Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Közben akkor week 1, MNF. Hetente 3 vagy 4 kérdés lesz, íme az első hét (határidő: kedd, hajnali 4 magyar idő szerint)1. Szerez-e TD-t a csapat az első negyed során?
2. A Raiders vagy a mi játékosunk szerzi a meccsen az első sacket? (azt is lehet írni, hogy nem lesz sack persze...)
3. Melyik csapat fog többet puntolni? (egál is ér)
4. Lesz-e challenge a meccsen, ha igen, mennyi?
több mint 13 éve
1. 17
2. 1450
3. Floyd
4. Igen
5. 13
6. 9.
7. 2
8. Garay
9. 16
10. Nem
11. 5
12. Nem
13. Weddle
14. Igen
15. Passz elleni
16. Garay
17. Cason
18. Negatív
19. 1
20. Igen
21. Nem
22. Igen
szaba
több mint 13 éve
Na akkor itt a szezonszelvény. Leadási határidő: vasárnap 18:00
1. 15
2. 1600
3. Floyd
4. Igen
5. 12
6. 8
7. 1
8. Garay
9. 16
10. Igen
11. 6
12. Igen
13. Weddle
14. Igen
15. Futás elleni.
16. Garay
17. Bigby
18. Pozitív
19. 1
20. Nem
21. Nem
22. Igen
szaba
több mint 13 éve
1. 19
2. 1420
3. Floyd
4. Igen
5. 13
6. 10.
7. 1
8. Liuget
9. 16 😛
10. Nem lesz
11. 3
12. Igen
13. Eric Weddle
14. Lesz
15. Passz elleni
16. Kendall Reyes-é
17. Antoine Cason-é
18. Egál lesz
19. 1-t
20. Igen
21. Igen
22. Igen
szaba
több mint 13 éve
Na akkor itt a szezonszelvény. Leadási határidő: vasárnap 18:00
1. Philip Rivers összesen hány eladott labdával (fumble, int, safety) zárja az idényt? 17
2. Ryan Mathews (ha 13+ meccsen játszik) összesen hány yardot termel (futás, elkapás)? 1185
3. Melyik WR végez az idényben a legtöbb elkapással? (catch, nem yard) Írjuk vmi meglepőt: Royal
4. Sikerül-e Gates-nek újra 10+ TD-t szereznie? Nehéz kérdés. Legyen igen.
5. Hány mérkőzésen fog pályára lépni Jared Gaither? Ha csak az alapszakaszt nézzük 10
6. Hányadik héten lép újra pályára Vincent Brown? Week 7
7. Hány támadó játékos fog bekerülni a Pro Bowlra? (nem csereként, alapból) 2
8. A védőfalból melyik játékos jegyzi a legtöbb szerelést a szezon végére? Garay
9. Larry English hány mérkőzésen fog pályára lépni? Minél kevesebb annál jobb. A tippem 10.
10. Lesz-e ismét 100 felett Takeo Spikes szereléseinek száma? Igen
11. Összesen hány interception-t fog szerezni a front7? 4
12. Benne lesz-e Melvin Ingram a top 2-ben a DRoY szavazáson? Az eszemre hallgatok: nem.
13. Antoine Cason vagy Eric Weddle fog több interception-t szerezni? Weddle
14. Lesz-e idén kezdő Brandon Taylor? Igen
15. A futás, vagy a passz elleni védekezés lesz előkelőbb helyen rangsorolva a ligában idény végén? Itt a yardátlag fog számítani? A tippem pass
16. Kié lesz az első sack szezon során? Phillips
17. Kié lesz az első INT az idény során? Weddle
18. Pozitív vagy negatív lesz a turnover mutató? Negatív
19. Hány védőjátékost választanak be All-Pro csapatba? (első, második játszik) 1
20. Fog-e TD-t csinálni a special team? Igen
21. Tud-e FG-t vagy puntot blokkolni a special team? Nem
22. Nyeri-e legalább négy decemberi meccsét (vsCIN, @PIT, vsCAR, @NYJ, vsOAK) a csapat? Igen
Ennyi a szezonra vonatkozóan, az Oakland meccs elleni 3 kérdés majd szombaton!szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Na akkor itt a szezonszelvény. Leadási határidő: vasárnap 18:001. Philip Rivers összesen hány eladott labdával (fumble, int, safety) zárja az idényt?
2. Ryan Mathews (ha 13+ meccsen játszik) összesen hány yardot termel (futás, elkapás)?
3. Melyik WR végez az idényben a legtöbb elkapással? (catch, nem yard)
4. Sikerül-e Gates-nek újra 10+ TD-t szereznie?
5. Hány mérkőzésen fog pályára lépni Jared Gaither?
6. Hányadik héten lép újra pályára Vincent Brown?
7. Hány támadó játékos fog bekerülni a Pro Bowlra? (nem csereként, alapból)
8. A védőfalból melyik játékos jegyzi a legtöbb szerelést a szezon végére?
9. Larry English hány mérkőzésen fog pályára lépni?
10. Lesz-e ismét 100 felett Takeo Spikes szereléseinek száma?
11. Összesen hány interception-t fog szerezni a front7?
12. Benne lesz-e Melvin Ingram a top 2-ben a DRoY szavazáson?
13. Antoine Cason vagy Eric Weddle fog több interception-t szerezni?
14. Lesz-e idén kezdő Brandon Taylor?
15. A futás, vagy a passz elleni védekezés lesz előkelőbb helyen rangsorolva a ligában idény végén?
16. Kié lesz az első sack szezon során?
17. Kié lesz az első INT az idény során?
18. Pozitív vagy negatív lesz a turnover mutató?
19. Hány védőjátékost választanak be All-Pro csapatba? (első, második játszik)
20. Fog-e TD-t csinálni a special team?
21. Tud-e FG-t vagy puntot blokkolni a special team?
22. Nyeri-e legalább négy decemberi meccsét (vsCIN, @PIT, vsCAR, @NYJ, vsOAK) a csapat?
Ennyi a szezonra vonatkozóan, az Oakland meccs elleni 3 kérdés majd szombaton!
több mint 13 éve
Két hét, és kivágjuk Haslamot. Green a csere LT, jön Hadnot G-be, ha úgy adódik.Remélem. Bár ugye ha nem lesz Gaither akk az UDFA Harris fog kezdeni nálunk LT-ként, úgyh nem vagyunk eleresztve OT-depth ügyileg...empty taxiElhoztuk PS-be Kevin Haslamot, az előszezont a Raidersnél töltötte, az egyik legrosszabb játékos volt náluk.empty taxiLT es RT poszton is katasztrofa volt...nem is ertem a dolgot...playbookot vettetek vajon??Rolni
több mint 13 éve
Remélem. Bár ugye ha nem lesz Gaither akk az UDFA Harris fog kezdeni nálunk LT-ként, úgyh nem vagyunk eleresztve OT-depth ügyileg...Elhoztuk PS-be Kevin Haslamot, az előszezont a Raidersnél töltötte, az egyik legrosszabb játékos volt náluk.empty taxiLT es RT poszton is katasztrofa volt...nem is ertem a dolgot...playbookot vettetek vajon??Rolni

