Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Gondolom Belichick már jön egy 7. körös ajánlattal AB-ért...
több mint 5 éve
A kártyajátékokba való ismeretem kimerül a Hearthstoneban, autós kártyákban, kanasztában meg abban, amit a Maverickben, a Megint Dühbe jövünk és Korda Gyuri bácsi közvetítései alatt láttam. 😊ekkora rutinnal illik nekiIktriad nagy Zsugabubus megoldja a tutit és leosztja a zsugát...Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
ThundersNFL
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
ekkora rutinnal illik nekiIktriad nagy Zsugabubus megoldja a tutit és leosztja a zsugát...Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
ThundersNFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Aki tud, az tud. 😉 Amúgy még egyszer jobbulást!Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
több mint 5 éve
Iktriad nagy Zsugabubus megoldja a tutit és leosztja a zsugát...Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
több mint 5 éve
Szerintem most örömtáncot járnak a Pittsburghben...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Pedig én azt hittem dafkéból tol egy 1500 10+ td-s szezont. De ez egy fasz. Egyáltalán miért akarta kibombázni mayockot?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
több mint 5 éve
Má megint mi folyik itt Gyöngyösön?Én azt csodálom, hogy nem a Galaxy4 college közvetítése alatt történt mindez.
Egy nyomorék szezonnyitást sem lehet más balhéja nélkül elvégezni? 😀 😀
Burfict lefog vkit? Érzek némi ellent mondást (azzal együtt, hogy őt csípem) 😊
dande
A szezonnyitó alatt 2 hete Luck visszavonult.
Múlt héten jöttek BoB agymenései.
Most szombaton mi lesz? AB új csapatot talál: Újbuda Rebels (ők még vannak amúgy? 😊 )
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/LesBowen/status/1169673678424084481?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3Araider_forums%7Ctwcon%5Etimelinechrome&ref_url=https%3A%2F%2Fraiderforums.com%2Fviewtopic.php%3Ff%3D3%26t%3D15140%26start%3D795
több mint 5 éve
Kampman
28 359
Ez az ember egy komplett idióta, mindig is az volt és soha nem fog megváltozni. Tök egyértelmű volt, hogy ez lesz.Most már tényleg csak a nagyon elkeseredett csapatok fognak vele próbálkozni, de ők se nagyon.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
több mint 5 éve
" AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "De ez is milyen gyerekes mar. Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele. Egeszen hihetetlenul ovis dolog.
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Má megint mi folyik itt Gyöngyösön? Egy nyomorék szezonnyitást sem lehet más balhéja nélkül elvégezni? 😀 😀
Burfict lefog vkit? Érzek némi ellent mondást (azzal együtt, hogy őt csípem) 😊
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/LeviDamien/status/1169676974240874496
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
" AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Szerintem Carr örül neki.
Amadeus
Steelers fan
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Magyarország "hold my beer".Ezek szerint... Amúgy ha valakit Burfict fog vissza, az kb olyan kategória, mintha Görögország adna valakinek kölcsön.Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.de amúgy faszom, ha nem fogja Burfict akkor megüti a GM-t? Mi a fasz van ennek az embernek a fejében?
twitter.com/AdamSchefter/status/1169653449677508609
És ha meg Burfict nem fogja le AB-t, akkor jöhetett volna a szó szerinti Hard Knocks.
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 5 éve
Ezek szerint... Amúgy ha valakit Burfict fog vissza, az kb olyan kategória, mintha Görögország adna valakinek kölcsön.Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.de amúgy faszom, ha nem fogja Burfict akkor megüti a GM-t? Mi a fasz van ennek az embernek a fejében?
És ha meg Burfict nem fogja le AB-t, akkor jöhetett volna a szó szerinti Hard Knocks.
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
" AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.de amúgy faszom, ha nem fogja Burfict akkor megüti a GM-t? Mi a fasz van ennek az embernek a fejében?
iktriad
több mint 5 éve
Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.twitter.com/AdamSchefter/status/1169653449677508609
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
imádom ezt az egészet amúgyhogy is mondjam, még nagyobbat tudnék röhögni, ha nem nálunk történne.
shawnka
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Remelem bukja szepen a 30 misijet es vetminert sem viszi egyetlen elmebajos GM sem. Egy idiotaval kevesebb lesz leg a ligaban.