Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
a Yahoo! Sports a Jags elleni meccsünkről: "They beat their FCS opponent this week. "
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Carmeloman
644
A #Rams eddig 306 yardot veszített special team büntetések révén.
több mint 11 éve
"viszont én rohadt jól éreztem magam vasárnap este. végre semmi izgalom, jókedv, lazaság, gőzkiengedés.innentől jönnek a keményebb dolgok, a koncert már tavasz óta be volt ütemezve, nem lehetett kihagyni
ja, nem a Rams meccset néztem, hanem Pretty Maids koncerten voltam a barátommal. "
Remelem ez csak egy hetvege volt es nem hal ki eloled a mazochista szuicid hajlam, hogy vegigszenvedd a vasarnap esteket 😀FBKrisz
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Carmeloman
644
de jó lnne, ha a jövő évi Oakland-Rams lenne a londoni meccs 😊A következő szezonban a #Falcons, a #Raiders és a #Jaguars csapata is egy hazai meccsét Londonban fogja játszani.
kettővel játszottunk idén, velük tuti nem, de a Raiders-szel most fogunk 😊
több mint 11 éve
FBKrisz
643
"viszont én rohadt jól éreztem magam vasárnap este. végre semmi izgalom, jókedv, lazaság, gőzkiengedés.ja, nem a Rams meccset néztem, hanem Pretty Maids koncerten voltam a barátommal. "
Remelem ez csak egy hetvege volt es nem hal ki eloled a mazochista szuicid hajlam, hogy vegigszenvedd a vasarnap esteket 😀
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
Al
592
viszont én rohadt jól éreztem magam vasárnap este. végre semmi izgalom, jókedv, lazaság, gőzkiengedés.Gyanús is lettél , ahogy elkezdtem olvasni a hsz-od, de aztán tisztába tetted a dolgokat. 😀
ja, nem a Rams meccset néztem, hanem Pretty Maids koncerten voltam a barátommal. 😉DiamondsHead44
Nem tudom mi fánn terem ez az együttes, de hogy ezerszer jobb választás mint egy Rams meccs, abban biztos vagyok 😀
több mint 11 éve
viszont én rohadt jól éreztem magam vasárnap este. végre semmi izgalom, jókedv, lazaság, gőzkiengedés.ja, nem a Rams meccset néztem, hanem Pretty Maids koncerten voltam a barátommal. 😉
STL Curtain
több mint 11 éve
Carmeloman
644
a hullámzás a baj, így igaz.. és a sok büntetés, illetve Bradford szar játéka..
több mint 11 éve
A jó dolog, hogy nyertünk. (Végre!), de a játék képen igencsak vegyes képet mutatott.. hogy finom legyek. Jó volt Stacy-t látni, nagyon hasznosan játszott (kár, hogy a végén bordasérülést szenvedett). Ami viszont elképesztő az a special team ÁLLANDÓ büntetései. xD És hát mondjuk az offense kreativitása továbbra is a gimnáziumi szintet idézi... Jövő héten Houstonban ez biztosan kevés lesz. Na mindegy, ma ünneplünk! 😊
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
Kitartás! Jön még borúra csöbör! ^ ^van ennél lejjebb? ez eddig borzalom...CarmelomanVan. Mi. Gratula a 2. Whez. Nálatok azért már látni hogy akakulgat valami. Nálunk még azt se nagyon....iktriad
több mint 11 éve
van ennél lejjebb? ez eddig borzalom...CarmelomanVan. Mi. Gratula a 2. Whez. Nálatok azért már látni hogy akakulgat valami. Nálunk még azt se nagyon....
több mint 11 éve
Carmeloman
644
van ennél lejjebb? ez eddig borzalom...
