Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 544
Na, top100: 22. Gates, 26. Rivers.Tomlin: http://www.nfl.com/videos/nfl-top100-2011/09000d5d82059da3/Top-100-Antonio-Gates?module=HP_cp2
- nagyon jó.
Norv: http://www.nfl.com/videos/nfl-top100-2011/09000d5d82059bcf/Top-100-Philip-Rivers?module=HP_cp2
több mint 13 éve
szaba
10 544
http://www.signonsandiego.com/news/2011/jun/17/tolbert-doesnt-pull-punches-about-love-pugilism/Tolbert kemény mint a koporsószög.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Köszi. Phillips olyan régen volt, hogy el is felejtettem. 😕NFL Top 100 rankings listán még nem volt Charger (a top 30 van már csak hátra), az viszont már biztos, hogy Gates lesz a legmagasabban jegyzett TE. Kíváncsi vagyok, Rivers befér-e a top10-be. 😛szabaShaun Phillips 97. lett.
Akkor beírom a teljes csoportot. Így néz ki lentről felfelé:
98. HB Darren McFadden (Oak)
97. LB Shaun Phillips (SD) (egyébként a listán DE, nem LB)
93. SS Eric Berry (KC)
67. LG Brian Waters (KC)
66. DL Richard Seymour (Oak)
64. OLB Tamba Hali (KC)
58. WR Brandon Lloyd (Den)
48. CB Champ Bailey (Den)
45. WR Dwayne Bowe (KC)
33. HB Jamaal Charles (KC)
Elég sok Chiefses van egyelőre, de talán már csak 4-5 lesz. 😀 Na jó, nemtom, max még Flowers lesz. Rivers valóban nagyon bújik, de kizárt hogy ne kerülne elő. Vagy Gates is alap, hogy nincs a TOP 30on kívül.ulpianus
több mint 13 éve
NFL Top 100 rankings listán még nem volt Charger (a top 30 van már csak hátra), az viszont már biztos, hogy Gates lesz a legmagasabban jegyzett TE. Kíváncsi vagyok, Rivers befér-e a top10-be. 😛szabaShaun Phillips 97. lett.
Akkor beírom a teljes csoportot. Így néz ki lentről felfelé:
98. HB Darren McFadden (Oak)
97. LB Shaun Phillips (SD) (egyébként a listán DE, nem LB)
93. SS Eric Berry (KC)
67. LG Brian Waters (KC)
66. DL Richard Seymour (Oak)
64. OLB Tamba Hali (KC)
58. WR Brandon Lloyd (Den)
48. CB Champ Bailey (Den)
45. WR Dwayne Bowe (KC)
33. HB Jamaal Charles (KC)
Elég sok Chiefses van egyelőre, de talán már csak 4-5 lesz. 😀 Na jó, nemtom, max még Flowers lesz. Rivers valóban nagyon bújik, de kizárt hogy ne kerülne elő. Vagy Gates is alap, hogy nincs a TOP 30on kívül.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
szaba
10 544
NFL Top 100 rankings listán még nem volt Charger (a top 30 van már csak hátra), az viszont már biztos, hogy Gates lesz a legmagasabban jegyzett TE. Kíváncsi vagyok, Rivers befér-e a top10-be. 😛
több mint 13 éve
és Richard az a Robert 😊adam8De ezt én írtam el 😊 Hiába, közel még az idei draft 😊
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
AFC West draftelemzés:Klassz lett.
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2225Döme
Néhány észrevétel:
"Némileg védhető a draft talán legnagyobb reache, egyrészt állítólag a Saints is szerette volna a harmadik körben megszerezni Moutont, másrészt mint a cikk elején említettük, a Chargers abban a helyzetben volt az idei drafton, hogy lényegében a 2. körtől kezdve el lehetett kezdeni a speciel teamerek beszerzését, az egyetlen valódi neednek nevezhető posztot megoldották Liugettel."
A mondat második felével azért lehet vitatkozni, mert volt még egy jelentős need, a RT. Sztem nem volt olyan Chargers szurkoló, aki ne akart volna Clary helyére egy új RT-t az idei drafton az első 5 pickből. Ráadásul a Mouton-picknél még benn volt Marcus Gilbert, akit aztán 2 választással később el is vitt a Steelers.
