Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Sokat ne agyalj, már csak egy hely van! 😊vagy a többi nem játszik ilyennel talán?CarmelomanMi az, hogy nem játszotok fantasy focit?
Fórumon már vagyok másikban, meg most próbálok összehozni egyet haverokból is, nekem így sok lenne három, lébecolással meg csak a többiek játékát rontom el. Azért még így is agyalok rajta. 😀 Háromból már csak sikerül egy normálisat összehozni. 😀süti
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
vagy a többi nem játszik ilyennel talán?CarmelomanMi az, hogy nem játszotok fantasy focit?
Fórumon már vagyok másikban, meg most próbálok összehozni egyet haverokból is, nekem így sok lenne három, lébecolással meg csak a többiek játékát rontom el. Azért még így is agyalok rajta. 😀 Háromból már csak sikerül egy normálisat összehozni. 😀
több mint 11 éve
Carmeloman
644
vagy a többi nem játszik ilyennel talán?Gyerünk gyerekek, még három Rams szurkolót várunk az NFC West Fantasy Ligába!nanemá, hogy csak egy Kos van a gáton... 😉Cardinalis
Jelentkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevegoMedvepapa
több mint 11 éve
Cardinalis
5 777
Gyerünk gyerekek, még három Rams szurkolót várunk az NFC West Fantasy Ligába!nanemá, hogy csak egy Kos van a gáton... 😉
Jelentkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevegoMedvepapa
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Amador
273
Bernie Kosart egy páran most nem fogják kedvelni Saint Louisban. Tetszik Fisher reakciójában ez a mondat: "Again, Bernie's got his issues - they're well documented." 😊 www.turfshowtimes.com/2013/8/10/4610032/jeff-fisher-bernie-kosar-rams-browns-kellen-clemens
több mint 11 éve
Carmeloman
644
az a baj h. így kb. egy normális Qb sincs a keretben 😕azt mondja el valaki Clemmens mit keres még itt? egy zsák kaki, állandóan INT-ket dobál, inkáb fiatal üljön a padon, mint ő!CarmelomanIgazából a TC riportok alapján én rosszabbat vártam tőle. Preseason-hoz mérten elég tűrhetően mozgatta a szálakat,, a két INT-je is többé-kevésbé védhető. Nekem Davis nagyobb csalódás. Időnként teljesen vakon volt.dogbite
több mint 11 éve
azt mondja el valaki Clemmens mit keres még itt? egy zsák kaki, állandóan INT-ket dobál, inkáb fiatal üljön a padon, mint ő!CarmelomanIgazából a TC riportok alapján én rosszabbat vártam tőle. Preseason-hoz mérten elég tűrhetően mozgatta a szálakat,, a két INT-je is többé-kevésbé védhető. Nekem Davis nagyobb csalódás. Időnként teljesen vakon volt.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
azt mondja el valaki Clemmens mit keres még itt? egy zsák kaki, állandóan INT-ket dobál, inkáb fiatal üljön a padon, mint ő!
több mint 11 éve
az első preseason meccsből nekem ezek voltak a legfontosabbak. az elmúlt évek legkritikusabb részei voltak a meccseinknek a lőtávolon belüli gyenge teljesítmények. remélem ezek a számok hasonlóak maradnak a jövőben, legfeljebb a számosság nő.Field Goals (Made-Attempted) 2 - 2
Red Zone Efficiency 1/1 - 100%
Goal To Go Efficiency 1/1 - 100%
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Amador
273
Megnéztem a videókat az NFL.com-on, és hát.....Ogletree lassú, Pead fumble-zik...nem lesz ez így jó! 😀PizsamaSzerintem Ogletree hibái inkább a tapasztalatlanságból eredtek, nem a megfelelő sebesség hiányából. Hát igen, Pead ezen szezonja sem indult a legjobban, de Richardson gyors és robbanékony volt, valamint elkapásban is használható. Stacy is tetszett, olyan Maurice Jones-Drew alkatú mini erőgép. Igaz, ő már nem az első számú defense ellen játszott.
több mint 11 éve
Megnéztem a videókat az NFL.com-on, és hát.....Ogletree lassú, Pead fumble-zik...nem lesz ez így jó! 😀
több mint 11 éve
preseason indítónakSTL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Gyerünk gyerekek, még három Rams szurkolót várunk az NFC West Fantasy Ligába! Jelentkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevego
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Tavon Austin helmet camwww.stlouisrams.com/media-center/videos/Wired-Tavon-Austin-Helmet-Cam/a6e6136c-48af-4ceb-9c4e-5ea62820b4a9
STL Curtain
több mint 11 éve
Amador
273
Richardson kezdi a szezont első számú futóként. A RB-állományból ő az egyetlen, aki érdemben játszott már az NFL-ben. A Browns ellen a kezdők kb. egy negyedet kapnak.
több mint 11 éve
nem hivatalos depth chart az első preseason meccs előtt. www.turfshowtimes.com/2013/8/5/4589866/st-louis-rams-2013-depth-chart-brian-quick-isaiah-pead-roster-battles
STL Curtain
több mint 11 éve
úgy 15.000-en voltak a szombati Fan Fest-en az Ed-ben.a Smack Cam újra megtalálta Chris Long-ot (videot még nem találtam róla)
www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-report/rams-fan-fest-at-the-edward-jones-dome-draws-another/article_96b9d3e4-8820-5b66-ab76-8511b5d9bcd8.html
STL Curtain
több mint 11 éve
rengeteg tejszínhab fogy az edzőtáborban, mindez 2 percben összefoglalva:Fisher támogatja a bulit: www.turfshowtimes.com/2013/8/3/4585444/jeff-fisher-endorses-smackcam
STL Curtain
több mint 11 éve
deyell
11 700
és folytatódik:Már 3 napos, de talán valakinek még újdonság: Finnegan találkozása a cukrászipari termékkel.amire az nfl network adásában meg is adta a választ
news.yahoo.com/video/video-rams-cb-cortland-finnegan-011159231.htmlAmador
www.turfshowtimes.com/2013/8/1/4578720/chris-long-gets-the-smack-cam-treatment-on-live-tvDiamondsHead44
www.masslive.com/sports/index.ssf/2013/08/st_louis_rams_taking_whipped_c.html
choose life
több mint 11 éve
Sziasztok Kosok! Még senki nem jött jelentkezni az NFC West Fantasyba. Húzzatok bele, 4 Rams fanra van szükség. Gyertek! 😊Jelentkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevego
több mint 11 éve
Bajusz úgy tűnik visszavonult All-Prokkal próbálja motiválni a rookiekat, ezúttal Isaac Bruce-t hívta el a TC-be h segítsen Austinnak és Baileynek: www.hubarkush.com/2013/08/02/isaac-bruce-helps-young-rams-receivers/a8uch/?page=1
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
hugyeczt
5
európai vagy amerikai L-es a mérete?kristofeurópai. én L-es pólókat hordok és jó rám.
több mint 11 éve
Már 3 napos, de talán valakinek még újdonság: Finnegan találkozása a cukrászipari termékkel.amire az nfl network adásában meg is adta a választ
news.yahoo.com/video/video-rams-cb-cortland-finnegan-011159231.htmlAmador
www.turfshowtimes.com/2013/8/1/4578720/chris-long-gets-the-smack-cam-treatment-on-live-tv
STL Curtain