NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Ezeket a Byron Murphy pickeket hogyan szülitek. Tele vagyunk cornerrel.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
katonadani
453
Lynch kapcsán megvárjuk a draftot és utána újra beszélgetnek a felek. Amennyiben nem sikerül megnyugtatóan rendezni a helyzetet gondolom visszatérhet BeastMode még egy évre...én remélem kiviszitek előlünk 1/24re Jacobst 😀 amúgy tetszik a játékos igazából, de nem akarok első körös RB picket túlzottan nálunk...
D.Martin állítólag több pénzt kér, mint amennyit mi adni szeretnénk, ezért nem lett visszaigazolva eddig. Simán lehet, hogy draft után beszélnek majd csak vele is újra. Nála az is benne van a pakliban szerintem, hogy back upnak visszatérjen a rookie mellé, mögé...gondolom más se ad neki komolyabb pénzt, ha eddig nem tette...
A komoly kérdés, hogy mennyire korán szeretnék az RB draftot megeszközölni, mert ahogy katonadani is írta a kishírében Josh Jacobs tűnik az egyetlen top35-re érdemes RB-nek és mivel nincs harmadik körös pickünk más opciónk nem igen van, ha korai picket szánunk a posztra és nem akarunk reachelni.
Meglássuk, de egy ilyen offseason után komolyan fejvakarós lenne nekem, ha a top35-ben RB-t hoznánk, főleg ha előtte utána még TE-t is hozunk. Örülnék neki, ha a 4 pickből 3 a védelembe menne, ha maradunk mindegyikkel helyben...1\27 lehetne szerintem jó trade chip...
1\4 és 1\24 vagy 2\35 mehet DE-re
1\24 mehet TE, LB vagy DB posztra
az 1\27-ből kapott pickek meg mehetnek WR, RB posztokra is akár...
Rolni
LB úgy néz ki 1/24re nem lesz már bent (White, Bush szerintem kimegy) és még 2/35-re is reach talán Mack Wilson, így nálatok ezt tartom a legnehezebb dolognak, az LB poszt erősítését (1/4-re meg azért nem szívesen húznék még LBt)
Szerintem ez egy elég jó (és reális) draft lenne részetekről:
1/4 Josh Allen (alternatív: Devin White, Quinnen Williams)
1/24 és 1/27: Byron Murphy és Noah Fant (alternatív: Josh Jacobs)
2/35 Chris Lindstrom (alternatív: Mack Wilson, Jachai Polite)
De nem lepne meg egyébként ha QBt vinnétek az elején 😊
több mint 5 éve
Lynch kapcsán megvárjuk a draftot és utána újra beszélgetnek a felek. Amennyiben nem sikerül megnyugtatóan rendezni a helyzetet gondolom visszatérhet BeastMode még egy évre...D.Martin állítólag több pénzt kér, mint amennyit mi adni szeretnénk, ezért nem lett visszaigazolva eddig. Simán lehet, hogy draft után beszélnek majd csak vele is újra. Nála az is benne van a pakliban szerintem, hogy back upnak visszatérjen a rookie mellé, mögé...gondolom más se ad neki komolyabb pénzt, ha eddig nem tette...
A komoly kérdés, hogy mennyire korán szeretnék az RB draftot megeszközölni, mert ahogy katonadani is írta a kishírében Josh Jacobs tűnik az egyetlen top35-re érdemes RB-nek és mivel nincs harmadik körös pickünk más opciónk nem igen van, ha korai picket szánunk a posztra és nem akarunk reachelni.
Meglássuk, de egy ilyen offseason után komolyan fejvakarós lenne nekem, ha a top35-ben RB-t hoznánk, főleg ha előtte utána még TE-t is hozunk. Örülnék neki, ha a 4 pickből 3 a védelembe menne, ha maradunk mindegyikkel helyben...1\27 lehetne szerintem jó trade chip...
1\4 és 1\24 vagy 2\35 mehet DE-re
1\24 mehet TE, LB vagy DB posztra
az 1\27-ből kapott pickek meg mehetnek WR, RB posztokra is akár...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Gruden a tulajdonosok gyűlésén:Make or break.
