Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Ha már guard, Forrest Lamp-el mi van, nem lehet róla olvasni semmit. Nem egészséges teljesen vagy rosszabb lenne edzéseken, mint Feeney ?Ugye hátrányból kezdte a TC-t (nem volt 100%-os állapotban, csúszott vmennyit a rehabja), és az OL a belső futásokat leszámítva jól dolgozik ebben az idényben, lehet nem akarják megbontani az egységet, mondván h az elmúlt években jóval szarabb volt a helyzet, ne bolygassuk, elvégre nem csak jobb lehet a dolog hanem rosszabb is.
Sixo
Amit még nem értek h Feeney miért LG-t játszik miközben egész egyetemi pályafutása alatt RG volt (fun fact h Schofielddel középsuliban is csapattársak voltak).
Mindenesetre én az idény előtt aláírtam volna ezt az OL-teljesítményt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ha már guard, Forrest Lamp-el mi van, nem lehet róla olvasni semmit. Nem egészséges teljesen vagy rosszabb lenne edzéseken, mint Feeney ?
több mint 7 éve
CB-ért nem cserélnék, darabra és minőségre is megvagyunk, ink a front7-be vagy egy elkapó tight endért, de oda se létszükséglet.Tervezek egyébként a héten írni egy hosszabbat az idei offense-ről, elöljáróban csak annyit h csak azért nem tökéletes a rendszer, mert a 2 guard gyenge-közepes szint.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Új mottója a csapatnak Melvin Ingramtől(?): "Bolt Gang or Don’t Bang"Felröppentek a szurkolók között a kérdés, hogy nem-e kéne bejelentkeznünk PP-ért. A üzletbe belevonnánk jelenlegi játékosokat, pl Verret + egy magas pick, vagy Tervor Williams + egy magas pick. De minden esetben ott van a legnagyobb a probléma, hogy nem nagyon van cap helyünk rá.
Rivers az elmúlt 3 héten tökéletes passer rating-el dobál hosszú labdákat.
Szerkesztette: Sixo
több mint 7 éve
twitter.com/i/status/1054749648101957632Ez se kutya de ez az all-time kedvenc: www.youtube.com/watch?v=PbhEoaPYXZQ
gabokocka

Madden hates me.
több mint 7 éve
twitter.com/i/status/1054749648101957632
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Amúgy az volt az érzésem a meccs után, meg több helyen is olvastam, hogy a tavalyi, meg úgy nagyjából az eddigi Chargers ezt a meccset simán elveszítette volna. Remélhetőleg el tudunk mozdulni a chokerség felől.
több mint 7 éve
Chargers snap counts Week 7 vs. Titans, OFF: P Rivers 44, R Okung 44, M Schofield 44, D Feeney 44, M Pouncey 44, A Ekeler 42, K Allen 40, T Williams 36, S Tevi 34, V Green 32, M Williams 30, A Gates 13, J Barksdale 12, S Culkin 11, J Jackson 11, T Benjamin 5, D Watt 3, G Davis 1.Chargers snap counts Week 7 vs. Titans, DEF: J Addae 71, D James 70, C Hayward 70, M Ingram 63, T Williams 62, D Perryman 58, D King 47, D Philon 47, D Square 44, B Mebane 42, A Phillips 40, J Brown 37, C Liuget 33, I Rochell 29, K Emanuel 24, J Jones 15, R Jenkins 9, M Davis 8, C Landrum 8, U Nwosu 4.
több mint 7 éve
MNF-et nézve, faszért nem mozdultunk rá Tavecchiora amint kidobta a Raiders.
több mint 7 éve
Tok vicces, hogy az egyik oldalon azt irjak, Bosa meg csak nem is edzett, nem is nyilvanitottak egeszsegesnek a Chargers orvosai, sot, mashol arrol irnak, hogy emberunk azt mondja, konkretan a bokaja instabil, es nem tul pozitiv, ehhez kepest Schefter tegnap irta, hogy november negyediken, a Seahawks ellen szinte biztosan jatszik.
több mint 7 éve
Nem néztem utána, de ha nem csalnak az emlékeim, akkor kezdtünk 5-2-vel utoljára, amikor még LT játszott 😊2014-ben kezdtünk 5-2-vel, annak lett a vége 9-7 és no PO.
Chargers LT

