Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
FBKrisz
643
ez egy gyonyoru szam:J. Hekker 11punt 0 490yard 44.5y/avg 6 in 20
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
Josszi
3 341
😕 pech, jobbulástMcDonald lábtörés.somoskovigPractice squadból felkészül: Cody Davis!Pizsama
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
fogalmatlan OC, fogalmatlan QB, fogalmatlan DC, kurva hosszú lesz ez a szezonDiamondsHead44kipukkadt a lufi... ismét
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
😥 kitartás fiúk, bár tudom ez nem vigasz. akkoris go Rams!
több mint 11 éve
FBKrisz
643
edes draga szep Istenem, mond mit vetett az orszag legkisebb szurkolotabora, hogy evek ota ezt a fost kell elviselnunk....????Nem ertem...csak miot en szurkolok volt mar:
-Linehan takarodj, Bulger maradj
-Linehan takarodj, Bulger takarodj
-Haslett takarodj , Bulger takarodj
-Spag takarodj, Bradford jo lesz
-Spag takarodj, Bradford takarodj
-Spag takarodj, Bradford jo lesz
-Fisher a kiraly, Bradford jo lesz,
-Fisher takadodj, Bradford TAKAROJ...
UNCSI....
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
McDonald lábtörés.somoskovigPractice squadból felkészül: Cody Davis!
több mint 11 éve
"The Rams added in-space playmakers Jared Cook and Tavon Austin to unimaginative offensive coordinator Brian Schottenheimer's arsenal, which is a bit like shoving a Rubik's Cube under a toddler's nose."Remek hasonlat, kár hogy nem tudok rajta röhögni.
több mint 11 éve
Elnézve a meccset, baromira pont Austin kellett ebbe a csapatba... Rutintalan WR-ből így is volt egy határral, cserébe annyira nincs safety, hogy fáj nézni.somoskovigEz nálam is kicsapta a biztosítokét a draft-on, de mondtam, oké, várjuk, meg, hátha villogni fog az offense-ben. Hát nem. A 3. körös safety épp ma törte el a lábát, van egy folyton sérült Stewart-unk, meg egy járókeretes Giordano-nk. Szerződtettünk egy Miami-ban gyakran sérült Long-ot a folyton sérült Saffold mellé. Nincs fal, nincs pass-protection, nincsenek biztos kezű elkapók. Emellett run-block sincs, futónk sincs. Remek évnek nézünk elébe!
több mint 11 éve
Elnézve a meccset, baromira pont Austin kellett ebbe a csapatba... Rutintalan WR-ből így is volt egy határral, cserébe annyira nincs safety, hogy fáj nézni.
több mint 11 éve
Al
592
Ezért felkelni 1/4 3-kor......én nem vagyok normális.Ami a legbosszantóbb (számomra, aki látta őket játszani), hogy szerencsétlen Rams nagyságoknak is végig kellett szenvedniük. Nem ezt érdemlik.
több mint 11 éve
fogalmatlan OC, fogalmatlan QB, fogalmatlan DC, kurva hosszú lesz ez a szezonDiamondsHead44Jól megfogalmaztad!
több mint 11 éve
fogalmatlan OC, fogalmatlan QB, fogalmatlan DC, kurva hosszú lesz ez a szezon
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Carmeloman
644
van, aki az egyik első körösünkből nem Qb-t akar? én nem védem tovább ezt a majmot, méltatlan a Heismanra és 1/1-re is..
több mint 11 éve
Carmeloman
644
nem tudom hogyan értékeljem ezt a 3 pontot a fél védelmet nélkülöző 49ers ellen...DiamondsHead44úgy,hogy szar.. Bradford kb. negyedszer dobja rossz felé, a közönség nem véletlenül fütyül már..
több mint 11 éve
nem tudom hogyan értékeljem ezt a 3 pontot a fél védelmet nélkülöző 49ers ellen...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Carmeloman
644
mi a f*szért nem tudunk egy futót sem megfogni? ilyen rekordra törünk, hogy melyik csapat ellen futják a legtöbbet egy szezonban?? 😕
több mint 11 éve
hát én nem vagyok nyugodt, mióta világ a világ vérre menő meccseket nyomtunk, hiába volt hulladék szezonja mindkét csapatnak. SJax és Bulger szívta a vérünket. na ez a 2 már nincs itt 😀😀😀szerencsétek hogy velünk játszotok most :cool:peteyszerintem ez kölcsönösDiamondsHead44
viszont ha nekünk nem lesz valami földöntúli napja a WR-einknek akkor csak a futást kell megoldanotok.
sérülésmentességet ma estére! respekt a Derbynek 😀
több mint 11 éve
nem férne el itt? 😊Á, most arra a 2-3 carryre ami jut nálunk egy RB-nek... Inkább Austint kell átrakni, nálunk úgy is nagy hagyománya van, hogy senki se azon a poszton játszik, ahol egyetemen.
football.realgm.com/src_wiretap_archives/31583/20130921/peyton_hillis_released_by_buccaneers/Carmeloman
cdn1.sbnation.com/fan_shot_images/305979/0pwDEaY.pngDiamondsHead44Ezt csak félve merem megkérdezni, de a kék a célba ért, piros a rossz passz ?
Valami hihetetlen playmakerre utal. Nézem az 1. számú WR-em, aki fut egy hookot, aztán odahajítom neki. Ha mégse megoldható, akkor áthajítom a másik oldalra a picsába. Mindenesetre majd 50 passz kísérletből, az már nem semmi.
több mint 11 éve
Sziasztok !!!az eddigi infok szerint igen
Richardson játszik ma?Leon78
STL Curtain
több mint 11 éve
szerencsétek hogy velünk játszotok most :cool:peteyszerintem ez kölcsönös
STL Curtain
több mint 11 éve
beszédes ábra arról, hogy passzolt Sadford a Cowboys meccsen.gyakorlatilag nem volt roll-out, 2 kísérlet kivételével minden passz a hash-ek között indult.
a balra célzott és a LOS-tól 5+ yard-ra dobott passzoknál látványosan gyenge a teljesítménye.
ide nem kell sem cover2, sem zónavédekezés, így fel lehet tölteni a boxot és begyalulni a rövidpasszos elkapásokat is
STL Curtain
több mint 11 éve
Carmeloman
644
nem férne el itt? 😊football.realgm.com/src_wiretap_archives/31583/20130921/peyton_hillis_released_by_buccaneers/