Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Akiknek a mai nem volt jó napja:Cody Davis és Josh Hull is ment... mindkettő meglepett,
DE Mason Brodine, DT Garrett Goebel, S Rashard Hall, WR Nicholas Johnson, TE Philip Lutzenkirchen, DE Andre Martin, TE Zach Potter, CB Drew Thomas, G/C Brandon Washington, DE R.J. Washington and OT D.J. Young
Pottert sajnálom. 😕iktriad
És Austin Davis is távozik. Mondjuk ezt nem csodálom.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
Akiknek a mai nem volt jó napja: DE Mason Brodine, DT Garrett Goebel, S Rashard Hall, WR Nicholas Johnson, TE Philip Lutzenkirchen, DE Andre Martin, TE Zach Potter, CB Drew Thomas, G/C Brandon Washington, DE R.J. Washington and OT D.J. Young
Pottert sajnálom. 😕
több mint 11 éve
iszonyat fegyelmezetlenek voltunk tegnap is. az első 5 percben 3 fumbli, ráadásul biztos kerettagoktól. (Pead - mondjuk tőle már elvárás, Quick és Austin) ebből kettőt el is vesztettünk. plusz 17 bünti a meccs alatt. rohadt sok. az lényegtelen, hogy nagyrészt az 53-as keretbe soha be nem férők csinálták a felét, mert a másik fele is nagyon sok.
a szezon nem lesz uncsi.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
a maradék két kieső az LB Jabara Williams (őt simán kivágták) és Ryan Lee (akit IR-re raktak).FucuCsak nem lett a következő Trotter...
| Egy egyetemről jöttek |
több mint 11 éve
a maradék két kieső az LB Jabara Williams (őt simán kivágták) és Ryan Lee (akit IR-re raktak).
több mint 11 éve
Nekem azért Bradford teljesítménye azért így sem meggyőző. Bár ha redukálja az interseptionjeit már jók vagyunk. Cook nagy segítség lesz neki az end zone-ban, a többi elkapónknak szinte kivétel nélkül lehet hajigálni a hail maryket...Futójátékra leszek kíváncsi. Szerintem lassan biztos, hogy nem igen lesz 1. számú RB megnevezve. Olyan 3.5-ös átlagot hoznak többen is, talán egy szegény ember Saints offense összejön a futókból.
Védelem nagyobb csalódás volt most. Bár végre Ogletree is belejött, csak előtte végig benézte az összes playt. McDonald is jó seafty lesz, McLeod meg úgy néz ki kitúrja Stewartot. A többiekért pedig remélem nem kell majd aggódnunk.
több mint 11 éve
zsir, gyorsan dolgoznak a sracok 😊FBKriszszóval az OL:
LT: anno szerettem volna ha mi tudjuk draftolni Jake Long-ot, most itt van. amit eddig láttam tőle az meggyőző, ha nem sérül meg, a vakoldal rendben lesz
LG: Chris Williams várható a kezdőbe, szeintem jobb neki ez a poszt, mint a tackle, bár a magassága egy kicsit sok ide. Long és Wells között jó lesz, ráadásul a C-t kivéve a fal minden pontján bevethető
C: remélem idén már végig tud játszani Wells. ha igen itt sem látok sok gondot, a liga egyik legtapasztaltabb centere van nálunk.
RG: Dahl eddig is jó volt, itt is csak a sérülés okozhat gondot
RT: Saffold-ot anno ide draftoltuk, ez a poszt jobb lesz neki, mint az LT volt
backup: Jones ígéretes, remélem 1-2 év múlva gond nélkül átveszi Wells helyét, Smith végig versenyben volt a kezdő LG posztért, mindkét oldalon tud játszani. Barksdale is kezdő szintűnek tűnt T-ben, szerintem most a bevethető tartalékok is sokkal jobbak, mint tavaly néhány kezdő volt.
szumma: az OL-ünk egyénekre bontva nagyon jó. sajnos mindenkinek van múltja komoly sérülésre, ez lehet a legnagyobb kockázat. mindenesetre szerintem az elmúlt 6 év legjobb OL-nek tűnik (mondjuk ez nem nagy szó). a denveri meccs mutatta, hogy az OL képes legalább az nfl-átlagnak megfelelő időt adni Sadford-nak. szerencséjére kapott 2-3 olyan jókezű elkapót, akik a nem jó helyre dobott bogyót is képesek elkapni.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Eddig egyik sem meglepo.remélem rendben lesz. tegnap kezdték glettelni, péntekre elvileg kész vannak a festéssel is.
