NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
A skill player sor vasárnap Rivers mellett:
RB: Ekeler, Pope
FB: Watt
WR: KA13, Inman, Geremy Davis
TE: Culkin, Kendricks

Az úgy derék.
empty taxi
Durva, hogy azóta ketten eme névsorból is kiestek.
Beki
Cserébe Mike Williams, Travis Benjamin és Virgil Green már limitáltan edzett a héten, plusz ugye talán Gordon is lesz, ez így azért már sokkal vállalhatóbb lenne vasárnapra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

Az úgy derék.
empty taxi
Durva, hogy azóta ketten eme névsorból is kiestek.
több mint 6 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
De most ott tartunk, hogy ha Badgley IR-re megy a keretszűkítést követően, akkor kb ugyanakkor térhetett volna vissza, mint amit most jósolnak neki...
gabokocka
Állítólag az volt az egészben a para, hogy Badgley nem volt teljesen őszinte a csapattal a sérülés komolyságával kapcsolatban és ezért kerültünk ilyen szituációba. Azt hitték hamar visszatérhet, de kiderült, hogy mégsem. Mondjuk ebben azért szerintem benne van kicsit az orvosi stáb keze is.

több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!
Dontrelle Inman-> IR

több mint 6 éve
TE Sean Culkin-t IR-re tettük achilles sérülés miatt, ő a 8. ember az idei IR-ünkön. Helyére a szintén TE Stephen Anderson jött PS-ből.

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
De most ott tartunk, hogy ha Badgley IR-re megy a keretszűkítést követően, akkor kb ugyanakkor térhetett volna vissza, mint amit most jósolnak neki...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Na, csak sikerült kickert igazolni, megérte várni vele 4 hetet. Ezek szerint nem csak nálunk szuper kompetens az orvosi stáb 😂
gabokocka
Kevesebb a sérült a védelemben, az UDFA edge rusher Chris Peace-t így ki lehetett rakni (mondjuk itt is zseniális az időzítés ugyanis Ingram hamstringje megsérült a múlt héten...)

Madden hates me.
több mint 6 éve
Na, csak sikerült kickert igazolni, megérte várni vele 4 hetet. Ezek szerint nem csak nálunk szuper kompetens az orvosi stáb 😂

több mint 6 éve
Akkor MG mégis játszani fog?
vpi
Valszeg be fog öltözni, de akkor is a snap megoszlás Ekeler és közte kb. a "normális" fordítottja lesz.

Madden hates me.
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
Akkor MG mégis játszani fog?
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Az úgy derék.
empty taxi
Dolphins ellen nagyon neccesen de elég lehet.
Bazzani
Hát ellenünk 2.5 negyedig tartották magukat, a Dallasnál pedig konkrétan az első félidőben jobbak voltak. Engem nem lepne meg, ha ez szorosabb lenne, mint ahogy mindenki várja, pláne a sok kiesővel

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley

Az úgy derék.
empty taxi
Dolphins ellen nagyon neccesen de elég lehet.

több mint 6 éve

Az úgy derék.

Madden hates me.
több mint 6 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
 twitter.com/Chargers/status/1177651080584261632

Travis Benjamin nem tudja elejteni a labdákat, ha nem játszik. Smart move!

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
😁
 twitter.com/Chargers/status/1177333085408333824?s=09

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Long ugye kicker is volt a CFL-ben, 3-ból 2 meccsen eddig magabiztos, mondjuk az 1 vakvágány az a győzelembe került a Lions ellen.
Szvsz az játszik bele h fél védelem dögrováson onnan nem lehet kivágni senkit sem, mert a többség néhány hét és felépül, így az IR is f@szság lenne.
Támadóoldalon meg Gordon visszatérésével valszeg egy futó repül, TE-t amíg nem épül fel Henry szintén nem kellene kivágni.
Az 5 WR az egyébként se sok, onnan szintén nem lehet kimozdítani senkit.
A QB-knél T-Mobile annál jobb backup minthogy szezon közben kivágd, a Stick-projektet meg érthető h nem akarják elengedni.
OL-ben 8 ember van 53-ban, az ugyanaz, mint a WR-eknél.

