Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
Titkon abban reménykedem, hogy Carr is lesz olyan alázatos, hogy a csapat érdekeit a sajátja elé helyezi és olyan fizetést ír alá, amivel van esély a csapat játékosait megtartani. Persze ez csak ábránd a részemről, mert neki az az érdeke, hogy ő minél többet keressen. De reménykedni reménykedem benne.

Macknél nem gondolom, hogy olyan űrszámok lennének, de majd kiderül. A lényeg, hogy ne az legyen, hogy mellettük és a tavalyi FA igazolásaink mellett, majd nem lesz normális csapat, mert akkor kenhetjük az egészet a hajunkra!
Bruce
Nem hinném, hogy ne kb piaci áron írna alá Carr. Most, hogy feszkózik-e még 1-2M-ért vagy nem az lehet korrektség kérdése, de hogy 5M-s összeget nem fog engedni az ügynöke abban szinte biztos vagyok.

Ha nézegeti az ember Andrew Luck szerződését és annak átlagos 24,5M-s éves tartalmát szerintem jó irányba nézeget. Luck PO győzelmek után kapta ezt a szerződést, így ebből lehet kicsit esetleg lefele faragni szerintem, de nagyságrendet nem lehet fogni rajta. Én most 24M-t mondanék, ha kellene ilyet mondanom.

Von Miller 19M-t átlagol, de Mack csak jövőre kap új szerződést, ami sztem azt jelenti, hogy 20M-s deal lesz az évente kb. Ezzel a Giants után a 2. csapat lehetünk (ha addig vki be nem lép a "klubba"), ahol van 20+M-s QB deal és 20+M-s D játékos.

Ez a két szerződés jön és ezzel együtt is kell tudni gazdálkodni versenyképes csapatot, ha jól draftolunk rendre.

Latavius Murray visszaigazolása szerintem nem Carr pénzétől függ majd. Egyszerűen az a kérdés, hogy mennyit kér és az arányban van-e azzal amennyire JDR, a stáb, illetve Reggie értékeli őt. TayTrain nem rossz futó, de nem is egy feature back, innentől kezdve én évi 5M-t már biztos nem adnék neki. 4M körül tudnék jó érzéssel rábólintani a dologra, bár amennyire tele van a draft RBkkel lehet még annyiért sem.
Rolni
Nagyon sok múlik azon is, hogy Cousinsnak mikor lesz szerződése és az mennyi lesz...attól Carr többet akar majd és jogosan,de szerintem Carr-nál az évi 25 sem elképzelhetetlen.
Mack, meg, biztos, hogy a legjobban fizetett védő akar majd lenni, ha idén is domináns lesz.
Pari
Ha nem is a legjobban kereső de top5 környéke. Azért a 20 millát kicsit sokallom. Szerintem olyan 18 milla / év környéke reálisabb. Rohadt jó Mack de azért még nem Miller vagy Watt hogy top pénzt akarjon.

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Titkon abban reménykedem, hogy Carr is lesz olyan alázatos, hogy a csapat érdekeit a sajátja elé helyezi és olyan fizetést ír alá, amivel van esély a csapat játékosait megtartani. Persze ez csak ábránd a részemről, mert neki az az érdeke, hogy ő minél többet keressen. De reménykedni reménykedem benne.

Macknél nem gondolom, hogy olyan űrszámok lennének, de majd kiderül. A lényeg, hogy ne az legyen, hogy mellettük és a tavalyi FA igazolásaink mellett, majd nem lesz normális csapat, mert akkor kenhetjük az egészet a hajunkra!
Bruce
Nem hinném, hogy ne kb piaci áron írna alá Carr. Most, hogy feszkózik-e még 1-2M-ért vagy nem az lehet korrektség kérdése, de hogy 5M-s összeget nem fog engedni az ügynöke abban szinte biztos vagyok.

