Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyébként igen, idén a szokásosnál is jobban kiemelkedik egy csoport, és az a miénk pont 😀 Franc essen bele...de nem érdekel, ha PO lenne a végén
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Rookiekban tényleg jól állunk, kijelenthető, hogy jól dolgozott az FO télen.Mindent elmond kis csoportunkról, hogy a szezon negyedénél fogtam magam és a hátralévő teljes alapszakasz schedule-nél tippeltem a meccs győztesére azt a végén kijött h valóban 9-7-tel végzünk, csak csoportutolsóként 😀
Bosa meg egy állat 😊
Amúgy már PO-ba is jósolnak minket, és ki tudja...volt már rá példa, tőlünk meg nem lenne meglepetés egy 9-7. Kezünkre játszik a nagyon szoros AFC. Ehhez persze kell, hogy az idény 2. (könnyebbik) felében nyerjük meg a meccseket, mert képes rá a csapat.
Chargers LT

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Rookiekban tényleg jól állunk, kijelenthető, hogy jól dolgozott az FO télen.Bosa meg egy állat 😊
Amúgy már PO-ba is jósolnak minket, és ki tudja...volt már rá példa, tőlünk meg nem lenne meglepetés egy 9-7. Kezünkre játszik a nagyon szoros AFC. Ehhez persze kell, hogy az idény 2. (könnyebbik) felében nyerjük meg a meccseket, mert képes rá a csapat.
több mint 9 éve
Henry, Búza és Jatavis is bekerült a midseason All-Rookie Teambe az nfl.comon

Madden hates me.
több mint 9 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/794211956920119296sambrailo király, ne szidd itt nekem
empty taxi
több mint 9 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/794211956920119296

Madden hates me.
több mint 9 éve
Kezdek arra az álláspontra jutni, hogy hiba volna kirúgni McCoyt, mert vagyunk akkora f@szok h visszahoznánk Norvot 😀

Madden hates me.
több mint 9 éve
Kiegyensúlyozottan hullámzó 😊Philip Rivers QB-rate-jeiPedig nem az.
2014: 93.8
2015: 93.8
2016: 93.8
Azt nehéz lenne állítani, hogy nem kiegyensúlyozott 😀
Wyatt
ulpianus
Előferdül nála minden évben 1-1 meccs, amikor ajándékba dobálja a lasztikat az ellenfélnek, mondjuk most a Denver védelme ellen ez annyira még nem is érthetetlen.
Ugyanakkor Riverst nagyon nehéz megverni azzal, hogy kevés dolgot tudsz, de azt tökéletesen. Annyira jól látja a dolgokat pre-snap, hogy ez ellene nem működik, az ilyen csapatok ellen szinte mindig 110+ a QB ratingje.
A másik dolog, hogy ilyen diszfunkcionális OL mögött nincs még 1 zsebirányító, aki ennyire jó lenne, ha épp rendben van az önbizalma, a pocket awarenesse már-már PM-i magasságokban van plusz ebben a dink-and-dunkban ami McCoy-érában jellemzi a csapatot, gyorsan tud szabadulni a labdától és mivel jó a pre-snap readje, ritkán kell végigmennie az összes progressionön, olyan playt hív ahol rendre tud szeparálódni az 1./2. célpont.
Az sem véletlen, early downokon annyit futunk, 3. és 4-5 yardnál tudnak leginkább kijönni Rivers és a rendszer erősségei.
A gond akkor van ha pszichésen nincs rendben Rivers (ennek tudom be, hogy az utóbbi években sokszor hibázott GW drive lehetőségekor), ezt okozhatja a tét vagy hogy nem bízik a protectionben. Ilyenkor gyakori a vár állott, most pickhalom nevű jelenség.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Philip Rivers QB-rate-jeiPedig nem az.
2014: 93.8
Wyatt

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Philip Rivers QB-rate-jei2014: 93.8

