Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Ha egy meccs kezdetén 4 °C alatt van a hőmérséklet, akkor Carr a következő számokat hozza:

0-4
152 pass ypg
51% comp pct
TD-Int (4-3)
9 Total QBR

A Chiefs ellen pedig pályafutása alatt 0-5 a mérlege.

Várhatóan - 1 °C lesz az Arrowhead stadionban...

Szép kilátások!
Bruce
Arrowheadban melegben sem megy neki. Láthatóan zavarja az a közeg.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Ha egy meccs kezdetén 4 °C alatt van a hőmérséklet, akkor Carr a következő számokat hozza:

0-4
152 pass ypg
51% comp pct
TD-Int (4-3)
9 Total QBR

Szép kilátások!
Bruce
Én sem szerettem hidegben focizni
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto

0-4
152 pass ypg
51% comp pct
TD-Int (4-3)
9 Total QBR

Szép kilátások!

Szerkesztette: Bruce
több mint 6 éve
Ezekből a hibákból kell tanulni. Ezen lehet változtatni.

A köcsög bírókon meg sajnos nem, és ebben a vereségben vaskosan benne vannak ők is!
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
Egyébként Gruden arra fogta a vereséget, hogy 6 óra utazás utáni 3 órás időeltolódást a fiatal játékosok nehezen tudják feldolgozni. Ezért kellene ezekre a meccsekre hamarabb elutazni, akkor nem lenne ilyen baj.

Más
Amikor JJ futott egyet harmadikra és nem lett meg a first down, majd rámentünk negyedikre és Ingoldnak nem sikerült megfutni a szükséges yardot, akkor ha JJ futása után challenge-lik meg a labda helyét, jó eséllyel megvan a first down...
Bruce
Ezért mentünk Londonba előbb. Benne van, ez van. Nem idén kell a Super Bowl.
Amadeus
Miért is? Egy Jets ellen azért több kellene, kifogások ide vagy oda.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Egyébként Gruden arra fogta a vereséget, hogy 6 óra utazás utáni 3 órás időeltolódást a fiatal játékosok nehezen tudják feldolgozni. Ezért kellene ezekre a meccsekre hamarabb elutazni, akkor nem lenne ilyen baj.

Más
Amikor JJ futott egyet harmadikra és nem lett meg a first down, majd rámentünk negyedikre és Ingoldnak nem sikerült megfutni a szükséges yardot, akkor ha JJ futása után challenge-lik meg a labda helyét, jó eséllyel megvan a first down...
Bruce
Ezért mentünk Londonba előbb. Benne van, ez van. Nem idén kell a Super Bowl.
több mint 6 éve
Erről beszéltem, hogy ez sárga kellett volna legyen!

twitter.com/MMehtaNYDN/status/1199062383269941249?s=09
Bruce
Bőven sárga. Kontakt már a labdához érés előtt. Újabb csúnya bírói hiba.
kristóf17
Ráadásul emiatt sérült meg Renfrow
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

Bruce
Bőven sárga. Kontakt már a labdához érés előtt. Újabb csúnya bírói hiba.
több mint 6 éve

Más
több mint 6 éve

több mint 6 éve
 images.app.goo.gl/MZrBqgBGZHohF9We6
több mint 6 éve
Mint ahogy írtam lentebb, hogy a Titans elleni meccs lehet még a kulcs és persze utána az összes többi. Ha mindegyiket sikerülne megnyerni, akkor még mindig elég jó mérlegünk lenne (10-6). Amivel még az 5. hely is összejöhet.
A legjobb esetben még két vereséggel is odaérhetünk, de ott már a többi mérkőzésnek is számunkra kedvezően kellene alakulnia. Bruce
Illetve a csoportban most jon egy kulcsmeccs.
Ugyanis ha a Chiefs nyer, akkor lesz nekik 8-4, a Raiders (6-6) ellen 2-0, csoportban 4-0. a Raidersnek pedig a Kc elleni 0-2 (divben 2-2, de akkor nem szamit) miatt mar onnantol szinte vegig nyerni kell, es varni, hogy ok bukjanak parat.