Ha nézegeti az ember Andrew Luck szerződését és annak átlagos 24,5M-s éves tartalmát szerintem jó irányba nézeget. Luck PO győzelmek után kapta ezt a szerződést, így ebből lehet kicsit esetleg lefele faragni szerintem, de nagyságrendet nem lehet fogni rajta. Én most 24M-t mondanék, ha kellene ilyet mondanom.

Von Miller 19M-t átlagol, de Mack csak jövőre kap új szerződést, ami sztem azt jelenti, hogy 20M-s deal lesz az évente kb. Ezzel a Giants után a 2. csapat lehetünk (ha addig vki be nem lép a "klubba"), ahol van 20+M-s QB deal és 20+M-s D játékos.

Ez a két szerződés jön és ezzel együtt is kell tudni gazdálkodni versenyképes csapatot, ha jól draftolunk rendre.

Latavius Murray visszaigazolása szerintem nem Carr pénzétől függ majd. Egyszerűen az a kérdés, hogy mennyit kér és az arányban van-e azzal amennyire JDR, a stáb, illetve Reggie értékeli őt. TayTrain nem rossz futó, de nem is egy feature back, innentől kezdve én évi 5M-t már biztos nem adnék neki. 4M körül tudnék jó érzéssel rábólintani a dologra, bár amennyire tele van a draft RBkkel lehet még annyiért sem.
Rolni
Nagyon sok múlik azon is, hogy Cousinsnak mikor lesz szerződése és az mennyi lesz...attól Carr többet akar majd és jogosan,de szerintem Carr-nál az évi 25 sem elképzelhetetlen.
Mack, meg, biztos, hogy a legjobban fizetett védő akar majd lenni, ha idén is domináns lesz.
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan

Bruce

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Ez kvázi azt jelenti, hogy nem megyünk egyenlőre Vegasba sztem, bár van aki azt gondolja ez egy zseniális húzás, mert SA indította be a Nevadai politikusokat a kapcsolatai révén, viszont most már nélküle is megy a szekér, viszont így nem kell részt adni neki semmilyen módon...Goldman Sachs neve kerül emlegetésre mint befektető...nem tudom ők mennyivel jobbak 😊

Szerkesztette: Rolni

több mint 9 éve
A kaszino mugul Adelson ki lett pöckölve az új stadion projektből...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/garpq33bjcczvvsj50kp
Adelson no longer involved in Raiders' Las Vegas stadium plan
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

kiváncsi vagyok ez milyen hatással lesz/lehet ez az üzletre.
Tudom, hogy ez már nem az a maffia, de azért túl lehetne gondolni egy film érdekében😊
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Valamelyik szaki azt írta, hogy szép ez a kampány, de Murray maradása pont attól függ, hogy Carr új szerződése mikorra lesz meg és, hogy mennyit költenek rá meg Mackre és hogy emellett marad-e hely Murray, Watson stb... fizujára. Ebben is van valami, mert ha sokáig húzzák, akkor lehet lesz egy csapat aki beleszerelmesedik Lataviusba.

több mint 9 éve
Carr "kampányol" Murray maradásáért. Ebben a pólóban nyomja az edzéseket:

A TayTrain, Murray saját márkája.
peterbadbone
Igen én is olvastam már korábban is, meg most egy új cikkben is volt róla szó. Gyakorlatilag szerintem egy évet még simán le tudnak változatlan formában tolni. Max két-három játékos kell az offense-be ha marad a futószekció. Kell egy RT, akár az első körben is. Kell egy WR és egy TE, az egyik jöhet FA-ról is akár.

A védelembe meg második körben jöhet egy ILB, aki nem egy mélynövésű faszpörgettyű, hanem normális méretekkel rendelkezik. 3. körben meg akkor a WR vagy a TE és kész is.
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Kiváncsi vagyok, milyen lesz ősszel, mikor visszatérünk LA-be.
Surda
Csóri kis stadion full Ezüst-Fekete lesz!
gaben
Az tutti
Öröm lesz nézni
Surda
Kronke-t meg fogja ütni a guta az első silver n black telt házas meccsen 😊)
Pari
Idén csak Chargers lesz nem?
gaben
Comptonban öröm tüzek gyúlnak....újra 😀
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Carr "kampányol" Murray maradásáért. Ebben a pólóban nyomja az edzéseket:

A TayTrain, Murray saját márkája.

