NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Elhunyt Deacon Jones egykori Rams DE, a Fearsome forsome tagja. Épp tegnap néztem a róluk szóló A football life of filmet. Hatalmas figura volt és nagyszerű játékos. Ő valóban utálta az irányítókat. RIP 😕
több mint 11 éve
vassadi
15 617
NFL suspended Rams RB Isaiah Pead one game for violating the league's substance abuse policy.
több mint 11 éve
fájintos cikk és táblázatok a fizetési sapkánk pillanatnyi helyzetről. a mai állás szerint 3,5 misi elkölthető dollár van, ebben viszont még nincsenek benne az idén draftoltak pénzei, hiszen velük még nincs szerződés. a feltételezések szerint még 2,5 milliót kell valahogy megspórolni az idény kezdetére.www.turfshowtimes.com/2013/5/28/4104884/st-louis-rams-2013-individual-cap-hits-and-available-cap-space-may-27
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
nicsak, itt kötött ki Terrell Brown az Ole Missből.403 font az 😀
6'10 magas, és 388 fontot nyom 😀
Höri
ftw.usatoday.com/2013/05/st-louis-rams-rookie-terrell-brown-403-pounds/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rock Watkins eltiltást kapott az idény első meccsére tiltott szer használata miatt.
több mint 11 éve
Feladata leamortizálni az Edward Jones összes ülőhelyét, hogy legyen egy újabb érv az új stadion mellett! 😊nicsak, itt kötött ki Terrell Brown az Ole Missből.de most komolyan.. megállítja őt valaki? 😀Carmeloman
Höri
több mint 11 éve
Carmeloman
644
nicsak, itt kötött ki Terrell Brown az Ole Missből.de most komolyan.. megállítja őt valaki? 😀
Höri
több mint 11 éve
nicsak, itt kötött ki Terrell Brown az Ole Missből.6'10 magas, és 388 fontot nyom 😀
több mint 11 éve
Az ex-TEnk, Zach Potter aláírt. Blokkoló TE, nagyon ritkán kapott el nálunk (11 elkapás a 4 év alatt amíg nálunk volt).
több mint 11 éve
6 tryout-os játékosnak adtunk szerződést:Andre Martin CB from N Dakota ST
Tim Jenkins QB Fort Lewis College
Joseph LeBeau LB Jackson State
Don Unamba S Southern Arkansas
Scott Pillar WR Albright College
Sean Hooey OL Cincinnati
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Zac Stacy karrier összefoglaló:Szerintem kizárt. Viszont nekem ennyi is elég, hogy szimpatikus legyen:
www.youtube.com/watch?v=ZOpxitB7opA
ha a tudását át tudja konvertálni nfl szintre, nagy kedvenc leszDiamondsHead44
Just gave my mama the best MOTHERS DAY GIFT... A Degree.
— Zac Stacy (@Z_ST2CE) 2013. május 10.
Szerintem valószínűbb, hogy 1. számú futó nélkül vágunk a szezonnak, és mondjuk drive-onként cserélgetjük őket, mint anno pl a Jones-Murray duo (?).
