Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ebben a topicban remélem nem annyira off 😊
Birthday...lassan kész a kollekció 😛 Mástantól nem fázik a búrám 😀
...az asszony még a múltban él, rágjam meg 😀
 oi65.tinypic.com/9ft7wi.jpg
Chargers LT
Hallom a tortát már felzabáltad ahelyett, hogy feleztünk volna.
Sixo
Na majd jövőre 😀 Vagy Londonban

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Chargers LT
Hallom a tortát már felzabáltad ahelyett, hogy feleztünk volna.

több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A kalapra elsőre azt hittem h torta 😀
empty taxi
Miért, az nem torta?!?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A kalapra elsőre azt hittem h torta 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Akinek lesz infója londoni jegyekről, vételről, stb, írjon, meg minden 😊 Én is vevő lennék kettőre, szívesen betársulok jegyvételnél.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szaba él még?
több mint 6 éve
Elvileg Bradley sémáját nem rövid idő implementálni, ehhez képest néhány szám a 2017-es D-ről:
The team allowed only 17.0 points per game, which was the third fewest in the NFL and the least the team has given up since 1992. They also boasted the league’s number one red zone defense and were third against the pass, giving up just 197.3 yards per game. The Bolts also forced turnovers at an impressive clip, ranking third in the league with 18 interceptions. In addition, they posted a number of negative yardage plays as their 43 sacks were the fifth-most in the league, while their 17 tackles for loss ranked third.

Madden hates me.
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
bocs a reklámért, de nekem lesz rá 2 eladó jegyem (bérletes voltam tavaly is, idén is veszek, a másik 2 meccsre megtartom a jegyem, de ezt eladnám majd). akit érdekelne, írjon rám privátban.
több mint 6 éve
Petila Los Angeles Chargers 687
Van, aki vevő a londoni Chargers meccsre? 😊
Chargers LT
Én is megyek, főleg mivel itt élek UK-ban ki nem hagynám! 😉
több mint 6 éve
Lynn nyilatkozta h no. 1 prioritás a holtszezonban egy biztos lábú K megtalálása, gondolom Aguayot megnézik TC-ben, de nem ő lesz az egyetlen rúgó a rosteren, azt se zárom ki h FA-n költeni is fogunk vmi jobb nevű rúgóra, illetve draftpicket sem sajnálnék rá.
empty taxi
Szerintem adjunk a Jagsnek egy első kört Lamboért.

több mint 6 éve
Chargers LT
adom

Madden hates me.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Lynn nyilatkozta h no. 1 prioritás a holtszezonban egy biztos lábú K megtalálása, gondolom Aguayot megnézik TC-ben, de nem ő lesz az egyetlen rúgó a rosteren, azt se zárom ki h FA-n költeni is fogunk vmi jobb nevű rúgóra, illetve draftpicket sem sajnálnék rá.
empty taxi
Szvsz egy rugóra jár az agyam Lynnel, bár ez nem meglepő...egyértelműen egyik, ha nem a legfontosabb feladat. Én is úgy vagyok, hogy egy Prater-féle "öreg" jó lenne, ha jönne, nyilván,akinek olyan biztos a lába, és én is húznék drafton.

több mint 6 éve

Madden hates me.
több mint 6 éve
Petila Los Angeles Chargers 687
Tök öröm látni, amikor egy franchise tanul a mások hibájából! Vagy a sajátjaiból.
Wyatt
Ezt fényesen alátámasztja az Aguayo Deal!Biztos előkerültek olyan videó felvételek a Tampa training camp-bol ami alapján hatalmas steal a gyerek! Oh wait!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tök öröm látni, amikor egy franchise tanul a mások hibájából! Vagy a sajátjaiból.

több mint 6 éve
bojan19 Los Angeles Chargers 22
Roberto Aguayo a csapatban 😂

"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 6 éve
Whisenhunt és Bradley is marad 18ra, hurrá !
Sixo
Ez lehetett volna az egyik újévi kívánságom, remek! 😊

több mint 6 éve
Whisenhunt és Bradley is marad 18ra, hurrá !

több mint 6 éve
Mind Gus mind Kenny szerződése lejárt, mindkettőjüket várom vissza szeretettel, mondotta Lynn, ennyit tudunk.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 6 éve
Ez+az

- Szépséges: “Chargers are allowing 2.45 yards after contact against the run with Denzel Perryman out and 1.41 yards with him on the field. Would be the difference between 32nd and 1st in the league this year.”

