Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Walteren kevésbé értékelték pozitívnak ezt a Meachem-dealt 😊Walteren buzik. 😀 Amúgy a Walterről jut eszembe, hogy Walterst kivágtuk. Jó, hogy anno preseason után inkább Robinsont dobtuk ki, minthogy őt. Tipikus Chargers.
Chargers sign WR Robert Meachem (4 years, $25.9M; $14M guaranteed): MILLEN Grade
This might be the worst signing of the offseason. Robert Meachem has underachieved his entire career despite playing with one of the top quarterbacks in the NFL. What makes the Chargers think that he'll finally live up to expectations with $14 million guaranteed in his bank account?
It's clear that A.J. Smith is overreacting to today's events. He lost Vincent Jackson, and watched all day as the receiving market dwindled away. That's why he overpaid for Meachem. I have a feeling he's going to regret this.empty taxi
több mint 13 éve
Walteren kevésbé értékelték pozitívnak ezt a Meachem-dealt 😊Chargers sign WR Robert Meachem (4 years, $25.9M; $14M guaranteed): MILLEN Grade
This might be the worst signing of the offseason. Robert Meachem has underachieved his entire career despite playing with one of the top quarterbacks in the NFL. What makes the Chargers think that he'll finally live up to expectations with $14 million guaranteed in his bank account?
It's clear that A.J. Smith is overreacting to today's events. He lost Vincent Jackson, and watched all day as the receiving market dwindled away. That's why he overpaid for Meachem. I have a feeling he's going to regret this.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hál istennek nem fizettünk senkit túl, mégis hoztunk egy korrekt WR-t. AJ! Gaither is your next target!empty taxiJa, sztem is ez jobb bolt lehet, mint Jackson 55 miláját tartani. Remélem sikerült Jared megtartása, mert ugye eddig azért nem lett üzlet, mert szeretné tesztelni a piacot. Nagyon kéne pedig.
több mint 13 éve
Hál istennek nem fizettünk senkit túl, mégis hoztunk egy korrekt WR-t. AJ! Gaither is your next target!

Madden hates me.
több mint 13 éve
bitch please. AJt szabának.Jól van, GM játékot ismét követi irl, én is őt hoztam. 😛szabaAkkor hívjunk mostantól AJnek? 😊iktriad
több mint 13 éve
Jól van, GM játékot ismét követi irl, én is őt hoztam. 😛szabaAkkor hívjunk mostantól AJnek? 😊
több mint 13 éve
Jól van, GM játékot ismét követi irl, én is őt hoztam. 😛
több mint 13 éve
Scheftertől. Úgyhogy vedd készpénznek nyugodtan 😊Megvan V-Jax pótlása. Robert Meachem aláírt 4 évre.iktriadnem tudom honnan van de ne vedd készpénznek. Ja bocs de. yea.szaba
több mint 13 éve
Caplan: https://twitter.com/#/caplannfl/status/179783080733716480Megvan V-Jax pótlása. Robert Meachem aláírt 4 évre.iktriadnem tudom honnan van de ne vedd készpénznek.szaba
4 év 25,9 milla , 14 garantált.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Megvan V-Jax pótlása. Robert Meachem aláírt 4 évre.iktriadnem tudom honnan van de ne vedd készpénznek. Ja bocs de. yea.
több mint 13 éve
Megvan V-Jax pótlása. Robert Meachem aláírt 4 évre.iktriadnem tudom honnan van de ne vedd készpénznek.
több mint 13 éve
Megvan V-Jax pótlása. Robert Meachem aláírt 4 évre.
több mint 13 éve
Vincy elhúz Tampába. Sok sikert. Jöhet Meachem.szabaEz se rossz alternatíva:
With many teams believing WR Vincent Jackson is destined to sign with the Buccaneers, his former team — the Chargers — has jumped in the hunt for WR Laurent Robinson, per a league source.

Madden hates me.
több mint 13 éve
A Hardwick deal: 3 év 13,5 m, kiv vagyok mennyi a garantált.Továbbá ha Manning->Bunkóz scenario megvalósul akk kéne költeni vmi komolyabb CB-re is.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Vincy elhúz Tampába. Sok sikert. Jöhet Meachem.
több mint 13 éve
Hardwick resign az naon jó, következzen Gaither 😊Szerk. V-Jax közbe Tampába látogat.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Dante Hughes cut, Hardwick új, 3 éves szerződést kapottStezHugheson spórolni kellett, meg Gilchrist és Wright játékidőt igényel. Hard: yooo.
több mint 13 éve
Dante Hughes cut, Hardwick új, 3 éves szerződést kapott
több mint 13 éve
Big Mac cutolva. Bírom az embert, de nyak nélkül nehéz ez a sport is.
több mint 13 éve
Apa "kőkemény volt, most jól megmondta"Ez az ember überelhetetlen. Mindig tud jókat nyilatkozni, ezért bírom. 😀
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82786dd4/article/chargers-gm-believes-archie-pulls-the-manning-strings?module=HP11_content_stream
AJ Kovács a leknatyopp király!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Apa "kőkemény volt, most jól megmondta"http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82786dd4/article/chargers-gm-believes-archie-pulls-the-manning-strings?module=HP11_content_stream
AJ Kovács a leknatyopp király!
több mint 13 éve
Williamst már Falconsban is nagyon bírtam, mindenhez ért amihez egy ILB-nek kell, ugyanakkor egy komoly hibája van: inkonzisztens.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Jó gyerek Demorrio Williams. Jó játékos, és mindig hajt. Elég intelligens, nem pofázik, nem reklamál. Nem big hitter, ha azt tudná, stabil kezdő lehetne (és egy kicsit sok az elhibázott tackle). Azonban STben is szívesen játszik, elég hatékonyan ráadásul. Nagyon tapasztalt, profi karrierje felében kezdőjátékos, másik felében a legtöbb snapet kapó csere. Blitzhez is elég gyors, bár kevés fegyvere van hozzá. Szinte csak RILB poszton használható. Azonban feltűnhet bárhol. Tud zónázni is. Pénzben nemtom, de nálunk asszem 1.5 körül lehetett a fizuja. Annyit megér. Csak a Chiefsben van jelenleg elég ILB. Például a tavaly IRen "játszó" innen érkezett B. Siler.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Chargers agreed to terms with LB Demorrio Williams, formerly of the Chiefs, on a one-year contract.The 31-year-old will stay in the AFC West as a backup to Takeo Spikes and Donald Butler in San Diego. It's unlikely that Williams will be guaranteed a roster spot with Jonas Mouton ready for a bigger role.
több mint 13 éve
Michael Gehlken lett a beat writer a union tribune-nél Kevin Acee helyett. Acee kolumnista lett, de segít Gehlkennek is.