NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Garay sztem nem lehet súlyos. A fejét fogta, mert erősen vérzett. És így nem játszhat, de a vérzés eláll jövő hétre. Jammer és Cesarie ellenben erősen sántikált. Utóbbi átesett valakin, és a térde nagyon rossz szögben oldalról kapta meg a kis súlyát. Az lehet sajnos komoly is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Győzelem pocsék játékkal. Ezzel kb le is írtam minden pozitívumot. Ha Garay sérülése súlyos, akkor még nagyobb bajok lesznek.Pocs
Gratulálok, mert győztetek! A jó játék az más kérdés valóban.

A sérültek. Ha Garay és Cesaire sincs esetleg, az nagyon nem vicces. Vagy utóbbi felgyógyult?ulpianus
Köszi! Szerintem senki sem gondolta volna, hogy ez szoros lesz ilyen előzmények után. Remélem ez csak a szokásos lassú rajt...

Cesaire biztos nem. Garayt nem tudom. Én nem láttam őt, a CBS-en is azt írták, hogy nem jött vissza, Acee viszont azt tweetelte, hogy egy FG blokknál látta a pályán.

több mint 13 éve
Győzelem pocsék játékkal. Ezzel kb le is írtam minden pozitívumot. Ha Garay sérülése súlyos, akkor még nagyobb bajok lesznek.Pocs
Gratulálok, mert győztetek! A jó játék az más kérdés valóban.

A sérültek. Ha Garay és Cesaire sincs esetleg, az nagyon nem vicces. Vagy utóbbi felgyógyult?

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Acélosvolt!!!
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Győzelem pocsék játékkal. Ezzel kb le is írtam minden pozitívumot. Ha Garay sérülése súlyos, akkor még nagyobb bajok lesznek.

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ja, hát most már valóban be vagyunk fosva... :/

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
ESPN's Chris Mortensen reports that there is a tear in Antonio Gates' foot, and he won't be playing Sunday against Kansas City.
The tear is believed to be to Gates' plantar fascia. He was able to play through the same injury at times last year, but ultimately had to shut it down for good later in the season.

Eddig tartott a jó világ.
több mint 13 éve
Gates (foot) will not play Sunday, a source with knowledge of the situation told Mike Florio of NBCSports.com.
Juppí...empty taxi
Be vagytok fosva, mi?ulpianus
Ja, ki se látok a szarból.
több mint 13 éve
Gates (foot) will not play Sunday, a source with knowledge of the situation told Mike Florio of NBCSports.com.
Juppí...empty taxi
Be vagytok fosva, mi?

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Juppí...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Floyd, Liuget & Sanders listed as doubtful. No Chargers player listed as doubtful by N. Turner has played regular-season game in 4 seasons.
több mint 13 éve
Nem voltatok rosszak, de túl sok volt a TO, bár, ha úgy nézzük, akkor jókor védekeztünk nagyot 😊 Mindegy, a csoportot szerintem így is utcahosszal nyeritek majd, jó kis szezon vár rátokWyatt
Hihetetlen. Ezt egy egészséges játékkal nyerjük. Igazi PO Chargers volt. Chocking all the way. Kurt Warner is írta, hogy szépen megnyerjük a Patsnek. Floyd kiesése nagyon fájt, mert maradt 2 elkapónk, abból Gates sztem élete egyik legrosszabb meccsét nyomta - nagyon jó volt rá a gameplan, de ez nem mentség - Jackson meg egyedül ennyire volt elég. Pár dolog tetszett: Mathews javulása nagyon jó, Jackson egy vadállat és kb. ennyi. Norv is egy tökfej volt, egyértelműen Mathews volt jó, Tolbertet én futni pályára nem küldtem volna. Minden momentum átment a Patshez, ezzel kaptunk ki. Na mind1, remélem nem zuhanunk össze, következő 3 meccset húzni kell, aztán pihi.

Tombredi meg aláírásba! 😀szaba
Nagyon komoly a siged!

A Jóisten azért találta fel a dekoncentráltságot, hogy megakadályozza a Chargers világuralomra törését! 😊Helmut Zimmer
Ebbe sajnos nem tudok belekötni 😕
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Nem voltatok rosszak, de túl sok volt a TO, bár, ha úgy nézzük, akkor jókor védekeztünk nagyot 😊 Mindegy, a csoportot szerintem így is utcahosszal nyeritek majd, jó kis szezon vár rátokWyatt
Hihetetlen. Ezt egy egészséges játékkal nyerjük. Igazi PO Chargers volt. Chocking all the way. Kurt Warner is írta, hogy szépen megnyerjük a Patsnek. Floyd kiesése nagyon fájt, mert maradt 2 elkapónk, abból Gates sztem élete egyik legrosszabb meccsét nyomta - nagyon jó volt rá a gameplan, de ez nem mentség - Jackson meg egyedül ennyire volt elég. Pár dolog tetszett: Mathews javulása nagyon jó, Jackson egy vadállat és kb. ennyi. Norv is egy tökfej volt, egyértelműen Mathews volt jó, Tolbertet én futni pályára nem küldtem volna. Minden momentum átment a Patshez, ezzel kaptunk ki. Na mind1, remélem nem zuhanunk össze, következő 3 meccset húzni kell, aztán pihi.

Nagyon komoly a siged!