Azonban ha a Raiders nyer. Akkor lesz egyenloseg mindenben. 7-5, 7-5, egymas ellen 1-1, csoportban 3-1, 3-1.
Persze ezt nyilvan Reidek is ki tudjak szamolni. Pokoli meccsre szamitok. Mint legtobbszor.
ulpianus
Fontos meccs, de nekünk nem ezt a meccset kell megnyernünk. Természetesen akkor a csoport elsőség is szóba jöhet, de attól a PO-ban kb ugyanazok az ellenfelek jöhetnek, tehát mindegy.
Egyelőre azt gondolom, hogy a Pats és a Ravens lesz a bye week-es. A 3rd/4th spotot a Chiefs és a Texans fogja maga között eldönteni.

Chiefs (Raiders, @Pats, Broncos, @Bears, Chargers) 4-1 lesz ebből sztem
Texans (Pats, Broncos, @Titans, @Bucs, Titans) 3-2 lesz ebből sztem
Így a Chiefs 11-5-tel lesz 3rd és 10-6-tal lesz a Texans a negyedik csoportgyőztes.

Nekünk a többi meccset kell megnyerni, ami egyébként nem lehetetlen, de még egy 0-4 is simán elképzelhető az utolsó négy meccsünkön. A Titans nagyon kétarcú csapat idén, a Jags is kellemetlen ellenfél, a két csoportmeccsünkön meg bármi lehet. Pont az ilyen meccseken szokott a kedvezőbb helyzetben lévő csapatnak baja lenni a győzelemmel.

Szóval ha nyerünk, az jó lenne, de nem ezen fog sztem múlni nekünk most!
Bruce
Jepp, és nem szabad elkenődni 1 pofon miatt.
több mint 6 éve
Mint ahogy írtam lentebb, hogy a Titans elleni meccs lehet még a kulcs és persze utána az összes többi. Ha mindegyiket sikerülne megnyerni, akkor még mindig elég jó mérlegünk lenne (10-6). Amivel még az 5. hely is összejöhet.
A legjobb esetben még két vereséggel is odaérhetünk, de ott már a többi mérkőzésnek is számunkra kedvezően kellene alakulnia. Bruce
Ugyanis ha a Chiefs nyer, akkor lesz nekik 8-4, a Raiders (6-6) ellen 2-0, csoportban 4-0. a Raidersnek pedig a Kc elleni 0-2 (divben 2-2, de akkor nem szamit) miatt mar onnantol szinte vegig nyerni kell, es varni, hogy ok bukjanak parat.

Azonban ha a Raiders nyer. Akkor lesz egyenloseg mindenben. 7-5, 7-5, egymas ellen 1-1, csoportban 3-1, 3-1.
Persze ezt nyilvan Reidek is ki tudjak szamolni. Pokoli meccsre szamitok. Mint legtobbszor.
ulpianus
Fontos meccs, de nekünk nem ezt a meccset kell megnyernünk. Természetesen akkor a csoport elsőség is szóba jöhet, de attól a PO-ban kb ugyanazok az ellenfelek jöhetnek, tehát mindegy.
Egyelőre azt gondolom, hogy a Pats és a Ravens lesz a bye week-es. A 3rd/4th spotot a Chiefs és a Texans fogja maga között eldönteni.

Chiefs (Raiders, @Pats, Broncos, @Bears, Chargers) 4-1 lesz ebből sztem
Texans (Pats, Broncos, @Titans, @Bucs, Titans) 3-2 lesz ebből sztem
Így a Chiefs 11-5-tel lesz 3rd és 10-6-tal lesz a Texans a negyedik csoportgyőztes.

Nekünk a többi meccset kell megnyerni, ami egyébként nem lehetetlen, de még egy 0-4 is simán elképzelhető az utolsó négy meccsünkön. A Titans nagyon kétarcú csapat idén, a Jags is kellemetlen ellenfél, a két csoportmeccsünkön meg bármi lehet. Pont az ilyen meccseken szokott a kedvezőbb helyzetben lévő csapatnak baja lenni a győzelemmel.

