Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
szaba
10 553
Hali! Antonio Gates-cel mi a helyzet? Fog vasárnap játszani?Kérdőjeles.
Lucifer
Rivers Clare nevű lánya megjött. Okt. 29-én született már gyereke, 2013-as kiadás Rebecca néven. Nagy pálya.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Hali! Antonio Gates-cel mi a helyzet? Fog vasárnap játszani?
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Joe Mays in, JD Walton out.kell a támadóknak egy kis önbizalom az edzéseken?
empty taxi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Joe Mays in, JD Walton out.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ez a Raiders-meccs elég izmos outcoaching volt. Egy divrivális ellen ez nagyon nem fér bele. Arról nem is beszélve hogy a Steelers-meccs is olyan volt hogy több alkalom volt lezárni mégsem sikerült ez is részben edzői felelősség. Még nem tartok ott hogy feltétlen el kell zavarni Mindenkit de a dolgok most arrafelé tendálnak.McCoy sztem jól csinálja a dolgát, ami visszaesés az Reich Whizhez képest.
empty taxiEgyre ink McCoy takarodj irányba halad ez az idény.3 meccs mennyit változtat a véleményen. 😊 Ha nem kezd el magából kifordulva nyomulni, akkor lehúzhatjuk a wc-n az egészet. Én nem bánkódnék, ha totál garnitúra csere lenne, és mindenki el lenne engedve. Pagano is, Reich is. Mindenki. Egyedül Joe D maradjon, de ha mindenkit elküldenek, nem hinném, hogy pont őt hagynák, pedig ő jó. A többi dilettáns szemet mehetne.
empty taxi
szaba
Madden hates me.
több mint 9 éve
szaba
10 553
McCoy sztem jól csinálja a dolgát, ami visszaesés az Reich Whizhez képest.
empty taxi
Egyre ink McCoy takarodj irányba halad ez az idény.3 meccs mennyit változtat a véleményen. 😊 Ha nem kezd el magából kifordulva nyomulni, akkor lehúzhatjuk a wc-n az egészet. Én nem bánkódnék, ha totál garnitúra csere lenne, és mindenki el lenne engedve. Pagano is, Reich is. Mindenki. Egyedül Joe D maradjon, de ha mindenkit elküldenek, nem hinném, hogy pont őt hagynák, pedig ő jó. A többi dilettáns szemet mehetne.
empty taxi
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Orlando Franklin is believed to have injured his MCL, source said. MRI today to see how severe.
több mint 9 éve
Akkor már ink McCoy.Egyre ink McCoy takarodj irányba halad ez az idény.Azt mondod jöjjön Jim Mora?
empty taxi
Sixo
Ha egyetemről kell választani akk Bryan Kelly, de jobban csípném mondjuk Hue Jacksont...
Madden hates me.
több mint 9 éve
Egyre ink McCoy takarodj irányba halad ez az idény.Azt mondod jöjjön Jim Mora?
empty taxi
több mint 9 éve
Egyre ink McCoy takarodj irányba halad ez az idény.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Weddle már biztosan, de valószínű ,hogy Te'o sem fog játszani holnap. Gates, Allen, Gordon kérdésesek. Stevie Johnson 2 meccs kihagyás után úgy néz ki pályán lesz.
több mint 9 éve
twitter.com/Chargers/status/657292681551327232twitter.com/Chargers/status/657293959320854530
Szerkesztette: Sixo
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Keenan Allen suffered a hip injury this week, but it's described as just a sprain. Should be good to go this week.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Sixo, te annyi marhaságot tudsz leírni, hogy nem is érdemes végigolvasni. Nem hogy vitába szállni vele.
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 880
Hatékonyabb RZ offense-t kívánok a továbbiakban, és gratula Rivers rekordjaihoz.Még a fórumról is megemlített valakit Rodgers a sajtótájékoztatón:
Six | & | O
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Allen-nek simán kinéz egy Dez Bryantes szerződés, sőt. Lehet jobb lenne már jövőre megállapodni vele és akkor talán 1-2 misit spórolhatnánk. Remélem a sérülése nem komolyan.Egyre inkább azon vagyok, hogy sokkal többet kéne Olivert erőltetni amíg nincs normális OL futás blokkolásra. LOS-nál már 3an vannak az arcában kb. Gordon-nak , neki meg pont ,hogy kéne a hely, hogy tudjon haladni, Oliver azért ilyen körülmények között normálisabban tud haladni, nem szedi le az első tackle. Mathews is sok FF-el kezdte a karrierjét ha jól emlékszem, de ezen tényleg látszik ,hogy dolgoznia kéne Gordonnak, nagyon lógatja azt a labdát.
Szaba eljinxelte Ingramet, nem volt ma a toppon, a nagy Starks futást is ő nézte be (meg ha jól láttam Flowers). Flowers és Wilson a DB-ek közül kb vállalhatatlan az elmúlt 3 meccsen. Flowersről megint kaptunk TD-t, bár az elkapó arcában volt, de sokszor megverték a WR-ek. A front 7 szép nyomást helyezett egy elit OL-re. A szezon elei kevés sack szám szerintem kicsit fals volt, sack-et ha nem is értünk el, hit-ek meg siettetések voltak akkor is, végre most már a sack-ek is jönnek. Attaochu kezd első számú pass-rush-é nőni. Weddle sérülése aggasztó, remélem nem esik ki komolyabb időre. Verrett mellett ha jól néztem 1et kaptak el , azt az elkapót is egyből elszedte amint földet ért a labdával.
Most is volt 9-10 szabálytalanság, jó pár ismét az OL-re jött, ma Fluker jeleskedett ebben a statisztikában. Sok false start/holding nem azt mutatja, hogy fejben nincsenek ott és az edzők felkészítésének a hibája? Nem egy-két ilyenről van szó, hanem fél tucat meccsenként.
Jah és McCoy tökössége nagyon tetszett, függetlenül az eredménytől, FG-k nem lesznek elegek egy GB O ellen. Bár a meccs 2. felében kiderült, hogy képes őket tartani a D-nk.
Szerkesztette: Sixo
több mint 9 éve
Inactive Chargers: LB Manti Te'o, WR Stevie Johnson, LT King Dunlap, LG Orlando Franklin, C Chris Watt, CB Craig Mager, OLB Tourek Williams.Akkor megint Ola van egyedül csere OL?
Szóval: Hairston, Wiggins, Robinson, Fluker, Barksdale. Aztán majd gondolom rotálnak. Nem sok jót érzek, de remélem nem lesz olyan csúnya, mint a miami zakó tavaly.
szaba
több mint 9 éve
Én reménykedem, hogy megtartjuk Ingramet is, akárhogy is nézzük, idén a 2. legjobb védőnk. Évről évre javul.Mondjuk a 2017es szabad ügynökeinket nézve... Ingram, Allen, Fluker, Te'o (Woodhead?).Ebből egyedül Allen tűnik nekem franchise playernek, de még Fluker is az lehet, ha nem sérült. Ingram és Te'o is pótolható, Woodhead meg nem eszik sok pénzt.
Sixo
szaba
több mint 9 éve
szaba
10 553
Inactive Chargers: LB Manti Te'o, WR Stevie Johnson, LT King Dunlap, LG Orlando Franklin, C Chris Watt, CB Craig Mager, OLB Tourek Williams.Szóval: Hairston, Wiggins, Robinson, Fluker, Barksdale. Aztán majd gondolom rotálnak. Nem sok jót érzek, de remélem nem lesz olyan csúnya, mint a miami zakó tavaly.