NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Jó, igaz pontatlan. Van is 4 jobb nála a ligában (Rodgers, Brees, Brady, Fitzpatrick) elég ciki valóban. De majd csak visszatér az elitbe. 😊

Inkább az a meglepő, hogy Cassel megint ott van kettővel utána. Na, ő tényleg olyan, hogy pontossági ráta ide vagy oda, aggódhat a szurkoló, ha kezében a labda. (Másrészről Casselnek yardjai nincsenek, ő checkdown király inkább pontosságban).ulpianus
Akkor még egy kis gondolkodást kérünk mára: nézzük meg, hogy akik előtte vannak pontosságban, hány passzt dobtak checkdown a futóknak, meg ő hányat. Na ugye.szaba
Mármint Cassel? Vagy Rivers?
(És mi az hogy "még egy kis gondolkodást?" Ennyivel okosabb tetszik lenni, hogy le tetszik nézni? Az szerény.)

De nézzük meg yardátlagot.

Rodgers 9.9
Brees 8.3
Brady 9.1
Fitz 7.3
Rivers 7.9
Romo 8.1
E. Manning 9.1
Cassel 6.5

Még Big Ben, Newton 8.3 a ligában, Schaub 8.5, és Vick 7.9 A többi mint 6-7 inkább. Kihagytam, hogy Henne 7.8 még.ulpianus
Nem, nem rád értettem, mert te nagyon jókat írsz, szeretem is olvasni, ez csak egy általánosító felszólítás volt - magamra is értve. Értem én az átlagot, de Tolbert 8.25 y/catch, Mathews meg 11.96 y/catch átlagot hozott eddig. Ketten 52 elkapással állnak eddig. 1. és 2. számú célpontok idén (Mathews VJ-vel holtversenyben 2.). Azért ez akárhonnan nézzük, tud javítani a pontosságon. Lehet itt szívózni a dolgon, de valljuk be, Rivers árnyéka eddig önmagának, aminek sok oka lehet, ezt próbálják is jópáran megtalálni. Reméljük valóban összeáll a játéka, hozza a tőle megszokott szintet, és odaver a fejeknek.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Jó, igaz pontatlan. Van is 4 jobb nála a ligában (Rodgers, Brees, Brady, Fitzpatrick) elég ciki valóban. De majd csak visszatér az elitbe. 😊

Inkább az a meglepő, hogy Cassel megint ott van kettővel utána. Na, ő tényleg olyan, hogy pontossági ráta ide vagy oda, aggódhat a szurkoló, ha kezében a labda. (Másrészről Casselnek yardjai nincsenek, ő checkdown király inkább pontosságban).ulpianus
Akkor még egy kis gondolkodást kérünk mára: nézzük meg, hogy akik előtte vannak pontosságban, hány passzt dobtak checkdown a futóknak, meg ő hányat. Na ugye.szaba
Mármint Cassel? Vagy Rivers?
(És mi az hogy "még egy kis gondolkodást?" Ennyivel okosabb tetszik lenni, hogy le tetszik nézni? Az szerény.)

De nézzük meg yardátlagot.

Rodgers 9.9
Brees 8.3
Brady 9.1
Fitz 7.3
Rivers 7.9
Romo 8.1
E. Manning 9.1
Cassel 6.5

Még Big Ben, Newton 8.3 a ligában, Schaub 8.5, és Vick 7.9 A többi mint 6-7 inkább. Kihagytam, hogy Henne 7.8 még.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve

Akkor még egy kis gondolkodást kérünk mára: nézzük meg, hogy akik előtte vannak pontosságban, hány passzt dobtak checkdown a futóknak, meg ő hányat. Na ugye.
több mint 13 éve

Inkább az a meglepő, hogy Cassel megint ott van kettővel utána. Na, ő tényleg olyan, hogy pontossági ráta ide vagy oda, aggódhat a szurkoló, ha kezében a labda. (Másrészről Casselnek yardjai nincsenek, ő checkdown király inkább pontosságban).

több mint 13 éve
twitteren írták, de most már cikk is van róla. Állítólag két meccset kihagy.
http://www.signonsandiego.com/news/2011/oct/27/dielman-out-vs-chiefs/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterulpianus
Grat előre is.szaba
Így van! Ez a jó hozzáállás! A játékosokat aztán sosem szidni ezután, ha valaha így állnának hozzá. Mert a Chiefs mint liga utolsó harmadában vergődő csapat ellen tuti fel kell adni előre. Ugyan már, még el sem kezdték a meccset.

