Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
FBKrisz
643
Az 50milkas cornerunk akire 158,3-al hajigalnak....bullshit...
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
esküszöm meg kellett néznem a depth chartot hogy ki a tököm az a C F.
több mint 11 éve
az majdnem tökéletesTúl sok tejszínhabot kapott a pofájába az edzőtáborban.
mitől esett így vissza C F?Janek
több mint 11 éve
az majdnem tökéletes mitől esett így vissza C F?
több mint 11 éve
Carmeloman
644
arra értette, hogy kevesebb esély van FA-t szerezni.. safety kell,mert a drafton nem nagyon van jó, bár bízom Fisherben, hogy szerez valami jó fiatalt..mivel nagyon rossz formában van felmerült Finnegan szerződésének átalakítása.. a felé dobott labdák után a qb-k passer ratingje 153....És az kit érdekel? Én nem számítottam PO-ra idén a csapattól. Főleg nem ilyen Seahawks és 49ers mellett. Én annyit szerettem volna látni, hogy fejlődik, küzd, és olykor elég jól játszik ahhoz a csapat, hogy ha nem is tudja megverni, de meg tudja szorongatni az erősebb ellenfeleit. Valamint nem kap ki a gyengébbektől. Na, ezt írta felül a csapat 3. és 4. fordulós játéka. És a Jags és Texans elleni győzelem se feledteti velem, hogy még baromi messze van a PO és bajnokaspiráns csapat. De valami talán elkezdődött.PizsamaOké, srácok! Ne szaladjunk annyira előre. Egy verhető Texans-t győztünk ma le. Ma tényleg brillírozott a D#, és Bradford-nak is volt 2 egész szép drive-ja. De lesznek ennél nehezebb ellenfeleink is még.a baj az, hogy egyik mérleg sem ér playoffot...Carmeloman
Panthers talán verhető, a Seahawks otthon kétesélyes. Titans otthon illene megverni, viszont a Colts ellen nem sokat remélek. Ha 6:4-gyel mennénk bye week-re, akkor talán össze tudunk még kaparni egy 9:7-es vagy 8:8-as szezont. De ennél többet nem remélek ettől a csapattól idén. Majd jövőre!Pizsama
több mint 11 éve
Ahogy várható volt, Ogletree ROTW nominee lett, tessék szavazni rá!www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/6
több mint 11 éve
Valami tényleg megváltozott a csapatnál. A Jags ellen Samu tartotta a pregame speech-et Long helyett... nem gondoltam, hogy így is tud beszélni.. (12.57-től). "4 quarters, 60 minutes, we will beat the absolute s*** out of these a**holes. Let's f***** kick a** today!"
www.stlouisrams.com/media-center/videos/RamsNation---Episode-9/31a87c88-5320-4aae-9b32-603274611ff1
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
cikk arról, hogyan rázta fel a csapatot Fisher a Frisco ellen borzalom után. igazi amerikai sztori, idehaza a többség csak röhögne meg morogna rajta. náluk egyelőre működik.www.stltoday.com/sports/columns/bryan-burwell/burwell-fisher-gets-his-players-to-respond/article_95468f66-9f1c-5c4d-b636-15735d0c5327.html
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
FBKrisz
643
En azt nem ertem, hogy tegnap azt is lexartam volna ha kikapunk, de volt tuz es kuzdelem a palyan.Nem csak lezengtek mint a fostos legyek.Igaz ehhez kellett egy hulla indiszponalt Texans is, akinek semmi nem jott ossze tegnap(vagy nekunk minden)Miert nem lehet minden meccsen vert inni es ha ugy kikapunk meg mindig jobb az ember szajize mint ahogy kiszoktunk kapni.
