NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
132
11
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
63
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
26
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
10
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 545
Morrison már elkeltWyattKözben rájöttem, hogy ő már Bill lett. Na mind1. Volt még név.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Dhani Jones, Kirk Morrison.... de ha nagy gázt lát a vezetőség, egy veteránt tuti hoznak.szabaHonnan? Direkt végignéztem a szabadügynök listát és egyetlen olyan nevet találtam, aki nem lenne rosszabb a rookiejainknál, az pedig Ayodele, bár már ő sem lesz fiatalabb. Visszahozhatjuk még Wilhelmet kb. a sírból, hiszen nem igazán játszott már az elmúlt 2 évben, de a többiek sem jobbak. Cserébe meg...., háát, aki jó azt nem hiszem, hogy adnák. Nagyon sajnálom Silert, egyik kedvencem volt, öröm volt nézni a játékát, még a hibáival együtt is.
Szerk.: Sorry, egy nevet kihagytam: Lofa Tatupu. De szerintem őt meg nem tudjuk megfizetni...jvic
Amúgy jött Kevin Bentley, nehogy már őt kifelejtsük 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
amennyire keresett Lofa sztem beéri egy veteránminimummal... de ha nagy gázt lát a vezetőség, egy veteránt tuti hoznak.szabaHonnan? Direkt végignéztem a szabadügynök listát és egyetlen olyan nevet találtam, aki nem lenne rosszabb a rookiejainknál, az pedig Ayodele, bár már ő sem lesz fiatalabb. Visszahozhatjuk még Wilhelmet kb. a sírból, hiszen nem igazán játszott már az elmúlt 2 évben, de a többiek sem jobbak. Cserébe meg...., háát, aki jó azt nem hiszem, hogy adnák. Nagyon sajnálom Silert, egyik kedvencem volt, öröm volt nézni a játékát, még a hibáival együtt is.
Szerk.: Sorry, egy nevet kihagytam: Lofa Tatupu. De szerintem őt meg nem tudjuk megfizetni...jvic
több mint 13 éve
jvic
115
... de ha nagy gázt lát a vezetőség, egy veteránt tuti hoznak.szabaHonnan? Direkt végignéztem a szabadügynök listát és egyetlen olyan nevet találtam, aki nem lenne rosszabb a rookiejainknál, az pedig Ayodele, bár már ő sem lesz fiatalabb. Visszahozhatjuk még Wilhelmet kb. a sírból, hiszen nem igazán játszott már az elmúlt 2 évben, de a többiek sem jobbak. Cserébe meg...., háát, aki jó azt nem hiszem, hogy adnák. Nagyon sajnálom Silert, egyik kedvencem volt, öröm volt nézni a játékát, még a hibáival együtt is.
Szerk.: Sorry, egy nevet kihagytam: Lofa Tatupu. De szerintem őt meg nem tudjuk megfizetni...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Week 1-on egyetlen olyan ILB-nk lesz aki tavaly szerepet kapott a RS-ban: Kion Wilson...Szerintem Gachkart ne számoljuk ILB-nek, inkább ST-er. Butler meg TKO rendben van, de ha nagy gázt lát a vezetőség, egy veteránt tuti hoznak.