Diamonds, mit gondolsz a falrol? Sztem evek ota a legjobb, iden csak Samun mulik, hogy felno-e. (kb. ket eve ezt mondom) de nekem ez a vizvalaszto szezon a csiroki sraccal.FBKrisz
STL Curtain
több mint 11 éve
FBKrisz
643
Eddig egyik sem meglepo.Diamonds, mit gondolsz a falrol? Sztem evek ota a legjobb, iden csak Samun mulik, hogy felno-e. (kb. ket eve ezt mondom) de nekem ez a vizvalaszto szezon a csiroki sraccal.
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
és még 3 mínusz:TE Colby Prince,
WR Raymond Radway,
WR Demetrius Fields
STL Curtain
több mint 11 éve
a következő 3 katolt playa:Tim Jenkins QB
Al Lapuaho DT
Joseph LeBeau LB
STL Curtain
több mint 11 éve
Az első távozók:Andrew Helmick, WR
Robert Steeples, CB
Jorgen Hus, LS
Brett Baer, K
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
FBKrisz
643
Ogletreenek nagy napja volt a hetvegen, Witherspoon nekem meglepoen jo volt, a sec egyenlore kicsit homaly, remelem felporognek, pass heavy offensunk egyre jobban tetszik, falunk sztem jo lesz iden, ha ropi Saffold is kibir nehany meccset.Samunak van ideje most, sztem ezzel nem lehet gond, neki kell leadernek lenni iden, bizom benne nem torik ossze.Austin sztem nagy bolt iden. 😊 Iden is torunk egy kis borsot a west orra ala remelem 😊
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
Amador
273
A TC-hírek alapján egyértelműen ő volt a leggyengébb RB (már ha nem számítjuk a két fehér srácot), valószínűleg nem került volna be az 53-as keretbe.Terrance Ganaway úgy döntött abbahagyja a focit és visszamegy a sulibaNem igazán tudom eldönteni, hogy most Ganaway nem kapott elég lehetőséget, vagy kapott, csak nem tudott bizonyítani. Mindenesetre kár, hogy nem tudott érvényesülni az NFL-ben. Jó tanulást neki.Pizsama
www.turfshowtimes.com/2013/8/21/4645282/running-back-terrence-ganaway-quits-footballDiamondsHead44
több mint 11 éve
Terrance Ganaway úgy döntött abbahagyja a focit és visszamegy a sulibaNem igazán tudom eldönteni, hogy most Ganaway nem kapott elég lehetőséget, vagy kapott, csak nem tudott bizonyítani. Mindenesetre kár, hogy nem tudott érvényesülni az NFL-ben. Jó tanulást neki.
www.turfshowtimes.com/2013/8/21/4645282/running-back-terrence-ganaway-quits-footballDiamondsHead44
több mint 11 éve
Terrance Ganaway úgy döntött abbahagyja a focit és visszamegy a sulibawww.turfshowtimes.com/2013/8/21/4645282/running-back-terrence-ganaway-quits-football
STL Curtain
több mint 11 éve
Remélem Cody befér még az 53-ba, nagyon szimpatikus a srác:thestudentofthegame.blogspot.hu/2013/08/my-home-opener.html?spref=tw
több mint 11 éve
Carmeloman
644
football.realgm.com/src_article/2302/20130819/32_fearless_predictions_for_the_2013_nfl_season/jól hangzik 😊
több mint 11 éve
Amador
273
A hétfői edzés után Fisher extra sprintet rendelt a csapatnak jutalmul a beszedett 9 büntetésért. Barrett Jones és Nsheke nehezen viselte a dolgot, Chris Williams pedig ki is dőlt.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
létezik rosszabb Qb, mint ez a fasz Clemens?? Csak INT-t tud dobni...
több mint 11 éve
beszélgetés SJ-vel, SJ-rőlwww.nfl.com/videos/nfl-am/0ap2000000230086/The-Slant-Steven-Jackson
STL Curtain
több mint 11 éve
vassadi
15 617
több mint 11 éve
Amador
273
A harmadik eltiltott a szezonban. Watkinsszal és Peaddel ellentétben ő komoly érvágás lehet.
több mint 11 éve
Jo-Lonn Dunbart elmeszelték az első négy meccsről PED miatt.