NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
76
13
19:00, Netflix
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Chargers TE Hunter Henry (knee) suffered a tibea plateau fracture to his left knee.twitter.com/Chargers/status/1171863828507705344
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem véletlen sajnáltam, hogy elment Tyrell Williams. Megmutatta, hogy valid WR sima kezdőként is. Sima lesz neki az 1000y.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Bezzeg a kis Scotty fiú, ő egészen fantasztikus a falban! 😊Mint ahogy megígérte Lynn, pályán láthattuk Forrest Lamp-et. 2 teljes snapre, mint 6 falember. Nem tudom egyre jobban érdekel a mellőzésének az oka. Annyira nem lehet rossz, hogy még kipróbálni sem akarjuk 1 meccsen. Valami szövődmény sérülés? Vagy tényleg dugott valakinek a feleségével a felsővezetésből ?Nem eü oka van.
Sixo
Egyszerűen nem tartják elég jónak. Ami néhány kezdőt nézve vicces.
Bazzani
Már tavaly sem értettem, hogy amikor felépült a sérülésből akkor miért nem kapott egy kis szerepet legalább. Idén meg aztán végképp azt hittem, hogy kezdő lesz, így meg főleg, hogy úgy kell összekukázni az embereket.
több mint 6 éve
Mint ahogy megígérte Lynn, pályán láthattuk Forrest Lamp-et. 2 teljes snapre, mint 6 falember. Nem tudom egyre jobban érdekel a mellőzésének az oka. Annyira nem lehet rossz, hogy még kipróbálni sem akarjuk 1 meccsen. Valami szövődmény sérülés? Vagy tényleg dugott valakinek a feleségével a felsővezetésből ?Nem eü oka van.
Sixo
Egyszerűen nem tartják elég jónak. Ami néhány kezdőt nézve vicces.
több mint 6 éve
Mint ahogy megígérte Lynn, pályán láthattuk Forrest Lamp-et. 2 teljes snapre, mint 6 falember. Nem tudom egyre jobban érdekel a mellőzésének az oka. Annyira nem lehet rossz, hogy még kipróbálni sem akarjuk 1 meccsen. Valami szövődmény sérülés? Vagy tényleg dugott valakinek a feleségével a felsővezetésből ?
több mint 6 éve
No azt tán még Rivers papa is megvárja. Aztán majd jön vmelyik kölke irányítani 😊
több mint 6 éve
Offense legjobb PFF gradejei: Austin Ekeler 82.7
Keenan Allen 73.2
Mike Pouncey 68.3
Derek Watt 68
Justin Jackson 67.4
.
.
.
Trent Scott 37.3
Védő oldal:
Joey Bosa 87.3
Desmond King 72.6
Uchenna Nwosu 69.1
Brandon Mebane 67.4
Jaylen Watkins 65.6
.
.
.
Jerry Tillery 35.1
több mint 6 éve
Perpill 3 egészséges cornerünk van, meccs közben Michael Davis és Desmond King is megsérült. Nem lenne meglepő ha érkezne egy új CB a rosterre, vagy PS-ből felhoznánk egyet. Badgley valszeg a Linos ellen sem fog játszani. Mike W térdét most vizsgálják.
több mint 6 éve
O-Line, D-Line kuka. Run D kuka. Sérülésekkel megint jól megszívhatjuk, bár azért talán Mike Williams sérülése nem vészes. Trent Scott helyett viszont jó lenne ha bevennénk valakit a közönségből, aki kicsit nagyobb darab.Ekeler & Jackson állat volt. Riverst nem hibáztatom nagyon a pick miatt, mert azt azért nem láttam jönni, hogy egy kézzel lekapja a Jóskagyerek Allen elől. Védelmet össze kell szedni aztán jó lesz ez. Plusz ugye nekem is az a legnagyobb pozitívum, hogy tavalyig az ilyen meccsek fix bukók voltak, most viszont OT-ben behúztuk.
több mint 6 éve
Legközelebb nem szabad visszaengedni egy ilyen csapatot. Pozitív, hogy tavalyig minden ilyen meccset kb elveszítettünk, tavaly és ezt viszont nyerjük. Remélem megfordult végleg a "szerencsénk."
Gordon meg Ekeler láttán átgondolhatja a dolgokat.
több mint 6 éve
Hát ez nagyon keserves win volt, nagyon rossz benyomást keltett elsőre a csapat. Ami még nagyobb baj azok a sérülések. Az eddig 4 kiesett kezdőhöz jött még Mike Williams sérülése, nem nézett ki jól. Ingram, Square is lent maradt egy időre. Sokat kell javulni ha PO-t akarunk.
több mint 6 éve
A Colts DL nem piskóta, lehet itt baj.

Madden hates me.
több mint 6 éve
Nagy szívás, hogy nincs Badgley, de így is kötelező a győzelem, ha már nincs Luck.Könnyebb a sorsolásunk, mint a KC nek, ezt ki kell használni.
több mint 6 éve
Badgley doubtful, szóval Long lesz a kicker is és Tyrod a holder.
több mint 6 éve
twitter.com/Chargers/status/1170056062038200320Lehet Ty Long fogja a kicker feladatok is ellátni a Colts ellen.
több mint 6 éve
Jó kis tweet 😁twitter.com/ChargersHype/status/1169774624692813824?s=09
több mint 6 éve
twitter.com/GManzano24/status/1169345094127779840

Madden hates me.
több mint 6 éve
Az Eagles állítólag felajánlotta Jordan Howardot Gordonért, Teleszkóp azt mondta h köszi nem.Andre Dilliard + Howard és deal !
empty taxi
több mint 6 éve
Az Eagles állítólag felajánlotta Jordan Howardot Gordonért, Teleszkóp azt mondta h köszi nem.

Madden hates me.
több mint 6 éve
Állítólag 1. + 5. kört akarunk Gordonért, ő meg évi 13 misis fizetést. Sok olyan csapat lesz akiknek ezen feltételek megfeleljek így szeptemberben.Ha T-Rich anno bustként 1. körért ment tovább, akkor van esély 😀 Csak egy hülye GM kell...vagy hívjuk fel Houstont 😊
Sixo
több mint 6 éve
Állítólag 1. + 5. kört akarunk Gordonért, ő meg évi 13 misis fizetést. Sok olyan csapat lesz akiknek ezen feltételek megfeleljek így szeptemberben.