"Yeah. He's going to be our quarterback," Gruden told the NFL Network's Jim Trotter at the Annual League Meeting. "I'm not going to address all the rumors. I could care less about the rumors. He threw for 4,100 yards. Threw for almost 70 percent in a very dire, tough circumstance. So I've got a lot of confidence in Carr; what he can do with Antonio Brown, with Tyrell Williams, with Trent Brown coming in here to help our offensive line."
Rolni
több mint 5 éve
Gruden a tulajdonosok gyűlésén:"Yeah. He's going to be our quarterback," Gruden told the NFL Network's Jim Trotter at the Annual League Meeting. "I'm not going to address all the rumors. I could care less about the rumors. He threw for 4,100 yards. Threw for almost 70 percent in a very dire, tough circumstance. So I've got a lot of confidence in Carr; what he can do with Antonio Brown, with Tyrell Williams, with Trent Brown coming in here to help our offensive line."
több mint 5 éve
Ziggy Ansah április középen megy vissza a vállát műtő szakihoz és akkor kap véleményt tőle, mikorra lehet ready...elvileg több csapat is erre az infóra vár...jó eséllyel mi is...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Ha van valami, amit a legjobban szeretek ebben a csapatban, az a következetesség. Fél Amerika fel volt sorolva, mint átmeneti otthonunk LV előtt, csak Oakland volt kategorikusan kizárva. Hol játszunk 2019-ben? Oakland.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
After the Lions announced the deal for Rashaan Melvin, the cornerback used social media to thank the Raiders organization and apologize for his play last season.It didn’t work out for Melvin in Oakland after he signed as a free agent last offsason. He made only seven starts, getting benched in favor of Dominique Rodgers-Cromartie.
“I greatly appreciate the Oakland organization for giving me the opportunity to further my career this past season,” Melvin wrote. “I respect the Raiders organization; I respect the tradition; and I respect the die-hard fans that has and will forever believe in Raider Nation. I feel like I cheated the fans and organization and [the] long list of players that came before me that made the organization what it is. It was always a lifetime dream of mine to wear the silver and black. It really hurt me that I wasn’t able to be myself and play the style of play that I know I was capable of playing. To all my guys in that locker room, I appreciate you guys for making the year special through everything. I cherish the relationships that were created on and off the field. I respect you guys, and I wish you boys the best. Y’all ball out for the city of Oakland one more time or for however long y’all [are] there. Respect!”
Melvin’s deal with the Lions is for one year and $3.5 million. He reunites with Lions head coach Matt Patricia, whom Melvin played for in New England.
“I’m thankful for every opportunity God has placed in my life,” Melvin added on social media. “We all must go through some things to get to what is actually meant for us. Excited about this next step.”
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Riley valami egészen szélsőséges játékos, szerintem zoneban a legjobb safetynk jelenleg. Szerintem meghatározott szerepre kerestek és Iloka ahhoz meg sokat kért. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy nickelbe kerestünk cover FS-t. SS lesz KJ, Joyner meg nickel CB/base set FS.Cowboys are signing S George Iloka.Kíváncsi leszek a pénzére...nekem fejvakarós, hogy miért Riley jött helyette...ő kezdő volt PG alatt, tuti rendszer fit, míg Riley erős kérdőjel nekem...
erről ennyit.
d3Y
Persze, ha sokkal többet kap akkor érthető...
Rolni
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 5 éve
Cowboys are signing S George Iloka.Kíváncsi leszek a pénzére...nekem fejvakarós, hogy miért Riley jött helyette...ő kezdő volt PG alatt, tuti rendszer fit, míg Riley erős kérdőjel nekem...
erről ennyit.
d3Y
Persze, ha sokkal többet kap akkor érthető...
Szerkesztette: Rolni
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
2nd lowest passer rating against (of all safety's per PFF).Coverben jó volt tavaly, lehet csak passz szituknál használjuk majd 😊profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/22/safety-curtis-riley-joining-the-raiders/tudjon menni a TE-del. Ennyit kérek. Futás ellen van verőlegény már.
6 200 tavaly 16 meccsen kezdő a Giantsban
Előtte Titansnál kieg ember CB-S-ST...
Versatile depth ember aki rotációs kezdő is lehet akár...