A TKO-Butler páros még akár ülhet is, de ha jön még egy sérülés akk vmelyik rookienk Mouton/Gachkar fog kezdeni...empty taxi
több mint 13 éve
Week 1-on egyetlen olyan ILB-nk lesz aki tavaly szerepet kapott a RS-ban: Kion Wilson...A TKO-Butler páros még akár ülhet is, de ha jön még egy sérülés akk vmelyik rookienk Mouton/Gachkar fog kezdeni...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"Stephen Cooper tore his biceps in the second half. He will have surgery. The initial prognosis calls for him to miss two-to-three months." remek 😕
több mint 13 éve
szaba
10 545
Jó returnjeink voltak, Boysnak annyira nem. Rendben volt.Defense-en van mit foltozni, viszont az offense elég jó (kivéve egy McMichael-Ware párharcot, nem is tudom, hogy gondolták, hogy megblokkolja...). Nem csökkent az optimizmus ezután a meccs után se.szabaspecial teams hogy teljesített? nem láttam a meccset, csak összefoglalótherpaderp
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Defense-en van mit foltozni, viszont az offense elég jó (kivéve egy McMichael-Ware párharcot, nem is tudom, hogy gondolták, hogy megblokkolja...). Nem csökkent az optimizmus ezután a meccs után se.szabaspecial teams hogy teljesített? nem láttam a meccset, csak összefoglalót
több mint 13 éve
szaba
10 545
Defense-en van mit foltozni, viszont az offense elég jó (kivéve egy McMichael-Ware párharcot, nem is tudom, hogy gondolták, hogy megblokkolja...). Nem csökkent az optimizmus ezután a meccs után se.
több mint 13 éve
jvic
115
Egy apróságot hozzátennék a fanyalgóknak, preseason meccseken ne várjatok power belső futásokat, mert az egyik legsérülésveszélyesebb playfajta, amit csak lehet játszani. Veszélyes a futóra, mert oldalról esnek a térdeire, veszélyes az offense falra, mert hátulról érkezik meg a futó a térdhajlatukba, bokájukra, ergo nem igazán szokták játszani preseasonban. Majd W1-gyen meglátjuk, hogy is megy ez Tolbertnek.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Stephen Cooper will sign with Chargers tomorrow. One year contract.Ja, ez jó dolog. Kellett is, sztem ez volt az ésszerű, nem kell szinte semmi újat tanulnia.
Ennek örülök azért, depthnek tökéletes.Pocs
több mint 13 éve
Stephen Cooper will sign with Chargers tomorrow. One year contract.Ennek örülök azért, depthnek tökéletes.
több mint 13 éve
A Coryellben tudtommal eredetileg nincs elkapó TE.ulpianusEz igaz. Inkább arra akartam utalni, hogy már Coryell is változtatott rajta valamennyit Winslow miatt. "If we're asking Kellen to block a defensive end and not catch passes, I'm not a very good coach." Tény, hogy nagyon sokat építettek Joinerre, de azért Winslownak volt két egymást követő évben is a legtöbb elkapása az egész NFL-ben. Norv viszont tényleg teljesen kihagyja a blokkoló TE-et a rendszeréből. Manumaleunát is elég könnyen elengedték, pedig a liga egyik legjobb blokkoló TE-je.
több mint 13 éve
A Coryellben tudtommal eredetileg nincs elkapó TE. Nyilván ez nem jelenti ,hogy OT van 3, kell elkapni. De messze nem annyit, mint Gates, aki elsőszámú célponttá vált.A run heavy sem jelenit ,hogy 80% futás. Csak hogy 50% és nem 40%. A TE az TE, csak az arányok mások.
A power run meg szintén központi elem éne legyen. Csak jó edző esetén az van ,hogy azt játszatja, amit tudnak ssrácok, és nem ami nagykönyvben van.
NFL és NCAA között sztem eleve eltérés, hogy a profik közt minden csapat játszik 2-3 sémát egyszerre, és évente váltanak egyiket belőle vagy többet. De legalább valamit átvariálnak. Míg egyetemen megy egy támadó + egy védő séma, valamennyire variálják és jó napot. 20-30 évig elvannak vele.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Mathews teljesen más, mint Tolbert, ja. Ő tényleg lehetne feature back. Mondjuk sztem nem lesz, injury prone szvsz. Ha kinövi, nagy lökést ad a futójátéknak.