Madden hates me.
több mint 6 éve
Ezt értem. De miért nem igazoltok egy kickert, amíg sérült. Ennyire mozdíthatatlan mindenki az 53-as rosteren?

Szerkesztette: gabokocka

több mint 6 éve
Meddig bohóckodtok még Badgleyvel? Miért nem jön inkább új kicker?
gabokocka
Röviden és tömören: mert ő betalál a póznák közé, Lambo óta az egyetlen, akinek ez sikerül rendszeresen Chargers-mezben.

Madden hates me.
több mint 6 éve
Meddig bohóckodtok még Badgleyvel? Miért nem jön inkább új kicker?

több mint 6 éve
 twitter.com/eric_d_williams/status/1176993401474027521

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Melvin Gordon ma visszatér edzeni. Ez is egy eredményes holdout volt.
 twitter.com/SportsCenter/status/1177003537018081281
Most az egyszer hallgatnia kellett volna O.J.-re. 😊 😊 😊
 twitter.com/iktriad/status/1177039224119484416

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Sziasztok Fantasy miatt kérdezném Teamer most nálatok a SS? Mert ugye ö Volt fent hétvégén ebben a pozícióban. Köszönöm a segítséget.
Toto21
Igen. Amíg Hámész jövőre vagy legjobb esetben december végén visszatér. Perpill 3 safetynk van, abból 2 inkább FS, Adderley viszont egyenlőre nem vette még fel az nfl ritmusát, nem nagyon van pályán.

több mint 6 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Sziasztok Fantasy miatt kérdezném Teamer most nálatok a SS? Mert ugye ö Volt fent hétvégén ebben a pozícióban. Köszönöm a segítséget.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudom milyen meccset néztél, ahol a Chargers bő egy lépcsővel jobb csapat, mint a Texans. Ajándékoztunk az elején egy TD-t + kihagytunk egy FG + extra pontot és még így is 7 ponttal nyertünk...
Én azt mondanám kb. egyformán erősnek tűnt a két csapat, hasonló nagy bakikkal. A döntő Benjamin dropja volt, aminek sima TD-nek kellett volna lennie.
DC
Nem az eredményre gondoltam, azt láttam én is. Az overall benyomásra, a roster minőségére, a potenciálra. Láttam nem csak a tegnapi, de a Chargers összes idei meccsét (meg a tavalyi összeset, meg az azelőtti évi majdnem mindet). És láttam a Texans összes idei és tavalyi, meg azelőtti meccsét is. Van egy össz-benyomásom arról, hogy melyik csapat mekkora potenciállal rendelkezik (beleértve a szakmai stábot is), és az alapján a benyomás alapján a Chargers egy lépcsővel jobb csapat a Texansnál. Egyébként úgy gondolom, hogy a Coltsnál is egy lépcsővel jobbak, pedig idegenben mi is OT-ig jutottunk, és ha Vinny nem hagy ki mindent ami kapura rúgható, akkor lehet, hogy nyertünk is volna. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a Chargers jobb csapat. És a Lionsnál is jobb.

Éppen ezért nem értem azt ami történik velük.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
DC Houston Texans 1 297 — Texans fan
A Chargers visszaállt a két évvel ezelőtti állapotba. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem sikerül meccset nyerni. Korábban a sérülésekre fogtam, volt is rá ok, de már nem hiszem, hogy csak erről van szó.

A tegnapi Chargers sérültekkel együtt is legalább egy bő lépcsővel jobb csapat, mint a Texans. És fura módon ez még a pályán is látszott. Legalábbis a meccs nagy részében. És mégsem sikerült nyerni. Időnként van ilyen, de ennyire rendszeresen?
peterk2005
Nem tudom milyen meccset néztél, ahol a Chargers bő egy lépcsővel jobb csapat, mint a Texans. Ajándékoztunk az elején egy TD-t + kihagytunk egy FG + extra pontot és még így is 7 ponttal nyertünk...
Én azt mondanám kb. egyformán erősnek tűnt a két csapat, hasonló nagy bakikkal. A döntő Benjamin dropja volt, aminek sima TD-nek kellett volna lennie.

Szerkesztette: DC