Ez mondjuk no bueno:
#Raiders new safety Curtis Riley led all safeties last season with 23 missed tackles and his @PFF run stop grade grade of 37.1 was last in the league among 64 qualifying safeties.
Karl, Joyner, Riley és Harris akár működhet is
Rolni
Amadeus
Rolni
Did not allowing a receiving TD in 2018 (of qualifying safety's, he's the only to do that).
His tackling is among the worst for safetys
Tisztán cover safety. Kellett.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
A jelenlegi pickekkel vagy felesleges (1/4) vagy esélytelen (1/24-re nem marad értelme). Ha trade-eltek, akkor lehet szerezni, bár abban meg nem vagytok túl jók (pl kinézitek White-ot, 1/4-re nem viszitek el, de majd lecseréltek 1/8-10 közé egy 5. körért)simán reachelnék 1/4-en Whiteért, vagy 1/24 Mack Wilson.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A jelenlegi pickekkel vagy felesleges (1/4) vagy esélytelen (1/24-re nem marad értelme). Ha trade-eltek, akkor lehet szerezni, bár abban meg nem vagytok túl jók (pl kinézitek White-ot, 1/4-re nem viszitek el, de majd lecseréltek 1/8-10 közé egy 5. körért)
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
Van egy olyan érzésem, hogy idén sem lesz első körös LB nálunk...Pedig nagyon kéne
Bruce
több mint 5 éve
Van egy olyan érzésem, hogy idén sem lesz első körös LB nálunk...
több mint 5 éve
Coverben jó volt tavaly, lehet csak passz szituknál használjuk majd 😊profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/22/safety-curtis-riley-joining-the-raiders/tudjon menni a TE-del. Ennyit kérek. Futás ellen van verőlegény már.
Ez mondjuk no bueno:
#Raiders new safety Curtis Riley led all safeties last season with 23 missed tackles and his @PFF run stop grade grade of 37.1 was last in the league among 64 qualifying safeties.
Rolni
Amadeus
Glennon talán jobb, mint Peterman szóval ok.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/22/safety-curtis-riley-joining-the-raiders/tudjon menni a TE-del. Ennyit kérek. Futás ellen van verőlegény már.
Ez mondjuk no bueno:
Rolni
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/22/safety-curtis-riley-joining-the-raiders/6 200 tavaly 16 meccsen kezdő a Giantsban
Ez mondjuk no bueno:
Szerkesztette: Rolni
több mint 5 éve
1\4 esetében szerintem csak akkor szabad elgondolkozni a hátra cserélésen, ha kimegy a TOP 3 védő játékos és nincs egy olyan név a kalapban, akivel maximálisan elégedettek lennének ott.Ezalatt azt értem, hogy ha mondjuk Montez Sweat vagy Devin White olyan kaliberű játékos akit a stáb TOP 10-re értékel és jó érzéssel ki tudja vinni 1\4-en akkor inkább tegyék meg szerintem. Van annyi pickünk, hogy beleférjen egy kis reach.
1\4-ről lemozogni csak komoly ellenértékért szabad és akkor, ha mondjuk van egy adag játékos, aki nagyon hasonló értékelést kapott a stábtól. Itt arra gondolok, hogy amennyiben mondjuk Sweat, Ferrell, Gary, Burns, esetleg Polite fej fej mellett vannak és kapunk egy komoly ajánlatot egy olyan csapattól akinek a helyén egyik másik még biztos elérhető, akkor meg lehet húzni a ravaszt szerintem.
Elég jó az esély arra, hogy TOP 3-ban kimegy egy QB és így 1\4-en én maradnék helyben és vinném a Bosa/Allen/Williams trió elérhető tagját. 49ers és Jets kapcsán is emlegetik ugyan Q.Williams-et, de én egyenlőre sajnos minkét gárdától a DE\OLB picket tartom reálisabbnak, így lehet "csak" Q marad nekünk benn...itt komoly kérdés lehet pl az is, hogy bár Q.Williams a BPA viszünk-e helyette egy DE-t a tier 2-ből, mert ordas nagy a need egyik poszton, a másik poszton meg igazából rendben vagyunk.
1\24, 1\27 és 1\35 már könnyebben trade chip lehet szerintem. Abban az esetben, ha nem sikerül elsőre DE-t húzni el tudok képzelni egy feltradet, de nem lenne ideális azzal a lyukas rosterrel, amink van. Emiatt is fontos lehet 1\4-en a DE...