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Surda
gaben
Az tutti
Öröm lesz nézni
Surda
Pari
Idén csak Chargers lesz nem?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Surda
gaben
Az tutti
Öröm lesz nézni
Surda
több mint 9 éve
Surda
gaben
Az tutti
Öröm lesz nézni
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Surda

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Hülye ez a King, Kelcével is összehaverkodott... 😀

Mindegy, ebből is látszik, hogy nem olyan élesek ezek a szurkálódások ott az NFL-ben, csak a szurkolók fújják fel a dolgot 😊
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
King lespanolt Talibbal a Pro Bowlon.

hát nem tudom, találhatott volna valaki normálisabbat is, mint a pöcsfej Talib, de ő tudja.

built for this shit

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Érdekes, hogy amúgy több ilyen "szakinál" olvastam, hogy FS-t keresünk szerintük, mert Karl-t SS poszton kellene hagyni.
Hát nem tudom, én őt tenném FS-nek és hoznék egy nagyobb darab SS-t...
Sztem Karl leggyengébb pontja a TE cover és az SS dolga sokszor pont az lenne...

több mint 9 éve
Most vhogy ezt érezném talán jónak:

LB az 1. körben, S a 2. körben, DT\HB a 3.ban, DT\HB a 4.ben, slotWR\TE\CB az 5.ben, slotWR\TE\CB a 6.ban, slotWR\TE\CB a 7.ben

több mint 9 éve
Amúgy én nem bánom, ha a legjobb elérhető játékost húzzuk ki a drafton és ha az egy CB, akkor legyen az, aztán lehet rámenni a hiányposztokra is.

Jarrad Davis-t én is kiszúrtam már magamnak, de ő szerintem nem lesz elérhető már. Bár az az elméletem, hogy az ILB run később fog elkezdődni és még lehet hogy le is csúszik hozzánk. Azért elsősorban QB, Edge, OT lesz kihúzva a TOP 10-ben, aztán még ott vannak az olyan tehetségek, akiket nem lehet bennhagyni (CB, S, WR, DT), illetve nem szólva arról, hogy Elliott hatására, szerintem egy-két RB is fentebb fog kimenni. Aztán a legjobb ILB prospect Foster van még Davis előtt, így akár...
Bruce
BPA sztem is mehet nyugodtan 😊 Nincs már annyi lyuk a rosteren, mint korábban és RM eddig is eléggé BPA jelleggel draftolt. Pont olvastam vmelyik nap egy tweet-et, hogy sokan mondják, de valójában csak kevesen draftolnak valóban BPA alapon és pont McKenzie-t említették, mint példa, aki valóban BPA-ik. Aztán persze, h kinek ki az elérhető legjobb az ugye más kérdés...

Hát Fosterről eddig mindenhol TOP15-t, legtöbbször TOP10-et olvasok. Davissel kapcsolatban a sérülései azért zavaróak...
Ha nem sikerül az első körben orvosolni az LB kérdést, azért van több apróbb gyors LB, aki mondjuk Perry mellé jó megoldás lehetne...Duke Riley az LSU-ról például 6'0 231-el mérlegelt a Senior Bowl-on és egy bazi gyors LB, aki Deion Jones "klón" kis túlzással...
Haason Reddick EDGE rusherből vált off ball LB-nek a mérete miatt (6'2 237) és elég jól mozgott első Senior Bowl-os edzésén. Ő is lehet célpont sztem.
Anthony Walker Jr. is jelölt lesz sztem.
Zach Cunningham is több helyen van már most hozzánk mockolva (6'4 230), mondjuk az első körben.
Rolni
Reddiket elkezdtek nagyon hypeolni, Mayock is...
Pari
Igen mindenhonnan én is azt olvasom, h nagyon könnyen megy neki a váltás, jól lát és reagál onnan is és ugye a sebessége meg nem kérdés...lehet nem lesz elérhető így a 2. kör vége felé...

