NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Közben nézegetem az UDFA-kat akiket elhoztunk. Ez a Cody Davis gyerek (S, Texas Tech) akár még be is válhat.bleacherreport.com/articles/1603850-cody-davis-scouting-report-nfl-outlook-for-texas-tech-s
több mint 11 éve
Most hogy aludtam rá egyet, és látva a későbbi pick-eket kicsit át kell értékelnem az első 3 kört, és a Rams 2013-as draft-ját. Erre jutottam:1/8 Tavon Austin (WR)
Amiért tetszik ez a pick:
+ Igazi tehetség, kíváló érzékekkel
+ Jól pótolhatja Amendolát
+ Azonnal bevethető
+ Sokoldalú, több dologra is használható
Amiért nem tetszik a pick:
- Akárhogyis nézzük, Austin alacsony
- Fel kellett érte trade-elni, elveszítettük a második körös pick-ünket
Értékelésem: A-
1/30 Alec Ogletree (ILB)
+ A 30. helyen kicsit steal ez a pick
+ Nagy darab, atlétikus
+ Azonnal bevethető
- Pályán kívüli gondok
- Nem húztunk top prospect safety-t
Értékelésem: B+
3/9 (#71) T.J. McDonald (FS)
+ Nagy darab, atlétikus
+ Jól olvas a pályán, van esze
- Technikai hibák, kicsit nyers
- Voltak a táblán nála jobb prospect-ek, szóvak kicsit reach (Fisher sulija, edzette az apját is, emiatt szubjektív dolgok is közrejátszhattak a választásban)
Értékelésem: B-
3/30 (#39) Stedman Bailey (WR)
+ Gyors, és remek a keze
+ Azonnal bevethető, slot-ként és outside WR-ként is akar
+ Kimehetett volna akár a második körben is, így egy nagyon kicsit steal
- Alacsony, voltak még bent nála magasabb elkapók is
- Hasonló feladatokra alkalmas mint Austin, kicsit luxus két hasonló elkapót húzni
Értékelésem: B
4/16 (#113) Barrett Jones (C/OG)
+ Több poszton is bevethető
+ Szorgalmas, nincsenek magatartási gondjai
+ 4. körben abszolút steal
- Szerettem volna, ha korábban draftolunk erre a posztra
Értékelésem: A-
5/16 (#149) Brandon McGee (CB)
+ Nagyon gyors
- Inkonzisztens teljesítmény
- Voltak bent nála jobb CB-prospect-ek, szóval reach (talán a leggyengébb pickünk az ide drafton)
Értékelésem: C
5/27 (#160) Zac Stacey (RB)
+ Masszív, zömök erőfutó
+ Állítólag nagyon jól lát a pályán
+ Akár azonnal bevethető
- Egy plusz picket elvesztegettünk rá
Értékelésem: B
Összeségében egy erős B-t tudok adni az egész draftunkra. Mert bár nem ilyen sorrendben, de kb. hasonló posztokra draftoltam volna.
Amit azért sajnálok:
Szerettem volna egy 1. vagy 2. körös safety-t. Ha McDonald és Stewart bevállik idén, akkor nem leszek emiatt mérges. Viszont ha gondjaink lesznek a poszton, akkor nagyon! Sokáig bántam, hogy nem húztunk top OG-t az elején, de aztán a 4. körös Barrett-steal-lel sikerült némileg feledtetniük ezt Snead-éknek.
Remélem Snead-ék megoldják a safety problémát is valahogy. Mondjuk visszahívja Mikell-t egy évre. Úgy talán még B+-t is adnék a draftunkra.
Persze annak függvényében hogy mennyire válnak be a draftolt játékosok, illetve mit ér el a csapat idén, még lehet rosszabb, vagy jobb megítélésű is ez a draft! Alapvetően elégedett vagyok, és reménykedve várom a szezont.
több mint 11 éve
A 7 újonc közül 4-en csapatkapitányok voltak, igazi vezéregyéniségek... BTW, tavaly mi voltunk a legfiatalabb csapat, és idén csak tovább fiatalodtunk..
