Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Ez az idei Mike Mitchell pick. 😀
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
szépmunka
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Ed Wang award winner!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
Marcus Gilbert -> no more Clary, i am happy

elírta Mort bakker 😀 Gilchrist, CB. Hát ez mi...
több mint 13 éve
Liuget üdvözöl mindenkit:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150164460941319&oid=86995802712&comments
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
A kezdő falunkban 2 NT-magasságú DE és egy DE-magasságú NT fog játszani 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szerintem mindenkit meglepett AJ és csapata. De ő szereti ezt csinálni.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Vágom hogy 3tech volt. De sztem simán megoldható, hogy 5 legyen. Jordanről meg mindenhol azt olvasta az ember, hogy nem egy sack-halmozó játékos. Liuget nem tudom mit csinált 3techben, 5-ban nyilván más lesz. Nem játszott 3-4ben, de 5-ba felállt többször is, persze nem az volt a helye. Majd az idő eldönti nyilván, hogy ki jár jól, meg ki kevésbé. Castillo is 3techként jött anno. Glenn Dorsey kb. inkább volt NT prospect, mint 5tech, mégis egész jól csinálja az 5-öst. Szóval várjunk még vele.szaba
Most jutott eszembe, hogy a Baylor ellen mintha többször is 3 man fronttal álltak fel, de egyrészt a fene se emlékszik már erre vissza pontosan, másrészt nem is ez volt a mondandóm lényege. Hanem mikor jött a Chargers, mondom: Jordan. Mindkét sémában kiemelkedően tud játszani, az egyik legnagyobb need, Top10 játékos, aki lecsúszott, egyszerűen nem lehet elképzelni, hogy ez a srác ne teljesítsen a lehető legmagasabb szinten ebben a csapatban. Erre Liuget..... jó játékos (ő se egy sackhalmozó, sőt), van rá példa dögivel, hogy más poszton is megállhatja a helyét, de miért? Ez inkább érdekes pick, mint hülyeség, és meg is lehet magyarázni, de nem értem, mert nem jobb játékos, és nem illik jobban a védelembe. Mindegy, nem szoktam más csapatok draftját kritizálni, van elé gondom a mackókkal.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Az egyik legjobb 3-4es DE jelölt a srác. Lehet sokan most nem szeretik, mert annyira nem hypeolta senki, de megszeretik talán hamar. És talán évek múlva egyik legjobb picknek tűnik majd.
Valóban nem áll le soha, erős és gyors. Egy az egyben nagyjából bárkit megver. Folyamatosan duplázni kell, ami önmagában nagy előny sztem. Nem látványos ami tud, ellenben irtó hasznos. Voltak ennél sokkal sokkal rosszabb pickek.ulpianus
Ja, én is azt olvastam mindenhol róla, hogy 'non-stop motor' van benne, ami jó. Kicsit Castillo-felépítése van. Mondjuk AJ szvsz azért húzta őt Jordan helyett, mert elvileg pass rushban jobb, mint Cam. 21 éves, szóval kb. ha bejön, egy évtizedre megvan az egyik DE-nk. Plusz 4-3as pack-ben aranyat érhet. Igazából anyáztam Smitht, hogy nem Jordan jött, de lehiggadva már megbarátkoztam Liugettel. Ráadásul ha képes nyomást generálni, azzal tényleg sokat segíthet az OLB-knek, plusz nem kell Burnettet se blitzeltetni, tehát jó lehet ez még.szaba
Elnézést, én, mint Aranymackó drukker, aki látott néhány Illini meccset is, annyit mondanék, hogy Jordanről nem lehetett eldönteni, hogy 4-3-ban jobb, mint UT, vagy 3-4-ben, mint DE (a Cal Pendergast alatt kezdett átállni). Ezzel szemben Liuget igazi 3-tech, aki 3-4-ben tudtommal nem játszott, és közel sem volt olyan effektív, mint Jordan. Lehet, hogy jobb játékos lesz a profik között, és valamiért jobban szeretik, ilyen van. De nem azért mert jobb pass rusher, mint Jordan, nem azért, mert több sémában is bevethető. Ezek könnyen cáfolható érvek.füligjimmy
