Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Amador
273
Az újoncok közül az első héten Austiné lett a legtöbb (6) elkapás.
több mint 11 éve
"The Thunder Strom" 😀www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap2000000243040/Robert-Quinn-on-his-defensive-performance-in-Week-1
több mint 11 éve
Quinn lett a hét védőjátékosa az NFC-ben\0/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Johnatan Stewart-ot küldtük el, hogy a büntetését letöltő Pead-ek legyen helye a roster-en.jelenleg 5 RB és 5 LB van az 53-as keretben.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Vasárnap sajnos csak az első 2 negyedet tudtam követni (mivel korán kellett kelnem), ma viszont letöltöttem és végignéztem az egész meccset. Alapvetően azt kell mondjam, hogy nyitómeccsnek megfelelően játszott a csapat, sok volt a hiba (labdaeladás, szabálytalanságok), és nem úgy sikerült minden play, ahogy azt az OC elképzelte, de van potenciál a csapatban. Quinn és Cook (a fumble ellenére) kiemelkedően játszott, és Richardsonnak sem kell szégyenkeznie. Ogletree és az új Safety-páros is hellyel-közzel teljesítették a feladataikat. Austin bevallom egy kicsit csalódás volt így elsőre, többet vártam volna tőle. Talán majd a következő meccsen.
Szóval bizakodom, nem lesz ez rossz. De azért a Falcons ellen sokkal jobban kell majd játszania a csapatnak!
több mint 11 éve
And the Rams are now 5-1-1 in the NFC West under Jeff Fisher.
STL Curtain
több mint 11 éve
Azért ez is jó: annak ellenére, hogy Bradfordot az egész meccsen egyszer sem sackelték, és összesen csak hatszor értek hozzá, Dockettnek sikerült egy ilyet nyilatkoznia...ráadásul ez volt a 3. meccs egymás után, ahol nem zsákolták be Sadford-ot.
“No disrespect to the Rams, but we’re gonna play against much better guys up front, offenses,” Big Red defensive tackle Darnell Dockett told reporters Monday in Arizona.dogbite
pedig vasárnap volt 38 lehetősége a Cards-nak és 17-szer blitzeltek is.
szerencsére nálunk van a liga legjobb OL coach-a.
STL Curtain
több mint 11 éve
Azért ez is jó: annak ellenére, hogy Bradfordot az egész meccsen egyszer sem sackelték, és összesen csak hatszor értek hozzá, Dockettnek sikerült egy ilyet nyilatkoznia...“No disrespect to the Rams, but we’re gonna play against much better guys up front, offenses,” Big Red defensive tackle Darnell Dockett told reporters Monday in Arizona.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
Bradfordot előszeretettel szidjuk, de a védelmében el kell mondani, hogy volt a meccsen egy árulkodó statisztika. Mi szerint, az itt töltött 3 éve alatt, dolgozott 3 offensive coordinatorral, 20 támadó falemberrel és 32!!! elkapóval. TE nem volt írva, de szerintem az is volt vagy 10, az tuti.Ráadásul már most jönnek a pletykák, hogy Fisher válthatja Kiffint a Trojansnál. 😀
Szóval Bradford mellett egy dolog volt még állandó az eltelt 3 év alatt, a változás 😀Al
több mint 11 éve
Al
592
Bradfordot előszeretettel szidjuk, de a védelmében el kell mondani, hogy volt a meccsen egy árulkodó statisztika. Mi szerint, az itt töltött 3 éve alatt, dolgozott 3 offensive coordinatorral, 20 támadó falemberrel és 32!!! elkapóval. TE nem volt írva, de szerintem az is volt vagy 10, az tuti. Szóval Bradford mellett egy dolog volt még állandó az eltelt 3 év alatt, a változás 😀
több mint 11 éve
az újoncok jók voltak. az újonc safety páros nagyon keményen üt, végre nincs buzitangó csak futball.a soft coverage nekem sem tetszik, de tény, hogy nagy játékot csak egyszer tudtak csinálni ellenünk az egész meccsen és a szünetben az adjusment sikeres volt, Palmer csak 123 yardot csinált a 2. félidőben.
az O-line és a D-line is jó volt. zéró sack Sadford-on és a run D határozottan más volt mint tavaly.
más így idegeskedni, hogy van remény a győzelemre hátrányból is.
gondoljatok bele, hogy 2010-2012. között mi lett volna a vége ilyen események után: biztos tédé helyett lost fumble, majd abból kapunk egy tédét, pick six, buta büntik, a negyedik negyedben 11 pontos hátrány. tuti vereség. tegnap meg győztünk.
mi lesz, ha a hibákat a felére csökkentjük és az egész meccsen jól játszunk?
STL Curtain
több mint 11 éve
FBKrisz
643
Waa, nagyon nagy szezonkezdet, kiemelkedo momentumokkal, nagy jatekokkal.kicsit nekem is vegyesek az erzelmeim, mert a csoporton beluli meccsekbol nem sokat lehet levonni(mindig megorulunk), orulok a gyozelemnek, de tenyleg az ATL elleni meccs lesz a mervado.Fura lesz S.J-t ellenunk latni.
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
Azért meglátszik, hogy mennyire fiatal a csapat. Sokkal ambiciózusabbak a srácok, ami jó hatással van az "öregekre" is, viszont a figyelmetlenség is több. Defense részről a két seaftynk nagyon brutális tackle-üket osztott ki. McDonald több futójátékhoz felért büntetni, McLead pedig szépen védekezett Fitzen kulcs helyzetben. Quinn, mint egy zsák krumplit úgy kerülgette Brownt, Ogletree pedig rendre ott tudott lenni a labda körül. Viszont ha Quinnék nem tudták zsákolni Palmert JJ és Finnegan elég tehetetlennek tűnt az elkapókkal szemben. Védekezési séma se nagyon javult tavaly óta, 4 falemberen kívül nem igazán mentek a többiek.