több mint 13 éve
ulpianus: azért azt nem mondanám, hogy Norv újítása az, hogy egy elkapó TE-et rakott ebbe az offense-be, mintha Coryell csapatában is játszott volna egy Kellen Winslow nevezetű úriember. Mondjuk az tény, hogy Gatesnek nem a blokkolás erőssége, ezért tartják sokan például Wittent jobb TE-nek. Én nem értek ezzel egyet, bár azt elismerem, hogy komplettebb TE.A tavalyi teljesítmény tényleg meglepő volt VJ nélkül (minden tiszteletem Floydé, de ő nem elit játékos, arról meg ne is beszéljünk, amikor ő sem volt 😀 ), sőt a futás sem volt meggyőző, tényleg Rivers marad az egyetlen racionális magyarázat 😀 Viszont a RZ-ban még Rivers-szel a fedélzeten sem volt minden rendben, Norv is azt nyilatkozta, hogy elsősorban ott kéne fejlődnie a futójátéknak, és ennek orvosolására fektetnek nagy hangsúlyt. Én nem is Tolberttől várom, hogy ezt a problémát megoldja, hanem inkább Mathewstól. Mike is hasznos játékos, amikor lendületbe kerül élmény nézni, ahogy feldönti a védőket, de egy egészséges Mathews-zal már tavaly is jobb lehetett volna a futójáték, Tolbertnél sokszor azt éreztem, hogy megvolt a hely, csak nem ért oda időben. Bízom benne, hogy Ryannek nem lesznek gondjai idén a fumble-ökkel, egészséges marad, és akkor egy nagyot robbanthat. Az mondjuk nem ad bizakodásra okot, hogy állítólag elég rossz fizikai állapotban érkezett meg a TC-be.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
seattle ellen kevés csapatnak fog menni a futás. ebben biztos vagyok (az más kérdés h kevésnek meg nem a passz)
több mint 13 éve
szaba
10 545
Én nem féltem a futást. Jó lesz, nem ligaelit, de működni fog az offense.
több mint 13 éve
sajna jómagam futásfétissel vagyok megverve, tehát szerintem éldegélni lehet a passzokból,de hosszúidőn keresztül nem járható út. Tehát.........Szem is. Pass happy liga esetén is. Még anagypéjton pajtásnak is bele kell futni a karrierjébe. De azt ne jelentsük még ki ,hogy nem is fog menni. Csak most nem ment. De tény, hogy a Coryell futás nélkül féllábú órásmester.
nem akarom túlragozni, ámbár szerintem ugyanazt mondjuk, csak más végpontos a következtetésünk, szerintem kevés leszsutianap
Na jó, ennyi beszólogatás után annyit, hogy jó volt a ST! Ez bomba hír! :cool:
több mint 13 éve
sajna jómagam futásfétissel vagyok megverve, tehát szerintem éldegélni lehet a passzokból,de hosszúidőn keresztül nem járható út. Tehát.........nem akarom túlragozni, ámbár szerintem ugyanazt mondjuk, csak más végpontos a következtetésünk, szerintem kevés lesz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
igyvan pöttyösen, csak sömmi powa belső futás nem volt. Tolbertet visszanyomták - nyomott eggyet Jaksonra, ozt mégegyet - s ebűl találta az 50y-t. Mégegyet megpróbált Jaksonra, megint visszanyomták Tolbertet, s akkor fedezték fel végleg a Jennings oldalt, azt TD. Ű egymaga 75yt szopott be.sutianapMondok még érdekes dolgot.
A rendszer nagy elméleti hátránya, hogy az elit WR kiesésével meg tud halni. Na, ehhez képest Rivers bárkivel képes ezt megoldani. 😀
Elvileg power falnak garantélni kéne jó belső futást. Ehhez képest Tomlinson meg isoldotta, amíg volt jó FB előtte. aztán már kevésbé. És azóta Tolbert az akiből kinézem ezt.
Szóval az a gond az elmélettel ,hogy néha nehezen csap át a gyakorlatba. Főleg nflben. Mert például jó játék az option. NCAAben megy is. Elvileg NFLben is kéne. Csak itt túl sok csapatnak van vagy elit DE vagy OLB a birtokán, és ők egy ez egyben az első opcióként földbe gyalulják a labdást mielőtt választana opciót, így opcirossz választása marad csak.
