NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
1 próbát megér.

Chargers signed WR Laurent Robinson, formerly of the Rams.
An injury-prone bust during his two years in St. Louis, Robinson looked like he had lost a step last season as he dealt with a lingering foot and ankle injuries. The Chargers are thin at receiver, but Robinson isn't guaranteed of cracking the roster.
több mint 13 éve
New York Jets coach Rex Ryan, who Smith likes as a person but passed on as a head coaching candidate in 2007, has guaranteed the Jets will win the Super Bowl.

“Well, I guess that means this year is out for the Chargers,” Smith said. “So we will have to wait until next year -- unless, of course, he’s wrong.”

An attempt to prompt Smith to make a similar guarantee was unsuccessful.

“No guarantee from me,” Smith said. “We will just concentrate on trying to win the Vikings game for right now. The only person I can remember that was really good at guaranteeing a Super Bowl victory for the Jets was Joe Namath.”

😀 😀

Smith, who spends much time studying other organizations and has read several books written about those teams, was asked if he had read Ryan’s new memoir, Play Like You Mean It.

Ez az AJ azért nem kis karakterrel bír. 😊
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
A Phins waivelte Dobbinst, hozzuk vissza lécci lécci! 😀empty taxi
1 órája írtam twitteren Kevin Acee-nek:
@sdutChargers Now, Tim Dobbins is FA. Do you think, he will be back?

Én is bírnám, sztem kell egy ilyen játékos mindenhová 😛szaba
😊
több mint 13 éve
A Phins waivelte Dobbinst, hozzuk vissza lécci lécci! 😀empty taxi
1 órája írtam twitteren Kevin Acee-nek:
@sdutChargers Now, Tim Dobbins is FA. Do you think, he will be back?

Én is bírnám, sztem kell egy ilyen játékos mindenhová 😛
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
A Phins waivelte Dobbinst, hozzuk vissza lécci lécci! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ezúton gratulálunk Riversnek a majdnem dobogós helyezéshez. 😀Helmut Zimmer
Jólvan na, on is leszek ám: Cason 2-4 hétig lesz harcképtelen.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Ezúton gratulálunk Riversnek a majdnem dobogós helyezéshez. 😀
több mint 13 éve
Rivers 96-os ovr ratinggel 4. lett idén Maddenben a QB-k között. Csak Brady, Manning és Rodgers előzik meg, illetve Brees is 96-os.

While Rivers has more awareness than Rodgers (94 to 88), he doesn't have the arm strength or mobility of the Packers QB. Rivers' numbers include 63 speed, 90 throwing power, 96 throwing accuracy, and 98 toughness. What else would you expect from a trash-talking gun-slinger who you couldn't get off the field after a big hit even if you had the "Madden" ambulance.
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy Siler marad-e, mert így TKO mellett a Butler/Mouton duó nem tűnik túl vaskosnak. Kéne vmi veterán biztosíték akár. LaBoy mondjuk sztem jobb, mint Applewhite, gyak. helyetcserélt a két playa.

És ami a legjobb hír: Sanders még egészséges.szaba
Siler nem maradt.

Chiefs signed ILB Brandon Siler, formerly of the Chargers.ulpianus
😕

Madden hates me.
több mint 13 éve
Cason eltörte az egyik ujját egy passdef közben. Műtik.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Nem tudom, hogy Siler marad-e, mert így TKO mellett a Butler/Mouton duó nem tűnik túl vaskosnak. Kéne vmi veterán biztosíték akár. LaBoy mondjuk sztem jobb, mint Applewhite, gyak. helyetcserélt a két playa.

És ami a legjobb hír: Sanders még egészséges.szaba
Siler nem maradt.

Chiefs signed ILB Brandon Siler, formerly of the Chargers.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve

És ami a legjobb hír: Sanders még egészséges.
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Chargers placed TE Antonio Gates (foot) on active/PUP.
szaba
Elég szép ahhoz képest, hogy még márciusban nyilatkozta Norv, hogy idén Gates végre teljesen egészséges lesz...

- VJ aláírta a franchise taget.
- Burnett Miamiba szerződött, sajnos várható volt.
- Újabb LB érkezett Manusky korábbi csapatából az OLB rotációba, Travis LaBoy.

több mint 13 éve
Chargers placed TE Antonio Gates (foot) on active/PUP.
Gates may only be day to day -- the Chargers have been clear that they'll ease him into camp -- but it's concerning that he's not recovered from his torn plantar fascia after a full offseason to heal. Gates promises that he'll gut out the foot problems again, but it's not out of the question that the Chargers put will put him on a snap count. Gates is 31 years old with injuries to both feet. As for "active/PUP," he can be removed at any time in camp.

remek...

- English és Kion Wilson is hasonlóan járt.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Kelley Washington marad még 1 évig. Örülök neki, de remélem nem csak ST-ben, hanem WR-ként is kap lehetőséget.szaba
Egy TD celebrationt én is szeretnék tőle látni 😛
több mint 13 éve
Sproles a Saintsben folytatja, azért sajnálom. Valamivel kevesebbért, mint amennyiért New Orleansba ment, még maradt volna, de túl keveset ajánlott az FO.
Acee szerint Burnettnek és Floydnak is új csapata lesz, Vincent Brown aláírt.

több mint 13 éve
Dante Hughes marad, 2 év. Örülök, bevált tavaly.
több mint 13 éve
New special teams coach Rich Bisaccia is lighting 'em up. Players already seen things are gonna be different.

It's a new era. Greg Manusky is killing 'em too. Norv Turner imported fire.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Meg őszintén szólva nem a Chargers az, akiknek sokat kell törni a fejüket, hogy miként legyen eredményes a passzjáték.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Kelley Washington marad még 1 évig. Örülök neki, de remélem nem csak ST-ben, hanem WR-ként is kap lehetőséget.szaba
Nem tudom lenne-e benne örömötök, ST-ben viszont jó 😊Wyatt
Figyelj, amit én láttam belőle tavaly WR-ként, az tetszett. Nem mondom, hogy legyen go to guy, de egy 3rd down spread-ben sztem lehet használni.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudom lenne-e benne örömötök, ST-ben viszont jó 😊

több mint 13 éve
Kelley Washington marad még 1 évig. Örülök neki, de remélem nem csak ST-ben, hanem WR-ként is kap lehetőséget.
több mint 13 éve
Huhh, Weddlenek nagyon örülök :cool: A 2-6-7. körös rookiekkal megvan a szerződés, továbbá Cesaire is hosszabbított 2 évvel, Liuget-et mentorálja majd.
Buster Davisben még tavaly is reménykedtem, hogy lesz valami, de nálunk úgy látszik már nem, mert Acee szerint cutolva lesz, akárcsak Applewhite.Pocs
Fehér almánk jelenleg FA, nem kell cutolni. 😊empty taxi
Jogos. A lényeg, hogy nem lesz a csapatnál jövőre, amit kicsit sem sajnálok.

több mint 13 éve
Huhh, Weddlenek nagyon örülök :cool: A 2-6-7. körös rookiekkal megvan a szerződés, továbbá Cesaire is hosszabbított 2 évvel, Liuget-et mentorálja majd.
Buster Davisben még tavaly is reménykedtem, hogy lesz valami, de nálunk úgy látszik már nem, mert Acee szerint cutolva lesz, akárcsak Applewhite.Pocs
Fehér almánk jelenleg FA, nem kell cutolni. 😊

Madden hates me.
több mint 13 éve
Buster Davisben még tavaly is reménykedtem, hogy lesz valami, de nálunk úgy látszik már nem, mert Acee szerint cutolva lesz, akárcsak Applewhite.