Azért ez a fal nem reménytelen így sem. Riverst osszák, mert mindenkit szokás, ha nem villog. Nem rossz pedig. Most tettem be tegnap táblázatot róla KC topicba. Csak a TD kevés, de az nem feltétlen tőle függ. Ő nagyon pontos (65%), sok yardot szerez (1700+), nem adja el többet a labdát, mint más. Szóval felőle lehet nyerni.

A védelem is gyengült a falban, de nekünk meg nincs futónk. Elkapók kiválóak, de Cassel föléjük dobál, így néha semmit nem érünk velük. Főleg ilyen jó secondary ellen.
TE nincs.
Safety egy volt eddig csere nélkül, most sérülten fog játszani.

Ez van, így fogunk játszani, és attól még nyerni kell. Legalább megpróbálni, és bízni benne. Jó, néha nem úgy alakul, hogy te vagy a tuti esélyes. A Chiefsnél elég gyakran alakul így. 😀
És amikor te vagy az, akkor nem szokás pofára esni? Akkor meg? Most is a Bolts az esélyes, de nem biztos, hogy nyernek is. Ettől még esélyesebbek, mint a Chiefs.ulpianus
#1 - Ironizáltam
#2 - Rivers nem rossz. Ember, az utóbbi 3-4 évben, mi nem a "nem rossz" szinthez szoktunk, hanem az elithez. És, de, sokat adja el a labdát. 9 int, 4 fum - 2 lost. Ez sok. 2 éve 9 intet dobott egész évben. Tavaly 13-at. Ne vicceljünk már. Nem tudja megdobni a hosszú passzokat, eldobálja az elkapók mellé, mögé, elé stb. Ennél ő nemhogy többet tud, ez konkrétan nem ő. Nem az, aki évekig elkápráztatta a szurkolókat.
#3 - Hidd el, ez a meccs legalább 50% Chiefs eséllyel indul, Arrowhead nem erősségünk, ti jó formában vagytok, mi kevésbé. Persze ettől még nyerhetünk, de sokat kell javulnia a játéknak, hogy ez meg is történjen.
több mint 13 éve
http://www.signonsandiego.com/news/2011/oct/27/dielman-out-vs-chiefs/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterulpianus
Grat előre is.szaba
Így van! Ez a jó hozzáállás! A játékosokat aztán sosem szidni ezután, ha valaha így állnának hozzá. Mert a Chiefs mint liga utolsó harmadában vergődő csapat ellen tuti fel kell adni előre. Ugyan már, még el sem kezdték a meccset.

Azért ez a fal nem reménytelen így sem. Riverst osszák, mert mindenkit szokás, ha nem villog. Nem rossz pedig. Most tettem be tegnap táblázatot róla KC topicba. Csak a TD kevés, de az nem feltétlen tőle függ. Ő nagyon pontos (65%), sok yardot szerez (1700+), nem adja el többet a labdát, mint más. Szóval felőle lehet nyerni.

A védelem is gyengült a falban, de nekünk meg nincs futónk. Elkapók kiválóak, de Cassel föléjük dobál, így néha semmit nem érünk velük. Főleg ilyen jó secondary ellen.
TE nincs.
Safety egy volt eddig csere nélkül, most sérülten fog játszani.

Ez van, így fogunk játszani, és attól még nyerni kell. Legalább megpróbálni, és bízni benne. Jó, néha nem úgy alakul, hogy te vagy a tuti esélyes. A Chiefsnél elég gyakran alakul így. 😀
És amikor te vagy az, akkor nem szokás pofára esni? Akkor meg? Most is a Bolts az esélyes, de nem biztos, hogy nyernek is. Ettől még esélyesebbek, mint a Chiefs.

