NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
467
34
2:15, ARENA4
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2019/02/ha-ilyen-rosterrel-nincs-gyuru-oszoljunk-fel-chargers-fa-kitekinto/Tyrell Williams fontosságát leszámítva mindennel egyet tudok érteni.
több mint 6 éve
DL assistant coach-unkat, Eric Hendersont kinevezték a Rams DL coach-ának.
több mint 6 éve
Egy Ja'Wuan Jamest el tudnék képzelni jobboldalon, ha kikerül piacra.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az utóbbi 5 évből őt sajnálom a legjobban, meggyőződésem, hogy top5 tehetség volt a csapatban.
több mint 6 éve
Következő szezonban Mexikóban vs Chiefs. Remélem addigra sikerül egy falat építeni... mármint Rivers elé. #MAGA
több mint 6 éve
Keenan Allenéknél megjött a 3. gyerek, ha jól tudom az első fiú.
több mint 6 éve
Rivers kiüli a Pro Bowlt, helyette Luck kapitány megy. Biztos szülői értekezlet lesz.
több mint 6 éve
Nehéz volt látni, mivel 12-13 éve a második kedvencem a csapat és Rivers is 😀na már látom a fényt az alagút végén nálad is 😀Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕Riverst én is, meg a Chargerst is,
Chargers LT
Wyatt
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
na már látom a fényt az alagút végén nálad is 😀Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕Riverst én is, meg a Chargerst is,
Chargers LT
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nem hiszem el, hogy Lamp nem fér be ebbe sz OL-be.Ez van ha a liga legjobb edzői stábjának van 2 hete felkészülni belőled.Egyrészt, másrészt az OL ma magához képest is alulteljesített, és ezzel a zóna védekezéssel semmire nem mentünk a gyors Edelman elkapások ellen. Két elkapás után nekem csak feltűnt volna, hogy legálabb rá embert kell állítani.
empty taxi
Chargers LT
Rohad egy tehetség a padon (se) miközben a kezdők meg balfaszkodnak.
több mint 6 éve
Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕Riverst én is, meg a Chargerst is, hogy ilyen sima lett, mert a Pats mellett a másik csapat, amit nagyon kedvelek, és ahogy mondtam, ha mi kaptunk volna ki, a Chargersnek szurkoltam volna a továbbiakban, egyértelműen.
Chargers LT
Viszont Rivers gyenge volt ezen a meccsen, ahogyan nagyjából semmi sem működött

több mint 6 éve
Sajnalom sracok. Rivers nem ezt erdemelne...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕
több mint 6 éve
Ez van ha a liga legjobb edzői stábjának van 2 hete felkészülni belőled.Ne mintha amikor fordítva volt jobb lett volna 😀
empty taxi
több mint 6 éve
Ez van ha a liga legjobb edzői stábjának van 2 hete felkészülni belőled.Egyrészt, másrészt az OL ma magához képest is alulteljesített, és ezzel a zóna védekezéssel semmire nem mentünk a gyors Edelman elkapások ellen. Két elkapás után nekem csak feltűnt volna, hogy legálabb rá embert kell állítani.
empty taxi
több mint 6 éve
Ez van ha a liga legjobb edzői stábjának van 2 hete felkészülni belőled.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Chargers TE Hunter Henry will play vs. Patriots
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Én,mint az este nektek szurkoló ember kérdezném, hogy miben látjátok a Chargers győzelmi esélyeit? Mert ahogy minél jobban bújom a statisztikákat és elemzéseket annál inkább érzem esélytelennek a mai napra a Chargers-t és jó ha 10 ponton belül tud majd maradni a csapat a Pats-sel szemben.Ez az idei Chargers (szerencsére) nem az előző évek Chargerse.
Már maga az aggasztó tény, hogy Rivers egyszer sem tudta legyőzni a Pats-et, erre jön még rá Rivers elmúlt 3 meccsén mutatott teljesítménye, ami finoman szólva sem volt valami impresszív, plusz az időjárás sem nektek fog kedvezni, mint Kaliforniai csapat. Van egy olyan érzésem ez egy nagyon egyértelmű meccs lesz,kb a Chiefs-Colts meccsel fog vetekedni, hiába kap akkora hypeot.
Mr.Breaker
Gordonék remekül futnak, Rivers kb karrier évet ment, tudunk támadni, ha kell. Igaz az OL nem túl erős, de a Pats pass rush-sa is bőven elmarad a Ravensétől, ami ellen jól és taktikusan játszottunk.
A Ravens majd minden szempontból rosszabb match up volt számunkra, de volt ellenük egy módszer. A Pats futásai veszélyesek lehetnek, run D-nk annyira nem penge, de futással nyilván nem fognak nyerni. Ha Kelce-t megállítottuk, akkor Gronkot is meglehet, ott van Derwin Hámesz 😊 A védelmünkben lehet bízni, az alapszakasz meccs is szoros volt.
A gond ott lehet, hogy emberezik a Pats, és még jók is benne sajnos. De KA13 úgyis elszakad, ahogy szokott és megoldja 😊 Gilmore nem őt fogja fogni.
Szóval bőven van esélyünk, konkrétan a mi rosterünk a jobb szerintem. Egyszerűen a pálya, a rutin miatt esélyesebbek ők.
Már csak abban reménykedem, hogy a bírók korrektül fognak sárgázni...
több mint 6 éve
Chiefs-Colts azért volt egyoldalú mert az egyik csapat mélyen tudása alatt játszott (=betlizett) pont abban, amiben kvázi jók voltak egész évben (OL stabilitása, 3rd down conv, stb)ezért felesleges statisztikákat bújni és abból következtetéseket levonni egy meccsre mert az ilyen megmagyarázhatatlan, karakteridegen leolvadásra nem lehet felkészülni
el lehet mondani, hogy mi sokat emberezünk és Rivers ez ellen nem igen játszik jól, de a védelmünk alapjáraton lassú ezt a szezon során sokan sokszor kihasználták, miért ne tudná ez a Chargers O# ezt megtenni, megvan hozzá a kellő fegyver arzenál és Rivers is top QB, melyik fog dönteni? ezt lehetetlen megmondani
ami aggodalomra adhat okot az az Ofal, az gyenge, viszont a mi D falunk sem éppen liga elit, szóval amelyik egység itt felül tudja múlni a másikat az szerintem hatalmas előnyt fog jelenteni
ha mondanom kellene egyetlen egy párharcot, ami eldöntheti a meccset akkor erre szavaznék
Brady ellen mi szokott működni? 4 emberes passrush, a többiek visszaállnak, ezt már minden nfl szurkoló álmából felébredve tudja. Ebben a Chargers védelemben minden adott, hogy ezt végrehajtsák, van emberük Gronkra, nem kell duplázni, triplázni, DL adott (bár papíron a mi OL-ünk is erős, itt jó kis adok-kapok lehet) és a secben is bőven van elég talent, hogy a 7-8 emberes coverrel limitálni tudják a Bradyéket, akár LB nélkül is tudnak játszani, ezt láttuk múlthéten
a mi részünkről a jó futójátékot mondanám kulcsfontosságúnak, az szerintem elengedhetetlen lesz ha győzni akarunk
Lynnel kapcsolatban én még kicsit szkeptikus vagyok szóval azt mondanám, hogy ahol egyértelműen előnyben vagyunk (a múltidézés mellett: mégis milyen befolyással van a meccsre, hogy Rivers még sosem nyert Brady ellen???) az az oldalvonal, de lehet majd pont ez a meccs fogja ezt megcáfolni
összességében abszolút nem érzem, hogy Chargersnek hatalmas csodára lenne szüksége egy győzelemhez
két jó csapat fog találkozni, két csapat amelyik mind futással mind passzal képes haladni (=tudja ölni az órát, ha előnyben van, de képes gyors driveokat összehozni ha 10+ pont hátrányba kerülne), szerintem a Chargers D# jobb, sokoldalúbb ebben mindenféleképpen lehet bízni a vendégek részéről, hogy ez az egység legalább meccsben tartja a csapatot a végéig, aztán idén már mi is elchargerkedtünk egy 99.9%-os winrates meccset, szóval bármi az eredmény az utolsó negyedben nem éri meg elkapcsolni 😀
(számomra komoly csalódás lenne, ha Colts-Chiefs-hez hasonló egyoldalú meccs lenne bármelyik fél részéről)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/