Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
16 órája
Szebbeket én sem mondhatnék a Milanról.A csapataim olyanok, mint az élet: szar.Empty Master plan-je.hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Minden picket az OL-be lőnék. Mindet. A kompenzációs picket is. Akkor is ha nem kapunk.Arch Manning vajon eljátszaná, amit Eli?dehogynem1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
Bazzani
resistance is futile
szaba
Gabesz92
resistance is futile
Herbert to Falcons - egy elsö meg két második körért
Chargers meg elhozza Manning-et, egy pass rush-ert két IOL-t. Azt irány a SB 😀
Toto21
empty taxi
18 órája
A csapataim olyanok, mint az élet: szar.Empty Master plan-je.hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Minden picket az OL-be lőnék. Mindet. A kompenzációs picket is. Akkor is ha nem kapunk.Arch Manning vajon eljátszaná, amit Eli?dehogynem1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
Bazzani
resistance is futile
szaba
Gabesz92
resistance is futile
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
19 órája
https://t.co/DTwW5OXU4p pic.twitter.com/b6dje8g027
— Benjamin Solak (@BenjaminSolak) September 21, 2026
1 napja
Egyébként igen, szerintem is előbb hagyja az egészet a fenébe. Főleg, hogy évek óta agyonverik csórit.Én inkább látom őt visszavonulni 2-3 éven belül, mint hogy máshol játsszon.Teljesen romon leszek ha Herbert úgy megy el innen, hogy egy nyamvadt PO meccset se nyer.hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Az a helyzet, hogy az elmúlt évek nem múltak el nyomtalanul. Lerohadt ő is.
resistance is futile
szaba
Gabesz92
szaba
1 napja
Én ezt rohadtul nem láttam jönni, el nem tudom képzelni mi történt, hogy Harbough alatt így nézzen ki egy csapatAmúgy hallottad mostanában Jimet egy press confon? Közelebb van Joe Bidenhez, mint a 49ers időszakhoz. Szerintem egyszerűen nem lehet már eladni ezen a szinten azt, amit ő próbál. És ezt úgy mondom, hogy emellett emberileg én nagyon adom, és szerintem iszonyúan nagy forma is.
gabokocka
1 napja
Én inkább látom őt visszavonulni 2-3 éven belül, mint hogy máshol játsszon.Teljesen romon leszek ha Herbert úgy megy el innen, hogy egy nyamvadt PO meccset se nyer.hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Az a helyzet, hogy az elmúlt évek nem múltak el nyomtalanul. Lerohadt ő is.
resistance is futile
szaba
Gabesz92
1 napja
Lehet itt az ideje elgondolkozni egy komplett rebuilden. Egyszerűen túl gyenge a csapat kb minden poszton. Ideje lenne megszondázni a piacot, hogy mit lehet kapni Herbertért
1 napja
Én ezt rohadtul nem láttam jönni, el nem tudom képzelni mi történt, hogy Harbough alatt így nézzen ki egy csapat
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Teljesen romon leszek ha Herbert úgy megy el innen, hogy egy nyamvadt PO meccset se nyer.hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Az a helyzet, hogy az elmúlt évek nem múltak el nyomtalanul. Lerohadt ő is.
resistance is futile
szaba
1 napja
hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Az a helyzet, hogy az elmúlt évek nem múltak el nyomtalanul. Lerohadt ő is.
resistance is futile
1 napja
Empty Master plan-je.hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Minden picket az OL-be lőnék. Mindet. A kompenzációs picket is. Akkor is ha nem kapunk.Arch Manning vajon eljátszaná, amit Eli?dehogynem1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
Bazzani
resistance is futile
szaba
Gabesz92
resistance is futile
1 napja
hát igen, amúgy ez lesz itt a nagy kérdés, hogy Herbert a gond vagy a csapat körülötte. Jó QB-k ritkán mennek 1/1-t.Minden picket az OL-be lőnék. Mindet. A kompenzációs picket is. Akkor is ha nem kapunk.Arch Manning vajon eljátszaná, amit Eli?dehogynem1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
Bazzani
resistance is futile
szaba
Gabesz92
1 napja
Minden picket az OL-be lőnék. Mindet. A kompenzációs picket is. Akkor is ha nem kapunk.Arch Manning vajon eljátszaná, amit Eli?dehogynem1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
Bazzani
resistance is futile
szaba
1 napja
Arch Manning vajon eljátszaná, amit Eli?dehogynem1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
Bazzani
resistance is futile
1 napja
dehogynem1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
Bazzani
1 napja
1/1nél nem irányítót húznál?16-1 még lehet.Vaaaagy 1-16 is.
Gabesz92
Jeremiah Smith time.
Gabesz92
1 napja
Miattam van az egész, már egy ideje rájöttem.No jelen formát és schedule-t összekombinálva ez egy 0-9-es szezonkezdésnek tűnik, ami legitim shot az 1/1-re.Neked nagy mázli, hogy ott a Falcons is.
empty taxi
szaba

Madden hates me.
1 napja
No jelen formát és schedule-t összekombinálva ez egy 0-9-es szezonkezdésnek tűnik, ami legitim shot az 1/1-re.Neked nagy mázli, hogy ott a Falcons is.
empty taxi
2 napja
No jelen formát és schedule-t összekombinálva ez egy 0-9-es szezonkezdésnek tűnik, ami legitim shot az 1/1-re.

Madden hates me.
2 napja
Kiszálltam.
3 napja
Pipkins out, W fele már megvan!
5 napja
McConkey nem edzett nyilván. Meglátjuk ma mi lesz.Vele a pályán 7,14 yardot átlagoltunk, nélküle 3.12 yardot.
Már most imádom. Hátha Pipkins WR-be is rotál majd.
6 napja
Nem is téged idéztelek, csupán a mainstream gondolatokat.Ezt nem állítottam, csak rácsodálkoztam és megosztottamMegdöbbentő statDe hát miatta nem nyerünk! (Nem)
www.facebook.com/share/p/19NapERQ6S/
Cubehead
szaba
Cubehead
6 napja
Ezt nem állítottam, csak rácsodálkoztam és megosztottamMegdöbbentő statDe hát miatta nem nyerünk! (Nem)
www.facebook.com/share/p/19NapERQ6S/
Cubehead
szaba