Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Takeo Spikes a fedélzeten (3 évre).
több mint 13 éve
szaba
10 544
Két hír: Scott Tolzien qb jött, Nick Barnett lb meg jönne, és állítólag mi meg vinnénk. Én bírnám.
több mint 13 éve
szaba
10 544
This is MY GUYhttp://youtu.be/CTzjmogUB_c
bedobom zene topikba is mindjá, de ide kellett először 😀
több mint 13 éve
Taxi Clabora gondolt, lévén ő Falcons fan is.szabaÍgy van, 3 kezdő FA OLinemanről volt szó a Raiders topicban és ez a szitu jelenleg szívem atlantai felében okoz némi aggodalmat :/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 544
Taxi Clabora gondolt, lévén ő Falcons fan is.
több mint 13 éve
Clabo a Falconsé volt, nálunk a fos Clary van, aki valsz marad (kösz AJ előre is te barom). Weddle, Burnett a két legfontosabb sztem. Mindenki más csak utánuk.szabaClabo FA, méghozzá ahogy egy listán olvastam, elég népszerű.
A Raiders topicban volt ez a hozzászólás nem itt. Csak én másoltam át.
Bár lehet igazad van, és Clabo=Clary eredetileg is. Most hogy mondod, már nemtom akkor empty taxi kire gondolt? 😀
Na mindegy, mehet Clabo is a Raidersbe meg Clary is, nekem 8. A Raiders OL úgy, ahogy van nekem egy nagy talány.
Safety is van pár FA, de sztem is Weddle marad, a többi annyira nem érdemleges, azért nem kérdeztem rá. Csak a LBkre, mert az nem volt tiszta nekem, hogy mi a nagy terv.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
szaba
10 544
Clabo a Falconsé volt, nálunk a fos Clary van, aki valsz marad (kösz AJ előre is te barom). Weddle, Burnett a két legfontosabb sztem. Mindenki más csak utánuk.
több mint 13 éve
Az LBkkel mi a helyzet? Tegnap olvastam, hogy 6 LBnek nincs szerződése.Elsődleges prioritás Burnett visszahozatala, utána Sileré és Cooperé, illetve elindult a pletyka h az öreg TKO-t akarjuk átcsábítani.
ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Átmentek ide egy párbeszédet az óklendi topicból.Clabo elsunnyoghat? Az fincsi lesz valakinek!Izguljatok ti a 3 kezdő OL emberetekért 😊RolniIzgulok is😊 mondjuk kicsit off ez itt de Clabo elengedésére van a legnagyobb esély.empty taxi
Az LBkkel mi a helyzet? Tegnap olvastam, hogy 6 LBnek nincs szerződése.
Antwan Applewhite, LB, RFA
Antwan Barnes, LB, UFA
Kevin Burnett, LB, UFA
Tyrone Carter, S, UFA
Jacques Carter, DE, UFA
Jeromey Clary, OT, UFA
Stephen Cooper, LB, UFA
James Dearth, LS, UFA
Malcom Floyd, WR, UFA
Dante Hughes, CB, UFA
Vincent Jackson, WR, Fran. Tag
Travis Johnson, DE, UFA
Randy McMichael, TE, UFA
Brandon Moore, LB, UFA
Scott Mruczkowski, C, UFA
Legedu Naanee, WR, UFA
Ryan Neill, LS, UFA
Paul Oliver, S, UFA
Brandon Siler, LB, UFA
Darren Sproles, RB, UFA
Mike Tolbert, RB, RFA
Billy Volek, QB, UFA
Kelley Washington, WR, UFA
Pat Watkins, S, UFA
Eric Weddle, S, UFA
több mint 13 éve
Beteg ember 😀Ez óriási! Garay nagy forma! Bármikor adnék érte egy Ron Edwardsot! Na jó, hármat. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ycraSgS7HAY&szaba
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Beteg ember 😀Azért rendesen beleizzadt 😀 De vadállat, ahogy nyomja! 😂
http://www.youtube.com/watch?v=ycraSgS7HAY&szaba
több mint 13 éve
szaba
10 544
Szaba! Vettem neked egy kiraly kulcstartot 😛kösz.
Sajna a stadiont latogatok reszere zarva tartjak... 😕JC6
Ilyen ez a lockout ...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szaba! Vettem neked egy kiraly kulcstartot 😛Sajna a stadiont latogatok reszere zarva tartjak... 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A kulcstartot es a pulcsit is keresem. Mar egyszer "atrohantam" a Parkon, csodaszep. Holnap megyek megint, egesz nap ott leszek. Zoo, museums, stb.Tenyleg, ha valakinek kell valami szivesen utananezek. Bar, szerintem ez egy ido utan elfelejtodne, es ugyanugy kozellenseg lennek Sobrival egyutt par forumon 😊 😊
Szoval, itt leszek meg egy darabig, irhattok ide, vagy PM-et es megyek megnezem.Pl., tegnap lattam egy gyonyoru eredeti Chargers torolkozot, 16 USD-ert. Nem is rossz. Bar Broncos-os vagyok, azert tetszenek a Villamos dolgok 😊 Ja es remelem holmap eljutok a Stadionba.
God bless all!
több mint 13 éve
Van egy nagyon csini barna vajszínű pulcsi villámmal a melkason, nagyon rendben van... nagyon babán néz ki...Szevasztok. Kint vagyok SD-ben. Kell valakinek valami?Egy kulcstartot hozhatsz 😛 Meg sok képet, ahogy már mondták. Meg kapd be 😛szaba
Szerk.: a Chargers stadiont kedden latogatom meg.JC6
JC menj el a Balboa parkba 😊
több mint 13 éve
szaba
10 544
Szevasztok. Kint vagyok SD-ben. Kell valakinek valami?Egy kulcstartot hozhatsz 😛 Meg sok képet, ahogy már mondták. Meg kapd be 😛
több mint 13 éve
Szevasztok. Kint vagyok SD-ben. Kell valakinek valami?Nyírd ki Riverst! Meghívlak egy sörre! 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szevasztok. Kint vagyok SD-ben. Kell valakinek valami?Szerk.: a Chargers stadiont kedden latogatom meg.
több mint 13 éve
szaba
10 544
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8208f66c/article/te2k-gonzalez-or-gates-both-veterans-make-strong-cases?module=HP_spotlightSzavazz Gates-re!!!
több mint 13 éve
szaba
10 544
"Használati útmutató" Rivershez (Bill Williamson, ESPN)Philip Rivers. A highly religious man and truly a kind heart off the field, Rivers gets fired up on the field. I’ve received countless emails from fans around the league accusing Rivers of being a “crybaby.” He does get upset quickly when things go awry, and he’s been known to let whoever is near him -- opposing players, teammates, referees, opposing fans -- know about it. But that’s the beauty of Rivers. He’s a great competitor who leaves his heart on the field. You know how badly he wants to win just by watching him.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Megy nfl.com-on egy player of the century pozíciónként. Ez a kép mindent elárul:Nincs párja.
több mint 13 éve
Na, top100: 22. Gates, 26. Rivers.Azért a Rivers videóban sem rossz az első "történet" 😀
Tomlin: http://www.nfl.com/videos/nfl-top100-2011/09000d5d82059da3/Top-100-Antonio-Gates?module=HP_cp2
- nagyon jó.
Norv: http://www.nfl.com/videos/nfl-top100-2011/09000d5d82059bcf/Top-100-Philip-Rivers?module=HP_cp2szaba