Hál'isten a támadóalakulatnak (és főleg Samunak) igen jót tett Cook érkezése. Jó nagy célpont, akit még Sadford is eltalál, utána pedig még képes yardokat is hozni. Bár nem hiszem, hogy még egy csapatott ennyire fog tudni szopatni egész meccs alatt. A fal nagyon szépen összeállt (reméljük nem lesz rendszeres, hogy a két tackle kidől), bőven volt idő célpontokat keresni, és talált is mindig valakit Samu, a zsebből kimozdulva is viszonylag értelmes megmozdulásai voltak, viszont kulcshelyzetekben most sem remekelt, így kicsit csalóka a 100-as rating.
Legatron hasonló teljesítményére még nagy szükségünk lesz, reméljük nem fog idén is kipukkanni. Austinnal viszont nem kéne a returnöket erőltetni.
Szép győzelem volt, de egyelőre aggódom, hogy nem egy liga elit csapat ellen futottunk végig az eredmény után. Arians ide vagy oda. Igaz a csoportmérkőzések mindig kicsit másak, és sose lehet tudni hol fognak végezni a pintyek, mindenesetre okosabbak majd csak Atlanta után leszünk.
több mint 11 éve
Grat srácok.... jó kis meccs volt.
több mint 11 éve
a 3. negyed elején nem nagyon hittem benne, hogy behúzzuk a meccset.ha így folytatják, alkoholista lesz belőlem...
mindenesetre örülök a győzelemnek.
STL Curtain
több mint 11 éve
Idén is leszimultánoszták a szezont a Maddenben. Eredményképpen a Jets után miénk a 2. draft jog...sütiha van esze Snead-nek, akkor hoz egy egészséges LT-t és egy RT-t az első körben...
több mint 11 éve
Idén is leszimultánoszták a szezont a Maddenben. Eredményképpen a Jets után miénk a 2. draft jog...
több mint 11 éve
kirakták és eltiltása is van/lesz
több mint 11 éve
Az ESPN szerint lehet, hogy Dunbar kivágása csupán a fizetési sapkával történő bűvészkedés része volt. Egy kérdésre válaszolva Fisher nem zárta ki a lehetőségét, hogy újraszerződtetik.NFL-es fantasy szerint aktív az első héttől...szval most marad és eltiltás sincs? (örülnék ha így lenne)
Asked directly if there was a possibility of Dunbar coming back, Fisher re-iterated the chances of it happening.Amador
“Of course there's a good possibility,” Fisher said. “Anything is possible.”
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
hugyeczt
5
Ok, dobj majd egy mailt, és megdumáljuk.Rams szurkolók!még mindig nem vitték el? ha vasárnapig nem jelentkezik más, én vevő vagyok rá, ezek a dri-fites pólók jó cuccokjjncaa
Kezdődik a szezon, ha valaki saját Rams pólóban szeretne a jövő héten a Falcons, vagy esetleg már most, a Cardinals ellen szurkolni, keressen engem nyugodtan ezért a pólóért:
aprod.hu/hirdetes/eredeti-nike-st-louis-rams-nfl-szurkoloi-polo-mez-ID1mzh7.html
Üdv,
Tomihugyeczt
több mint 11 éve
Rams szurkolók!még mindig nem vitték el? ha vasárnapig nem jelentkezik más, én vevő vagyok rá, ezek a dri-fites pólók jó cuccok
Kezdődik a szezon, ha valaki saját Rams pólóban szeretne a jövő héten a Falcons, vagy esetleg már most, a Cardinals ellen szurkolni, keressen engem nyugodtan ezért a pólóért:
aprod.hu/hirdetes/eredeti-nike-st-louis-rams-nfl-szurkoloi-polo-mez-ID1mzh7.html
Üdv,
Tomihugyeczt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hugyeczt
5
Rams szurkolók!Kezdődik a szezon, ha valaki saját Rams pólóban szeretne a jövő héten a Falcons, vagy esetleg már most, a Cardinals ellen szurkolni, keressen engem nyugodtan ezért a pólóért:
Üdv,
Tomi
több mint 11 éve
Dodó
253
Sajnos lekéstem a draft első köréről, a 2. kör végén csatlakoztam be, és addigra már minden épkézláb futót elvittek. Meg vagyok áldva a Montee Ball, Pead, Mike Gillislee('phins), Ronnie Brown (Chargers) négyesselÜdv!Első meccsen semmiképp ne rakd be a csapatba mert el van tiltva róla. Egyébként Richardson a kezdő, de megosztva fognak futni. Nem annyira nyerő Rams futót játszatni idén mert elég kérdéses ki fogja a legtöbb labdacipelést kapni.Fucu
Isaiah Pead-ről tudnátok infót mondani? Kezdő lesz idén, vagy nem? Fantasyba lenne fontos, hogy benne legyen a kezdőmbe, avagy sem.Dodó
több mint 11 éve
Üdv!Első meccsen semmiképp ne rakd be a csapatba mert el van tiltva róla. Egyébként Richardson a kezdő, de megosztva fognak futni. Nem annyira nyerő Rams futót játszatni idén mert elég kérdéses ki fogja a legtöbb labdacipelést kapni.
Isaiah Pead-ről tudnátok infót mondani? Kezdő lesz idén, vagy nem? Fantasyba lenne fontos, hogy benne legyen a kezdőmbe, avagy sem.Dodó
több mint 11 éve
Dodó
253
Üdv!Isaiah Pead-ről tudnátok infót mondani? Kezdő lesz idén, vagy nem? Fantasyba lenne fontos, hogy benne legyen a kezdőmbe, avagy sem.