Haason Reddick (Temple) really continues to impress and get better every day. He came into the Senior bowl as an undersized edge rusher in college that will have to move inside. All he does is win, whether that’s as a rusher, in coverage, or stopping the run. Reddick had two pass break-ups in coverage drills showing his ball skills. During pass rush drills, Reddick threw Kareem Hunt (Toledo) out of the way “wowing” the crowd. The type of strength, sideline-to-sideline speed, and agility he puts on exhibition make me a firm believer he can play in any scheme, inside or outside. During 11 on 11’s, he put on a nasty speed rush easily getting by USC’s Zach Banner untouched. Don’t be surprised if Reddick sneaks into round one.

Szerkesztette: Rolni

több mint 9 éve
Amúgy én nem bánom, ha a legjobb elérhető játékost húzzuk ki a drafton és ha az egy CB, akkor legyen az, aztán lehet rámenni a hiányposztokra is.

Jarrad Davis-t én is kiszúrtam már magamnak, de ő szerintem nem lesz elérhető már. Bár az az elméletem, hogy az ILB run később fog elkezdődni és még lehet hogy le is csúszik hozzánk. Azért elsősorban QB, Edge, OT lesz kihúzva a TOP 10-ben, aztán még ott vannak az olyan tehetségek, akiket nem lehet bennhagyni (CB, S, WR, DT), illetve nem szólva arról, hogy Elliott hatására, szerintem egy-két RB is fentebb fog kimenni. Aztán a legjobb ILB prospect Foster van még Davis előtt, így akár...
Bruce
BPA sztem is mehet nyugodtan 😊 Nincs már annyi lyuk a rosteren, mint korábban és RM eddig is eléggé BPA jelleggel draftolt. Pont olvastam vmelyik nap egy tweet-et, hogy sokan mondják, de valójában csak kevesen draftolnak valóban BPA alapon és pont McKenzie-t említették, mint példa, aki valóban BPA-ik. Aztán persze, h kinek ki az elérhető legjobb az ugye más kérdés...

Hát Fosterről eddig mindenhol TOP15-t, legtöbbször TOP10-et olvasok. Davissel kapcsolatban a sérülései azért zavaróak...
Ha nem sikerül az első körben orvosolni az LB kérdést, azért van több apróbb gyors LB, aki mondjuk Perry mellé jó megoldás lehetne...Duke Riley az LSU-ról például 6'0 231-el mérlegelt a Senior Bowl-on és egy bazi gyors LB, aki Deion Jones "klón" kis túlzással...
Haason Reddick EDGE rusherből vált off ball LB-nek a mérete miatt (6'2 237) és elég jól mozgott első Senior Bowl-os edzésén. Ő is lehet célpont sztem.
Anthony Walker Jr. is jelölt lesz sztem.
Zach Cunningham is több helyen van már most hozzánk mockolva (6'4 230), mondjuk az első körben.
Rolni
Reddiket elkezdtek nagyon hypeolni, Mayock is...
több mint 9 éve
Csak Menzelt neee
 raiderswire.usatoday.com/2017/01/24/5-reasons-why-the-raiders-johnny-manziel-might-actually-work/
Szerintetek?
Surda
Második esély mindenkinek jár
Amadeus91
#99 ok
Menzel na nem.
Őt válalja be valaki más
több mint 9 éve
Perszehogy lecsereliik Carrt Manzielre, nyilvanvalo. Bradyt meg Tebowra.
ulpianus
Tebow cserét támogatom ...
a döntő előtt 😉
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Csak Menzelt neee
 raiderswire.usatoday.com/2017/01/24/5-reasons-why-the-raiders-johnny-manziel-might-actually-work/
Szerintetek?
Surda
Második esély mindenkinek jár
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Perszehogy lecsereliik Carrt Manzielre, nyilvanvalo. Bradyt meg Tebowra.

Állat vagyok, ami enni kér...