több mint 11 éve
Zac Stacy karrier összefoglaló:www.youtube.com/watch?v=ZOpxitB7opA
ha a tudását át tudja konvertálni nfl szintre, nagy kedvenc lesz
STL Curtain
több mint 11 éve
az idén draftoltak mezszámai:Tavon Austin, WR – No. 11
Alec Ogletree, LB – No. 52
T.J. McDonald, S – No. 25
Stedman Bailey, WR – No. 12
Barrett Jones, OL – No. 67
Brandon McGee, CB – No. 32
Zac Stacy, RB – No. 30
STL Curtain
több mint 11 éve
2013.04.30-i UDFA lista:WR C.J. Akins Angelo State
WR Emory Blake Auburn
RB Benny Cunningham Middle Tennessee State
FB Eric Stevens California
TE Phillip Lutzenkirchen Auburn
OT Braden Brown Brigham Young
OG Kenny Saia Louisiana Tech
DE R.J. Washington Oklahoma
DT Garrett Goebel Ohio State
DT Al Lapuaho Utah State
LB Daren Bates Auburn
LB Gerald Rivers Mississippi
LB Phillip Steward Houston
LB Jonathan Stewart Texas A&M
S Ray-Ray Armstrong Miami
S Cody Davis Texas Tech
S Cannon Smith Memphis
CB Robert Steeples Memphis
CB Drew Thomas Texas-El Paso
CB Darren Woodard Texas-El Paso
K Brett Baer Louisiana-Lafayette
LS Jorgen Hus Regina
SIGNED ON MINICAMP TRYOUT BASIS
QB Tim Jenkins Fort Lewis
LB Robbie Aldridge Henderson State
LB Mike Gilliard Georgia
LB Joseph LeBeau Jackson State
LB Christian Robinson Georgia
S Don Unamba Southern Arkansas
STL Curtain
több mint 11 éve
Érdemes elolvasni: www.turfshowtimes.com/2013/5/3/4296286/the-panic-room
A Vikings trade kihagyása azért picit fájó pont...
A kommentelők szerint Larry Warford lehet az, akit szerettünk volna, de nem sikerült megszerezni.
több mint 11 éve
Állítólag csak 1 olyan ember volt, akit Snead-ek igazán szerettek volna, de pár pick-kel (4) korábban kiment. Az ESPN számba vette a lehetséges jelölteket:espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/98616/sleuthing-the-draft-with-st-louis-rams-gm-les-snead
Tehát akkor vagy Kugbilát vagy Bakhtiari-t szerették volna eredetileg?
A kommentelők inkább Shamarko Thomas-t valószínűsítik.
Szerintem sosem fogjuk megtudni.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Stacy,csak közben ment a háttérben egyetemi foci, mert néztem futókat..onnan a Lacy 😀 de neki örültem volna,de nem ide került..Lacy??? Valamiről lemaradtam?! 😊PizsamaMegy már nagyban az agyalás a különböző oldalakon, hogy ki lesz az első számú futónk, ha lesz egyáltalán. Sokan egy egymást váltogató Richardson - Stacy felállást valószínűsítenek. Előbbi a hosszabb, külső route-okat, utóbbi a belső ill. rövid-yardos futásokat kapná.nálam Ricsi az első számú, Lacyről csupa jót mondanak, szerintem ő lesz a csere. Pead inkább visszahordó lesz néha, ne csak Tavon legyen..Ganawayben nem láttam eddig sem semmi extrát, Cunninghamnek a videói jók, de itt nagyobbak lesznek a védők és erőssebek..Carmeloman
Én viszont még nem írnám le teljesen Pead-et sem. Tavaly későn jött, nem volt ideje igazán beilleszkedni. Ha sikerül túltenni magát az első év némileg csalódást keltő eredményein, és kitartóan fejleszti magát fizikailag, technikailag és mentálisan, akkor akár kezdő is lehet.
Ganaway-jel viszont nem tudom mit akarunk kezdeni. Stacy némileg kisebb, de gyorsabb is nála, így kevés esélyt látok arra, hogy labdát kapjon erőfutóként. Ami azért kár volna, lévén ki sem próbáltuk őt igazán (állítólag fenn volt Snead-ek listáján tavaly, csak a Jets elvitte, aztán végül csak nálunk kötött ki).
Aztán ott van még Cunningham is UDFA-ként, akit sokan nagy sleeper-nek tartanak, és akár még el is happolhatja a 3. számú futó szerepét a többiek elől.
