Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Szerintem itt nem az a problema, hogy nem enged. Engem az akaszt ki, hogy emberunk HC lett es honapokig sem kereste a liga egyik legjobb jatekosat, csak egy csevegesre peldaul. Nem feltetlenul a szerzodesrol eldumalni, tenyleg, csak ugy, elvegre itt most a Raiders legnagyobb sztarjarol van szo, egy huzoemberrol, aki nem kis hatassal van a tarsaira.A konfliktus forrása volt más, de a helyzet ugyanaz. A játékos akar valamit, az akaratát érvényesíteni akarja, de gruden konok és nem enged.Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?az más helyzet volt. az a cornerback (Larry Brown) jól keresett, nem a pénz volt a problémája. hanem az, hogy utasítgatta Grudent, mert azt hitte, hogy újonc HC-nak parancsolgathat.
peach
deyell
peach
Es ha azt nezem, hogy meglett volna a kezdeti kommunikacio, akkor az egesz szerzodeses mizeria is hamarabb kelt ekkora „feltunest”, tobb ideje lett volna az Oaklandnek is lereagalni, illetve Macknek is.
Eddig ment a kotelhuzas, de egyik oldalnak sem volt kiindulasi alapja ugymond, azzal viszont, hogy a Rams alaposan megfizette Donaldot, az Oakland rafaragott, mert Mack rohogve mutogathat arra a szerzodesre. Es az az a penz, amiben szinte biztos vagyok, hogy a Raiders nem hajlando megfizetni.
Es mivel itt mar Gruden a gore, igy meglatasom szerint az o sara az, hogy idaig fajult a helyzet. Ez a szintu pofa, ami neki van, eleg veszelyes a csapatsportban, mert irto gyorsan arra eszmelhet az edzo, hogy a jatekosai megbuktatjak.
több mint 7 éve
aki abban a helyzetben Larry Brownt nem vágta volna ki azonnal, az nem HC, csak egy báb. Mack helyzete ennél jóval bonyolultabb.A konfliktus forrása volt más, de a helyzet ugyanaz. A játékos akar valamit, az akaratát érvényesíteni akarja, de gruden konok és nem enged.Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?az más helyzet volt. az a cornerback (Larry Brown) jól keresett, nem a pénz volt a problémája. hanem az, hogy utasítgatta Grudent, mert azt hitte, hogy újonc HC-nak parancsolgathat.
peach
deyell
peach
built for this shit
több mint 7 éve
A konfliktus forrása volt más, de a helyzet ugyanaz. A játékos akar valamit, az akaratát érvényesíteni akarja, de gruden konok és nem enged.Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?az más helyzet volt. az a cornerback (Larry Brown) jól keresett, nem a pénz volt a problémája. hanem az, hogy utasítgatta Grudent, mert azt hitte, hogy újonc HC-nak parancsolgathat.
peach
deyell
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ez a jelenlegi helyzet, úgy szar, ahogy van.Fullba kéne Grudennek tolni a kretént és cut-olni Mack-et. Akkor lenne tökös csávó. 😊
több mint 7 éve
Azt fizetik meg, akirol Gruden ugy veli. Ha Bellben latja a jovot, akkor ot. De ezt ketlem, nyilvan. Bell amugy biztosan Gurley penzet akarja, ami evi 15 millio. Eddig Bellnel en azt olvastam, hogy tobbet akart ennel, ezek utan nyilvan azert mar lesz esze es enged, a Gurley-fele penzt meg egyaltalan nem irrealis, hogy megkapja, szerintem tobb csapat is kifizetne.Mehet Bell és egy kis apró Mack-ért és mindenki boldog lesz😊Jah mert Macknrk nem adják meg amit kér, de Bellnek majd kifizetik az elit WR lóvét amit futóként akar... Sanszos 😊 Amúgy a vasasok így el vannak engedve cappel ? 😊
pfefe8
Tomcsik
Mack eseteben viszont evi 20-22 milliorol van szo, azert az kicsit mas.
több mint 7 éve
a lead by example önmagában kevés ahhoz, hogy egy öltözőt rendben tartson, lásd a tavalyi szezont.Mack elit játékos, de nem vezér. ez az egyetlen negatívum vele kapcsolatban. ha az lenne, akkor nem lenne kérdés, hogy megkapja azt a pénzt, amit Donald.Mack sztem tipikusan lead by example figura és elég rossz az üzenete annak, ha nem fizetik meg. Persze ez csak az én véleményem, a vezetők biztos okosabbak.
deyell
Levi
built for this shit
több mint 7 éve
Mack sztem tipikusan lead by example figura és elég rossz az üzenete annak, ha nem fizetik meg. Persze ez csak az én véleményem, a vezetők biztos okosabbak.Mack elit játékos, de nem vezér. ez az egyetlen negatívum vele kapcsolatban. ha az lenne, akkor nem lenne kérdés, hogy megkapja azt a pénzt, amit Donald.Oke, de most egy olyan karakterrol beszelunk, aki a draftolasa ota hulyere alazza a ligat, kussban, szo nelkul, plusz vezer a palyan es soha eleteben nem rombolta az oltozot, nem szologatott be senkinek, sosem arcoskodott, sem a tarsaival, sem az edzoivel.Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?az más helyzet volt. az a cornerback (Larry Brown) jól keresett, nem a pénz volt a problémája. hanem az, hogy utasítgatta Grudent, mert azt hitte, hogy újonc HC-nak parancsolgathat.
peach
deyell
Es faj vagy sem, Mack az, aki megerdemli, ha azt keri, amit peldaul Donald. Senkinek sem lehetne hozza egy szava sem, ha kihagyna alapszakasz-meccseket is.