Vágom hogy 3tech volt. De sztem simán megoldható, hogy 5 legyen. Jordanről meg mindenhol azt olvasta az ember, hogy nem egy sack-halmozó játékos. Liuget nem tudom mit csinált 3techben, 5-ban nyilván más lesz. Nem játszott 3-4ben, de 5-ba felállt többször is, persze nem az volt a helye. Majd az idő eldönti nyilván, hogy ki jár jól, meg ki kevésbé. Castillo is 3techként jött anno. Glenn Dorsey kb. inkább volt NT prospect, mint 5tech, mégis egész jól csinálja az 5-öst. Szóval várjunk még vele.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az egyik legjobb 3-4es DE jelölt a srác. Lehet sokan most nem szeretik, mert annyira nem hypeolta senki, de megszeretik talán hamar. És talán évek múlva egyik legjobb picknek tűnik majd.
Valóban nem áll le soha, erős és gyors. Egy az egyben nagyjából bárkit megver. Folyamatosan duplázni kell, ami önmagában nagy előny sztem. Nem látványos ami tud, ellenben irtó hasznos. Voltak ennél sokkal sokkal rosszabb pickek.ulpianus
Ja, én is azt olvastam mindenhol róla, hogy 'non-stop motor' van benne, ami jó. Kicsit Castillo-felépítése van. Mondjuk AJ szvsz azért húzta őt Jordan helyett, mert elvileg pass rushban jobb, mint Cam. 21 éves, szóval kb. ha bejön, egy évtizedre megvan az egyik DE-nk. Plusz 4-3as pack-ben aranyat érhet. Igazából anyáztam Smitht, hogy nem Jordan jött, de lehiggadva már megbarátkoztam Liugettel. Ráadásul ha képes nyomást generálni, azzal tényleg sokat segíthet az OLB-knek, plusz nem kell Burnettet se blitzeltetni, tehát jó lehet ez még.szaba
Elnézést, én, mint Aranymackó drukker, aki látott néhány Illini meccset is, annyit mondanék, hogy Jordanről nem lehetett eldönteni, hogy 4-3-ban jobb, mint UT, vagy 3-4-ben, mint DE (a Cal Pendergast alatt kezdett átállni). Ezzel szemben Liuget igazi 3-tech, aki 3-4-ben tudtommal nem játszott, és közel sem volt olyan effektív, mint Jordan. Lehet, hogy jobb játékos lesz a profik között, és valamiért jobban szeretik, ilyen van. De nem azért mert jobb pass rusher, mint Jordan, nem azért, mert több sémában is bevethető. Ezek könnyen cáfolható érvek.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ja, én is azt olvastam mindenhol róla, hogy 'non-stop motor' van benne, ami jó. Kicsit Castillo-felépítése van. Mondjuk AJ szvsz azért húzta őt Jordan helyett, mert elvileg pass rushban jobb, mint Cam. 21 éves, szóval kb. ha bejön, egy évtizedre megvan az egyik DE-nk. Plusz 4-3as pack-ben aranyat érhet. Igazából anyáztam Smitht, hogy nem Jordan jött, de lehiggadva már megbarátkoztam Liugettel. Ráadásul ha képes nyomást generálni, azzal tényleg sokat segíthet az OLB-knek, plusz nem kell Burnettet se blitzeltetni, tehát jó lehet ez még.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Valóban nem áll le soha, erős és gyors. Egy az egyben nagyjából bárkit megver. Folyamatosan duplázni kell, ami önmagában nagy előny sztem. Nem látványos ami tud, ellenben irtó hasznos. Voltak ennél sokkal sokkal rosszabb pickek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
több mint 13 éve
😀 Jóvanna, egyszer lehet nekünk is jó 😊Helmut Zimmer
Ja. Nekünk is az lesz. 😊
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
😀 Jóvanna, egyszer lehet nekünk is jó 😊
több mint 13 éve
Na jó, nem ízélgetlek!Helmut Zimmer
Nagy a pofád Dareusszal. :rolleyes:
több mint 13 éve
Na jó, nem ízélgetlek!
több mint 13 éve
Szaba !

Mit is írtál nálunk a sírásról? 😛Helmut Zimmer
Jó, Jordan kedvencem, ennyi. Attól még nem mondható, hogy nem needre jött volna. Csak nem érzem, hogy fit lenne. Remélem AJ hoz egy QB-t meg még 2 DT-t.

beatwriter tweetje: sdutChargers S.D. U-T Chargers
Based on your tweets, Chargers Nation not happy with this pick.

Hát k-rvára not happy...
több mint 13 éve
Szaba !

Mit is írtál nálunk a sírásról? 😛
több mint 13 éve
AJ tudtam, hogy nem húz egyértelműt. Kapja be.

Liuget jellemzése .com szerint:

Strengths
Liuget has a big, sturdy build and outstanding speed. Blessed with tremendous get off. Sheds in a hurry, finds the football and closes violently against the run. Does a great job pushing the pocket with a powerful bull rush. Never stops working. Tackles well in the open field and pursues from the backside. Great Football IQ.

Weaknesses
Must nit-pick to find weaknesses in this kid's game. Does not possess ideal height but still active batting down passes. Lacks elite fluidity when getting to the quarterback but still a feared pass rusher.
több mint 13 éve
Kijött a szerkesztői mock második része is.

Összesítve:

1. kör - Castonzo
2.a - Hankerson
2.b - Wilkerson
3.a - Moch
3.b - Johnny Patrick

Egy ilyet is simán elviselnék. De engem meglepne - nyilván itt nem volt cserelehetőség pickekkel - ha AJ nem mozdulna legalább egyszer ennyi 1-3. körös pickkel. Remélem felmegy Jordanért, esetleg Wattért. Kerrigant én annyira nem szívesen látnám. Amúgy AJ eddig mindig megjegyezte mikor kérdezték a draftról, hogy 18-nál biztos lesz még benn legalább 2 olyan ember, akit ő bármikor behúzna onnan. Szóval az sem lepne meg, ha pl. 2. körben jönne előre egy Brooks Reedért, Justin Houstonért, vagy mittomén kiért.
több mint 13 éve
Hardwick most dobta fel twitteren

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/283142586.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1303591045&Signature=%2FErh93O3VrRAw0Odh9Gk1MR1CEM%3D

Ne menjünk LA-be, soha 😊
több mint 13 éve
PFHoF fotópályázatra 3 minket érintő kép is bekerült:

winner: http://www.profootballhof.com/assets/photo_galleries/630x536/Feature_01.jpg

runner-up: http://www.profootballhof.com/assets/photo_galleries/630x536/Feature_02.jpg

és még egy: http://www.profootballhof.com/assets/photo_galleries/630x536/Feature_HM_01.jpg
több mint 13 éve
Butler lesz a starter, és Kevin - reméljük marad. WR kizárt 1. körre, okok már leírva. Feltrade jó ötlet, de sztem nem 18ról, hanem pl 2. körben jöhetünk feljebb. De mind, majd meglátjuk, 9 nap már csak.szaba
Burnettet egyértelműen meg kell tartani. Hát, ez így elég necces kijelentés Butlerről. Az igaz, hogy elég bíztató hírek voltak róla még TC alatt, de nem volt kijelentve kezdőnek és az achilles sérülés nem olyan mókás...Pocs
Pedig kb. az összes insider szerint ő lesz az elsőszámú jelölt Burnett mellé.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Kijött a schedule alapvetően nekem tetszik: http://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=SD

A csoportrangadók nagyjából egyenletesen oszlanak el, egyedül a Bears ellen kell hidegben játszani, a 6. heti bye week ami sajna kicsit korán van, de igazából utána megyünk a Jetshez ami akár PO szempontból fontos lehet h úgyh ezt se bánom annyira.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...