Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 580 — Whoops, looks like something went wrong.
Jackson nem kapott taget
bár vissza akarják hozni, hosszú távra

ja, és Castillo kivágva

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 242
Elég megható...
http://www.chargers.com/media-vault/videos/Kris-Dielman/c46aef57-f367-4277-b378-9dedd8a3f292

Kár érte.
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Picsába 😕 Egyre több necces poszt van, kivételesen aktivizálódni kellene a free agent piacon.

Szerintem is sok esélye van Greennek, guardként nem volt ő olyan rossz. Viszont így szinte biztos, hogy lesz egy OL pick az első három körben.

több mint 14 éve
Draftról melyik guard tetszene?ulpianus
Lényegében sztem 3. körnél előbb nem fog jönni G, és nem vagyok otthon a poszt felhozatalában. De ha hozunk megint egy udfa DT-t, és csinálunk belőle G-t, aki Dielmanhez hasonlóan működik, azt se bánom.szaba
Átképzés elég ritkán szokott bejönni (mondom úgy, hogy Brian Waters is TE volt, szóval lehet ez az igazán jó guardok titka).

Igen jóféle guardok vannak második kör környékén.ulpianus
Mondjuk sztem első szándékból Greent fogják odatenni. És ha marad (egészséges) Gaither, akkor sztem Green el fog evickélni normális szinten. Kéne már egy RT igazából 😀 A 2. körben is húzhatunk G-t, ha jó értékek lesznek benn, pass rush, OL, TE és S a prioritás most, nekem úgy tűnik.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Lényegében sztem 3. körnél előbb nem fog jönni G, és nem vagyok otthon a poszt felhozatalában. De ha hozunk megint egy udfa DT-t, és csinálunk belőle G-t, aki Dielmanhez hasonlóan működik, azt se bánom.szaba
Átképzés elég ritkán szokott bejönni (mondom úgy, hogy Brian Waters is TE volt, szóval lehet ez az igazán jó guardok titka).

Igen jóféle guardok vannak második kör környékén.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Lényegében sztem 3. körnél előbb nem fog jönni G, és nem vagyok otthon a poszt felhozatalában. De ha hozunk megint egy udfa DT-t, és csinálunk belőle G-t, aki Dielmanhez hasonlóan működik, azt se bánom.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Draftról melyik guard tetszene?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Na azért ez nagy csapás, megértem Dielmant ettől függetlenül. I want Nicks/Grubbs. 😀
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 289 — Raiders fan
Chargers announce retirement of G Kris Dielman 😕empty taxi
Ha igaz és marad akkor ez azért komoly lyuk lesz...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Chargers announce retirement of G Kris Dielman 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hardwick marad, szerintem nagyon valószínű, és Dielman is 90%, hogy folytatja. Fontos is. Gaithert kéne tartani még, aztán Claryt kukázni, de úgy se fogjuk. Egy 4-5. körös T simán hozná Clary szintjét.
több mint 14 éve
https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/
Hardwicknak és Dielmannek (az IR-ig) is igen jó szezonja volt. Mind2 FA, Dielman lehet visszavonul...
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/20/2011-pass-blocking-efficiency-offensive-tackles/
Clarynek meg a szokásos...

Madden hates me.
több mint 14 éve
Jó hír is legyen - sztem az: The Chargers are expected to make a strong bid to re-sign free agent LT Jared Gaither.
Gaither is the top tackle on the free agent market, and San Diego suddenly has a gaping hole at the position long term with Marcus McNeill set to receive his walking papers. Chargers GM A.J. Smith will be careful to not invest too much over too lengthy a period in Gaither, who has All-Pro talent but has been incredibly unreliable throughout his career, both medically and mentally.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyugodjon békében! 😕
több mint 14 éve
Ijj ez durva. RIP! 😕

Madden hates me.
több mint 14 éve
Elhunyt Tomi Harris felesége, Ashley. 29 éves volt. Agyérelzáródása volt két napja. Két gyereket hagyott Tomira. Rip... 😕
több mint 14 éve
Gaithert alá kell iratni de vmi hasonló szerződéssel mint BigMacet, hogy sérülés esetén mehessen. Casti érdekes eset, azért foglal a sapkából. Kéne egy két jó nevü Fat hozni, meg van pár hosszabbítandó saját is. VJ és Hardwick nálam a kötelező maradó, a többiek pótlása megoldhatóbb.
több mint 14 éve
McNeill kicsit sokat keres és lehet career ending sérülést szedett össze, Castillot mondjuk megtartanám.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 445
Úgy tűnik megváltok McNeilltől és Castillotól
http://www.utsandiego.com/news/2012/feb/07/chargers-have-room-move/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Manuskyból Colts DC lett.empty taxi
Loál. Hát remélhetik, hogy Pagano fog kordinálni.
több mint 14 éve
Manuskyból Colts DC lett.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Ez szomorú: Rivers recently made a Make-A-Wish visit to a dying child. "You think losing six in a row is bad ... It's nothing"
"I wanna win a bunch of games and bring a Super Bowl here. But ur legacy, it's more than just the games." (Rivers on NFL Man of Year)
több mint 14 éve
Pro Bowl képek:

több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Chargers LG Kris Dielman (concussions) reiterated that he is undecided about his playing future.
Dielman told the North County Times at a Saturday golf event that he's "doing great," but he's "not really" decided whether to play. "We'll see." The Chargers would certainly like an answer before they begin to plan for free agency. Dielman, 31, is owed $4.5 million in the last year of his contract.szaba
Nem bánnám ha folytatná, persze azt sem kívánom neki, hogy komolyabb baj legyen a sérülés után. 😐

több mint 14 éve
Chargers LG Kris Dielman (concussions) reiterated that he is undecided about his playing future.
Dielman told the North County Times at a Saturday golf event that he's "doing great," but he's "not really" decided whether to play. "We'll see." The Chargers would certainly like an answer before they begin to plan for free agency. Dielman, 31, is owed $4.5 million in the last year of his contract.