NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 548
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak realista. Szép W volt, minden tekinteteben felülmúltatok bennünket, gratula. Lehet hogy még nincs minden veszve a playoff kapcsán? Elvégre december van(Rivers fő vadászidénye).Győzni fogunk! 😀Gabesz92Nagyképű vagy.szaba
több mint 14 éve
Amúgy a Gruden mániam se volt alaptalan, vmelyik nflcomos szaki kijelentette, hogy ő lesz a head jövőre. 😀
több mint 14 éve
Persze, de istenem ez a Chargers 😀 Mindenesetre ha tényleg Spanos jr. lenne a GM akk való igaz nem lenne okos dolog egy rookie HC. Mondjuk az öregek közül eddig akikről olvastam idevonatkozó pletykákat az Cowher, Fisher és Reid (feltéve ha repül az Eaglestől <-képzavar rulez 😀). Közülük legjobban Cowhernek örülnék.😊 Ha elmegy, nyilván már nem fog senkinek szerződést adni. Spanos nem engedné.szabaSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀szabaJaja mondjuk a legnagyobb az lenne ha összehozna a távozása előtti napon egy igazi capgyilkos extensiont Garay-jel 😀empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem értek a képszerkesztéshez, 2 perc alatt összedobtam...Címe: Ajjaj, itt a DECEMBER!!!
több mint 14 éve
😊 Ha elmegy, nyilván már nem fog senkinek szerződést adni. Spanos nem engedné.Jaja mondjuk a legnagyobb az lenne ha összehozna a távozása előtti napon egy igazi capgyilkos extensiont Garay-jel 😀empty taxiÁllítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.empty taxiSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀szaba
több mint 14 éve
Jaja mondjuk a legnagyobb az lenne ha összehozna a távozása előtti napon egy igazi capgyilkos extensiont Garay-jel 😀Állítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.empty taxiSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀szaba

Madden hates me.
több mint 14 éve
Állítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.empty taxiSztem tuti, hogy a kis Spanos lesz a GM ha AJ lelép. És van ő akkor köcsög, hogy a Raidershez menjen. 😀
több mint 14 éve
Állítólag a Raiders és a Rams is vinné AJ-t GM-nek, ha kirúgnánk. A poén az h Spanos meg állítólag a Ramsnél kirúgás szélére sodródott Devaney-vel szemez. Nah nála AJ klasszisokkal jobb megoldás.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Az örök optimizmus topikja vagyunk régóta a "majd jövőre" szlogen miatt, szal nem lep meg. 😀Vagy örök optimista 😛 Bocs ezt most nem hagyhattam ki de Eagles fanok hasonlót (mármint örök optimizmust) élünk meg.dandeGyőzni fogunk! 😀Gabesz92Nagyképű vagy.szaba
több mint 14 éve
Vagy örök optimista 😛 Bocs ezt most nem hagyhattam ki de Eagles fanok hasonlót (mármint örök optimizmust) élünk meg.Győzni fogunk! 😀Gabesz92Nagyképű vagy.szaba
több mint 14 éve
Ja. És nem is írtam még le. 😊
több mint 14 éve
Schefter: "San Diego Union-Tribune reports Chargers HC Norv Turner will be fired at end of season and GM A.J. Smith could join him."
több mint 14 éve
Hé Helmut! Úgy fest év végén AJ is lelép. 😊
több mint 14 éve
szegény TKO 😕Bakker, akkor miatta nem megy most... Mind1, jövőre is velünk lesz, szóval még 1 lövése van.
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/don_banks/12/01/playoff.luck/index.html?sct=nfl_t11_a1petey
több mint 14 éve
szegény TKO 😕http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/don_banks/12/01/playoff.luck/index.html?sct=nfl_t11_a1
több mint 14 éve
Ja, értem. Idén már nem hinném, hogy arra tévedünk. 😀 Jags verhető, talán a Bills is, utána viszont Baltimore, @Detroit, @Oakland - szopó. Ennyit várj.Nem én, csak drukkolok egy kicsit ennek a csapatnak, aztán várom, hogy mikor lépnek már a győzelmi ösvényre.prokiSzaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?prokiTippmixelni akarsz?szaba
több mint 14 éve
Nem én, csak drukkolok egy kicsit ennek a csapatnak, aztán várom, hogy mikor lépnek már a győzelmi ösvényre.Szaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?prokiTippmixelni akarsz?szaba
több mint 14 éve
Szaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?prokiTippmixelni akarsz?
több mint 14 éve
Szaba, idén várható-e a szokásos decemberi feltámadás?