon Gruden, Mike Mayock, his teammates.”Aha 😎
Amadeus
Gondolom végig modellezték, hogy most bukós a műsor. Csak focizni akar? Ok rendben. Csak egy két dolgot helyre kell tenni fixre. Én tuti csinálnék egy új záradékot, mert ha most ezt megússza és életbe lép a lóvéja, ugyan ilyen gyökér lesz. Biztosíték kell, mint pl Elliottnàl
Szerkesztette: Surda
több mint 5 éve
Levi
597
“There isn’t an issue as far as I’m concerned, outside of what happened a couple days ago in practice,” Rosenhaus said. “Antonio is looking forward to putting all of this stuff behind him. He wants to play football. He wants to play for the Raiders. He wants to have a good relationship with the team. That’s why he signed with them. That’s why he was traded there. . . . We want him to have a good relationship with Jon Gruden, Mike Mayock, his teammates.”Szopjon le. Remélem a nap végére kibasszuk.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
“There isn’t an issue as far as I’m concerned, outside of what happened a couple days ago in practice,” Rosenhaus said. “Antonio is looking forward to putting all of this stuff behind him. He wants to play football. He wants to play for the Raiders. He wants to have a good relationship with the team. That’s why he signed with them. That’s why he was traded there. . . . We want him to have a good relationship with Jon Gruden, Mike Mayock, his teammates.”
több mint 5 éve
Surda
3 297
Plussz a pályán a belét is kihajtotta, a másét meg kitépte. Igazi Old School Raider Face 🖤☠️ez a szintű agyrém szerintem nem volt benne. Várható volt, hogy nehéz karakter - mint T.O. anno -, hogy vannak faszságai, hisztik, de ez a verekedős dolog azért eléggé új. Szerintem Matuszak óta nem volt olyan játékosunk, aki staffnak ment volna neki szerintem. Mentségére szóljon, hogy ő végig drogozta és kokszolta a karrierjét, ergo rendesen meghülyült a végére. AB magától jutott ide.Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha drafton kifejezetten jó karakterű, dolgos prospecteket húzunk, akkor FA-n, miért az ellenkezőjét? (azt meg sem említem, hogy olyanok helyére, akik szintén top magaviselettel voltak megáldva...)Mert nagyon ritkán adódik, hogy egy posztján minimum top3 as játékost megszerezhetsz hiányposztra egy 3. körért.
Pari
Bárki meglépte volna. Nem volt a homlokára írva, hogy ostoba lesz, még ha a steelersnél voltak is erre utaló jelek..
gordon
Amadeus
több mint 5 éve
TO nehéz ember volt, rossz természettel, AB meg egy pöcs nárcisztikus személyiségzavarral.ez a szintű agyrém szerintem nem volt benne. Várható volt, hogy nehéz karakter - mint T.O. anno -, hogy vannak faszságai, hisztik, de ez a verekedős dolog azért eléggé új. Szerintem Matuszak óta nem volt olyan játékosunk, aki staffnak ment volna neki szerintem. Mentségére szóljon, hogy ő végig drogozta és kokszolta a karrierjét, ergo rendesen meghülyült a végére. AB magától jutott ide.Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha drafton kifejezetten jó karakterű, dolgos prospecteket húzunk, akkor FA-n, miért az ellenkezőjét? (azt meg sem említem, hogy olyanok helyére, akik szintén top magaviselettel voltak megáldva...)Mert nagyon ritkán adódik, hogy egy posztján minimum top3 as játékost megszerezhetsz hiányposztra egy 3. körért.
Pari
Bárki meglépte volna. Nem volt a homlokára írva, hogy ostoba lesz, még ha a steelersnél voltak is erre utaló jelek..
gordon
Amadeus
Még csak össze se lehet őket ilyeténképpen hasonlítani.
több mint 5 éve
assisted by Vontazeez a szintű agyrém szerintem nem volt benne. Várható volt, hogy nehéz karakter - mint T.O. anno -, hogy vannak faszságai, hisztik, de ez a verekedős dolog azért eléggé új. Szerintem Matuszak óta nem volt olyan játékosunk, aki staffnak ment volna neki szerintem. Mentségére szóljon, hogy ő végig drogozta és kokszolta a karrierjét, ergo rendesen meghülyült a végére. AB magától jutott ide.Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha drafton kifejezetten jó karakterű, dolgos prospecteket húzunk, akkor FA-n, miért az ellenkezőjét? (azt meg sem említem, hogy olyanok helyére, akik szintén top magaviselettel voltak megáldva...)Mert nagyon ritkán adódik, hogy egy posztján minimum top3 as játékost megszerezhetsz hiányposztra egy 3. körért.
Pari
gordon
Amadeus
több mint 5 éve
Mayock odaadta neki a draftboardot, AB meg jo fos jatekosokat huzott emiatt a GM-jatekban. Mayocknak ezek utan bunhodnie kellett, es ertheto.ez a szintű agyrém szerintem nem volt benne. Várható volt, hogy nehéz karakter - mint T.O. anno -, hogy vannak faszságai, hisztik, de ez a verekedős dolog azért eléggé új. Szerintem Matuszak óta nem volt olyan játékosunk, aki staffnak ment volna neki szerintem. Mentségére szóljon, hogy ő végig drogozta és kokszolta a karrierjét, ergo rendesen meghülyült a végére. AB magától jutott ide.Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha drafton kifejezetten jó karakterű, dolgos prospecteket húzunk, akkor FA-n, miért az ellenkezőjét? (azt meg sem említem, hogy olyanok helyére, akik szintén top magaviselettel voltak megáldva...)Mert nagyon ritkán adódik, hogy egy posztján minimum top3 as játékost megszerezhetsz hiányposztra egy 3. körért.
Pari
gordon
Amadeus