Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
azé kurva nagy blama lenne kikapni ettől a cinci-től és a csereirányítójuktól...Kikapott a Steelers, ami nekünk jól jöhet a végső elszámolásnál...persze csak, ha mi tesszük a dolgunk szépenOlcsó lett a meleg lángos!
Rolni
Hétvégén hozni kell, nincs mese.
Amadeus
több mint 6 éve
Kikapott a Steelers, ami nekünk jól jöhet a végső elszámolásnál...persze csak, ha mi tesszük a dolgunk szépenOlcsó lett a meleg lángos!
Rolni
Hétvégén hozni kell, nincs mese.
több mint 6 éve
Kikapott a Steelers, ami nekünk jól jöhet a végső elszámolásnál...persze csak, ha mi tesszük a dolgunk szépen
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
hát, ha legalább neked tetszett a tréfa, akkor már megérte.Amadeus tudja mire utaltam 😊Te most miről beszélsz?Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
heavy.com/sports/2019/11/dan-hampton-khalil-mack-a-thief/
Surda
Amadeus
undisputedly
Hol olvastad, hogy Mack v Coop (akirő szó sincs) le lenne szarozva?
Ilyen látással ne legyél halász sas, mert éhen halsz.
Surda
Akarmikor szoba kerul altala Cooper vagy Mack, valahogy mindig az a sztori vege, hogy mennyire tragyak, de persze Mayowa mar most HoF 😀 Ebbol uztem trefat onnon magam szorakoztatasara 😊
undisputedly
több mint 6 éve
twitter.com/Brickwallblitz/status/1194468453559734273?s=09
több mint 6 éve
Amadeus tudja mire utaltam 😊Te most miről beszélsz?Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
undisputedly
Surda
Akarmikor szoba kerul altala Cooper vagy Mack, valahogy mindig az a sztori vege, hogy mennyire tragyak, de persze Mayowa mar most HoF 😀 Ebbol uztem trefat onnon magam szorakoztatasara 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Én személy szerint szeretem mind Mack-et, mind Cooper-t. Viszont jelen helyzetben örülünk annak, ha a Chicago gondokkal küszködik, mivel nekünk annál jobb lesz a draftjogunk, minél hátrébb végeznek. Jövőre lehet tőlem SB győztes is a Bears és Mack is lehet MVP vagy DPoY. De jelenleg ellenérdekeltek vagyunk.Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
undisputedly
Ennyi a történet.
több mint 6 éve
Te most miről beszélsz?Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
undisputedly
több mint 6 éve
Tudjuk, tudjuk, Mack egy szar (Cooper is), bezzeg Dion Jordan mar most all-pro, csak mert ezust-feketebe bujt 😊Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
Amadeus
több mint 6 éve
Kérnék egy hideg sört 🍻😊
Surda
több mint 6 éve
Már elég rég óta bust, itt már inkább csak plusz vagy semmi, itt ugyanis nem 1/3-at adtak érte nagy fizuval, hanem gondolom valami szolid kis lóvét. Ha jó lesz, akkor jó, ha nem, na bumm, egy próbát megér

több mint 6 éve
Dion Jordan 198 cm magas, 124 kg és 8% a testzsír aránya. 😮Boom or bust
És ma már edz is a csapattal!
Bruce
több mint 6 éve
Dion Jordan 198 cm magas, 124 kg és 8% a testzsír aránya. 😮És ma már edz is a csapattal!
több mint 6 éve
twitter.com/E_Geerlings/status/1194397739636813824?s=19Ideje kirúgni Grudent
Ez azért nem fest szarul...
Rolni
több mint 6 éve
twitter.com/E_Geerlings/status/1194397739636813824?s=19Ez azért nem fest szarul...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Megint belenéztem a Chargers meccsbe. Kurva sok a büntetés és a fegyelmezettlenség. A mostani zászló dobálási gyakorlat egy vicc, viszont akkor is alkalmazkodni kellene kissé.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
legjobb FA igazolás évek óta.Én is nagyon szeretem a játékát. Igazi Raider minden jó és rossz tulajdonságával együtt (nyilván csak a pályán mutatott játékáról tudok véleményt formálni).
Amadeus
Én bírom mikor kioszt 1-2 sallert az ellennek. Az tekintély parancsoló a másik félnek. Penn is hasonló volt csak ő higgadtabb személyiség. Ő is elment rendet rakni mikor utaztak a QB-ra...
Szerkesztette: TST
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=uwevIHwsjUAwww.youtube.com/watch?v=zsTk3X5knrM
legjobb FA igazolás évek óta.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
VHIII jöhet is
több mint 6 éve
Dion Jordannal mi a terv? Többet volt eltiltva mint amennyit játszott. Mondjuk 1/3 volt (Pont elcseréltük azt a draftjogot a Dolphinsal), tehát a tehetsége megvan.
több mint 6 éve
Swearingert akartuk már anno is, de a Cardsba ment végül.
több mint 6 éve
Még bármi IS lehet!Mindenesetre ütni kell a vasat és tökösen menni elöre. Elcsépelt, de igaz: Gyáva népnek nincs hazája!
Nem egyszerü, de nyerhetö a csoport.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "