Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Rivers dicsérte Lynnt, hogy tetszik a neki stílusa, nem kertel, hanem megmondja a frankót.Akkor nagy sikere lenne a Való Világ következő szériájában.
empty taxi
több mint 7 éve
Az NFL Network szerint Williams várhatóan le se jön róla a TC alatt. A szezon kezdetre viszont felépülhet. A hátával / gerincével van valami gond.Yep. Verrettet és Stuckey viszont újravizsgálják a napokban.
peterk2005
Rivers dicsérte Lynnt, hogy tetszik a neki stílusa, nem kertel, hanem megmondja a frankót.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Az NFL Network szerint Williams várhatóan le se jön róla a TC alatt. A szezon kezdetre viszont felépülhet. A hátával / gerincével van valami gond.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Williams, Verrett, Stuckey -> PUP
Madden hates me.
több mint 7 éve
Kondicionális pickért érkezett Cardale Jones Buffaloból.Lynn ismeri, nyilatkozata szerint harcban lesz Clemens-szel a QB2 posztért és hiszi h idővel akár kezdőjátékossá is fejlődhet, mindene megvan hozzá.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Pedig már beleéltem magam, hogy lassan kezdődik a szezon, de ha még üres a Chargers IR akkor messze a kick off. 😕Most van MW egy WR táborban (Alshon Jefferyében), és nyilatkozott, hogy hamis infók jelentek meg róla, nem tudja kitől, de jól van, és a háta is.Nagy a csendesség a csapat háza táján, maradjon is így!sikerült elkiabálni.
Chargers LT
braxa88
Ugye olyan hírek kaptak szárnyra, hogy egy műtét miatt talán jobb lenne kihagynia a szezont...
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Most van MW egy WR táborban (Alshon Jefferyében), és nyilatkozott, hogy hamis infók jelentek meg róla, nem tudja kitől, de jól van, és a háta is.Nagy a csendesség a csapat háza táján, maradjon is így!sikerült elkiabálni.
Chargers LT
braxa88
Ugye olyan hírek kaptak szárnyra, hogy egy műtét miatt talán jobb lenne kihagynia a szezont...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Nagy a csendesség a csapat háza táján, maradjon is így!sikerült elkiabálni.
Chargers LT
több mint 7 éve
Azt mondta Rivers, 2020ban is meg jatszani szeretne. Azert, mert Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Nagy a csendesség a csapat háza táján, maradjon is így!bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1642175
Chargers LT
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nagy a csendesség a csapat háza táján, maradjon is így!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
A Giantsé vagy talán a Texansé. Miért? 😀
Wyatt
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nah kié a legjobb DL?www.usatoday.com/story/sports/nfl/2017/07/12/ranking-defensive-linemen-tackles-ends-team-texans-giants/464850001/
Madden hates me.
több mint 7 éve
Ha már Rivers, a tegnapi edzésen Rivers-szel volt read-option játék. Rákérdezték utána Whiznél h ez mi volt, azt mondta h inkább móka, mint valós dolog, de nem zárta ki teljesen h élesben is kipróbáljuk.Inkább ne.
Az RB2 posztért folytatott harcról azt mondta Whiz, h Oliver és Andre Williams áll egyelőre legjobban.
Lampről és Feeneyről annyit mondott h mindketten technikásak és értik a játékot, éppen ezért megkapják a lehetőséget h az első csapattal edzenek.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Elírtam bocs.Állítólag Fülöp azt nyilatkozta, hogy nem tervez visszavonulni a következő pár szezonban.Én is úgy számolok nála h max a 2019-es szezon után visszavonul.
Sixo
empty taxi
Philip Rivers on his future: "I don't see myself shutting it down anytime real soon."
Szerkesztette: Sixo
több mint 7 éve
Állítólag Fülöp azt nyilatkozta, hogy tervez visszavonulni a következő pár szezonban.Én is úgy számolok nála h max a 2019-es szezon után visszavonul.
Sixo
Madden hates me.
több mint 7 éve
Há ez geci sok, de azért ne feledjük tavaly a PFF szerint a Bosa-Ingram tandem volt a liga legjobb pass rusher párosa.Érdekes hogy nem nézték meg hogy fekszik neki a 4-3. És úgy tűnik hisznek benne, hogy a sérülések nem fogják ismét évekig hátráltatni. Szezon végére lehet majd sejteni jó ötlet volt-e, kíváncsi leszek.
A dealt meg lehet úgy struktúrálni h utolsó 2 évre legyen nagy a caphit, amikor már kevéssé vszínű h meg kell fizetni Riverst.
empty taxi
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk nálam Ingram ettől azért elmarad, mondjuk ahogy látom, a PFF valóban nagyon karmolta. Hát legyen nekik igazuk, én jobban örülnék, ha a Chargers lenne jó, nem a Chiefs, meg a Broncos
több mint 7 éve
Bosával nem sikerül megállapodni a szezon kezdetéig gyakorlatilag az újoncszerződéséről, ezért lemarad a szezon negyedéről, egy évvel később meg beleöntitek Ingrambe a létező összes pénzt a világon. Jó persze, nő a cap, meg minden, de ez Watt pénze kb, és már nála is néztem :/so-so van két állat pass rushered , az egyiket csak akkor kell megfizetned mikor ez a deal kifut
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Bosával nem sikerül megállapodni a szezon kezdetéig gyakorlatilag az újoncszerződéséről, ezért lemarad a szezon negyedéről, egy évvel később meg beleöntitek Ingrambe a létező összes pénzt a világon. Jó persze, nő a cap, meg minden, de ez Watt pénze kb, és már nála is néztem :/