Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 544
Mivel itt még nem volt - Barnes is marad 2 évre. Tavaly számomra ő egy pozitív meglepetés volt, nagyon bevált szituációs pass rusherként.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Mouton 4 év - 3.26m, 1.5 garantált... Elég olcsó.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Jó hír: Burnett ügynöke szerint Kevin valószínű, marad.
több mint 13 éve
Aham...Cason, Hardwick, Phillips (és Jackson), hogy csak pár nevet említsek. Burnett sztem kicsit magasra tette a lécet, de én úgy érzem, hogy lejjebb fogja venni, és maradhat is akár.szabaÉs ha azt nézzük, hogy idén 14-et kap, akkor utána 4/26 jön ki, ami már szinte baráti.szabaDe miért idén kap ennyit, ha így nem fér be mellé Brnett mondjuk...vagy köv években annyi FA lesz nálatok??Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
szaba
10 544
Cason, Hardwick, Phillips (és Jackson), hogy csak pár nevet említsek. Burnett sztem kicsit magasra tette a lécet, de én úgy érzem, hogy lejjebb fogja venni, és maradhat is akár.De miért idén kap ennyit, ha így nem fér be mellé Brnett mondjuk...vagy köv években annyi FA lesz nálatok??RolniAz 5/40=8 milla átlag, sztem is jó. Én az 50 millára amit a rotoworld írt, mondtam, hogy sok.ulpianusÉs ha azt nézzük, hogy idén 14-et kap, akkor utána 4/26 jön ki, ami már szinte baráti.szaba
több mint 13 éve
De miért idén kap ennyit, ha így nem fér be mellé Brnett mondjuk...vagy köv években annyi FA lesz nálatok??Az 5/40=8 milla átlag, sztem is jó. Én az 50 millára amit a rotoworld írt, mondtam, hogy sok.ulpianusÉs ha azt nézzük, hogy idén 14-et kap, akkor utána 4/26 jön ki, ami már szinte baráti.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 544
Az 5/40=8 milla átlag, sztem is jó. Én az 50 millára amit a rotoworld írt, mondtam, hogy sok.ulpianusÉs ha azt nézzük, hogy idén 14-et kap, akkor utána 4/26 jön ki, ami már szinte baráti.
több mint 13 éve
Az 5/40=8 milla átlag, sztem is jó. Én az 50 millára amit a rotoworld írt, mondtam, hogy sok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
szaba
10 544
A S szakma azért érdekes. Reed és Polamalu azért kezd öregedni - nem romlani, nem azt mondom - utánuk jövő generációból kit lehetne kiemelni? Berry ok. Laron Landry sztem még durva lehet, Bethea most kapott új szerződést, Nick Collins is tavaly írt alá, igaz csak 3 évre. Más most nem jut eszembe. Szóval én ezt az 5/40-et nem tartom túlzónak, főleg, hogy orrnehéz szerződés.
több mint 13 éve
Vágom hogy Berry állat. Weddle-nek amúgy 40-et ír az nfl.com is. Sztem amúgy nagyon jó Weddle is, és ha nem lesz egészségügyi gondja, nagyon jól járunk ezzel.szabaWeddle sztem is jó. Még ezt a pénzt is megérheti, ha végigtolja az öt évet. Csak valóban egyrészt azért vannak jobb, vagy hasonlóan jó safetyk a ligában. A két Eric előtt nem fizettek erre posztra kétjegyű számokat milkában évente. Érdekes lesz figyelni mit szól ehhez a safety szakma majd. Mert figyelnek keményen. :cool:
Megkerestem Berryt. 6/60at kapott vagyis 10et átlagban.
több mint 13 éve
MOndjuk az 5\40 még vállalható...Vágom hogy Berry állat. Weddle-nek amúgy 40-et ír az nfl.com is. Sztem amúgy nagyon jó Weddle is, és ha nem lesz egészségügyi gondja, nagyon jól járunk ezzel.szabaNéhol azt írják, hogy Berry után lett ő a legjobban fizetett. Ő mennyit is kapott tavaly?szaba5 évre 60 milliót asszem. De ő 1/5 votl azért azt tavalyig elég durván számolták. De most megnyugodhatott, hogy továbbra is emelheti a tétet, mert halkan mondom, de mire az ő szerződése lejár, jobb lesz, mint Weddle valaha. És meg fogja kérni a pénzit atom keményen.ulpianus
több mint 13 éve
szaba
10 544
Vágom hogy Berry állat. Weddle-nek amúgy 40-et ír az nfl.com is. Sztem amúgy nagyon jó Weddle is, és ha nem lesz egészségügyi gondja, nagyon jól járunk ezzel.Néhol azt írják, hogy Berry után lett ő a legjobban fizetett. Ő mennyit is kapott tavaly?szaba5 évre 60 milliót asszem. De ő 1/5 votl azért azt tavalyig elég durván számolták. De most megnyugodhatott, hogy továbbra is emelheti a tétet, mert halkan mondom, de mire az ő szerződése lejár, jobb lesz, mint Weddle valaha. És meg fogja kérni a pénzit atom keményen.ulpianus
több mint 13 éve
Tudom tudom, de nálunk ez már szokás 😊Te csak várd ki All in Davis ajánlatát Gaitherre vagy valakire. 😛Roto:Beszarok ennyi pénz...ennyire nekem nem tűnt ő jónak ?!Rolni
Chargers agreed to terms with FS Eric Weddle on a five-year, $50 million contract with $19 million guaranteed.