A Jóisten azért találta fel a dekoncentráltságot, hogy megakadályozza a Chargers világuralomra törését! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Garay-t 15k $-ra büntették térd alatti hit miatt.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mouton IR, vége mindennek

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
The report notes that Gates appeared to be in some minor discomfort due to his lingering foot issue after Week 2's game, but it's uncertain if Wednesday's absence was maintenance-related, or the result of a setback with his foot.

Nem kéne...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Te, figyelj már, Szaba, én nem akarok kötekedni, (bár ma eléggé ilyen napom van), de ez a sig nem egészen fair. Brady úgy néz ki rajta, mint akit lenyomtak a víz alá, még buborékok is vannak rajta. Én másképp emlékszem, biztos hogy Brady volt lenyomva? 😛

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó is az 😊

több mint 13 éve
triangle 1 283
két kérdés:
1. kötöttetek VJ-vel hosszútávút?
2. mire vártok???

komolyra fordítva: az idei PO is durva lesz az AFC-ben 😀
C U
több mint 13 éve

Tombredi meg aláírásba! 😀
több mint 13 éve
jvic 115
Ti kaptatok 6 büntit 44 yardért, a Pats 8 büntit 80 yardért, holding pedig volt itt is, ott is. Ez a meccs a turnovereken ment el a Chargers számára, ezt ti is tudjátok. A félidei elemzés pedig tényleg jót tett a védelmeteknek. Egyszerűen a hibák, az elveszített labdák miatt nem tudtatok élni a lehetőségekkel. Majd ha jobban koncentrál a csapat, akkor jönnek a győzelmek is, mert a passzjátékotok tényleg halálos, a futás sem rossz, és a védelem sem mindig Bradyvel fog szembenézni.lucas
Lucas: nem "savanyú-a-szőlő" effektus lett úrrá rajtam, hanem egyszerűen elkezdtem nézni a meccset, még 0-0-s állásnál, és haverommal tényleg azt hittem agybajt kapunk, amikor nem volt zászló dobva teljesen evidens holding esetnél. Az hogy a végén mi lett a büntik aránya, igazából holtmindegy, mert nem ezen múlt, és egyáltalán nem emiatt vesztettük el a meccset, ahogy a hasonlóan fújt Pats-Dolphins meccset sem ezért nyerte meg a Pats. Csak fura, hogyha összehasonlítom a tavalyi Dallas-Washington meccsen az Orakpo-n történt holdingot a Light által elkövetettel (még az első drive-ban), akkor a DAL-WAS meccsen neccesebb holdingért dobtak meccset érő zászlót (elvettek egy meccsnyerő TD-t, és a play alatt lejárt az idő -> nyert a Redskins), itt meg Light nem kapott egyet sem.

Ennyit akartam jelezni. És ahogy jeleztem, csak az első félidőt láttam még, majd ha megnézem az egész meccset, akkor majd jobban kifejtem a mondandómat.

u.i. Ja és mégvalami. Ne feledd, hogy a Pats-nek egy nagyon fiatal csapata van (gratula hozzá), de a fiatalság-tapasztalatlanság sokszor büntetésekben jelenik meg.
több mint 13 éve
Ti kaptatok 6 büntit 44 yardért, a Pats 8 büntit 80 yardért, holding pedig volt itt is, ott is. Ez a meccs a turnovereken ment el a Chargers számára, ezt ti is tudjátok. A félidei elemzés pedig tényleg jót tett a védelmeteknek. Egyszerűen a hibák, az elveszített labdák miatt nem tudtatok élni a lehetőségekkel. Majd ha jobban koncentrál a csapat, akkor jönnek a győzelmek is, mert a passzjátékotok tényleg halálos, a futás sem rossz, és a védelem sem mindig Bradyvel fog szembenézni.

több mint 13 éve
jvic 115
Na, akkor pár szó, csak az első félidőről, mert csak azt voltam hajlandó megnézni eddig.

nr1. A Pats nagyon jó.
nr2. Sajnos erre a meccsre nem készültünk fel def oldalon, tudom, hogy nehéz, de ezzel a gárdával meg kellett volna tudni oldani, ha jól olvasom a második félidőben ez sikerült is.
nr3. És sajnos nem hagyhatom ki, de amíg a bal tackle-je a Pats-nek azt csinál, amit akar, soha nem dobnak rá zászlót, addig Bradynek tényleg végtelen ideje lesz. Már az első drive-ban majdnem lecsavarta a balról érkező blitzelő fejét, de semmi, természetesen, ha ezt ő csinálja akkor nem dobhatnak rá zászlót a csíkosak... Igazából én a Miami meccs megtekintése után már beletörődéssel néztem az esetet, haverom - aki Texans rajongó - akadt ki nagyon, hogy náluk ezért halálra zászlózzák a falakat, itt meg soha.

Volt eddig 2 nagyon sok hibás meccsünk, a mérlegünk ezzel együtt 1-1, mostmár jöhetne olyan meccs is, amit simán csak megnyerünk hülyeségen nélkül.
több mint 13 éve
Sajnos nekem is az az érzésem, hogy nem ez a harc volt a végső, egy PO-meccs még nagy sansszal összejöhet. Merthogy ott lesztek, az elég valószínűnek látszik.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem voltatok rosszak, de túl sok volt a TO, bár, ha úgy nézzük, akkor jókor védekeztünk nagyot 😊 Mindegy, a csoportot szerintem így is utcahosszal nyeritek majd, jó kis szezon vár rátok