A Brown trade miatt hiányzik a 3. körös pickünk és 3 első körös pick anyagilag erős megterhelés lehet a jövőben, így simán el tudom képzelni, hogy vmelyik első körrel a végén lemozgunk.
Én most azt mondom, hogy van elég sok pickünk a TOP35-ben, nem kell igazán hátra felé mozogni...szépen dolgozzunk ezekkel a pickekkel a helyükön...persze erős ajánlatokra érdemes lehet nyitott füllel figyelni, mert nem egy draft alatt kell felépíteni a csapatot, illetve minél több a picked, annál jobb az esélyed...
Jelenleg annyira nincs DE kereten, hogy TOP35-ben én simán el tudok képzelni 2 db DE-t is.
1\4: Nick Bosa\Josh Allen
Aztán első körben a tier 2 DE-k közül, ha valaki benn marad vagy a második elején egy Collier\Omenihu\Allen...
Ha sikerülne egy LDE-t és egy RDE-t is leakasztani az volna a megnyugtató, mert én Key-re baromira nem alapoznék. Persze a megnyugtató így is csak relatív, mert ugye egy esetleges rookie DE párostól nem lehet világmegváltást várni. Ettől függetlenül például egy Allen-Omenihu-Key-Mauro 4-es már nem lenne kiröhöghető állomány legalább 😊. Főleg, ha a fal közepe összeáll rendesen és belülről konstans nyomás lenne végre, meg lezárt futó sávok...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 918
www.youtube.com/watch?v=GXeeKZ6dF60
több mint 5 éve
A várakozások azt mutatják, hogy 1/4-n még bent lesz az egyik TOP3 védő én ezért nem gondolkodnék a letrade-be, de ha még is, akkor is max 2-3 helyet, de arra meg nem hiszem, hogy lesz partner. 2-3 helyes hátra mozgás egy 3. kört elejét ér, vagy egy jövő évi 2. kör elejét...Draft pickjeink értékét számolgattam, hogy hova tudnánk fel mozogni, ha kéne:Azért valljuk be a hátra trade jobb lenne ebből a szempontból.
2019 - #35+#27-el fel tudnánk jönni a #9-12-ig helyig
2019 - #35+#24-el a #8-11-ig
2019 - #27+#24-el pedig a #6-9-ig helyig tudnánk felmozogni
2019 - #35 + 2020 bears 1st = 2019 #21
2019 - #35 + 2020 raiders 1st = 2019 #13
2019 - #27 vagy #24 + 2020 bears 1st = 2019 #14-15
2019 - #27 vagy #24 + 2020 raiders 1st = 2019 #9-10
szóval van lehetőségünk bőven felmozogni, ha valamelyik LB, vagy TE kellene nekünk.
Pari
De mondjuk ha Allen-t be tudnánk rántani 1/4-en, akkor ne is tradelgessünk hátra. Williamsnél én már elgondolkodnék, hogy ha van cserepartner, akkor elfogadjam e, mert helyette lehetne húzni inkább LB-t, ami fontosabb lenne számunkra.
Jó lenne amúgy a DE/LB/TE needet első körben kipipálni.
Bruce
több mint 5 éve
Draft pickjeink értékét számolgattam, hogy hova tudnánk fel mozogni, ha kéne:Azért valljuk be a hátra trade jobb lenne ebből a szempontból.
2019 - #35+#27-el fel tudnánk jönni a #9-12-ig helyig
szóval van lehetőségünk bőven felmozogni, ha valamelyik LB, vagy TE kellene nekünk.
Pari
De mondjuk ha Allen-t be tudnánk rántani 1/4-en, akkor ne is tradelgessünk hátra. Williamsnél én már elgondolkodnék, hogy ha van cserepartner, akkor elfogadjam e, mert helyette lehetne húzni inkább LB-t, ami fontosabb lenne számunkra.
Jó lenne amúgy a DE/LB/TE needet első körben kipipálni.
több mint 5 éve
Draft pickjeink értékét számolgattam, hogy hova tudnánk fel mozogni, ha kéne:2019 - #35+#27-el fel tudnánk jönni a #9-12-ig helyig