Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
New special teams coach Rich Bisaccia spent dozens of hours watching film on potential special teams players and called working with the Chargers’ coaches and scouting department for the first time “phenomenal.” Those that gave input during evaluations mentioned the special teams history for each player.

Nagyon nagy menők vagyunk azért.
több mint 13 éve
Gachkar not invited to combine. Ran 4.56 40 at Pro Day. That's pretty good.

No1 offense, No1 defense megvan, most építjük a No1 ST-t. 😀
több mint 13 éve
Andrew Gachkar az utcsó húzásunk. Sztem ST-er lehet a srác, 6'2 - 230 a srác, szóval nem tudom milyen LB lehet. Ja de, 4-3as. 😀 Leszarom, sztem meg se éli a rostert. Csak azt nem értem, hogy egy csomó használható játékos van még benn, és ilyen ökörséget csinálunk.
több mint 13 éve
Na fennvan chargers.comon egy jó hosszú interjú a tegnapi választottakkal. Pár benyomás:

- Gilchrist 'youknow' niga beszéde elég LT-s
- normális gyereknek tűnik, nem dumál félre
- azt mondta edzenie kell, minél jobb formába akar kerülni, és bárhol játszik, szeretné bizonyítani, hogy megérte őt választani

- Mouton összeszedett, szolid és megfontolt
- szerinte nem lesz gond a 3-4el, mert az előző 3 évben mindig más sémában kellett helytállnia
- ahogy tudja, jobbá akarja tenni a csapatot, mert reális cél a SB
- még dumált egy csomót a Michiganről (kérdeztek róla sokat), de az nem fontos ide

- Wright elég dumásnak tűnik, de nem thrash, hanem magyarázós
- örül, hogy Calban maradhat
- sokat érez magában, amit még nem tudott kihozni
- segített neki, hogy 2010-ben is játszhatott USC-n
- Coffee 2.0 a srác
több mint 13 éve
Jordan Todman tweetje:
Thank u God. Dreams come true

Remélem szerepet kap majd. Ha más nem, ST-ben tuti 😀
több mint 13 éve
Na, Todmannek örülök. Jó change of pace lehet.
több mint 13 éve
AJ egy laza 'nyaljátok ki'-vel letudta, hogy reachelget. 😀

AJ Smith when I said Mouton had 5th-rd grade: "Damn! Well, why didn't u tell me that b4 I made the pick?" ... Translation: He doesn't care.

😂
több mint 13 éve
A legnagyobb vicc az egészben h Gilchrist/Wright lehet h PS-en kezdi az idényt...empty taxi
Azt ugyan miért? Jammer és Cason van csak szerződés alatt...szaba
Stricklandnek is van 😛
Plusz én úgy emlékeztem Dante Hughesnak is, de neki nincs...
Mondjuk abba bele se merek gondolni h a Gilchrist-pick azt is jelentheti h elengedjük Weddle-t...empty taxi
Engem nem ütne meg, ha elmenne Weddle. Jó játékos, de egyszerűen nem playmaker. Arra más is jó lehet, amit ő tud. Sanders is hozza a tackleszámokat, ha arról van szó. Vmi ballhawk FS sokkal többet érne.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
McCarthy injury prone, nem kell IR-es LB, abból van 5. Mondjuk Wright se acélból van, de CB-ben nem gáz az IR ezek szerint 😀szaba
A legnagyobb vicc az egészben h Gilchrist/Wright lehet h PS-en kezdi az idényt...empty taxi
Azt ugyan miért? Jammer és Cason van csak szerződés alatt...szaba
Stricklandnek is van 😛
Plusz én úgy emlékeztem Dante Hughesnak is, de neki nincs...
Mondjuk abba bele se merek gondolni h a Gilchrist-pick azt is jelentheti h elengedjük Weddle-t...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Gilchrist lehet, h bemegy FS-be, ha Weddle nem marad. A Clemsonban is FS-nickelback szerepkörben volt sokszor. Ez amolyan biztonsági pick.

Ha jól tudom, az utolsó hír Weddle-ről ez volt:
Free agent S Eric Weddle suggested he won't take less money to re-sign with the Chargers.
"If I'm here, I'm here. If not, then I'm not," said Weddle. "I love being in San Diego, but ... I can leave in a heartbeat." Weddle's agent is "absolutely baffled" that the Chargers haven't approached Weddle about a new deal.
És ja, Gilchrist és Wright állat ST lesz.

