Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Valahol olvastam, hogy húzzunk e QB-t a drafton? Megoszlanak a vélemények, mint ahogy itt nálunk is.Herbert nekem nem jön be.
Ki mit gondol erről?
Bevállalni Tua-t (ha kijön persze) vagy felcserélni az elejére és hozni Burrow-t vagy Herbert-et? Vagy húzni egy projekt Qb-t a későbbi körökben.
Gyakorlatilag most Carr versenyhelyzet nélkül van, mert a múltkor Glennon elintézte magát.
Bruce
több mint 6 éve
Valahol olvastam, hogy húzzunk e QB-t a drafton? Megoszlanak a vélemények, mint ahogy itt nálunk is. Ki mit gondol erről?
Bevállalni Tua-t (ha kijön persze) vagy felcserélni az elejére és hozni Burrow-t vagy Herbert-et? Vagy húzni egy projekt Qb-t a későbbi körökben.
Gyakorlatilag most Carr versenyhelyzet nélkül van, mert a múltkor Glennon elintézte magát.
több mint 6 éve
Nem vagyok meggyőződve erről teljesen, hogy kivaló alapanyag.De miért pont most változtatna a rendszerén?Szerintem változna a rendszer is, kicsit olyasmi fele, ami Baltimoreban van. Kíméletlen futójáték. Szerintem a Kyler pletyka nem volt alaptalan, és ha Carr nem szedi össze magát, akkor neki lőttek.És mi garantálja, hogy Gruden rendszerében is úgy fog működni, mint a Sooners-nél, vagy legalább mint a Bamánál?Most jött ki egy mock draft a pff-en:Egy Jalen Hurts pick tetszene.
www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-tua-tagovailoa-lands-in-green-bay
Jobban örültem volna, ha Simmons nálunk köt ki, de ezzel sem lennék maradéktalanul elégedetlen, bár akkor FA-n kell egy LB az tuti.
Bruce
Amadeus
(és ezt kb. az összes első körbe várt QB-nál megkérdezném)
bmg
Amadeus
Nem kötekedni akarok, csak én nem hiszek a "Gruden elit QB-t nevel" sztoriban, mert ahhoz épp van egy kiváló alany, mégis csak pillanatnyi fellángolásokra futotta.
bmg
több mint 6 éve
De miért pont most változtatna a rendszerén?Szerintem változna a rendszer is, kicsit olyasmi fele, ami Baltimoreban van. Kíméletlen futójáték. Szerintem a Kyler pletyka nem volt alaptalan, és ha Carr nem szedi össze magát, akkor neki lőttek.És mi garantálja, hogy Gruden rendszerében is úgy fog működni, mint a Sooners-nél, vagy legalább mint a Bamánál?Most jött ki egy mock draft a pff-en:Egy Jalen Hurts pick tetszene.
www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-tua-tagovailoa-lands-in-green-bay
Jobban örültem volna, ha Simmons nálunk köt ki, de ezzel sem lennék maradéktalanul elégedetlen, bár akkor FA-n kell egy LB az tuti.
Bruce
Amadeus
bmg
Amadeus
Nem kötekedni akarok, csak én nem hiszek a "Gruden elit QB-t nevel" sztoriban, mert ahhoz épp van egy kiváló alany, mégis csak pillanatnyi fellángolásokra futotta.
több mint 6 éve
Szerintem változna a rendszer is, kicsit olyasmi fele, ami Baltimoreban van. Kíméletlen futójáték. Szerintem a Kyler pletyka nem volt alaptalan, és ha Carr nem szedi össze magát, akkor neki lőttek.És mi garantálja, hogy Gruden rendszerében is úgy fog működni, mint a Sooners-nél, vagy legalább mint a Bamánál?Most jött ki egy mock draft a pff-en:Egy Jalen Hurts pick tetszene.
Bruce
Amadeus
bmg
több mint 6 éve
És mi garantálja, hogy Gruden rendszerében is úgy fog működni, mint a Sooners-nél, vagy legalább mint a Bamánál?Most jött ki egy mock draft a pff-en:Egy Jalen Hurts pick tetszene.
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
heavy.com/sports/2019/12/george-atkinson-iii-dead-raiders/Ennyit találtamGeorge Atkinson III RB meghalt.Mibe?
azta sújtja a családot a sors
úgy emlékszem a másik fiuk is elhunyt, nem olyan rég.
Surda
Amadeus
"Still waiting on cause of death. His brother commited suicide last December.
Update: Cause of death has still not been disclosed but my best guess is suicide. His mother and twin brother died around last year (brother committed suicide) Atkinson III wrote a note in October stating he was depressed and has tried self harm but its his daughter who keeps him pushing to be alive. Pray for George Atkinson Jr, he has to be going through a hard time. "
Surda
több mint 6 éve
Most jött ki egy mock draft a pff-en:Egy Jalen Hurts pick tetszene.
Bruce
több mint 6 éve
Most jött ki egy mock draft a pff-en:www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-tua-tagovailoa-lands-in-green-bay
több mint 6 éve
Ennyit találtamGeorge Atkinson III RB meghalt.Mibe?
Surda
Amadeus
"Still waiting on cause of death. His brother commited suicide last December.
Update: Cause of death has still not been disclosed but my best guess is suicide. His mother and twin brother died around last year (brother committed suicide) Atkinson III wrote a note in October stating he was depressed and has tried self harm but its his daughter who keeps him pushing to be alive. Pray for George Atkinson Jr, he has to be going through a hard time. "
több mint 6 éve
Mielőtt elsiklunk felette: JJ 1000 yard felettKirály a srác, remélem folytatja!
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Mielőtt elsiklunk felette: JJ 1000 yard felett
több mint 6 éve
George Atkinson III RB meghalt.Mibe?
Surda
több mint 6 éve
Némi újdonság a csapatnál: vannak következmények. Trevor Davis repült.Helyes!
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
George Atkinson III RB meghalt.azta sújtja a családot a sors
több mint 6 éve
2 volt az. (Fumble)Némi újdonság a csapatnál: vannak következmények. Trevor Davis repült.Egy playt jatszott, azzal kirugatta magat. Mi ez, ha nem rekord?
Amadeus
ulpianus
több mint 6 éve
Némi újdonság a csapatnál: vannak következmények. Trevor Davis repült.Egy playt jatszott, azzal kirugatta magat. Mi ez, ha nem rekord?
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Némi újdonság a csapatnál: vannak következmények. Trevor Davis repült.
több mint 6 éve
Oke árnyalom a képet.sports.yahoo.com/raiders-fade-shows-derek-carr-cant-carry-this-team-043813610.html
több mint 6 éve
twitter.com/conorcommentary/status/1201284608672841728?s=21Jó itt nem 🤣
Ja, Gruden>Carr.
Amadeus
több mint 6 éve
twitter.com/that_man_ant/status/1201296723118706688?s=21
több mint 6 éve
larrybrownsports.com/football/tyrann-mathieu-derek-carr-raiders-offense-predictable/526457Gruden>Carr
több mint 6 éve
mobile.twitter.com/victafur/status/1201333067757035520?ref_url=https%3a%2f%2flarrybrownsports.com%2ffootball%2ftyrann-mathieu-derek-carr-raiders-offense-predictable%2f526457Mennyire Carr és mennyire Gruden?