Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Valaki Legyen szíves osszefoglalni mi is történik a Raiders-nél??Dióhéjban.
(Nem beszelni angol)
Mi van most AB-vel?Mi ez a levél ?
Most akkor Raiders kivágta vagy mi?
És hogy jön ide Burfict?
Rózsa Sándor (betyár)
Burfict fogta vissza, hogy nem menjen ölre Mayockkal.
Még nem, de hamarosan megtörténhet.
Megörült? Kirakta a web 2.0-ra Mayock neki szóló súlyosan megrovó levelét.
több mint 5 éve
Jó ez az új sisakbiznisz 😀 Nagy reklám arc, ha pályára sem lép 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Williams jó lesz.Hm ok rebuild. Nem tudom hogy ha egy csapat rebuildel akkor miért engedi el a 2 fiatal prime timeban lévő tehetségét. AB-nek mennyi pénzt adtatok? Amúgy se értettem nálatok ezt a rebuild dolgot. Elvileg megvolt/van a fiatal QB, jó WR és egy valszeg future HOF a liga egyik ha nem a legjobb védő játékosa... Mack amúgy 4-3 DE-ként is pró bowler volt...1-2 jó draft és teljesen jó lehetett volna ez. Mind egy most ebbe kár belemenni. Én örülök hogy így alakult. Érdekes belegondolni hogy az AB-rá és Williamsre kb annyi pénzt adtatok volna ki hogy abból kb kijött volna Mack...mégis mit mondott volna? Mack kurva sokat kért, és a mi 4-3as védelmünkbe nem érte meg. Vele is bottom 10 volt. Nálatok 3-4ben kurva nagyot megy, ezt elismerem. A mi cap helyzetünket viszont megnyomorította volna a rebuilding elején. Ezért ment. Cooper ugyanez. Ne keverjük a kettőt össze.Nyilván nem csak ezért. Arra viszont tisztán emlékszem amikor azt nyilatkozta hogy ha nem engedik el Macket akkor nem lett volna pénz AB-re meg Williamsre. Nem euért ment Mack, de tudta Gruden hogy faszságot csinált, így amikor megszerezték AB-t akkor betolta ezt...Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...nem ezért ment Mack.
Tomcsik
Amadeus
Tomcsik
Amadeus
Tomcsik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Hm ok rebuild. Nem tudom hogy ha egy csapat rebuildel akkor miért engedi el a 2 fiatal prime timeban lévő tehetségét. AB-nek mennyi pénzt adtatok? Amúgy se értettem nálatok ezt a rebuild dolgot. Elvileg megvolt/van a fiatal QB, jó WR és egy valszeg future HOF a liga egyik ha nem a legjobb védő játékosa... Mack amúgy 4-3 DE-ként is pró bowler volt...1-2 jó draft és teljesen jó lehetett volna ez. Mind egy most ebbe kár belemenni. Én örülök hogy így alakult. Érdekes belegondolni hogy az AB-rá és Williamsre kb annyi pénzt adtatok volna ki hogy abból kb kijött volna Mack...mégis mit mondott volna? Mack kurva sokat kért, és a mi 4-3as védelmünkbe nem érte meg. Vele is bottom 10 volt. Nálatok 3-4ben kurva nagyot megy, ezt elismerem. A mi cap helyzetünket viszont megnyomorította volna a rebuilding elején. Ezért ment. Cooper ugyanez. Ne keverjük a kettőt össze.Nyilván nem csak ezért. Arra viszont tisztán emlékszem amikor azt nyilatkozta hogy ha nem engedik el Macket akkor nem lett volna pénz AB-re meg Williamsre. Nem euért ment Mack, de tudta Gruden hogy faszságot csinált, így amikor megszerezték AB-t akkor betolta ezt...Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...nem ezért ment Mack.
Tomcsik
Amadeus
Tomcsik
Amadeus
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Valaki Legyen szíves osszefoglalni mi is történik a Raiders-nél??(Nem beszelni angol)
Mi van most AB-vel?Mi ez a levél ?