több mint 11 éve
Úgy néz ki Zac Stacy kezd nálunk. Kiváncsi leszek.😐
több mint 11 éve
Ránk ez fokozottan igaz, és most cseréltük a héten az egyik (ha nem a legjobb) játékosunkat. A mai kezdő LTnk és RTnk még nem játszott ezeken a posztokon az NFLben soha(igaz Joeckel középiskolás kora óta LTt játszott, csak az NFLben volt 4 meccsen át RT)...Tartok az esti meccstől, kicsit deja vu érzésem van. Tavaly a borzasztó Jets ellen is sikerült otthon kikapni, miért ne játszhatnánk el most a Jaguárok ellen is.AlSimán benne van a pakliban. Verhető a Rams. Ez a szomorú tény!Pizsama
több mint 11 éve
Tartok az esti meccstől, kicsit deja vu érzésem van. Tavaly a borzasztó Jets ellen is sikerült otthon kikapni, miért ne játszhatnánk el most a Jaguárok ellen is.AlSimán benne van a pakliban. Verhető a Rams. Ez a szomorú tény!
több mint 11 éve
Al
592
Tartok az esti meccstől, kicsit deja vu érzésem van. Tavaly a borzasztó Jets ellen is sikerült otthon kikapni, miért ne játszhatnánk el most a Jaguárok ellen is.
több mint 11 éve
Nem ismerem ugyan a Rams múltját részletesen, de azt hiszem ha ettől az 1/1-várományos, eléggé káoszos Jaguarstól is sikerülne kikapni, az lenne a franchise történetének (egyik) mélypontja.AmadorBulger, Linehan éra? Spagnulo, JMD, Shurmur éra? Bradford, Fisher éra? Áh, voltunk mi már a gödör alján, innen is elkezdünk majd kimászni!
...aztán persze majd megint visszacsúszunk! xD
több mint 11 éve
Amador
273
Nem ismerem ugyan a Rams múltját részletesen, de azt hiszem ha ettől az 1/1-várományos, eléggé káoszos Jaguarstól is sikerülne kikapni, az lenne a franchise történetének (egyik) mélypontja.
több mint 11 éve
Ha Finnegan-t padoztatják, és Jenkins meg Trumain J. jó napot fog ki, akkor az se lehet olyan nagy gond. Kérdés, Tim Walton nem talál-e ki még nagyobb őrültségeket?hetvegi meglatasok?A mostani formáját (és az O falunk közepét) elnézve, meg volnék lepve, ha MJD komoly károkat okozna. Inkább a Shorts-Blackmon duótól kell talán tartanotok.iktriad
Izomgolyo is szetfut minket?FBKrisz
több mint 11 éve
hetvegi meglatasok?A mostani formáját (és az O falunk közepét) elnézve, meg volnék lepve, ha MJD komoly károkat okozna. Inkább a Shorts-Blackmon duótól kell talán tartanotok.
több mint 11 éve
FBKrisz
643
"inkább Lau-val voltak gondok középen " - ez irtam nemreg, hogy Tinoisamoa statjai...csalodas iden.😕
Remelem en is hogy rendet tettek a fejekben, mas cover semakat hasznalunk es schotty is lapozott egyet a playbookon...
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
hetvegi meglatasok?Ha Dunbar játszik, akkor talán nem. Mondjuk eddig is inkább Lau-val voltak gondok középen (nem tudom mi van vele, évek óta nem láttam ennyire gyengén játszani).
Engem amúgy a Kosok futójátéka jobban érdekel. Talán most Stacy is több snap-et kap. Esetleg Austin is feláll többször a backfield-re? Nem tudom. Remélem, hogy Bajusz nem csak a showder-t lökte, és tényleg dolgoztak a héten a problémákon. Egy dolog tuti: ha nem tudják megverni a Jags-et, vagy csak nagyon szoros küzdelemben, akkor valóban nagy a baj!
több mint 11 éve
a sérülések miatt új kezdőink lesznek a secondary-banCody! Cody! Cody! 😀
még nem dőlt el ki lesz a kezdő RB a Jags ellenDiamondsHead44
több mint 11 éve
a sérülések miatt új kezdőink lesznek a secondary-banmég nem dőlt el ki lesz a kezdő RB a Jags ellen
STL Curtain