Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Gaither szezonnyitánya is kérdéses ESPN szerint...Ingram lehet pihen még a 49ers ellen, mert csak különedzéseket csinált eddig. Gaither meg kapja be 😛 Mathews szerintem 1 hetet fog kihagyni, max. 2-t. Itt a támadófalon lesz a hangsúly, főleg Mike Harris-en. Royal jó lenne, ha játszana holnap, de én attól se félek, ha Spurlock lesz a slot, nagyon bevált eddig.
Azért Mathews, gaither nélkül necces lesz nekivágni a szezonnak, bár ha Rivers elkapja a fonalat így is rendben lehettek...
Ingram visszatért már? Vagy vissza fog térni nyitányra?Rolni
több mint 13 éve
Gaither szezonnyitánya is kérdéses ESPN szerint...Azért Mathews, gaither nélkül necces lesz nekivágni a szezonnak, bár ha Rivers elkapja a fonalat így is rendben lehettek...
Ingram visszatért már? Vagy vissza fog térni nyitányra?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Beszúrok egy 53-as tippet:QB: Rivers, Charlie, Lee - 3
RB: Mathews, R. Brown, Brinkley - 6
FB: McClain, Hester - 8
WR: Floyd, Meachem, Royal, V. Brown, Spurlock - 13
TE: Gates, McMichael, Rosario, Green - 17
OL: Gaither, Harris, Green, Hadnot, Hardwick, Baxter, Vasquez, Schilling, Clary - 26
DL: Franklin, Garay, Thomas, Reyes, Liuget, Martin - 32
LB: Butler, Spikes, Mouton, Williams, Johnson, Ingram, Phillips, Barnes, English - 41
CB: Jammer, Cason, Gilchrist, Wright - 45
S: Weddle, Bigby, Taylor, Stuckey, Lynch - 50
K: Kaeding
P: Scifres
LS: Windt - 53
Akit nagyon fogok sajnálni, ha ez bejön, az Cesaire. Edzőnek mindenképp használnám, mentorkodni tökéletes lenne. OL-ben lehet beáldoznak még vkit, és Willie/Goodman rostert csíp a WR-ek közé, Schilling számomra talány, hogy ér-e rosterhelyet. Stuckey-t érzem még labilisnek.
több mint 13 éve
Azért az szánalmas, hogy minden meccsre jut legalább 1 kieső...
több mint 13 éve
Ingram:Nagyon pipa lettem volna, ha ő is valami súlyos sérülést összeszed. Szerencsére megúszta. 😊
Thanking god my injury wasn't to serious with the help of my trainers and Prayer I will be back ASAP!!! Minor set back for a major cone backempty taxi
több mint 13 éve
Ingram:Thanking god my injury wasn't to serious with the help of my trainers and Prayer I will be back ASAP!!! Minor set back for a major cone back

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi a válaszokat, örülök 😊
több mint 13 éve
Norv nagyon dicsérte tábor alatt is Wrightot, én is bízom benne. Jó CB volt ő a USC-n is, csak ne sérüljön meg, és jó játékos lehet ő.
több mint 13 éve
csak a statokat néztem, Shareece Wright tényleg ilyen monster meccset hozott? 😀 nickel pozícióba odaérhet?kristofJammer tavaly nagyon rossz volt eléggé megöregedett, lehet évközben kiszorul a kezdőből, van egy Cason aki nem rossz, utánuk viszont már Wright és Gilchrist jön.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak a statokat néztem, Shareece Wright tényleg ilyen monster meccset hozott? 😀 nickel pozícióba odaérhet?
több mint 13 éve
H hozzak egy rossz hírt: Vincent Brown bokatörés 😕empty taxiÍrtam követőbe, hogy örüljünk, ha nem lesz IR. 8-10 hét a felépülési idő, plusz a formát is vissza kell nyerni, márpedig nagy formában volt. Hihetetlen szerencsétlen ez a csapat továbbra is...
több mint 13 éve
H hozzak egy rossz hírt: Vincent Brown bokatörés 😕

Madden hates me.
több mint 13 éve
Inkább ide, mint követőbe: Corey Lynch will make the roster, and he will block at least one punt this season.
több mint 13 éve
Mindegy, mikor lesz bevethető (Week 1 vagy 3), csak rá ne sérüljön... Amúgy éjjel - hajnalban Cowboys meccs. Ware nem játszik, szerencsére.www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stackRolniA csapat orvosai azért remélhetőleg jobban tudják, mint egy olyan ember, aki meg sem vizsgálta, ráadásul Mathews tegnap azt nyilatkozta, hogy az első meccsen már bevethető lesz. Gondolom az igazság a kettő között lesz és a második vagy a harmadik meccsen majd játszhat már.Pocs
több mint 13 éve
Dan Fouts fia Dominic 34 éves korában elhunyt rákban.Nyugodjék békében!
www.legacy.com/obituaries/utsandiego/obituary.aspx?n=dominic-daniel-fouts&pid=159220730#fbLoggedOut

Madden hates me.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stackRolniA csapat orvosai azért remélhetőleg jobban tudják, mint egy olyan ember, aki meg sem vizsgálta, ráadásul Mathews tegnap azt nyilatkozta, hogy az első meccsen már bevethető lesz. Gondolom az igazság a kettő között lesz és a második vagy a harmadik meccsen majd játszhat már.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000051009/article/ryan-mathews-likely-out-until-october-doctor-says?module=HP11_headline_stack
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Kicsit megnézve a Packers elleni meccs pár játékát, nem értem Claryt mi tarthatja kezdőben, Perry úgy szivatta, ahogy akarta.
több mint 13 éve
Amikor olvastam, hogy kulcscsonttörés, rosszabbra számítottam, valószínleg a 3. héten már lesz szerencsére a Falcons ellen. Abból a szempontból szopás ez, hogy mindenki nagy szezont várt tőle, erre egyből sérüléssel kezd...twitter.com/chargers_hirek/status/233785907562545153szabaPersze, miért is ne!? Így kell kezdeni a szezont...Gabesz92
több mint 13 éve
twitter.com/chargers_hirek/status/233785907562545153szabaPersze, miért is ne!? Így kell kezdeni a szezont...