Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
szaba
10 553
Mondjuk a 2017es szabad ügynökeinket nézve... Ingram, Allen, Fluker, Te'o (Woodhead?).Ebből egyedül Allen tűnik nekem franchise playernek, de még Fluker is az lehet, ha nem sérült. Ingram és Te'o is pótolható, Woodhead meg nem eszik sok pénzt.
Sixo
több mint 9 éve
Mondjuk a 2017es szabad ügynökeinket nézve, az sem elvetendő gondolat, hogy ne vigyük túlzásba a költekezést , és 2017ben tartsuk meg az embereinket. Akiknek akkor jár le a szerződése: Ingram , Allen , Fluker , Te'o (Woodhead?).
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha már Wilkerson-t szóba hoztátok, akkor nálam eléggé 50-50 az esélye h marad vagy távozik. Sokszor hangsúlyozta, hogy szeretne maradni New York-ban, de szezon előtt JJ Watt fizetésénél vmivel kevesebbet ajánlottunk neki, aminél jóval többet kér.Overthecap-en nézve 150M-es cappel számolva kb. 9 misink lesz jövőre, de írtak ugye olyat is, hogy 160 misi is lehet. Emellett DamonHarrison, Demario Davis és a teljes RB sorunk szerződése lejár (közülük Ivory az egyetlen fontos). Szóval ez egy elég durva döntés lesz szezon után, még azt sem tartom kizártnak, hogy tageljük és trade formájában draft előtt megválunk tőle, mert bőven lesz, aki szép számokat tartalmazó szerződést adna neki.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Kilőttük a pénzt Lidzsetre. Én szerintem őt erősen túlfizette Tomi. Egyelőre a nyári nagy szerződések közül Dunlap és Flo sem tűnik penge húzásnak. Butler a preszezonban jó volt, erre jött a rendes bevetés, és 1 meccs után eltűnt. Nem tudom, mi a fene van vele. Nagyon bírnám Wilkit, de nem mi vagyunk azok, akik ilyen kaliberű FA-t hozni tudnak. Főleg az LA ügy körüli köd is még tényező...
több mint 9 éve
Én is Wilkerson-ra gondoltam ,bőven van helyünk, akár még túlfizetni is .Az egyetlen elit játékos ezen a poszton, akinek lejár a szerződése az Wilkerson, neki mondjuk nem is lenne hülyeség lehozni a csillagos eget. Utána nagy az űr, mondjuk egy Wolfe vagy egy DeVito legalább stabilizálná a rush D-t.Annyi sapka helyből nem lehet, hogy hozunk arra a posztra valami elit FA játékost inkább?Kár, pedig jó volt. Remélem felépül időben.Őszintén szólva, gyanúsan mind1 lesz már mire pályára lép. Persze fontos lenne neki a rutinszerzés, hiszen gyanítom jövőre ő kezdene a lejáró szerződésű Reyes helyén.
szaba
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 9 éve
Az egyetlen elit játékos ezen a poszton, akinek lejár a szerződése az Wilkerson, neki mondjuk nem is lenne hülyeség lehozni a csillagos eget. Utána nagy az űr, mondjuk egy Wolfe vagy egy DeVito legalább stabilizálná a rush D-t.Annyi sapka helyből nem lehet, hogy hozunk arra a posztra valami elit FA játékost inkább?Kár, pedig jó volt. Remélem felépül időben.Őszintén szólva, gyanúsan mind1 lesz már mire pályára lép. Persze fontos lenne neki a rutinszerzés, hiszen gyanítom jövőre ő kezdene a lejáró szerződésű Reyes helyén.
szaba
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Annyi sapka helyből nem lehet, hogy hozunk arra a posztra valami elit FA játékost inkább?Kár, pedig jó volt. Remélem felépül időben.Őszintén szólva, gyanúsan mind1 lesz már mire pályára lép. Persze fontos lenne neki a rutinszerzés, hiszen gyanítom jövőre ő kezdene a lejáró szerződésű Reyes helyén.
szaba
empty taxi
több mint 9 éve
Kár, pedig jó volt. Remélem felépül időben.Őszintén szólva, gyanúsan mind1 lesz már mire pályára lép. Persze fontos lenne neki a rutinszerzés, hiszen gyanítom jövőre ő kezdene a lejáró szerződésű Reyes helyén.
szaba
Madden hates me.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Kár, pedig jó volt. Remélem felépül időben.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Stevie nem doubful?
több mint 9 éve
Úgy néz ki, hogy vasárnap nem fog pályára lépni Dunlap, Tourek, Mager, Watt , Philon. Kérdéses a játéka: Hairston, Franklin, Fluker, Te'o. A sérültek közül valószínűleg pályán lesz Stevie Johnson és Emanuel.