Most akkor Raiders kivágta vagy mi?
És hogy jön ide Burfict?
több mint 5 éve
twitter.com/VicTafur/status/1169665597581381632Agysebész klub
Amadeus
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/VicTafur/status/1169665597581381632
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
mégis mit mondott volna? Mack kurva sokat kért, és a mi 4-3as védelmünkbe nem érte meg. Vele is bottom 10 volt. Nálatok 3-4ben kurva nagyot megy, ezt elismerem. A mi cap helyzetünket viszont megnyomorította volna a rebuilding elején. Ezért ment. Cooper ugyanez. Ne keverjük a kettőt össze.Nyilván nem csak ezért. Arra viszont tisztán emlékszem amikor azt nyilatkozta hogy ha nem engedik el Macket akkor nem lett volna pénz AB-re meg Williamsre. Nem euért ment Mack, de tudta Gruden hogy faszságot csinált, így amikor megszerezték AB-t akkor betolta ezt...Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...nem ezért ment Mack.
Tomcsik
Amadeus
Tomcsik
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Raiders plan to void Antonio Brown’s guaranteed money due to a ‘conduct detrimental to the club’ clause in his contract, and then release him.Címeres ökör lesz aki leigazolja.
Jó, hát ez kb. borítékolható ezek után. Kíváncsi vagyok ki fog rárepülni, ha tényleg így lesz.
shawnka
Steelers fan
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Raiders plan to void Antonio Brown’s guaranteed money due to a ‘conduct detrimental to the club’ clause in his contract, and then release him.Ha van esze a GM-eknek akkor senki...
Jó, hát ez kb. borítékolható ezek után. Kíváncsi vagyok ki fog rárepülni, ha tényleg így lesz.
shawnka
több mint 5 éve
Raiders plan to void Antonio Brown’s guaranteed money due to a ‘conduct detrimental to the club’ clause in his contract, and then release him. Jó, hát ez kb. borítékolható ezek után. Kíváncsi vagyok ki fog rárepülni, ha tényleg így lesz.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Nyilván nem csak ezért. Arra viszont tisztán emlékszem amikor azt nyilatkozta hogy ha nem engedik el Macket akkor nem lett volna pénz AB-re meg Williamsre. Nem euért ment Mack, de tudta Gruden hogy faszságot csinált, így amikor megszerezték AB-t akkor betolta ezt...Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...nem ezért ment Mack.
Tomcsik
Amadeus
több mint 5 éve
Surda
3 297
Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...Nem
Tomcsik
több mint 5 éve
Surda
3 297
Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...
Tomcsik
Qrvára nem ezért!Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...nem ezért ment Mack.
Tomcsik
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...nem ezért ment Mack.
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Amúgy ilyenkor belegondoltok hogy Gruden elengedte Macket ezért? 1x azt nyilatkozta hogy ha nem megy Mack akkor nem lehetne itt Brown...
több mint 5 éve
Surda
3 297
AL? kibaszná mind a kettőt 😀twitter.com/ProFootballTalk/status/1169660129819660300Van, aki nem Mayockot választaná egy ilyen nyári cirkusz után? *
na ti kit választanátok
shawnka
*Al Davis, de ő már, mint ezt a Bang Radio Hourban kiderült -akarata ellenére- a Mennyben van.
iktriad
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/AllbrightNFL/status/1169660512147140608twitter.com/RapSheet/status/1169662591116951552?s=19
több mint 5 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/1169660129819660300Van, aki nem Mayockot választaná egy ilyen nyári cirkusz után? *
na ti kit választanátok
shawnka
*Al Davis, de ő már, mint ezt a Bang Radio Hourban kiderült -akarata ellenére- a Mennyben van.
