Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Mindegy, mikor lesz bevethető (Week 1 vagy 3), csak rá ne sérüljön... Amúgy éjjel - hajnalban Cowboys meccs. Ware nem játszik, szerencsére.www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stackRolniA csapat orvosai azért remélhetőleg jobban tudják, mint egy olyan ember, aki meg sem vizsgálta, ráadásul Mathews tegnap azt nyilatkozta, hogy az első meccsen már bevethető lesz. Gondolom az igazság a kettő között lesz és a második vagy a harmadik meccsen majd játszhat már.Pocs
több mint 13 éve
Dan Fouts fia Dominic 34 éves korában elhunyt rákban.Nyugodjék békében!
www.legacy.com/obituaries/utsandiego/obituary.aspx?n=dominic-daniel-fouts&pid=159220730#fbLoggedOut

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stackRolniA csapat orvosai azért remélhetőleg jobban tudják, mint egy olyan ember, aki meg sem vizsgálta, ráadásul Mathews tegnap azt nyilatkozta, hogy az első meccsen már bevethető lesz. Gondolom az igazság a kettő között lesz és a második vagy a harmadik meccsen majd játszhat már.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stack
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Kicsit megnézve a Packers elleni meccs pár játékát, nem értem Claryt mi tarthatja kezdőben, Perry úgy szivatta, ahogy akarta.
több mint 13 éve
Amikor olvastam, hogy kulcscsonttörés, rosszabbra számítottam, valószínleg a 3. héten már lesz szerencsére a Falcons ellen. Abból a szempontból szopás ez, hogy mindenki nagy szezont várt tőle, erre egyből sérüléssel kezd...twitter.com/chargers_hirek/status/233785907562545153szabaPersze, miért is ne!? Így kell kezdeni a szezont...Gabesz92
több mint 13 éve
twitter.com/chargers_hirek/status/233785907562545153szabaPersze, miért is ne!? Így kell kezdeni a szezont...
több mint 13 éve
www.xx1090sandiego.com/pages/xx1090tv?bcpid=1615266155001&bckey=AQ~~,AAABLkYS1jk~,X3ifl8YMZ4A4mTNbpGfeLLpAOcnVv06O&bclid=1304849539001&bctid=1775899995001szabaLegjobb interview amit valaha láttam, látszik, hogy Ingram megfelelő alany volt hozzá. 😀
több mint 13 éve
Chargers running back Ryan Mathews suffered minor injuries around midnight Monday when he was in a two-vehicle collision in the Sports Arena area.www.utsandiego.com/news/2012/jul/31/chargers-player-matthews-slightly-injured-crash/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Kevin Acee szerint kizárt, hogy Mike Harris (UCLA udfa, OT) ne legyen rosteren. Gaither pihenőnapjai alatt ő a first team LT, eddig brutál jó. 6'6, 320 a srác, technikailag sem ügyetlen. Henderson a second team LT így. Remélem most ügyesek lesznek Norvék a final cuts-nál, van pár sűrű poszt.
több mint 13 éve
Jut eszembe! A most aláíró (első körös) Boller is a Raidersben volt tavaly (és előtte).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Giants rémlik, mintha ott egyszerre lett volna három 1/1-es is, de ezt most nem merem biztosra mondani 😀2 db 1. körös QB-nk van, egymás utáni classból -> champinship! 😀 Hányinger.szabaRaidersben Palmer 1/1 és adtak érte ők is épp eleget, tehát ő önmagában másfél első körös QB. Leinart szintén első körös. Nem egymás utáni class? Egy egyetemen egymás után játszottak.
Kit váltottak? Az 1/1 JMR-t váltó 1/25 Campbellt.
Sehol nem vagytok. 😛 (És akkor Losmanról nem is beszéltünk, pedig érte is csak 2009ig kell visszanyúlni).ulpianus

több mint 13 éve
2 db 1. körös QB-nk van, egymás utáni classból -> champinship! 😀 Hányinger.szabaRaidersben Palmer 1/1 és adtak érte ők is épp eleget, tehát ő önmagában másfél első körös QB. Leinart szintén első körös. Nem egymás utáni class? Egy egyetemen egymás után játszottak.
Kit váltottak? Az 1/1 JMR-t váltó 1/25 Campbellt.
Sehol nem vagytok. 😛 (És akkor Losmanról nem is beszéltünk, pedig érte is csak 2009ig kell visszanyúlni).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
2 db 1. körös QB-nk van, egymás utáni classból -> champinship! 😀 Hányinger.
több mint 13 éve
Nekem óriási sleeperem Rosario, az biztos, hogy 4 TE lesz rosteren. Sztem nagyon nagy fegyver lehet, jó játékos, sokkal jobb, mint amit eddig bárhol láttunk belőle.
több mint 13 éve
Update:Domb mégsem IR
Gaither hátát is jegelni kellett.
Idén is úgy tűnik h az a kórházba fog járni nem pedig a pályára...

Madden hates me.
több mint 13 éve
TC hírek:- Domb lábsérülés és IR
- Gates egészségesebb, mint az utóbbi pár évben Rosarioból akár 2. TE is lehet
- Kaeding és Novak között position battle lesz

Madden hates me.
több mint 13 éve
Van új blogposztja Reyesnek, a lényeg belőle h a rookiekkal együtt érkezett a campbe Rivers és English és nagyon jó velük dolgozni.

Madden hates me.
több mint 13 éve
HA PS-be rakják Bakert még rostert is csíphet Battle.

Madden hates me.