Madden hates me.
több mint 13 éve
Elhoztuk PS-be Kevin Haslamot, az előszezont a Raidersnél töltötte, az egyik legrosszabb játékos volt náluk.empty taxiLT es RT poszton is katasztrofa volt...nem is ertem a dolgot...playbookot vettetek vajon??
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Elhoztuk PS-be Kevin Haslamot, az előszezont a Raidersnél töltötte, az egyik legrosszabb játékos volt náluk.

Madden hates me.
több mint 13 éve
És ahhoz mit szólnátok, ha két részes lenne? Egy hosszabb, egész szezonos, meg egy 4-5 kérdéses, minden héten jelentkező rész.szabaHa vezeted a pontozást 😉
Közben Brown IR-re tették

Madden hates me.
több mint 13 éve
És ahhoz mit szólnátok, ha két részes lenne? Egy hosszabb, egész szezonos, meg egy 4-5 kérdéses, minden héten jelentkező rész.
több mint 13 éve
Én is.Összedobnék egy szezonról szóló tippjátékot, ha lenne rá jelentkező. Ha csak mi ketten, akkor PM-ben lenyomjuk, taxi. 😛szabaÉn benne vagyok legalább lesz min röhögni a szezon végén 😊empty taxi
több mint 13 éve
Összedobnék egy szezonról szóló tippjátékot, ha lenne rá jelentkező. Ha csak mi ketten, akkor PM-ben lenyomjuk, taxi. 😛szabaÉn benne vagyok legalább lesz min röhögni a szezon végén 😊