több mint 5 éve
Szerintem későn kezdték el ezt a sisakhisztit, mert már rég beütötte a fejét az ember. Már csak azt várom, hogy ezek után visszavonul és hiábavaló volt a szponzori szerződés.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
A Browns most már egy komoly csapat. Hely sincs neki a csapatban és biztos hogy nem kell nekik egy időzített bomba a csapatba. Mi lenne ott ha nem neki lenne a legtöbb elkapása és yardja bármelyik meccsen?Ha kéne fogadni én... a Brownst mondanám!Bengals, Dolphins, Jax biztos 😀10 csapat sincs aki ezek után szerződtetné , mert egy időzített bomba a gyerek. Ráadásul nálunk ellene fordult az öltöző és biztos vagyok benne, hogy a Raidersben is utálják a játékostársai már. Kell egy ilyen bomlasztó ember a csapatodba?A 32 csapatból 20 tuti szorítana neki helyet a rosteren ha AB megkeresné őket.Szinte biztosra veszem, hogy emberünk másik csapatba akart menni, nem pedig ide és nemes egyszerűséggel arra játszik, hogy kivágják.Jó, csak ezek után melyik csapat akarja majd leigazolni?
Tarsi
iktriad
Tarsi
pfefe8
shawnka
iktriad
Steelers fan
több mint 5 éve
Ez nem az NBA, hogy a 2031-es nem Top 6 védett picket is el lehet tradelni. 😊 😊 😊szerintem BoB már telefonált Mayocknak, hogy vinné AB-t 2 1. körért + Wattért.Dolphins McKenzievel biztos nem. A Bengals mindig tuti befutó, esetleg 49ers. BoB a wild card.Bengals, Dolphins, Jax biztos 😀10 csapat sincs aki ezek után szerződtetné , mert egy időzített bomba a gyerek. Ráadásul nálunk ellene fordult az öltöző és biztos vagyok benne, hogy a Raidersben is utálják a játékostársai már. Kell egy ilyen bomlasztó ember a csapatodba?A 32 csapatból 20 tuti szorítana neki helyet a rosteren ha AB megkeresné őket.Szinte biztosra veszem, hogy emberünk másik csapatba akart menni, nem pedig ide és nemes egyszerűséggel arra játszik, hogy kivágják.Jó, csak ezek után melyik csapat akarja majd leigazolni?
Tarsi
iktriad
Tarsi
pfefe8
shawnka
Amadeus
shawnka
több mint 5 éve
szerintem BoB már telefonált Mayocknak, hogy vinné AB-t 2 1. körért + Wattért.Dolphins McKenzievel biztos nem. A Bengals mindig tuti befutó, esetleg 49ers. BoB a wild card.Bengals, Dolphins, Jax biztos 😀10 csapat sincs aki ezek után szerződtetné , mert egy időzített bomba a gyerek. Ráadásul nálunk ellene fordult az öltöző és biztos vagyok benne, hogy a Raidersben is utálják a játékostársai már. Kell egy ilyen bomlasztó ember a csapatodba?A 32 csapatból 20 tuti szorítana neki helyet a rosteren ha AB megkeresné őket.Szinte biztosra veszem, hogy emberünk másik csapatba akart menni, nem pedig ide és nemes egyszerűséggel arra játszik, hogy kivágják.Jó, csak ezek után melyik csapat akarja majd leigazolni?
Tarsi
iktriad
Tarsi
pfefe8
shawnka
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Dolphins McKenzievel biztos nem. A Bengals mindig tuti befutó, esetleg 49ers. BoB a wild card.Bengals, Dolphins, Jax biztos 😀10 csapat sincs aki ezek után szerződtetné , mert egy időzített bomba a gyerek. Ráadásul nálunk ellene fordult az öltöző és biztos vagyok benne, hogy a Raidersben is utálják a játékostársai már. Kell egy ilyen bomlasztó ember a csapatodba?A 32 csapatból 20 tuti szorítana neki helyet a rosteren ha AB megkeresné őket.Szinte biztosra veszem, hogy emberünk másik csapatba akart menni, nem pedig ide és nemes egyszerűséggel arra játszik, hogy kivágják.Jó, csak ezek után melyik csapat akarja majd leigazolni?
Tarsi
iktriad
Tarsi
pfefe8
shawnka