Mondjuk ha jól emlékszem, a draft után valami olyasmit olvastam, hogy Schillinget lehet, hogy RT-nek akarja a Chargers.
Egy másik neednél, OLB-be sem jött ember, de ez menthető, English megkapta a megelőlegezett bizalmat, kötelező tőle a robbantás (és Barnes-t sem ártana megtartaniuk).
És ulpianus után én is hadd kukacoskodjak egy kicsit 😛 : a Broncos-nál Robert Quinn nem tavalyi 2. körös volt, hanem 2009-es.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
szaba
10 544
Riverséknél jön a 6. gyerek 😀http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d82044b8e/32-in-32-Chargers?module=HP_video
több mint 13 éve
szaba
10 544
AFC West draftelemzés:Köszi, szokásos jó színvonal jellemző az egész cikkre. Mi lenne a div-el nélküled. 😛
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
AFC West draftelemzés:Hála érte, most már jobban képben vagyok, mint eddig. 😊
több mint 13 éve
szaba
10 544
Kis unaloműző rotoworld-ről:Antonio Garay - DL - Chargers
Chargers NT Antonio Garay led all NFL defensive tackles in "pressure per snap" last season, according to Pro Football Focus.
Garay had been an under-utilized journeyman behind Jamal Williams going into last season. He quickly emerged as a penetrating run stopper and pass rusher, disruptive in all phases of the game in his first year as a starter. Garay graded out as PFF's No. 2 overall nose tackle despite playing just half the snaps of No. 1 Kyle Williams.
Malcom Floyd - WR - Chargers
The Chicago Tribune's Dan Pompei calls free agent Malcom Floyd a "good option" for the Bears if his free agency is unrestricted.
Floyd is a five-year vet who in all likelihood will be restricted. All offseason, Chicago writers have been pushing for the Bears to sign a big receiver, and at 6-foot-5, 225 Floyd would certainly fit the bill. Whether he's a fit for Mike Martz's offense is another story. Martz typically prefers wideouts who are lightning fast in and out of their breaks.
Eric Weddle - DB - Chargers
Pro Football Weekly is "hearing" that the Jaguars may target free agent FS Eric Weddle after the lockout.
Jags GM Gene Smith has made it known that he'll sign at least two defensive starters in free agency, and there's no greater need on the roster than free safety. Linebacker is another weak spot. Weddle, 26, is going to cost a lot of money. At the very least, teams in pursuit may have to be willing to match Colts FS Antoine Bethea's four-year, $27 million pact signed last June.
több mint 13 éve
Nagyon eseménydús időszakon vagyunk túl:- Cesaire segíteni akar Liugetnek, hogy átvehesse az ő helyét. Good guy.
- kiderült, hogy Mathewsnak megműtötték a csuklóját még januárban.
- valamint Norv azt nyilatkozta, hogy hosszú idő után Gates végre teljesen 100%-os.
több mint 13 éve
szaba
10 544
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ff11ed/article/chargers-lb-english-hopes-second-surgery-fixes-foot-issues?module=HP_headlinesHa már uncsizunk. 😛
több mint 13 éve
szaba
10 544
Rookies DB Marcus Gilchrist, RB Jordan Todman, and WR Vincent Brown are all expected to get tryouts on kick returns in training camp.If Darren Sproles signs elsewhere -- as expected -- return duties will be wide open. Gilchrist averaged 25.1 yards per kickoff return and 9.7 per punt return at Clemson. Todman's numbers were nearly identical on kickoffs at UConn, but he never returned a punt. Brown averaged a less impressive 21.6 yards on 37 kickoff returns at San Diego State.
------------------------------------------------
NFL Network's Michael Lombardi floats the possibility of free agent RB/KR Darren Sproles signing with the Rams.