Azért ez kemény stat, de komolyan meg is látszik. Olyan nekünk, mint a Dallasnak Lee.

- Szezon végére #3 lett a passzvédekezésünk, ami több, mint remek, mivel Verrett már az elején kiesett. Már a draft után kikiáltottam az egyik legnagyobb stealnek Kinget, be is jött, szép volt Telesco. És a 2.éves UDFA Trevor Williamsért is pacsi, Telesco elég jól tud UDFA gyönygyszemekre találni.

PFF cornerek:
#1 Hayward
#10 Williams
#13 King

Hayward 2. csapatos All-Pro lett egyébként.

- Lynn az uccsó meccs után elmondta, hogy itt bajnok csapat épül...folytassuk is így 😊

Van valami infó, vagy Gus mondott már valamit, hogy maradna, ilyesmi? Mert eléggé első számú prioritás szerintem, hogy maradjon.

George Stewart ST coachnak viszont nem jött be ez a dolog asszem...akár rúgtunk, akár nekünk rúgtak és vissza kellett hordani, borzalmas dolgok történtek és több meccs is ezeken ment el. Nem biztos, hogy marasztalnám.

Szerkesztette: Chargers LT

több mint 6 éve
Innen is üdv Yonghoe Koo (remélem legalább rosszul írtam le a neved te balfasz) ex rúgónknak, hogy nem 11-5 lett a mérlegünk, és nyertük meg a csoportot.
Éveken át a kórház csapat mivoltunk hátrálratott, de idén ez a jó és Fr. történeti statisztikákkal rendelkező csapat pozitív mérleggel megérdemelte volna a PO-ot, még akkor is, ha a KC ellen elbasztuk.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Picsába, hogy a Jax leadta kb a meccset...na így essenek is ki, ha már gödröt ástak másnak 😊
Chargers LT
Dehogy adtuk le. Akkor a cserék játszottak volna már a 2. félidőben, ehhez képest végéi pályán voltak a kezdők. Egy DeDe Westbrook dropon múlt, hogy nem nyertünk. A védelem 1 (igaz TD playt) leszámítva, úgy játszott, mint akik vért ittak és már PO üzemmódban tolták. Az offense és az ST volt aggasztóan szar. De mondom, így is 1 playen múlt a W. Bár a Titans megérdemelten nyert.

Amúgy elnézést, hogy nem segítettünk.
iktriad
Ok, nyilván mi KC ellen elbasztuk már, de akkor is bosszantó, hogy egyrészt pont most nem nyertek, másrészt egy olyan Bills, Titans került be, akik hát khm...50➕ pontot szórtunk az egyikre.
Bár pont így járt a Jax jobban, mintha velünk kellene jatszani. Szerintem 😊
Chargers LT
Ez is igaz, hogy szerintem nálunk senki sem lesz amiatt szomorú, hogy idén már nem kell megint összecsapunk, főleg ha azt vesszük, Rivers mit szokott velünk művelni...
több mint 6 éve
Picsába, hogy a Jax leadta kb a meccset...na így essenek is ki, ha már gödröt ástak másnak 😊
Chargers LT
Dehogy adtuk le. Akkor a cserék játszottak volna már a 2. félidőben, ehhez képest végéi pályán voltak a kezdők. Egy DeDe Westbrook dropon múlt, hogy nem nyertünk. A védelem 1 (igaz TD playt) leszámítva, úgy játszott, mint akik vért ittak és már PO üzemmódban tolták. Az offense és az ST volt aggasztóan szar. De mondom, így is 1 playen múlt a W. Bár a Titans megérdemelten nyert.

Amúgy elnézést, hogy nem segítettünk.
iktriad
Ok, nyilván mi KC ellen elbasztuk már, de akkor is bosszantó, hogy egyrészt pont most nem nyertek, másrészt egy olyan Bills, Titans került be, akik hát khm...50➕ pontot szórtunk az egyikre.
Bár pont így járt a Jax jobban, mintha velünk kellene jatszani. Szerintem 😊