több mint 13 éve
Grat előre is.
több mint 13 éve
http://www.signonsandiego.com/news/2011/oct/27/dielman-out-vs-chiefs/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Azt olvastam Dielman kidőlt, nem játszik hétfőn.ulpianus
Ha ez igaz akk Tyronne Green a kezdőben :/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Azt olvastam Dielman kidőlt, nem játszik hétfőn.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
... gyenge futás elleni védelem ...jvic
Ja, most jut eszembe: ugye-ugye, mennyire tud hiányozni egy bizonyos Luis Castillo.... Ez a sérülés rávilágít, hogy nem véltelenül keres ez az ember annyit, amennyit. Iszonyat munkát tud végezni, és minden tiszteletem Martiné, de azért ne várjuk el, hogy pótolja. Meg úgy bárki mástól se...szaba
Nemrég olvastam is egy mockot ami Cricket írta hozzánk az 1. körben mondván h Castillonak reszeltek...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
... gyenge futás elleni védelem ...jvic
Ja, most jut eszembe: ugye-ugye, mennyire tud hiányozni egy bizonyos Luis Castillo.... Ez a sérülés rávilágít, hogy nem véltelenül keres ez az ember annyit, amennyit. Iszonyat munkát tud végezni, és minden tiszteletem Martiné, de azért ne várjuk el, hogy pótolja. Meg úgy bárki mástól se...
több mint 13 éve
Majdnem biztos, hogy Gilchrist kezd a hétfő esti rangadón. Hajrá.szaba
Bowe és Breaston nagyon örülnek szintén! Hajráf! 😀

A támadásotokról pedig egy előzetes szakvélemény:

több mint 13 éve
Majdnem biztos, hogy Gilchrist kezd a hétfő esti rangadón. Hajrá.
több mint 13 éve
Egyáltalán nem bánom, hogy Gilchrist fog kezdeni. Szerintem jó playa'. Ami Riverset illeti, jó lenne utánajárni, hogy mi is van vele, mert ezt így nem oké. :/Gabesz92
Én gyanítom, hogy az 1. héten összeszedett bordasérülést rejtegetheti, ha sérült. Inkább kussolnak, nehogy arra menjenek az ellenfél védői.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Egyáltalán nem bánom, hogy Gilchrist fog kezdeni. Szerintem jó playa'. Ami Riverset illeti, jó lenne utánajárni, hogy mi is van vele, mert ezt így nem oké. :/

több mint 13 éve
Bill Williamson szerint Rivers vmi sérüléssel játszik, és azért gyengébb a teljesítménye...

Cason helyett lehetséges, hogy Gilchrist fog kezdeni KC-ben.

Tolbert sérülése (combhajlító) nem komoly, játszhat hétfőn.

Gates lába nem lett rosszabb, ergo ő is harca kész lesz.
több mint 13 éve
Eddig is bírtam ezt az embert, de most mégis ki kell emelni ezt:

“It’s our fault,” tight end Randy McMichael said, his voice cracking and his eyes brimming. “… The San Diego Chargers beat the San Diego Chargers. Nothing to do with the New York Jets. It’s embarrassing.”
“We had them down and we took our foot off the gas,” he said. “I’m not giving credit to anybody. This is our fault.”
több mint 13 éve
Jammer tett egy kb 15.000 dolláros nyilatkozatot a NY Postnak. Valahol őt is megértem.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eszméletlen mi büntetést összehoztatok, mégha ezek közül elég sok vicc volt... Kár, hogy nem nyertetek 😛

több mint 13 éve
jvic 115
Na akkor néhány észrevétel, megpróbálok nem káromkodni.

nr1. B..sszuk ki a p....ba Craytont.
nr2. B..sszuk ki a p....ba Goodmant.

Közröhej, amit ezek ma megengedtek maguknak. Crayton egyszerűen hülye, saját 5 yardoson nem beengedni a lasztit touchbackre, majd a következőnél szabálytalan fair-catch-signal-t bemutatni, vérlázitó.
Goodman-t pedig, ha becserélnénk a touchback nevű visszahordóra, sokkal jobbak lennénk. Egyszerűen nem értem, hogy miafrancot keres még a csapatnál, főleg a tavalyi fiaskója után.

nr3. Hol volt a csapat a második félidőben??? Ha felment az offense két lehetőség volt, vagy impotensek voltunk, és 3-4 play után ment a punt, vagy gyorsan elsült Rivers, és dobott gyorsan 2 intet (hozzáteszem, mindkétszer legalább annyira hibás volt az elkapó is, mint Rivers). Hogy idézzem az öreg székelyt, "Még jó, hogy komoly, mert viccnek kicsit erős volna..."

nr4. A védelmünk a futás ellen egy kalap szar. Csak szólnék, hogy a 31. legjobb futójátékkal rendelkező csapat taposta ki a belünket (miután a kb. 25. Denver is megtette ugyanezt velünk). Ha pedig eljutott futással a redzone-ig az ellen, akkor meg gyorsan kapunk pár passzolt TD-t. 3x ugyanattól, mindháromszor Cason ellen. Jóóóóregggggeeeeeeeelt.

