Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
skat
285
Remélem megszabadulunk tőle,többet árt,mint használ...Ez is igaz.AB pedig egy fasz!Mayock eddig jó GM.
shawnka
Amadeus
steelwolf
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Ez is igaz.AB pedig egy fasz!Mayock eddig jó GM.
shawnka
Amadeus
steelwolf
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
AB pedig egy fasz!Mayock eddig jó GM.
shawnka
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Mayock eddig jó GM.
shawnka
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/CaptDerekCarr/status/1168526493359603712?s=19&fbclid=IwAR0R4xorEQVqHMUrmLnbrEwB8cm75xI7ZJ3hhVd_AhUzNfsCFRyJjwKDthUakkor kezdjünk hangolódni arra, hogy a MNF-n elverjük a szamarakat.
több mint 5 éve
Good kezd RG-ban a Broncos ellen, a LG pozícióért Cooper és Devey versenyeznek. Várom már Richie és Gabe visszatérését.Szegény Carr, meg fog dögleni
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Good kezd RG-ban a Broncos ellen, a LG pozícióért Cooper és Devey versenyeznek. Várom már Richie és Gabe visszatérését.
több mint 5 éve
Na ez eszembe se jutott. Mondjuk Peterman kapcsán kicsit fura így is, mert majd akkor Kizer megy a levesbe? PS eligible lehet ő még akkor esetleg? Az lehet még egy "kiskapu" esetlegHa minden igaz, akkor így szezon közben vissza lehet őket hozni. A visszatérős IR feltétele, hogy az 53-mas keret kihírdetése után kerüljön IR-re. Minden csapat ezt csinálta. Rosteren hagyta azokat akiket visszatérős IR-re akart, aztán a keretszűkítés után IR-re tette őket, aztán visszahozta azokat, akiket csak emiatt rúgott ki. Pecc, Broncos, Ti, gondolom majdnem mindenki más is, sor állt a kiskapu előtt...Sorrendisége a lépéseknek fura, de a végeredmény számít, az meg ok. Ez már lehet a végleges 53...twitter.com/VicTafur/status/1168585274864979968?s=09Kicsit kaotikus
Bruce
Amadeus
Rolni
Black_Adder
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Ha minden igaz, akkor így szezon közben vissza lehet őket hozni. A visszatérős IR feltétele, hogy az 53-mas keret kihírdetése után kerüljön IR-re. Minden csapat ezt csinálta. Rosteren hagyta azokat akiket visszatérős IR-re akart, aztán a keretszűkítés után IR-re tette őket, aztán visszahozta azokat, akiket csak emiatt rúgott ki. Pecc, Broncos, Ti, gondolom majdnem mindenki más is, sor állt a kiskapu előtt...Sorrendisége a lépéseknek fura, de a végeredmény számít, az meg ok. Ez már lehet a végleges 53...twitter.com/VicTafur/status/1168585274864979968?s=09Kicsit kaotikus
Bruce
Amadeus
Rolni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Sorrendisége a lépéseknek fura, de a végeredmény számít, az meg ok. Ez már lehet a végleges 53...twitter.com/VicTafur/status/1168585274864979968?s=09Kicsit kaotikus
Bruce
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/VicTafur/status/1168585274864979968?s=09Kicsit kaotikus
Bruce
több mint 5 éve
twitter.com/VicTafur/status/1168585274864979968?s=09
több mint 5 éve
olyan ez mint mocsárra várat építeni, tied lehet a függönyHát ha ez igaz, akkor azt hiszem köszönettel tartozunk.Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Mondjuk attól még 4 marad az LB szám...
Rolni
Érdekes megjegyzés Chucky és a QBk kapcsán Rich Eisentől.
...
iktriad
Rolni
Amadeus
De egyébként szerintem csak annyiról van szó, hogy Cable fala mögé nem árt sok QB-t tartani, szükség lehet majd rá 😛
Black_Adder
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Hát ha ez igaz, akkor azt hiszem köszönettel tartozunk.Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
Rolni
Amadeus
De egyébként szerintem csak annyiról van szó, hogy Cable fala mögé nem árt sok QB-t tartani, szükség lehet majd rá 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Pedig az olyan Al Davis korszak végi Raiderses lépés lenne, hogy arra még öreg is csak csettintene. 😊Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
Rolni
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
Rolni
több mint 5 éve
Amúgy Mayock érkeztével (persze kérdés mekkora az Ő szerepe ebben) a tavalyi legidősebb keret helyett a 9. legfiatalabb kerettel vágunk neki a szezonnak. Ez pedig javulhat még, ha mondjuk Glennon trade-re kerül 😊www.phillyvoice.com/ranking-nfl-teams-age-after-53-man-cutdowns-2019-edition/
több mint 5 éve
Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
több mint 5 éve
Cubehead
2 541
More practice squad signings:WR Rico Gafford
DE Quintin Bell
CB Dylan Mabin
RB Damarea Crockett
G Lester Cotton
TE Eric Saubert
több mint 5 éve
Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
twitter.com/richeisen/status/1168293515656187904
több mint 5 éve
Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?Mondjuk attól még 4 marad az LB szám...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
és te válaszoltál rá!Lehet majd tradelegetni QB-kat szezon közben.Raiders waive DE Josh Mauro to make room for QB DeShone Kizerelég hülyén néz ki a roster ezen része, valljuk be.
4 QB.
d3Y
Amadeus
Amúgy grat Amadeus a 20000. hsz-hez!
iktriad