több mint 9 éve
A steelers elleni meccsen , Lambo 2. FG-ját követően , a kezdő rúgásból TB-et rúgott, ami hátul kipattogott. A bírók viszont elfelejtették az órát leállítani, így 18 mp lepörgött az órából, holott nem kellett volna. A sporik nem vették ezt észre. Side judge Rob Vernatchi-t felfüggesztették(ha jól értelmezem, egyenlőre csak a 6. hétre).sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/official-suspended--crew-admonished-over-san-diego-clock-error-213608381.html
több mint 9 éve
McCarthy nyilatkozott Riversről, azt mondja leginkább Rich Gannonra emlékezteti, akinek a pozíciós edzője volt KC-ben.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Azt nézegettem, hogy jövőre 31M szabad helyünk van a sapka alatt. A idei lejárók közül akik fontosak és komolyabb összeget köthetnek le hát nincsenek túl sokan. Weddle lehetne ha mégis meggondolják a felek és marad, illetve Lada. Gates nem tudom, hogy akar-e még játszani jövőre , de még ő lehetne. Van pár kiegészítő ember aki jó lenne ha maradna , de nem feltétlen szükséges, pl Addae , Mathews, Barksdale, Robinson (Inman!). Úgy nézem több helye lesz Telesco-nak változtatni a keretet, mint eddigi 3 offseason-ében.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Kevin Acee-vel chat, ismét.Me:
Hy! What are your opinion on Frank Reich. I never was convinced. He's average at best. This offense - even with the injuries - has much more potential, but seemingly he can't capitalize it. I know we're lacking a true no 1 WR, who is a mismatch outside the numbers, but man... We have two great TEs, a reliable WR corp and Melvin Gordon is way more than this. I don't understand the hype around him being a HC candidate. Don't know how much is it McCoys offense, but it's not consistent, not dynamic, just flashy. It's frustrating.
RE: @AttilafromHungary: Really like him as a person. Believe he is a quality coach. Good playcaller? At best, that is to be determined. I do not understand sticking with Melvin Gordon on Monday. Or trying to force him to some extent in Minnesota ... It also seems Frank can't decide what the offense is. The issues you bring up (and more) are valid challenges. But he has Philip Rivers and Danny Woodhead and there are ways to get Gordon the ball that aren't draws or straight handoffs up the middle.
by Kevin Acee 9:50 PM
több mint 9 éve
szaba
10 553
Igen, de mikor az ilyen vért izzadós dolgok már kevésnek bizonyulnak egy Steelers ellen, akiknél nincs a top5 QB, azért az elég nagy baj. Ezek után persze törvényszerű, hogy elverjük a Packerst a Lambeau-n, na mindegy.Ez a szezon kezd elúszni. Nem érzek erőt a csapatban.Én meg pont azt éreztem a steelers ellen, hogy nagyon akadozott a dolog a fal kritikán aluli munkája miatt, de ennek ellenére mind ők, mind az elkapók, te-k, gordon és rivers vért izzadva tolták neki, nem adták fel csak daráltak. A D szintén. Nekem nagyon szimpatikus volt ahogy minden yardért küzdöttek, sajnáltam is h kikakaptatok.
szaba
peach
több mint 9 éve
Ez a szezon kezd elúszni. Nem érzek erőt a csapatban.Én meg pont azt éreztem a steelers ellen, hogy nagyon akadozott a dolog a fal kritikán aluli munkája miatt, de ennek ellenére mind ők, mind az elkapók, te-k, gordon és rivers vért izzadva tolták neki, nem adták fel csak daráltak. A D szintén. Nekem nagyon szimpatikus volt ahogy minden yardért küzdöttek, sajnáltam is h kikakaptatok.
szaba
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
szaba
10 553
Ez a szezon kezd elúszni. Nem érzek erőt a csapatban.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Verrett - alsó hangon - top 5 cover corner (lesz), mióta Brown stabilan All-Pro szintet hoz, azóta szerintem senki sem játszott ellene ennyire jól.
több mint 9 éve
Flowers takaroggy.Unom már h minden playben egy OL lesérül/szabálytalan.
Nézzük a pozitívumokat:
Gates
Verrett
2. félidőben Rivers nagyobb szabadságot kapott a LoS-en, láttuk ez mit ér.
A védelemből Attaochu, Liuget és Te'o is a legjobb meccsét hozta ebben a szezonban.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Ami aggasztó, hogy Flowers az elmúlt 2 meccsen nagyon kuka, olyan emberek alázták ,akik azért nem a legnagyobb nevek a szakmában, pl Travis Benjamin, illetve tegnap főleg Wheaton. Hairston tegnap is begyűjtött 2 szabálytalanságot, valaki vágja már pofán hátha leszokik róla. Watt-nak még csak a 2. évének az eleje, és tudom, hogy C esetén az , hogy karrierje eleje nem sikeres nem feltétlenül jelenti, hogy később nem lehetne jó, de én már lemondtam róla, Robinson jobb nála, nem erőltetném Watt kezdő szerepét.