De én magam is azzal kezdtem az egészet, hogy a futás nem ment a Botlsnak, de hozták a yardokat a levegőben. Erre ma harmadszor írod le, hogy mégsem ment a futás a Boltsnak. De mindegy. 😊 Tavaly sem ment ám sztem olyan jól. Ligaelső támadás ide meg amoda. Aztán akkor passzolnak többet, no problemo.
Másrészt csak mondom ,hgoy ezentúl nézzed. A futás még a legjobbnak sem úgy megy ,hogy mindig 5 yard vagy több. Még Jamaal Charles átlaga is ezektől a nagy futásoktól lett 6.4 nem attól hogy mindig 6 yard fölött fut. Szal ez az érv nem teljesen helytálló elvileg sem.
több mint 13 éve
igyvan pöttyösen, csak sömmi powa belső futás nem volt. Tolbertet visszanyomták - nyomott eggyet Jaksonra, ozt mégegyet - s ebűl találta az 50y-t. Mégegyet megpróbált Jaksonra, megint visszanyomták Tolbertet, s akkor fedezték fel végleg a Jennings oldalt, azt TD. Ű egymaga 75yt szopott be.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ide átmásolom neked Pocs, mert ez már itt legyen folytatva, ha valakit egyáltalán érdekel. 😀 Még egy kicsit ki is egészítettem. Meg ki tudnám egészíteni 4 oldalasra, szal leállok. 😀Ez már volt, de szívesen ismétlem. Aki unja, az nem a véletlen műve.igen, de azt csak abbúl az egy pléyből csinálták. amiről azt mondom, hogy nagyon csúnyán benézték a Szihóksz Dnél.Az elmúlt években elég sokszor maradt Chargers elkapó üresen hosszú passzoknál, tehát még az is előfordulhat, hogy Norv ért a playcallhoz (főleg, hogy megszűnik végre a 3 és rövidre a Sproles draw), és elég sok csapatnak lesz mismatch a Gates-Jackson-Floyd trió.Pocs
no mindeggy majd meglássuksutianap
A Bolts támadórendszere az Air Coryell alapjaira épül. Lényege:
Power blokkoló fal. Rövid belső izomfutások. Amik levédekezése nyitja meg a szélső (futó)utakat. Ehhez társuló két magas és gyors WR legalább egyikük elit. Mert neki muszáj akkor is eredményesnek lenni ha szorosan fogják. Képesnek kell lennie possession és deep target játékra egy személyben.
Ehhez adta hozzá Turner az eredetileg blokkoló TE-et elkapni (aki ugye egy small school project volt, csak blokkolás helyett csodásan kap el). Amivel gyengíti az eredeti "ellenállhatatlan" power futásblokkot.
Ellenben így adva rövidtávú, újabb magas erős célpontot a pálya közepére. Ami a szisztéma kisebb hiányossága volt default (nem támadta senki agresszíven az LBket vagy a SSt).
Nem véletlen, hogy tavaly is Riversnek volt a legmagasabb a Yard/attemps aránya a ligában (8.7). De a yard/complete aránya is második (13.2) Más rendszerben is lehet ez magas. Nálunk például Casselnek ennyire nem az, de emeli a run heavy erős play action kihatása.
Ettől még van HB sweep meg screen, + quick slant, comeback, stb De meg kell nyújtani a pályát hosszában, ez a lényege. Nem letámadni minden pontot short&mediumban.
Valamint run palyben nem cél összekuszálni a Box (DL+LB) sémát, mint a WC esetén (hanem izombú eltolni face2face). Vagy épp nem futással állandó 2-3(!) extrablokkolóval széltében nyújtani a védelmet (sok (néha dupla) OL pullinggal, dupla TE+FB blockkal), és erre alapozni power WR játékot, mint a Chiefs. Vagy mást.
A rendszer nagy hátránya, hogy betömörült védelem ellen (RZ, EZ játék, 3rd&short) csak elit QB esetén működik. Mert nincs hova nyújtózkodni.
Többek közt ezért nem érdemes Voleket ponterősség terén számolni, a RZ területen belül.