Madden hates me.
több mint 7 éve
Nem néztem utána, de ha nem csalnak az emlékeim, akkor kezdtünk 5-2-vel utoljára, amikor még LT játszott 😊Minden esetre ez ma eddig a legfontosabb győzelem volt az évben. AFC csapat ellen végre nem szívunk a végén és megmaradnak a PO esélyek.
Felgyógyulhat az OL és remélhetőleg mindenki. A kövi meccseket hozni kell, hogy 9-2 legyen a nehéz december előtt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Jókor jön a bye week, elszaporodtak a fontos sérültek. Reméljük a szünet után vissza tud a nagy részük jönni.
több mint 7 éve
Ez kicsit gyászos volt Gordon nélkül. 5-2 azért adja így a bye week-re mindenesetre. 😊
több mint 7 éve
SixoÁllítólag azért fog játszani, csak limitáltan. Remélhetőleg annyi is elég lesz.
több mint 7 éve
Chargers injury report for Sunday vs. Titans in London—OUT: DE Joey Bosa (foot), LB Kyzir White (knee). QUESTIONABLE: WR Travis Benjamin (foot), LB Jatavis Brown (groin), K Caleb Sturgis (right quad).
több mint 7 éve
Chargers injury report — DNP: DE Joey Bosa (foot), LB Kyzir White (knee). LIMITED: WR Travis Benjamin (foot), LB Jatavis Brown (groin), TE Virgil Green (rib), C Mike Pouncey (knee), DL Damion Square (shoulder), K Caleb Sturgis ( right quad).
több mint 7 éve
Az ESPN szerint 20%-kal nőne a PO-ba jutási esélyünk ha elverjük a vasárnap a Tennessee-t.Egyrészt ezért is jó lenne nyerni, másrészt meg szvsz idén nincs még 1 csapat, akinek a kezében annyira sírna a labda, mint a Titansében.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Egy kis PFF OL stat:Kellett nektek kitenni Flukert!!!!!
Múlt héten 25.ek voltunk. Clevelend ellen valamit javított a brigád, de még így is alsó házinak számít az OL-ünk.
Russell Okung : 66.9
Dan Feeney : 41.0
Mike Pouncey : 76.3
Michael Schofield : 68.2
Sam Tevi : 60.0
Szemre is Feeney az aki nagyon kilóg a falból, reméljük Lamp jövőhéttől kezdő lesz és úgy fog játszani ahogy reméljük tőle, akkor talán lehet egy NFL átlag ez az OL. Tevi ahhoz képest, hogy tavalyi 6. körös pick, egész jól beilleszkedett, jobbnak néz ki, mint tavaly vagy idén Barksdale.
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Egy kis PFF OL stat:Múlt héten 25.ek voltunk. Clevelend ellen valamit javított a brigád, de még így is alsó házinak számít az OL-ünk.
Russell Okung : 66.9
Dan Feeney : 41.0
Mike Pouncey : 76.3
Michael Schofield : 68.2
Sam Tevi : 60.0
Szemre is Feeney az aki nagyon kilóg a falból, reméljük Lamp jövőhéttől kezdő lesz és úgy fog játszani ahogy reméljük tőle, akkor talán lehet egy NFL átlag ez az OL. Tevi ahhoz képest, hogy tavalyi 6. körös pick, egész jól beilleszkedett, jobbnak néz ki, mint tavaly vagy idén Barksdale.
több mint 7 éve
gabor_gt
3
sziasztokvan egy eladó jegyem a vasárnapi londoni titans-chargers meccsre. megvettem, azt hittem tudok menni. de nem. most meg rajtam marad a jó kis jegy. 21.000HUF
hivjatok ha érdekel 0630 670 8167
andras
több mint 7 éve
Világos, de ha marad 290, azzal az NCAA-ben elvan egy NT, de az NFL-ben azért inkább csak Wade Phillipsnél. Na de majd kiderül, csak furcsálltam

több mint 7 éve
290 fonttal? Én pont azt néztem magamnak, hogy UT-nek jöhet max, NT-nek azért nálam karcsú lenneHát a súly azért. nem minden + az azért valamennyire növekedhet egyetemről az nfl-be történő áttérés során. A játékstílusa sokkal inkább NT-re hajaz szerintem, és ahány draft profile-t olvastam kb mind NT-re bélyegezte, de aztán majd meglátjuk ,hogy mi lesz belőle.
Wyatt
több mint 7 éve
290 fonttal? Én pont azt néztem magamnak, hogy UT-nek jöhet max, NT-nek azért nálam karcsú lenne