Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Jah és a maximális sebessége is TOP 5-öt ért:De csak mert melegítés nélkül barátilag dobálgatott 😁
static.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2017/09/12/0ap3000000844140/quick-feet.jpg
Bruce

több mint 9 éve
Lee graded higher (71.8) than fellow Oakland linebackers Cory James (42.6), Tyrell Adams (33.3), Nicholas Morrow (64.6).van egy figura az LB sorban, aki nem teljesen homály. amúgy Morrow-nak is volt egy szép szerelése. Adams jó lenne, ha kevesebbet lenne fent a védelemben.
built for this shit
több mint 9 éve
Jah és a maximális sebessége is TOP 5-öt ért:static.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2017/09/12/0ap3000000844140/quick-feet.jpg
több mint 9 éve
😀így az okfejtésem teljesen felesleges! 😊Viszont legalább hosszú 😀
Bruce
Bocs, magas labda volt.
empty taxi
Közben, hogy legyen valami hír is:
Az első héten Derek Carr lett a labdától leggyorsabban szabaduló játékos:
static.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2017/09/12/0ap3000000844126/quick-release.jpg
több mint 9 éve
így az okfejtésem teljesen felesleges! 😊Viszont legalább hosszú 😀
Bruce
Bocs, magas labda volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
image.prntscr.com/image/Os02B1a2SGCZj6GuJnm2Bw.pngOlawale már limitált edzést végzett, reméljük vissza is tud térni a hétvégén.
Sean Smith sérülése nem tudom mennyire lehet komoly, de ezt a mérkőzésen szerezte.
A többiek sérülése már korábbról jön, mondjuk az jó hír, hogy Cory James meccsen történő sérülése nem volt komolyabb.
Érdekes lesz, ha mondjuk Conley is és Olawale is aktív lesz a hétvégi meccsre, akkor kik lesznek az inaktívak?
Ugye Connor Cook, Latham, McGill, Sharpe és Ware a múltkori meccsen is az volt, valszeg ezen nem változtatnak. De még két embert ki kell hagyni. Evidensnek tűnik, hogy Jihad Ward is kimaradjon, hiszen ő a Titans ellen aktív volt ugyan, de nem játszott egy másodpercet sem. Az offenseben Feliciano nem játszott semennyit, de őt nem nagyon lehet kihagyni, mivel ő a csere C. A spec team emberekből sem hagynék ki senkit Conley javára, mivel nem hiszem, hogy nekünk Conley-t a spec team-ben kellene próbálgatnunk. Még Walford kihagyása tűnne legésszerűbbnek, mert Olawale 3. számú TE-nek simán elmegy.
Na mindegy, lehet egyikük sem lesz még aktív, így az okfejtésem teljesen felesleges! 😊
több mint 9 éve
Jelani Jenkins-t leigazolta a Bills és ráadásul kezdőként számítanak rá. 😮
több mint 9 éve
Rapoport szerint megszületett Penn 2 éves hosszabbítása, egyenlőre a számokat még nem lehet tudni.
több mint 9 éve
Snap count:Egy kis összehasonlító stat:
Az offense-ben négy falember és Carr végig, azaz 66 támadóplayt volt fenn, az RT-k közül Newhouse 57 play-t vállalat, míg Vadal Alexander 9-et.
Bruce
Menelik Watson: 37 snap, 6 QB siettetés, ebből 4 sack... azt hiszem nem kérdés, hogy egyenlőre megérte-e elengedni és Newhouse-ra cserélni.
több mint 9 éve
Start'em/Sit'em RB kapcsan:Nem emlekszem mikor volt ellenunk utoljara futo leultetve 😊
Meg arra se igazan mikor volt a mi futonk a het "allitasa"
Carr szinten a het megoldasa QB poszton ugyanitt...
Jared Cook sleeper pick, mig Jets TE nincs a jatszatandok kozott...mondjuk ez fura...lehet nincs TE-juk? 😊
Vedelmunket kezdetnek, mig a Jets-et ultetnek...
Tavecchio alvo opciok kozott, mig a Jets K csucsul...