Ti kikkel képzelitek el a Rams futójátékát?Pizsama
több mint 11 éve
Közben - ha minden igaz - szereztünk még egy UDFA WR-t Emory Blake személyében.
több mint 11 éve
Lacy??? Valamiről lemaradtam?! 😊Megy már nagyban az agyalás a különböző oldalakon, hogy ki lesz az első számú futónk, ha lesz egyáltalán. Sokan egy egymást váltogató Richardson - Stacy felállást valószínűsítenek. Előbbi a hosszabb, külső route-okat, utóbbi a belső ill. rövid-yardos futásokat kapná.nálam Ricsi az első számú, Lacyről csupa jót mondanak, szerintem ő lesz a csere. Pead inkább visszahordó lesz néha, ne csak Tavon legyen..Ganawayben nem láttam eddig sem semmi extrát, Cunninghamnek a videói jók, de itt nagyobbak lesznek a védők és erőssebek..Carmeloman
Én viszont még nem írnám le teljesen Pead-et sem. Tavaly későn jött, nem volt ideje igazán beilleszkedni. Ha sikerül túltenni magát az első év némileg csalódást keltő eredményein, és kitartóan fejleszti magát fizikailag, technikailag és mentálisan, akkor akár kezdő is lehet.
Ganaway-jel viszont nem tudom mit akarunk kezdeni. Stacy némileg kisebb, de gyorsabb is nála, így kevés esélyt látok arra, hogy labdát kapjon erőfutóként. Ami azért kár volna, lévén ki sem próbáltuk őt igazán (állítólag fenn volt Snead-ek listáján tavaly, csak a Jets elvitte, aztán végül csak nálunk kötött ki).
Aztán ott van még Cunningham is UDFA-ként, akit sokan nagy sleeper-nek tartanak, és akár még el is happolhatja a 3. számú futó szerepét a többiek elől.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Megy már nagyban az agyalás a különböző oldalakon, hogy ki lesz az első számú futónk, ha lesz egyáltalán. Sokan egy egymást váltogató Richardson - Stacy felállást valószínűsítenek. Előbbi a hosszabb, külső route-okat, utóbbi a belső ill. rövid-yardos futásokat kapná.nálam Ricsi az első számú, Lacyről csupa jót mondanak, szerintem ő lesz a csere. Pead inkább visszahordó lesz néha, ne csak Tavon legyen..Ganawayben nem láttam eddig sem semmi extrát, Cunninghamnek a videói jók, de itt nagyobbak lesznek a védők és erőssebek..
több mint 11 éve
Megy már nagyban az agyalás a különböző oldalakon, hogy ki lesz az első számú futónk, ha lesz egyáltalán. Sokan egy egymást váltogató Richardson - Stacy felállást valószínűsítenek. Előbbi a hosszabb, külső route-okat, utóbbi a belső ill. rövid-yardos futásokat kapná.Én viszont még nem írnám le teljesen Pead-et sem. Tavaly későn jött, nem volt ideje igazán beilleszkedni. Ha sikerül túltenni magát az első év némileg csalódást keltő eredményein, és kitartóan fejleszti magát fizikailag, technikailag és mentálisan, akkor akár kezdő is lehet.
Ti kikkel képzelitek el a Rams futójátékát?
több mint 11 éve
a Jets kirakta Tebowt,..elférne? RB is lehetne 😀Carmelomanisten, akarom mondani tebow őrizz
STL Curtain
több mint 11 éve
Carmeloman
644
a Jets kirakta Tebowt,..elférne? RB is lehetne 😀
több mint 11 éve
4/16 (#113) Barrett Jones (C/OG)Vele nagyon jól jártatok. Azonnal kezdhet. Annak, hogy idáig csúszott csak az az oka, hogy a BCS döntő után meg kellett műteni a lábát és így nem tudott részt venni a combine-on stb. Még felépülőben van , de igazi kincset húztatok a negyedik körben. (amúgy simán első kör vége -második eleje lett vna szerintem)
+ Több poszton is bevethető
+ Szorgalmas, nincsenek magatartási gondjai
+ 4. körben abszolút steal
- Szerettem volna, ha korábban draftolunk erre a posztra
Pizsama
Itt egy video róla :
E-A-G-L-E-S EAGLES !