Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Lehet, hogy McNeill is IR lesz ... Szép meccsek várnak még ránk ... meg hosszúak is.szaba
Most közvetlen mindjárt fini lesz a medvék ellen. Cutler visszavág!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 813
Lehet, hogy McNeill is IR lesz ... Szép meccsek várnak még ránk ... meg hosszúak is.
több mint 14 éve
Tweet Kevin Aceenek, válasszal: Is Floyd gonna play this weekend? -> No. Unless Tim Tebow says it will be so.
😀
több mint 14 éve
Hát ez azért Schillingről is elárul ezt-azt h egy az utcáról kukázott career backupot ink raknak a kezdőbe, mint őt.empty taxi
Már változott a felállás, lehet hogy ő fog kezdeni, még nem dőlt el.szaba
komoly position battle...empty taxi
Úgy érzem vasárnap nem csak a MSG-ben lesz survivor series, hanem a Soldier Fielden is. Bears D hendikep meccse Rivers ellen.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Hát ez azért Schillingről is elárul ezt-azt h egy az utcáról kukázott career backupot ink raknak a kezdőbe, mint őt.empty taxi
Már változott a felállás, lehet hogy ő fog kezdeni, még nem dőlt el.szaba
komoly position battle...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Már változott a felállás, lehet hogy ő fog kezdeni, még nem dőlt el.
több mint 14 éve
Hát ez azért Schillingről is elárul ezt-azt h egy az utcáról kukázott career backupot ink raknak a kezdőbe, mint őt.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Kris Dielman is expected to play in 2012 ... His continued symptoms place more scrutiny on Chargers failure to remove him from oct. 23 game.

Tony Moll, signed Tuesday, might start at right guard vs. Bears. Tyronne Green not practicing. Hurt hand vs. KC ... McNeill not practicing.
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 064 — Raiders fan
Schefter: Chargers are considering placing Pro Bowl G Kris Dielman, who suffered a concussion against the Jets, on injured reserve as early as today.vassadi
Agyrázkódással IR-re...ilyet se hallottam még...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Schefter: Chargers are considering placing Pro Bowl G Kris Dielman, who suffered a concussion against the Jets, on injured reserve as early as today.vassadi
Tökmind1, hogy vele lesz 6-10, vagy nélküle 5-11.
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Jött Ike Ndukwe. Brutális OL depth.szaba
Nálunk volt az előszezon alatt, ahhoz képest hogy "veterán" néhány playben jobban el volt tévedve mint a UDFA-ek; felállt, nem találta az emberét és csak nézelődött.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Schefter: Chargers are considering placing Pro Bowl G Kris Dielman, who suffered a concussion against the Jets, on injured reserve as early as today.
több mint 14 éve
Jött Ike Ndukwe. Brutális OL depth.
több mint 14 éve
http://www.signonsandiego.com/video/?bcpid=33836215001&bckey=AQ~~,AAAAA5PNMME~,K3tOT-Puafv-ORP_JfYKdbwb_fQJLg10&bclid=46882334001&bctid=1275565944001

Csávókámnak milyen szar munkája van 😀
több mint 14 éve
Gamble released (reméljük PS), Tony Moll signed. Bears who?
több mint 14 éve
Jajjj ne is mondd... Chicagoi OL egyenlőre így néz ki: Domb, Green, Hard, Mrucz, Clary... Nem tudom, sírni ér?szaba
Ha nem akk csalunk 😂empty taxi
Az a baj, hogy Rivers is fog sírni, mert Peppers lehet megöli Dombot. Bár a srácnak nem a Pepp stílusú játékosokkal vannak inkább gondjai, szóval legyen meglepően jó, én azt mondom.szaba
Az se lesz egyszerű matchup, mondjuk tán még jobban tartok a Castillo nélküli DL vs. Forte párharctól :/

Madden hates me.
több mint 14 éve
Nem Floydot, Claryt 😊empty taxi
Jajjj ne is mondd... Chicagoi OL egyenlőre így néz ki: Domb, Green, Hard, Mrucz, Clary... Nem tudom, sírni ér?szaba
Ha nem akk csalunk 😂empty taxi
Az a baj, hogy Rivers is fog sírni, mert Peppers lehet megöli Dombot. Bár a srácnak nem a Pepp stílusú játékosokkal vannak inkább gondjai, szóval legyen meglepően jó, én azt mondom.
több mint 14 éve
Tegyük gyorsan hozzá, szar passzokat kapott. A Giordano int is legalább annyira volt Rivers hibája. Sproleshoz nem kellett volna paycut, csak Floydot kellett volna hagyni menni. Laurent Robinsont meg pl. megtartani.szaba
Ha nem akk csalunk 😂