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
És az kit érdekel? Én nem számítottam PO-ra idén a csapattól. Főleg nem ilyen Seahawks és 49ers mellett. Én annyit szerettem volna látni, hogy fejlődik, küzd, és olykor elég jól játszik ahhoz a csapat, hogy ha nem is tudja megverni, de meg tudja szorongatni az erősebb ellenfeleit. Valamint nem kap ki a gyengébbektől. Na, ezt írta felül a csapat 3. és 4. fordulós játéka. És a Jags és Texans elleni győzelem se feledteti velem, hogy még baromi messze van a PO és bajnokaspiráns csapat. De valami talán elkezdődött.Oké, srácok! Ne szaladjunk annyira előre. Egy verhető Texans-t győztünk ma le. Ma tényleg brillírozott a D#, és Bradford-nak is volt 2 egész szép drive-ja. De lesznek ennél nehezebb ellenfeleink is még.a baj az, hogy egyik mérleg sem ér playoffot...Carmeloman
Panthers talán verhető, a Seahawks otthon kétesélyes. Titans otthon illene megverni, viszont a Colts ellen nem sokat remélek. Ha 6:4-gyel mennénk bye week-re, akkor talán össze tudunk még kaparni egy 9:7-es vagy 8:8-as szezont. De ennél többet nem remélek ettől a csapattól idén. Majd jövőre!Pizsama
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Oké, srácok! Ne szaladjunk annyira előre. Egy verhető Texans-t győztünk ma le. Ma tényleg brillírozott a D#, és Bradford-nak is volt 2 egész szép drive-ja. De lesznek ennél nehezebb ellenfeleink is még.a baj az, hogy egyik mérleg sem ér playoffot...
több mint 11 éve
Amador
273
A tegnapi volt Bradford karrierjének legjobb passer ratingje - 134,6. Viszont emlékei szerint még soha sem volt ilyen kevés (16) passzkísérlete sem.
több mint 11 éve
2003-ban volt utoljára ekkora különbségű Rams győzelem
STL Curtain
több mint 11 éve
Oké, srácok! Ne szaladjunk annyira előre. Egy verhető Texans-t győztünk ma le. Ma tényleg brillírozott a D#, és Bradford-nak is volt 2 egész szép drive-ja. De lesznek ennél nehezebb ellenfeleink is még.Panthers talán verhető, a Seahawks otthon kétesélyes. Titans otthon illene megverni, viszont a Colts ellen nem sokat remélek. Ha 6:4-gyel mennénk bye week-re, akkor talán össze tudunk még kaparni egy 9:7-es vagy 8:8-as szezont. De ennél többet nem remélek ettől a csapattól idén. Majd jövőre!
több mint 11 éve
De jó ma Rams fannak lenni!!! 😀
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
hát ez jó volt. még beütöm az uccsó sört, csak a fíling kedvéért.
STL Curtain
több mint 11 éve
Carmeloman
644
el sem hiszem.. jók vagyunk 😊
több mint 11 éve
Al
592
Esély latolgatásnál azt írják, hogy nehéz helyzetben a Houston, én ettől függetlenül, el nem tudom képzelni, hogy akár csak megszorongassuk őket.
több mint 11 éve
valszeg elmarad a visszavágóSTL Curtain
több mint 11 éve
És Schaub kit jutalmaz meg INT ret TD-vel?Giordanonak már volt egy szép hosszú picksixe múlt vasárnap. Lehet vasárnap szeretne ismételni.
JJ, Tru Johnson, Ogletree, Dunbar, Giordano, Brockers? 😊Fucu
több mint 11 éve
És Schaub kit jutalmaz meg INT ret TD-vel?JJ, Tru Johnson, Ogletree, Dunbar, Giordano, Brockers? 😊
több mint 11 éve
tippverseny arra, hogy kinek lesz karriernapja ellenünk vasárnap? Schaub, Foster, Johnon, Hopkins, Watt, más?
STL Curtain
több mint 11 éve
miután az nfl.com-on Austin-t besorolták a bust-várományosok közé, van aki feltette a kérdést: "How many more receivers do we have to draft before you start to think maybe the receivers aren't the problem?"mondjuk elnézve Geno Smith játékát, nem biztos, hogy csak Austin-ban van a hiba az eddigi teljesítménye miatt. (ez csak a wr játékát érintő dolog)
STL Curtain
több mint 11 éve
Lau be volt mikrofonozva a Jax elleni meccsen:www.nfl.com/videos/st-louis-rams/0ap2000000259991/Sound-FX-James-Laurinaitis
Lau sem kicsi, de Ogletree mekkora állat mellette...
STL Curtain