Borzalmasan szarok voltunk ma, egy baromi gyenge Jetstől sikerült kikapnunk úgy, hogy a második félidőben nem volt olyan játékos, akire bármi pozitívat tudnék mondani. Egyre rosszabbak vagyunk... 😕((

nr5. Csak, hogy legyen valami jó is, az első negyedben jó volt a védelmünk. Hurrá.jvic
Az 1. félidő jó volt. Gates visszatért. Két pozitívum, amit kihagytál. Amúgy adom, rohadtul meg kéne kongatni a vészharangot, mert a játék az bőven alulmúlja a tavalyit, 4-2 ide vagy oda.szaba
Ja és bocsi, nr6. A frontseven, azaz a def falak és linebackerek azon kívül, hogy nem fogták meg a futást, összehoztak 6(!!!) db offside szabálytalanságot. Nincs senki, aki megtanítsa nekik, hogy basszuskulcs a labdára indulunk??? Főleg NT pozícióban, ott van az orra előtt az a barna izé, nem hiszem el, hogy nem látja, hogy megmozdul-e vagy sem.
több mint 13 éve

Közröhej, amit ezek ma megengedtek maguknak. Crayton egyszerűen hülye, saját 5 yardoson nem beengedni a lasztit touchbackre, majd a következőnél szabálytalan fair-catch-signal-t bemutatni, vérlázitó.
Goodman-t pedig, ha becserélnénk a touchback nevű visszahordóra, sokkal jobbak lennénk. Egyszerűen nem értem, hogy miafrancot keres még a csapatnál, főleg a tavalyi fiaskója után.

nr3. Hol volt a csapat a második félidőben??? Ha felment az offense két lehetőség volt, vagy impotensek voltunk, és 3-4 play után ment a punt, vagy gyorsan elsült Rivers, és dobott gyorsan 2 intet (hozzáteszem, mindkétszer legalább annyira hibás volt az elkapó is, mint Rivers). Hogy idézzem az öreg székelyt, "Még jó, hogy komoly, mert viccnek kicsit erős volna..."

nr4. A védelmünk a futás ellen egy kalap szar. Csak szólnék, hogy a 31. legjobb futójátékkal rendelkező csapat taposta ki a belünket (miután a kb. 25. Denver is megtette ugyanezt velünk). Ha pedig eljutott futással a redzone-ig az ellen, akkor meg gyorsan kapunk pár passzolt TD-t. 3x ugyanattól, mindháromszor Cason ellen. Jóóóóregggggeeeeeeeelt.

Borzalmasan szarok voltunk ma, egy baromi gyenge Jetstől sikerült kikapnunk úgy, hogy a második félidőben nem volt olyan játékos, akire bármi pozitívat tudnék mondani. Egyre rosszabbak vagyunk... 😕((

nr5. Csak, hogy legyen valami jó is, az első negyedben jó volt a védelmünk. Hurrá.jvic
Az 1. félidő jó volt. Gates visszatért. Két pozitívum, amit kihagytál. Amúgy adom, rohadtul meg kéne kongatni a vészharangot, mert a játék az bőven alulmúlja a tavalyit, 4-2 ide vagy oda.
több mint 13 éve
jvic 115

nr5. Csak, hogy legyen valami jó is, az első negyedben jó volt a védelmünk. Hurrá.
több mint 13 éve
Todman cut, Brinkley signed. Remélem Todman psre jön...
több mint 13 éve
Riversnek megszületett a 6. gyermeke. De legalább mind egy anyától, nem úgy, mint anno Cromartie-nál 😀jvic
10. házassági évfordulóra jó kis ajándék. 😊