Előtte Más nem hivatalos forrás még 40 milla/5 év és 19 garantáltat írt. De inkább az 50 lesz az igaz.ulpianus
De persze ez nekem is túlzásnak tűnik évi 10es átlag. Jól beb@szott, mert a mi Eric safetynk már most örül a hírnek! 😀ulpianus
Nem azért mondom pont leszarom melyik csapat kinek mit fizet, de így annyit keres mint az agyon fizetett Routt aki azért CB...
több mint 13 éve
Néhol azt írják, hogy Berry után lett ő a legjobban fizetett. Ő mennyit is kapott tavaly?szaba5 évre 60 milliót asszem. De ő 1/5 votl azért azt tavalyig elég durván számolták. De most megnyugodhatott, hogy továbbra is emelheti a tétet, mert halkan mondom, de mire az ő szerződése lejár, jobb lesz, mint Weddle valaha. És meg fogja kérni a pénzit atom keményen.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Néhol azt írják, hogy Berry után lett ő a legjobban fizetett. Ő mennyit is kapott tavaly?Te csak várd ki All in Davis ajánlatát Gaitherre vagy valakire. 😛Roto:Beszarok ennyi pénz...ennyire nekem nem tűnt ő jónak ?!Rolni
Chargers agreed to terms with FS Eric Weddle on a five-year, $50 million contract with $19 million guaranteed.
Előtte Más nem hivatalos forrás még 40 milla/5 év és 19 garantáltat írt. De inkább az 50 lesz az igaz.ulpianus
De persze ez nekem is túlzásnak tűnik évi 10es átlag. Jól beb@szott, mert a mi Eric safetynk már most örül a hírnek! 😀ulpianus
több mint 13 éve
Te csak várd ki All in Davis ajánlatát Gaitherre vagy valakire. 😛Roto:Beszarok ennyi pénz...ennyire nekem nem tűnt ő jónak ?!Rolni
De persze ez nekem is túlzásnak tűnik évi 10es átlag. Jól beb@szott, mert a mi Eric safetynk már most örül a hírnek! 😀
több mint 13 éve
Roto:Beszarok ennyi pénz...ennyire nekem nem tűnt ő jónak ?!
több mint 13 éve
szaba
10 544
Roto:Nem tudom mi igaz, de az biztos, hogy az első évében 14 milát kap...
több mint 13 éve
Roto:Chargers agreed to terms with FS Eric Weddle on a five-year, $50 million contract with $19 million guaranteed.
Előtte Más nem hivatalos forrás még 40 milla/5 év és 19 garantáltat írt. De inkább az 50 lesz az igaz.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Fene... Burnett úgy fest elmegy. Sokat kér, elment a pénz Weddlere. Pedig ő nagyon kéne még.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Megvan Eric! Asszem legjobban fizetett S lett.
több mint 13 éve
TKO sztem nem rossz húzás, nem fiatal darab, de legalább tudja mit kell tenni.Sajnos Silerre továbbra sem számítanak kezdőként ezek szerint, remélem azért maradni fog. Ez a Clary hosszabbítás meg...
Clary, who will make more than $8.5 million in 2011... --> megvannak ezek bolondulva...szaba
Sanders valószínűleg pénteken ír alá, Weddle-lel még az elején tartanak a tárgyalások, ő nagyon kellene.
több mint 13 éve
szaba
10 544
TKO sztem nem rossz húzás, nem fiatal darab, de legalább tudja mit kell tenni.Clary, who will make more than $8.5 million in 2011... --> megvannak ezek bolondulva...
több mint 13 éve
Takeo Spikes a fedélzeten (3 évre).iktriadTovábbi LB hírek:
K. Burnettet akarják még a sorba, nem írt alá egyelőre.
J. Tucker released.
TE Randy McMichael 1 év/910k $ért.
Illetve RT J. Clary 4év/20 millió$ért írt alá.