NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Az igen!!!www.youtube.com/watch?v=EcgHXKMiXi4
Bakker, a végén még megszeretem ezt a 5. körös feltrade pick-et?!
több mint 11 éve
Közben Bailey és Holt a twitter-en csevegnek:@BigGame81 to follow your foot steps. Is there anyway I could get in contact with you. Figured you would be a mentor for me. I need to learn all the ins and outs about St Louis and try to definitely put together an amazing career like you did. - STEDMAN BAILEY (@iamSB3)
@iamsb3 Congrats on being selected to @stlouisrams. Im excited for the WR group. You guys can be special. Mk it work. I’ll be in touch soon - Torry Holt (@BigGame81)
több mint 11 éve
De, voltak vele gondok. De ha Mathieu-t el merte vinni valaki, akkor Rambo is simán elférne nálunk.Rambo még mindig nem ment ki! UDFA-n elhozzuk? 😊PizsamaÈrdekes ,mert a legtöbb szakértö 3-4 körbe várta.Ès azt se halottam róla hogy balhés lenne .Ramsfan
több mint 11 éve
Nünüke
558
Rambo még mindig nem ment ki! UDFA-n elhozzuk? 😊PizsamaÈrdekes ,mert a legtöbb szakértö 3-4 körbe várta.Ès azt se halottam róla hogy balhés lenne .
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 11 éve
Rambo még mindig nem ment ki! UDFA-n elhozzuk? 😊
több mint 11 éve
Nünüke
558
Ahhoz képest hogy Safety az egyik legnagyobb Need volt,nem nagyon eröltettük meg magunkat.Csak remélhetjük hogy Mikkel vissza jön.Ettöl függetlenül szerintem nagyon jól sikerült ez a Draft.
Persze ez majd 1-2 év múlva derül ki hogy mennyire volt jó.
több mint 11 éve
Al
595
Lehet nem akarták elb@szni a szombatot, így gyorsan pontot tettek a draftra 😊Szerintem is jobban jártunk volna, ha kivárjuk a 6. kör és húzunk 2 játékost.
több mint 11 éve
Al
595
A 6. körös választásaink HOU-ba költöztek, úgy fest számunkra végetért a 2013-as draft.
több mint 11 éve
Ez a feltrade nekem nem tetszik annyira. Jól jött volna még az a +1 6. körös pick! Simán behúzhattunk volna még egy RB-t (Murray-t pl.) a hatodikban is. Amennyire tetszett a 4. kör...pfff... 😕
több mint 11 éve
Al
595
Inkább erőfutó, amolyan miniSJ lesz nálunk?
több mint 11 éve
így jár az aki dolgozik szombaton is.a 4. picket bealudtam, miután a 3-at sem adta az espn (a jó fizetősen magát eladó édesanyukájukat)
de a mai napi választásokkal együtt nekem ez a legjobb draft az edzőtáborok előtti időszakból
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Al
595
Nem egy óriás
több mint 11 éve
Nagyon jó választás .Több poszton is tud játszani,bár szerintem C Wells utódja lesz.RamsfanSzerintem meg inkább kezdő guard. A+ húzás. Long-Jones-Wells-Dahl-Saffold már nagyon jó kis fal. Remélem idén megússzák sérülések nélkül.
Nehezen tudom elképzelni hogy "csak" Mcdonalddal és Stewarttal mennénk neki a szezonnak.RamsfanMikell vissza fog jönni.
Érik a 6 körös RB pick. Latavius Murray #198-ra?! 😀PizsamaKíváncsi vagyok rá én is. Fisher is mondta, hogy egy power backet szeretne, és draft előtt is inkább erre számítanak az újságírók.
több mint 11 éve
Érik a 6 körös RB pick. Latavius Murray #198-ra?! 😀
több mint 11 éve
Al
595
Már van McDonald mellet két fél safetynk is 😊
több mint 11 éve
Utánaolvastam gyorsan. Inkább jó atléta, semmint jó játékos, vannak ugyan erősségei, de mellette sok hibája is. Átlagos. Itt tényleg vakarom a fejem, mert McDonald-hoz hasonlóan benne sem látok semmi különlegeset! De lassan kezdem megszokni Bajusz&Haj©-tól az ilyen talányos pick-eket.
több mint 11 éve
Al
595
Azt írják róla, hogy nem kizárt, hogy az NFL-ben safetyként számítanak rá.
több mint 11 éve
Nünüke
558
Nehezen tudom elképzelni hogy "csak" Mcdonalddal és Stewarttal mennénk neki a szezonnak.
több mint 11 éve
Egy CBAlÉn számítottam hátsó körös CB-re, de inkább a 6.-ban.
több mint 11 éve
Al
595
Egy CB
több mint 11 éve
Mi jövünk. Ez izgi lesz!
több mint 11 éve
Al
595
Denver gyorsan döntött, szerintem kihúzza Rambot
több mint 11 éve
Kiváncsi vagyok elhozzuk-e Rambo-t, vagy egyáltalán Safety-t húzunk-e?!