Madden hates me.
több mint 13 éve
Rivers nyilatkozta h PM is Brees is a 9. szezonjában nyerte 1. SB-ját és ő is a 9. szezonját kezdi. Reméljük igaza lesz 😊Az első részben már igaza van. Ha arra, utal, hogy SB-t fog nyerni, nem tenném érte tűzbe a kezem. Persze az NFL-ben bármi megtörténhet. Én egy PO-ba jutással már bőven beérném idén. Összedobnék egy szezonról szóló tippjátékot, ha lenne rá jelentkező. Ha csak mi ketten, akkor PM-ben lenyomjuk, taxi. 😛
Ez a mondat viszont kif tetszik:
My objective this year is to throw completions instead of trying to make the difficult throws downfield so much.empty taxi
több mint 13 éve
Rivers nyilatkozta h PM is Brees is a 9. szezonjában nyerte 1. SB-ját és ő is a 9. szezonját kezdi. Reméljük igaza lesz 😊Ez a mondat viszont kif tetszik:
My objective this year is to throw completions instead of trying to make the difficult throws downfield so much.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Az edzői stáb meg Hardwick is továbbra is nagyon elégedett Harris-szel meg Molkkal. Legyen igazuk és váljanak be.Szerintem Harris azért hosszútávon beválhat. Jó a mozgáskoordinációja, tanulnia kell még a játék technikai részét, de amúgy jó "alapanyag".
www.chargers.com/news/article-1/Bolts-Pleased-with-Pair-of-Rookie-Linemen/ebe3a60d-434f-4793-b109-0689832ac879empty taxi
több mint 13 éve
Az edzői stáb meg Hardwick is továbbra is nagyon elégedett Harris-szel meg Molkkal. Legyen igazuk és váljanak be.www.chargers.com/news/article-1/Bolts-Pleased-with-Pair-of-Rookie-Linemen/ebe3a60d-434f-4793-b109-0689832ac879

Madden hates me.
több mint 13 éve
Na én ettől a labdabiztosságtól tartok eléggé sajnos.Engem pedig konkrétan a támadófal fog érdekelni, főleg ha Gaither nem is játszik.ulpianusNagyrészt azon fog múlni az offense. 😀 Raiders ellen szokott amúgy is gond lenni, mert fizikális a DL-jük. Erős futójátékra lesz szükség, és - meglepő - labdabiztosságra.szaba
több mint 13 éve
Engem pedig konkrétan a támadófal fog érdekelni, főleg ha Gaither nem is játszik.ulpianusNagyrészt azon fog múlni az offense. 😀 Raiders ellen szokott amúgy is gond lenni, mert fizikális a DL-jük. Erős futójátékra lesz szükség, és - meglepő - labdabiztosságra.
több mint 13 éve
Engem pedig konkrétan a támadófal fog érdekelni, főleg ha Gaither nem is játszik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Beszúrok egy 53-as tippet:Na akkor: Lee PS-re megy, Hester helyett Battle, Baxter helyett Molk, Schilling nem nyert hangszórót. Lee helyére Goodman fért még be. D-ben mindenki megérte a rostert, de így Schilling általi szabad helyre Gachkar befért. Nagyon nem lehetett mellélőni igazából. V. Brown menni fog IR-re valószínűleg, és jöhet egy CB/OL. (Florence és Hanson nevét most benyomom, mint esélyes CB-k.) És kíváncsian várom a Raiders elleni meccset, az offense nagyon fog érdekelni.
QB: Rivers, Charlie, Lee - 3
RB: Mathews, R. Brown, Brinkley - 6
FB: McClain, Hester - 8
WR: Floyd, Meachem, Royal, V. Brown, Spurlock - 13
TE: Gates, McMichael, Rosario, Green - 17
OL: Gaither, Harris, Green, Hadnot, Hardwick, Baxter, Vasquez, Schilling, Clary - 26
DL: Franklin, Garay, Thomas, Reyes, Liuget, Martin - 32
LB: Butler, Spikes, Mouton, Williams, Johnson, Ingram, Phillips, Barnes, English - 41
CB: Jammer, Cason, Gilchrist, Wright - 45
S: Weddle, Bigby, Taylor, Stuckey, Lynch - 50
K: Kaeding
P: Scifres
LS: Windt - 53
Akit nagyon fogok sajnálni, ha ez bejön, az Cesaire. Edzőnek mindenképp használnám, mentorkodni tökéletes lenne. OL-ben lehet beáldoznak még vkit, és Willie/Goodman rostert csíp a WR-ek közé, Schilling számomra talány, hogy ér-e rosterhelyet. Stuckey-t érzem még labilisnek.szaba
több mint 13 éve
Sok olyan dolgot nem láttam a preseason alatt az offense-től, ami miatt reménykedni lehetne. Max annyi, hogy Gates egészséges.
több mint 13 éve
Former San Diego running back LaDainian Tomlinson has joined NFL network as an analyst.