Madden hates me.
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy Jackson-t megtartottuk-e... És nem tudom, hogy a Raiders elleni hozzáállásával meg kell-e tartanunk... és itt nem csak az utolsó playről beszélek, én már az első félidőben is nagyon komolyan felhúztam magam rajta pár playen, sima cross route-nál is lazára vette a figurát és nem akart futni, de akkor ott még csak incomplete lett a passz felé.jvic
Tegyük gyorsan hozzá, szar passzokat kapott. A Giordano int is legalább annyira volt Rivers hibája. Sproleshoz nem kellett volna paycut, csak Floydot kellett volna hagyni menni. Laurent Robinsont meg pl. megtartani.szaba
Jajjj ne is mondd... Chicagoi OL egyenlőre így néz ki: Domb, Green, Hard, Mrucz, Clary... Nem tudom, sírni ér?
több mint 14 éve
Lehet ráment a tavalyi évünk, de 2 franchise playert tartott úgy a csapatban, h nem fizette túl őket... Sproles meg nem tom belement volna-e a paycutba, ami a nálunk mutatott tavalyi, tavalyelőtti teljesítménye alapján jogos lett volna.empty taxi
Nem tudom, hogy Jackson-t megtartottuk-e... És nem tudom, hogy a Raiders elleni hozzáállásával meg kell-e tartanunk... és itt nem csak az utolsó playről beszélek, én már az első félidőben is nagyon komolyan felhúztam magam rajta pár playen, sima cross route-nál is lazára vette a figurát és nem akart futni, de akkor ott még csak incomplete lett a passz felé.jvic
Nem Floydot, Claryt 😊

Madden hates me.
több mint 14 éve
jvic 115
Sprolesnek jelenleg egy négy éves 14 millás szerződése van. Ennyiért mi is megtarthattuk volna...
több mint 14 éve
Jól jött ki? Hát nemtom, a tavalyi évünk ráment. Idén pedig elengedte pl. Sprolest. Goodman, mint punt returner??? (bár ez Norv hibája is)
jvic
Lehet ráment a tavalyi évünk, de 2 franchise playert tartott úgy a csapatban, h nem fizette túl őket... Sproles meg nem tom belement volna-e a paycutba, ami a nálunk mutatott tavalyi, tavalyelőtti teljesítménye alapján jogos lett volna.empty taxi
Tegyük gyorsan hozzá, szar passzokat kapott. A Giordano int is legalább annyira volt Rivers hibája. Sproleshoz nem kellett volna paycut, csak Floydot kellett volna hagyni menni. Laurent Robinsont meg pl. megtartani.
több mint 14 éve
jvic 115
Hát azért ennyire ne sarkítsunk, jól jött ki a McNeill-V-JAX bérvitából, empty taxi
Jól jött ki? Hát nemtom, a tavalyi évünk ráment. Idén pedig elengedte pl. Sprolest. Goodman, mint punt returner??? (bár ez Norv hibája is)
jvic
Nem tudom, hogy Jackson-t megtartottuk-e... És nem tudom, hogy a Raiders elleni hozzáállásával meg kell-e tartanunk... és itt nem csak az utolsó playről beszélek, én már az első félidőben is nagyon komolyan felhúztam magam rajta pár playen, sima cross route-nál is lazára vette a figurát és nem akart futni, de akkor ott még csak incomplete lett a passz felé.
több mint 14 éve
Hát azért ennyire ne sarkítsunk, jól jött ki a McNeill-V-JAX bérvitából, empty taxi
jvic
Lehet ráment a tavalyi évünk, de 2 franchise playert tartott úgy a csapatban, h nem fizette túl őket... Sproles meg nem tom belement volna-e a paycutba, ami a nálunk mutatott tavalyi, tavalyelőtti teljesítménye alapján jogos lett volna.

Madden hates me.
több mint 14 éve

Nagyon sok elemzőtől olvastam már, hogy elolvad az a "tehetségelőny", ami pár évvel ezelőtt megvolt a Chargersben a csoportriválisokkal szemben. Valahogy igaznak érzem. Sokkal erősebb volt a csapat pár éve. Hol van az az idő, amikor nekünk volt a legtöbb sackünk és int-ünk? Örülünk, ha nem futnak szarrá minket.

Vannak olyan lépések, amik viszont tetszenek, végre megint sok a fiatal, kérdés, hogy ki marad, ki megy...jvic
Két szó: same old. De tökmindegy, szopóágon vagyunk all-time, szóval nem kell meglepődni semmin. Amúgy van jó PR a csapatban, Cason. Csak ő most kegyvesztett sajnos. És amúgy se Goodman az, hanem Crayton, de az se jobb. A két pozitívum nekem az utóbbi pár zakóból Barnes és Brown.