Ez persze inkabb csak vicces erdekesseg.
Komolyabban:
-fognunk kell a futast es zarni a hosszu passzok utjat
-futni kell rajtuk, ahogy a Bills is tette es megtuzni oket par bombaval, mikor mar nagyon a boxban vannak
Konnyunek hangzik, de azert ott kell lenni, meg kell csinalni. Komoly az a DL azert pl...
De egy PO-ra vagyo csapatnak otthon magabiztosan utni kell oket!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Giogio Tavecchio lett a hét ST játékosa az AFC-bentöbb mint 9 éve
Bruce!!Adams 1 kivetelevel az osszes fele meno passzt elkapasra engedte 8/9 es 110yardot nyelt be osszesen. Ez eleg szar...plane, h a cover miatt hozzuk fel M.Lee helyere...gondolom Lee szerepe noni fog, mert ennel szarabb nem lehet, futas ellen pedig szepen helyt allt...
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ööööm:www.cbssports.com/nfl/news/marshawn-lynch-to-star-in-reality-show-and-facebook-is-paying-millions-for-it/
Nem tudom, mit gondoljak...
több mint 9 éve
A meccs után Levi Damien szokott írni ilyen Ballers&Busters cikket, amiben Penn és Gabe Jackson a Busters között szerepelt, erre nem is figyeltem meccs közben.
Vadal Alexander itt szerepeltetése érthető , Irvin is megmagyarázható, Tyrell Adams számomra azért meglepő, mert a nevét nem is nagyon hallottam, holott elég sok playt játszott a snap count alapján, most már az is kiderült, hogy a passz playeknél volt inkább benn, de nem sok sikerrel.
A Ballers-ek között nagyon sok játékosunk van, ami érthető is.
Itt a két cikk:
www.silverandblackpride.com/2017/9/12/16297666/raiders-2017-week-1-ballers-busters-vs-titans
www.silverandblackpride.com/2017/9/12/16297692/raiders-week-1-ballers-busters-vs-titans-part-two
több mint 9 éve
Tudom-tudom, de az még nem lett aktualizálva, így azért írtam a megkülönböztetést, hogy a Titans meccset követően... 😊Mindegyik valamirevaló Power Ranking-en a TOP 10-ben vagyunk a Titans meccset követően.Az egyetlen valamirevaló PR-ben eddig is TOP 10-ben voltatok, egészen pontosan a 9. helyen 😊
www.raiders.com/news/article-1/Oakland-Raiders-Power-Rankings-Week-2/9353a28c-647c-46c0-9c3a-cee68152698b
Bruce
ervinator
több mint 9 éve
Mindegyik valamirevaló Power Ranking-en a TOP 10-ben vagyunk a Titans meccset követően.Az egyetlen valamirevaló PR-ben eddig is TOP 10-ben voltatok, egészen pontosan a 9. helyen 😊
www.raiders.com/news/article-1/Oakland-Raiders-Power-Rankings-Week-2/9353a28c-647c-46c0-9c3a-cee68152698b
Bruce
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Mindegyik valamirevaló Power Ranking-en a TOP 10-ben vagyunk a Titans meccset követően. www.raiders.com/news/article-1/Oakland-Raiders-Power-Rankings-Week-2/9353a28c-647c-46c0-9c3a-cee68152698b
több mint 9 éve
Snap count:Az offense-ben négy falember és Carr végig, azaz 66 támadóplayt volt fenn, az RT-k közül Newhouse 57 play-t vállalat, míg Vadal Alexander 9-et.
A futók közül Lynch 32 playben volt pályán, Washington 16 míg Richard 14.
Az elkapók közül Cooper 61 playben volt fenn. Roberts 55, Crabtree 48, Patterson 22, Holton 1.
A TE-knél a legtöbbet foglalkoztatott Cook volt 47 playjel, majd Smith 29 és Walford csak 5 playt töltött a pályán.
A védelemben a két safety az összes playben fenn volt, szám szerint 64-ben.
A CB-k közül Amerson is az összes playt a pályán töltötte, Carrie 59-et, Smith 48-at, McDonald 2-t.