Lombardi has had access to new coordinator Josh McDaniels in the past, so there could be more than guesswork involved here. Sproles would take over for Steven Jackson in obvious passing situations, functioning as McDaniels' version of Danny Woodhead. It's pretty clear from St. Louis' draft plan that McDaniels will copy the Patriots' 2010 offense.
több mint 13 éve
Pats topikban találtam:http://www.coldhardfootballfacts.com/Articles/11_3749_Decade_in_the_making%3A_the_ultimate_NFL_draft_grades.html
Szidjuk itt AJ-t a draftjai miatt közbe mi draftoltunk ez a kimutatás szerint az utóbbi 10 évben a 3. legjobban
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 544
Ez az ittas vezetés ezeknél olyan, mint itthon a gyorshajtás...Állítólag Steve Panther Smith iránt érdeklődünk. Cserét kért Kaliforniába.szabaHa jön kevesebb pénzért, mint amit jelenleg kapna Carolinában, akkor ok, de annyira nem fontos. Inkább VJ és Floyd megtartására kéne törekedni.
Applewhiteot elkapták, a szokásos ittas vezetés.Pocs
több mint 13 éve
Állítólag Steve Panther Smith iránt érdeklődünk. Cserét kért Kaliforniába.szabaHa jön kevesebb pénzért, mint amit jelenleg kapna Carolinában, akkor ok, de annyira nem fontos. Inkább VJ és Floyd megtartására kéne törekedni.
Applewhiteot elkapták, a szokásos ittas vezetés.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Állítólag Steve Panther Smith iránt érdeklődünk. Cserét kért Kaliforniába.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Komolyan, én nem értem Kovácsot, mintha élvezné, hogy minden évben kiszed valakit , és így a Chargers mindig csak a világ 2. legjobb gitárosa. Banánhéjkommandó, bár mondjuk bár mi tartanánk már itt.Én bírom a karakterét. Sok döntése tetszik, jópár nem. De amíg ő a GM, addig nem félek, hogy szar csapatunk lesz. Esszét most nincs kedvem írni róla.
Amúgy egyszer érdekelne a tök őszinte véleményetek AJ munkásságáról, szóval nem a draftról, vagy más eseményről, hanem az egészről, szerintem már a Schotti ügyet Norvot, LT-kirakását, VJ hisztijét is kellő távolségból lehet kezelni. 😊
Nem most, de egyszer nagyon szívesen meghallgatnám, hogy valójában mit goldoltok erről az emberről. Mindegy is hogy miatta nem bandwagonolok, annak ellenére, hogy San Diego a kedvenc városom... .Helmut Zimmer
Amúgy tudom ám miért kérded Weddle-t 😛 Mert ő Nix-sablon. 😛
több mint 13 éve
Komolyan, én nem értem Kovácsot, mintha élvezné, hogy minden évben kiszed valakit , és így a Chargers mindig csak a világ 2. legjobb gitárosa. Banánhéjkommandó, bár mondjuk bár mi tartanánk már itt.Amúgy egyszer érdekelne a tök őszinte véleményetek AJ munkásságáról, szóval nem a draftról, vagy más eseményről, hanem az egészről, szerintem már a Schotti ügyet Norvot, LT-kirakását, VJ hisztijét is kellő távolségból lehet kezelni. 😊
Nem most, de egyszer nagyon szívesen meghallgatnám, hogy valójában mit goldoltok erről az emberről. Mindegy is hogy miatta nem bandwagonolok, annak ellenére, hogy San Diego a kedvenc városom... .
több mint 13 éve
szaba
10 544
Szaba! Mekkora a realitása annak, hogy Weddle lép?Sablonos duma, de 50%. Tudod mitől (kitől) függ... 😛
Köszi 😊Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Szaba! Mekkora a realitása annak, hogy Weddle lép?Köszi 😊
több mint 13 éve
Utánanéztem a pickjeinknek és leginkább ez fejezi ki a véleményemet: http://i.imgur.com/b7sTG.gif%22%20alt=%22%22%20title=%22Hosted%20by%20imgur.comBrownnak örülök, sok helyen olvastam már draft előtt is, hogy jöhet hozzánk, mivel a SDSU-n játszott és még a Liuget pick is vállalható, remélem, hogy bejön majd. De a többi... 2. körtől szinte csak special teamereket húztunk, gyönyörű. Már csak az kéne, hogy ne hosszabbítsunk Weddle-lel, aki a legkiegyensúlyozottabb játékosunk mióta kezdő...