Stez
deyell
több mint 7 éve
Bell már legyen az ő gondjuk akkor😊. Ebben a mai Nfl-ben ahol elszálltak a fizetések nem sok játékos van aki ténylegesen megéri azt a pénzt amit fizetnek neki. Véleményem szerint Mack az egyik közülük aki meg éri(meg fogja annak aki majd szerződést ad neki) a pénzét.Mehet Bell és egy kis apró Mack-ért és mindenki boldog lesz😊Jah mert Macknrk nem adják meg amit kér, de Bellnek majd kifizetik az elit WR lóvét amit futóként akar... Sanszos 😊 Amúgy a vasasok így el vannak engedve cappel ? 😊
pfefe8
Tomcsik
Steelers fan
több mint 7 éve
Mehet Bell és egy kis apró Mack-ért és mindenki boldog lesz😊Jah mert Macknrk nem adják meg amit kér, de Bellnek majd kifizetik az elit WR lóvét amit futóként akar... Sanszos 😊 Amúgy a vasasok így el vannak engedve cappel ? 😊
pfefe8
több mint 7 éve
Mehet Bell és egy kis apró Mack-ért és mindenki boldog lesz😊
Steelers fan
több mint 7 éve
Mack elit játékos, de nem vezér. ez az egyetlen negatívum vele kapcsolatban. ha az lenne, akkor nem lenne kérdés, hogy megkapja azt a pénzt, amit Donald.Oke, de most egy olyan karakterrol beszelunk, aki a draftolasa ota hulyere alazza a ligat, kussban, szo nelkul, plusz vezer a palyan es soha eleteben nem rombolta az oltozot, nem szologatott be senkinek, sosem arcoskodott, sem a tarsaival, sem az edzoivel.Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?az más helyzet volt. az a cornerback (Larry Brown) jól keresett, nem a pénz volt a problémája. hanem az, hogy utasítgatta Grudent, mert azt hitte, hogy újonc HC-nak parancsolgathat.
peach
deyell
Es faj vagy sem, Mack az, aki megerdemli, ha azt keri, amit peldaul Donald. Senkinek sem lehetne hozza egy szava sem, ha kihagyna alapszakasz-meccseket is.
Stez
built for this shit
több mint 7 éve
Oke, de most egy olyan karakterrol beszelunk, aki a draftolasa ota hulyere alazza a ligat, kussban, szo nelkul, plusz vezer a palyan es soha eleteben nem rombolta az oltozot, nem szologatott be senkinek, sosem arcoskodott, sem a tarsaival, sem az edzoivel.Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?az más helyzet volt. az a cornerback (Larry Brown) jól keresett, nem a pénz volt a problémája. hanem az, hogy utasítgatta Grudent, mert azt hitte, hogy újonc HC-nak parancsolgathat.
peach
deyell
több mint 7 éve
Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?az más helyzet volt. az a cornerback (Larry Brown) jól keresett, nem a pénz volt a problémája. hanem az, hogy utasítgatta Grudent, mert azt hitte, hogy újonc HC-nak parancsolgathat.
peach
built for this shit
több mint 7 éve
Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?Én akkoriban még nem követtem a csapatot, szal ja, őszintén csodálkozom, hogy ekkora kretén.
peach
több mint 7 éve
Annó gruden pepitában ugyanezt megjátszotta a székfoglalója után az akkori sztár kornerrel, most meg mindenki csodálkozik, hogy a történelem ismétliönmagát...?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Az utóbbi órákban nagyon beindult a Mack trade téma. Kurvára remélem, hogy csak kamu...Egyre tobb csapat erdeklodik iranta. Az biztos, hogy ket elsot egyik sem fog adni, de a Raiders is tudja, hogyha engednie kell az arbol. Az egyik felnek sem jo, ha huzzak az idot es Mack nem lep palyara.
Levi
Donald szerzodesere viszont pont az Oakland cseszett ra, mert sokkal durvabb, mint amit kb. mindenki vart, ez meg bearazta ugymond Macket is. Az alapszakasz hamarosan indul, az esemenyek fel fognak gyorsulni. Igazabol en szerintem el fogjatok cserelni Macket, es ha ez igy lesz, akkor nagyban lehet mutogatni Grudenre, esetunkben ugyanis ugy tunik, nagyban foszerepet jatszik az oriasi egoja is, emiatt fajult idaig a dolog. Szamomra igazabol az elfogadhatatlan, hogyha igaz, hogy Gruden a kinevezese utan honapokig nem is beszelt Mackkel es kb. le sem tojta.
Kivancsi leszek a folytatasra.
több mint 7 éve
Az utóbbi órákban nagyon beindult a Mack trade téma. Kurvára remélem, hogy csak kamu...
több mint 7 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1035559510679740416Nevetséges
Levi
több mint 7 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1035559510679740416Húzhatták volna még két hétig, hátha bedurcázik!
Levi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Ő választotta a holdout-ot, van szerződése, focizhatna...twitter.com/AdamSchefter/status/1035559510679740416Ez kb. bearazta Mack-et is, aki gondolom szinten 22-23 korul akar kapni evente
Levi
Mack kozbe azt nyilatkozta, hogy hianyzik neki a foci
Pari
Meg már hamarosan kezdődik a szezon, lehet nézni az éles mecseket is, nekem is hiányzik már az éccakázás.
több mint 7 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1035559510679740416Ez kb. bearazta Mack-et is, aki gondolom szinten 22-23 korul akar kapni evente
Levi
Mack kozbe azt nyilatkozta, hogy hianyzik neki a foci
több mint 7 éve
MeJr a cut szélén5. kört ha kapunk érte akkor már örülhetünk, de ha ingyen is felhuzhatja bárki, akkor minek cserélne érte...
Amadeus
több mint 7 éve
MeJr a cut szélén