több mint 9 éve
Chargers final TE snap count: Hunter Henry 47, Antonio Gates 37, Sean McGrath 24. Out of 74Ne fényezd már ennyire a fekát, addig jinxeled, míg a végén eltöri a nyakát, ti meg baszhatjátok. :'-(
Chargers final WR snap count: Dontrelle Inman 65, Tyrell Williams 65, Travis Benjamin 45, Griff Whalen 9. Out of 74
Chargers final HB snap count: Melvin Gordon 65, Dexter McCluster 6, Kenneth Farrow 2
Top defensive grades:
LB Denzel Perryman, 85.5
LB Melvin Ingram, 84.1
LB Joey Bosa, 84.1
DE Tenny Palepoi, 79.4
DT Brandon Mebane, 77.7
Top offensive grades
C Matt Slauson, 86.3
WR Tyrell Williams, 82.2
T King Dunlap, 80.3
QB Philip Rivers 77.3
RB Melvin Gordon, 76.5
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/790654170693038081
Sixo
több mint 9 éve
Chargers final TE snap count: Hunter Henry 47, Antonio Gates 37, Sean McGrath 24. Out of 74Chargers final WR snap count: Dontrelle Inman 65, Tyrell Williams 65, Travis Benjamin 45, Griff Whalen 9. Out of 74
Chargers final HB snap count: Melvin Gordon 65, Dexter McCluster 6, Kenneth Farrow 2
Top defensive grades:
LB Denzel Perryman, 85.5
LB Melvin Ingram, 84.1
LB Joey Bosa, 84.1
DE Tenny Palepoi, 79.4
DT Brandon Mebane, 77.7
Top offensive grades
C Matt Slauson, 86.3
WR Tyrell Williams, 82.2
T King Dunlap, 80.3
QB Philip Rivers 77.3
RB Melvin Gordon, 76.5
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/790654170693038081
több mint 9 éve
Lehet a múlt héten átszakadt vmi és innentől minden befelé pattan?A Deion Jones féle INT-nél nem ezt éreztem, de lehet.
gabokocka
Én ink afelé hajlok, hogy Bosa volt a hiányzó X-Faktor, a 2 meccsen amin kezdő volt nyert a csapat.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Lehet a múlt héten átszakadt vmi és innentől minden befelé pattan?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Dunlap mindig jó mikor játszik, csak hát kevésszer játszik.

Madden hates me.
több mint 9 éve
"21. King Dunlap has allowed just four pressures this year; tied for third-fewest among left tackles with 100 or more pass blocks."
több mint 9 éve
Ebben a sportban nyilvan nincs felteteles mod, de erdekes eljatszani a gondolattal, hogy vajon 2-4 helyett nem allna-e most 4-2-vel a csapat, ha azt az iszonyuan kicsi, nuansznyi pluszt ami ahhoz kellett volna, hogy az utolso negyedes osszeomlasok ne legyenek vegzetesek, Bosa hozza teszi.No mindegy most mar, iden tietek a szimpatiaszavazatom, egyreszt a rengeteg peches serules miatt, masreszt azert az "emberi" pillanatert, amit McCoy kozvetitett az utolso percekben. Ez mondjuk kifejezetten nagy szo tolem, mert anno Rivers miatt bottom5 volt a chargers a szimpatiat tekintve.
Remelem osszejon a gyoztes szezon (legalabb a 8-8),mert egy ennyire kompetitiv ligaban ennyi serultet beszedni, egyenlo a szezonveggel es a 2+ birtoklasos veresegekkel, de ti meg mindig kozeli meccseket hoztok.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Volt aki nem örült Henry draftolásának, sőt... azt hiszem megadta a választ. Telescoék jó érzékkel választották őt (is). Az első két meccsen kb nullát játszott, és csak az utóbbi négy meccsen hozott olyan számokat, hogy jelenleg top5 TE-nek számít. Eredményes, jó kezű, ügyes gyerek. Én örültem neki, és bíztam benne, de így is meglepett pozitívan. Riversszel megvan az összhang, és az kb. egyenlő nálunk az eredményességgel 😊
több mint 9 éve
Akkor már legyen meg a PO is... én a KC-t akarom elkapni nagyon még. Pláne az első meccs után!Mondjuk akarjuk mi ezt a PO-t ? A végén még marad még 1 évre McCoy.Komoly dilemma, de ha a Broncost söpörjük az alapszakaszban akkor felőlem még McCoy is maradhat 😊
Sixo
empty taxi
És én mondtam, hogy Brown fasza lesz...😊 Bosáról meg simán 😀
Telesco a védelembe tényleg jó playákat draftolt 3-4 év alatt... bár van, aki nem túl egészséges, az igaz.
több mint 9 éve
Mondjuk akarjuk mi ezt a PO-t ? A végén még marad még 1 évre McCoy.Komoly dilemma, de ha a Broncost söpörjük az alapszakaszban akkor felőlem még McCoy is maradhat 😊
Sixo

Madden hates me.
több mint 9 éve
Mondjuk akarjuk mi ezt a PO-t ? A végén még marad még 1 évre McCoy.
több mint 9 éve
Halkan jegyzem meg h világ kedvenc gyagyás teleszkópja a végén még 2 Franchise playert draftolt a védelembe Bosa és Jatavis személyében.

Madden hates me.