NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
167
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
68
14
22:25
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
jvic
115
Riversnek megszületett a 6. gyermeke. De legalább mind egy anyától, nem úgy, mint anno Cromartie-nál 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Az tuti, és a bicepsze sincs elszakadva.Módosultak a dolgok: Coop IR, állítólag Gerald Hayes jött.szabaRotációs ILB-nek vígan jó.empty taxi
több mint 13 éve
Módosultak a dolgok: Coop IR, állítólag Gerald Hayes jött.szabaRotációs ILB-nek vígan jó.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Módosultak a dolgok: Coop IR, állítólag Gerald Hayes jött.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Cooper cut. Acee szerint RB jön. Mi a tökömnek? Mathews mondjuk out a Jets ellen, akkor is marad Tolbert, Hester és Todman. Sztem Todman 10-15 labdaérintésre alkalmas lenne akár, ha kellene. Inkább egy RT jöjjön, aki jobb mint ez a szerencsétlen.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nehéz szülés volt, sokkal nehezebb, mint amire készültem. Tebow ellen nagyon gázosak voltunk, McGahee pedig szarráfutott minket. Össze kell kapni a csapatot, nem érzem a javulást az elmúlt hetekben.jvicKonkrétan egyre szarabb a játék a Pats meccs óta. Ott - a to-kat leszámítva - jó volt a támadás, azóta romlik a helyzet. Exept Mathews.
több mint 13 éve
jvic
115
Nehéz szülés volt, sokkal nehezebb, mint amire készültem. Tebow ellen nagyon gázosak voltunk, McGahee pedig szarráfutott minket. Össze kell kapni a csapatot, nem érzem a javulást az elmúlt hetekben.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Just win, baby.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Antonio Garay igazi személyisége kijött: környezettudatos játékos, látható az autóján:Illik a balettórás videójához 😀
Ezt használja valaki aláírásnak 😀Deny
több mint 13 éve
szaba
10 545
Óriási forma ez az ember 😊
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Ja hát ő nem betolat egy parkolóhelyre, hanem felkapja és berakja a verdát a megfelelő helyre. 😀
több mint 13 éve
Antonio Garay igazi személyisége kijött: környezettudatos játékos, látható az autóján:Ezt használja valaki aláírásnak 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Thomas és V Davis állítólag el se utaznak. Jammer doubtful, VJ és Floyd questionable. Mathews probable.
több mint 13 éve
Gates helyett ott van McMichael, ő jobb idén szerintem.Sajnos nem tudni játszik-e Thomas, szerintem is meghatározó lesz, mert azért ő tolja eddig idén és nektek nem a legfényesebb a futás elleni védekezés.
Hát az OL nem mondanám valami fényesnek a mi oldalunkról tekintve, eddig 11 sack-et bekaptunk. Bár inkább Colombo oldalát mondanám gyengébbnek.
Jammer játéka is létkérdés nálatok, jó játékos és igazából csak ő lenne képes Marshall-t igazán levédekezni.
Majd meglátjuk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Mathews, VJ, Floyd is edzett. Jammer csak külön. Gates tuti out, de őt sztem pár hétig felejthetjük.Dolphinsnál Daniel Thomas nem edzett, hamstring miatt már volt sérült, és most vmi gáz van vele megint. Azért az elég meghatározó lehet, hogy játszik-e.
Pár dologra kíváncsi leszek a Dolphins ellen:
- OL pass protection - eddig nekem ez egy elég nagy csalódás volt...
- pass rush - a Fins OL nem rossz, de nem is elit, bár Jake tudjuk, hogy kicsoda
- playcall - O és D is érdekel, eddig egyik se volt túl veretős
- Marshall vs secondary - Jammer kérdés, hogy játszani fog-e, izgalmas lehet...
Nagyon kéne a win, talán jobban, mint idén bármikor. Remélem nem lesz görcsös szenvedés, mint a Chiefs ellen, fejben kéne végre összeszedni magukat a fiúknak.
több mint 13 éve
Várható volt sajnos.here we go againÁllítólag Sanders döntése is volt.szaba
RT @caplannfl Chargers sign DT Tommie Harris and place SS Bob Sanders on IR.Höri
Corey Liuget full participation today. Good news. Duh ... Not so good on VJ, Floyd. Still say they play Sunday, but there is legit concern.
Quentin Jammer, who left Sunday's game in the third quarter with a strained hamstring, could test the leg Friday. But it is considered a good possibility that rookie Marcus Gilchrist will make his first NFL start.
több mint 13 éve
szaba
10 545
here we go againÁllítólag Sanders döntése is volt.
RT @caplannfl Chargers sign DT Tommie Harris and place SS Bob Sanders on IR.Höri
több mint 13 éve
here we go againRT @caplannfl Chargers sign DT Tommie Harris and place SS Bob Sanders on IR.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Gatessel mi a helyzet? A tavalyi lábizé már megint?ThundersNFLIgen, az újult ki.
több mint 13 éve
Gatessel mi a helyzet? A tavalyi lábizé már megint?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
szaba
10 545
2-1. Csempionsip.
több mint 13 éve
Garay sztem nem lehet súlyos. A fejét fogta, mert erősen vérzett. És így nem játszhat, de a vérzés eláll jövő hétre. Jammer és Cesarie ellenben erősen sántikált. Utóbbi átesett valakin, és a térde nagyon rossz szögben oldalról kapta meg a kis súlyát. Az lehet sajnos komoly is.ulpianusKöszi, 4. negyedben eléggé szaggatott a streamem, Garayról lemaradtam, hogy mi történt pontosan. Remélem nálatok sincs semmi komoly, talán Flowersé tűnt veszélyesebbnek, de Bowe se jött vissza.