RT és OLB viszont még nem jött. Érdekes.
Brewert és Achót (vagy a sleeperemet, D'Aundre Reedet) el kellene halásznotok.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Ha már olyan ILB-t akartunk aki jó ST-ben akk ott volt McCarthy, mondjunk az ő kihúzása is vicces lett volna Martez előtt...empty taxi
McCarthy injury prone, nem kell IR-es LB, abból van 5. Mondjuk Wright se acélból van, de CB-ben nem gáz az IR ezek szerint 😀szaba
Azt ugyan miért? Jammer és Cason van csak szerződés alatt...
több mint 13 éve
Ha már olyan ILB-t akartunk aki jó ST-ben akk ott volt McCarthy, mondjunk az ő kihúzása is vicces lett volna Martez előtt...empty taxi
A legnagyobb vicc az egészben h Gilchrist/Wright lehet h PS-en kezdi az idényt...

Madden hates me.
több mint 13 éve
McCarthy injury prone, nem kell IR-es LB, abból van 5. Mondjuk Wright se acélból van, de CB-ben nem gáz az IR ezek szerint 😀
több mint 13 éve
Ha már olyan ILB-t akartunk aki jó ST-ben akk ott volt McCarthy, mondjunk az ő kihúzása is vicces lett volna Martez előtt...

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ha ST-erként PB-ba megy, megérte. De most komolyan. :cool:szaba
Egyébként nagy dolog egy jó Specieal team. 😛 Na, ezt nem bírtam ki. 😛
Jó dolog egy jó ST playa, nekünk is volt egy WR noname, akit a statok alapján harmadik legjobbnak hoztak ki a ligában (elég sok ember az). És valóban mindenkit földre vitt hamar, a többiek belőle éltek. Csak az a kérdés mennyit adsz érte? De itt giga needre érkezne ez tény. :cool:ulpianus
Ja, nagy need. Csak 3 körrel később is ott lett volna. Nem tartom kizártnak, hogy még 1 ST-er jöjjön. Állítólag Wright is hasznos lehet ST-ben.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Ha ST-erként PB-ba megy, megérte. De most komolyan. :cool:szaba
Egyébként nagy dolog egy jó Specieal team. 😛 Na, ezt nem bírtam ki. 😛
Jó dolog egy jó ST playa, nekünk is volt egy WR noname, akit a statok alapján harmadik legjobbnak hoztak ki a ligában (elég sok ember az). És valóban mindenkit földre vitt hamar, a többiek belőle éltek. Csak az a kérdés mennyit adsz érte? De itt giga needre érkezne ez tény. :cool:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Hülyék vagytok. Mouton tuti Pro Bowler.Bazzani
Ez az, ne hagyd magad! Még hogy ki védi meg a Lions irányítót? A két draft közötti különbséget csak el tudnám zongorázni! 😀ulpianus
Figyi, én nem baszkódásból írtam ezt. Védem a Wolverines playert.
Nem véleményezem a Chargers draftját,mert nem vagyok otthon a needjeikben.
Azt ,hogy melyik a jobb draft azt csak az idő mondja meg.
Jelenleg valóban a miénk tűnik reménytelibbnek.Bazzani
Ha ST-erként PB-ba megy, megérte. De most komolyan. :cool:
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Ez az, ne hagyd magad! Még hogy ki védi meg a Lions irányítót? A két draft közötti különbséget csak el tudnám zongorázni! 😀ulpianus
Figyi, én nem baszkódásból írtam ezt. Védem a Wolverines playert.
Nem véleményezem a Chargers draftját,mert nem vagyok otthon a needjeikben.
Azt ,hogy melyik a jobb draft azt csak az idő mondja meg.
Jelenleg valóban a miénk tűnik reménytelibbnek.

több mint 13 éve
Worst pick in the second round - and it's not even close. Neither Scouts Inc. nor CBS had Jonas Mouton in their top 150, and yet San Diego picked this guy at 61!? How about 161? Mouton will help on special teams, but... yeah. Epic fail. (Pick Grade: Millen on Roofies)

Walterfootball. Ezt nem lesz könnyű megemészteni 😀 Mondjuk nálam talán annyi a pozitívum, hogy nem tradelt semmit AJ, ergó jövőre maradnak pickjeink. (Hogy aztán elszórja őket)
több mint 13 éve
Ez jó pick AJ-től. Legnagyobb needre jött. 😂

Igazából 2. kör értelmezhetetlen. A 3. az jó, bírom mindkét játékost.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mouton bazmeg. 2.körben specteamer.
Mike Mitchell ezek után már a draftolása időpontjában steal volt.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Ez az, ne hagyd magad! Még hogy ki védi meg a Lions irányítót? A két draft közötti különbséget csak el tudnám zongorázni! 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
így van.Mouton a legnagyobb 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Ez az idei Mike Mitchell pick. 😀Döme
Sztem ez durvább annál 😊 és ha mellérakjuk a Gilchrist picket igen érdekes 2. kör eddig SD szemszögből...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Hülyék vagytok. Mouton tuti Pro Bowler.