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 11 éve
FBKrisz
643
csak a laba ne lenne gyenge 😊Az igen!!!satnya, nincs ereje 😀Carmeloman
www.youtube.com/watch?v=EcgHXKMiXi4
Bakker, a végén még megszeretem ezt a 5. körös feltrade pick-et?!Pizsama
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Nem lett rossz a draft, gratula. Bradfordnak kellene felnőni a feladathoz lassan...Medvepapaerre várunk évek óta :S
több mint 11 éve
Nem lett rossz a draft, gratula. Bradfordnak kellene felnőni a feladathoz lassan...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Rams RB depth chart:nem lehet tudni kiből mi lesz..én reménykedem..és a legfiatalabb csapat a miénk 😊
Pead, Richardson, Ganaway, Stacy, Cunningham
Na, lehet válogatni! 😊Pizsama
több mint 11 éve
Rams RB depth chart:Pead, Richardson, Ganaway, Stacy, Cunningham
Na, lehet válogatni! 😊
több mint 11 éve
Carmeloman
644
még egyet aludva a draftra, még jobban tetszik. a 7 draftoltból négyet kezdőnek várok (Austin, Ogletree, McDonalds, Jones), a többiek pedig remek szituációs embereknek tűnnek.igen. utolsó esély..
egy biztos, Sadford-nak megadtak minden lehetőséget, hogy bizonyítson.
jöttek skill-re: Cook, Austin, Bailey, Stacey, jöttek a falba: Long, Jones.
jövőre 1. körös QB pick lesz, ha nincs PO.DiamondsHead44
Ogletree: Pick Analysis: "He's much more talented a player than the 30th overall pick in the draft. He plays linebacker like the safety he used to be. This kid does not take on the blockers, but he's a great athlete." -- Mike Mayock
több mint 11 éve
még egyet aludva a draftra, még jobban tetszik. a 7 draftoltból négyet kezdőnek várok (Austin, Ogletree, McDonalds, Jones), a többiek pedig remek szituációs embereknek tűnnek.egy biztos, Sadford-nak megadtak minden lehetőséget, hogy bizonyítson.
jöttek skill-re: Cook, Austin, Bailey, Stacey, jöttek a falba: Long, Jones.
jövőre 1. körös QB pick lesz, ha nincs PO.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Nünüke
558
Akik bentmaradtak,és hova várták öket.WR *Da'Rick Rogers 3-4.kör
OLB Thomas, Chase 3-4 kör
FS Jefferson, Tony 5. kör
ILB Reddick, Kevin 4-5.kör
RB Johnson, Dennis 5-6.kör
Ès persze van még egy jó pár más játékos.
Talán van közöttük valaki akit érdemes lenne közelebbröl is megnézni.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Rodgers ilyen rossz? nem vitte el senki..legrosszabb esetben 4.-re várták..
több mint 11 éve
Bleacher szerint Ray Ray Armstrong-gal is tárgyalunk.
több mint 11 éve
az eddigi UDFA-ink:Brett Baer, K, Lousiana Lafayette
Braden Brown, OT, BYU
Benny Cunningham, RB, Middle Tennessee State
Cody Davis, S, Texas Tech
Michael Gillard, MLB, Georgia
Philip Lutzenkirchen, TE, Auburn
Graham Pocic, OL, Illinois
Gerald Rivers, DE, Ole Miss
Philip Steward, LB, Houston
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Carmeloman
644
az érdekes, hogy mindjárt vége, de Da'rrick Rodgers még benn van..
több mint 11 éve
Azért Snead bevallotta a 3. napi sajtókonferencián, hogy volt olyan kiszemelt, akit elvittek előlünk. De ennek ellenére nagyobb részt olyan embereket húztunk, akik rajta voltak listán.
több mint 11 éve
Stacy-t kivittétek előlünk 😕 Nagy kiszemeltem volt, kiváncsi vagyok mire viszi, én nagyon bízok benne.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Redskins elvitte Rambo-t. Végül csak bevállalta valaki. Ha meg tudják nevelni, akkor nagy steal lehet!
több mint 11 éve
Igen, sajnos a Seahawks és 49ers is elhappolt pár jó embert (Williams, Lattimore, Patton), szóval baromi durva lett az NFC West!
több mint 11 éve
Az igen!!!Állítólag csak a legjobbak tudják áttörni a Kentucky védelmét.
Feltrade jó ötlet volt. Kellett még egy RB, és rendben is vagyunk. Érdekes lesz a Stacy, Richardson, Pead triamvirátus.
Ami nem tetszik az idei draftban az az, hogy megint a csoportellenfélhez ment egy rakat kedvenc prospectem. Cooper, Minter, Okafor... köcsög Cardinals. 😛
több mint 11 éve
Murray-t elvitte a Raiders. 😕Majd meglátjuk, ki viszi többre, ő vagy Stacy! 😊
több mint 11 éve
A 6. körös választásaink HOU-ba költöztek, úgy fest számunkra végetért a 2013-as draft.Alminden need-re húztunk, ők is húznakhaza, kezdődik a Cobra11
STL Curtain
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Az igen!!!satnya, nincs ereje 😀