Az LB sorban már több volt a rotáció, hiszen Irvin 63 playt játszott, Cory James 60-at, Tyrell Adams 41-et, Marquel Lee 21-et, Morrow 4-et.
A def line-ban pedig Mack az összes playben fenn volt, Vanderdoes 37, MEJr 32, Hester 31, Autry 28, Ellis 21, Cowser 1.
A defensben nem lépett pályára az aktívak közül Woodson-Luster, Luani, Harris, az offensben pedig Feliciano.
több mint 9 éve
Sztem jó kis meccs volt. Végig kézben tartottuk a mérkőzést. Coop dropjai tényleg idegesítőek de ez csak az első meccs volt. Lesz ez még sokkal-sokkal jobb is! 😉Newhouse nem kapott sacket, míg Vadal Alexander kettő is. Az előbb 40+ playt volt fenn, míg utóbbi 9-et...
Anno Crabs és Lynch nagy fogás. Állatok! Az a Marshawn seggre fejelés mi volt már... BOOOM!!!! XD
Az előszezont hót fosra vettük. Az volt a lényeg, hogy senki ne sérüljön le!
Persze most sok hibával játszottunk de nem baj az. Első meccs.
Jobban játszottunk mint vártam. A védelem részéről mindenképp! A továbbiakban szép lassan mindenki felveszi a ritmust, felszívja magát és ha nem sérül le senki kajak lesz ez meglátjátok!
Jön még Conley meg Obi is... Halkan jegyzem meg tuti ott van a fejekben Riley (& Aldon).
Az utolsó két név erős kérdőjel természetesen de ha nem sérül le senki az ászok közül akkor Lynch középső újjai nagyon sokáig fogják vinni ezt a csapatot.
4-5 meccs kell, hogy a Carr fogók is adják, aztán beolajozódik a Mack dízel!
Jah jut eszembe! Newhouse, hogy tolta? Én nem figyeltem.
TST
több mint 9 éve
Sztem jó kis meccs volt. Végig kézben tartottuk a mérkőzést. Coop dropjai tényleg idegesítőek de ez csak az első meccs volt. Lesz ez még sokkal-sokkal jobb is! 😉Anno Crabs és Lynch nagy fogás. Állatok! Az a Marshawn seggre fejelés mi volt már... BOOOM!!!! XD
Az előszezont hót fosra vettük. Az volt a lényeg, hogy senki ne sérüljön le!
Persze most sok hibával játszottunk de nem baj az. Első meccs.
Jobban játszottunk mint vártam. A védelem részéről mindenképp! A továbbiakban szép lassan mindenki felveszi a ritmust, felszívja magát és ha nem sérül le senki kajak lesz ez meglátjátok!
Jön még Conley meg Obi is... Halkan jegyzem meg tuti ott van a fejekben Riley (& Aldon).
Az utolsó két név erős kérdőjel természetesen de ha nem sérül le senki az ászok közül akkor Lynch középső újjai nagyon sokáig fogják vinni ezt a csapatot.
4-5 meccs kell, hogy a Carr fogók is adják, aztán beolajozódik a Mack dízel!
Jah jut eszembe! Newhouse, hogy tolta? Én nem figyeltem.
több mint 9 éve
Ezt be is rakom, nehogy efelejcsem
www.youtube.com/watch?v=7ZyTXsZxqpE
sutianap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hátha érdekes még itt is: www.first-down.hu/szubjektiv/mit-erdemel-a-raiders-fanatikus/
több mint 9 éve
A Jetsnek idén egy meccse lesz, amikor vért fognak pisálni a pályán 😊 Ott nektek idény eleji forma ide, vagy oda, simán kell nyernetek 😊Ezért mondom, hogy kötelező győzelem.
Wyatt
Ezt a játékosok is tudják és hiába profizmus meg minden, hajlandó az ember egy kicsit könnyelműebben venni a játékot és lévén ez az nfl, az ilyen gyengébb teljesítmények megbosszulhatják magukat. De én is azt mondom, hogy ennél nagyon könnyebb meccsünk nem is lesz az idényben.