Szóval ha nyerünk, az jó lenne, de nem ezen fog sztem múlni nekünk most!
több mint 6 éve
Nekem Renfrow azóta szimpatikus, amióta láttam a Hard Knocks-ban. Szerény gyerek, dolgos és ügyes is.
Remélhetőleg gyorsan felépül és tudja folytatni a remek játékát.
több mint 6 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
 twitter.com/RapSheet/status/1199059862212227074?s=19
Levi
jujj
Amadeus
Látszott rajta, h nemm 100, de így is végig tolta. Ez hero a javából. Nagy kedvencem lett. 🖤
Surda
Keményebb, mint gondoltam 😉. Jó eséllyel nem lesz belőle Jacoby Ford

több mint 6 éve
Levi
jujj
Amadeus
Látszott rajta, h nemm 100, de így is végig tolta. Ez hero a javából. Nagy kedvencem lett. 🖤
több mint 6 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Amm ahogy ismerem a csapatot meg maga az NFL-t, tuti most a KC ellen egy jó meccset hoz le a Raiders, hogy aztán végképp összezavarodva fingunk se legyen mi a stájsz...
több mint 6 éve
Jut eszembe,

Rolni, tedd vissza azt a kurva szemüveget!
több mint 6 éve

ulpianus
jön egy fasza kis AFC West derbi, abból is a legkomolyabb matchup. Bármi megtörténhet.

Azért így, hogy tétje is van, mégis élvezetesebb.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Levi
jujj
több mint 6 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
több mint 6 éve
Mondjuk az ups and downs varhato, ha megnezed, hogy milyen szinten az ujoncok viszik a tamadosort:

Raiders first-year players lead all teams rookies in touches (270), scrimmage yards (1,676) and scrimmage TDs (14). Oakland is the first team since the 1970 merger with seven-plus rush TDs and seven-plus receiving TDs by rookies in the first 10 games of a season, per NFL Research.

Ehhez add hozza Crosby-t meg a vedoknel, illetve az 1. koros safety-tek serult, szoval jovore o is erosites lehet.

9-7-nel nem lesz rosszabb a merleg.
undisputedly
Meg ha úgy vesszük akkor a másik TE-nk, Waller is újonc, mert eddig inkább a drogokat kapkodta a labdák helyett.
több mint 6 éve
Nem Carr volt hunyó, sőt idén egész pofás. Szimplán semmi nem működött. A védelem aggaszt jobban, mert kb 0 ellenállást mutatott tegnap egy Jets ellen, ahol 5 db kuka a támadófal és egy pubertás az irányító. Semmi, zero ellenállás. Vanilla, 4 man blitz, többi cover séma. Az agresszívabb blitz csomagok is szarok. Guenther nálam nagyon offos. Azért idén jobb anyaggal dolgozik már.

Az a baj, hogy mi run heavy, labdabirtokló offense vagyunk. Gruden az NFL Guardiolája. Ha ennyire szar a védelem, akkor futnunk kell az eredmény után, feladva a sémát. Ezért szoptunk ki tegnap, meg anno a KC ellen.
Amadeus
Nehéz úgy nyomást generálni, ha ilyen szempontok szerint zászlóznak. És ez fontos "momentumos" pillanat volt!

dailysnark.com/raiders-called-for-absolute-joke-of-a-roughing-the-passer-penalty-during-sack/
Surda
Igen, azon nagyon sok múlott. Mert abból TD-t szereztek, ellenkező esetben 3rd&16 lett volna a 20 yardosunkról, amit abban a szituban nem oldottak volna meg és akkor csak FG.

Egyébként az azt követő támadásunkból, amikor Carlson kihagyta az FG-t, előtte Renfrow-t előbb ütötte meg a védő, minthogy a labda odaért volna, szóval azt is befújhatták volna, aztán akkor folytathatjuk a támadást és ha nem is sikerül továbbmenni, akkor is közelebb lett volna az FG kísérlet.

Mindegy, nyilván itt már sok a ha. Akkor nem így alakult és kész. Ezt már el lehet felejteni.
több mint 6 éve
Na akkor most értünk vissza a földre, ezzel a fiatal gárdával, ezzel a védelemmel és persze ilyen O teljesítménnyel...

Jöhet a draft beszélgetés, mert a KC felmossa velünk a padlót és utána vszeg már a WC helyért se lesz esély teperni...eddig tartott a PO álom, de ez az idei amúgy több már most, mint amire az első meccsek után számítottam 😊
Rolni
A legjobb esetben még két vereséggel is odaérhetünk, de ott már a többi mérkőzésnek is számunkra kedvezően kellene alakulnia.

Remélem a Jets azért fog segíteni nekünk, ha már megvert bennünket (week 16 vs Steelers, week 17 @Bills) valamint lesz még egy fontos Bills@Steelers meccs is a 15. héten.

Csináltam is ennek örömére egy pár ESPN Playoff machine kalkulációt és ha 10-6-tal végzünk akkor bármilyen esetben bejutunk.