NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Carmeloman
644
nekem ezek a pickek nem tetszettek, a Mekit nem szeretem :S valamiért nem szimpi. Én inkább ha már ezt a kettőt akartuk posztot, elhoztam volna Allent, 30.-ra meg Rambot v. Thomast..és eltradelném Samut,jöjjön Geno a társaihoz 😀
őket nem kellene egymásnak bemutatni 😊
több mint 11 éve
Al
594
Már csak Geno Smith hiányzik a pakliból. Kár, hogy elkelt már 😊
több mint 11 éve
McDonald azért igen kérdéses. Bár én bírom, mert töri a csontokat rendesen a takckle-öknél, de talán lett volna jobb választás is.Bailey viszont egész jó pick itt. Kár, hogy kurvára nem látom értelmét. Nem tudom mi lesz ebből az offense-ből, de van egy kurva nagy Tight endünk, meg egy tucat 180 alatti elkapónk. Nem rossz célpontok Sámuelnek, de vajon a fal is bírni fogja ?
több mint 11 éve
Azóta volt egy élő sajtótájékoztató is, Austin-nal és Ogletree-vel. Egész szimpatikus volt most ez az Alec gyerek. Látszik rajta ugyan, hogy csibész, de az is, hogy nem teljesen kezelhetetlen. A múltat bánja, nem tudja megváltoztatni, igyekszik a jövőbe tekinteni. Fisher-en és Snead-es is látszott, hogy jól bánnak a játékosokkal, tényleg egyfajta családias jelleggel kezelték az új "családtagokat". Jó lesz ez!
több mint 11 éve
Rams 1st round press conferenceRiporter: Austin... (ezt nem értettem) ...in the backfield in college, is it reasonable that he can do that staff in the NFL?
Bajusz: Maybe.
Snead: I wonder if we will see it in pre-season...
Bajusz: No...
Áh, sírok! 😀
több mint 11 éve
"Last week, Rams took their QBs to W. Virginia to throw to Tavon. Fisher stopped workout after 2 throws to tell QBs to stop smiling so much."
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Ogletree-vel kapcsolatban:_tény, nem a legjobb tackler, de szeret keményen ütközni
_viszont gyors, a read option ellen nem lesz haszontalan (és abban tavaly sem voltunk rosszak, hiszen a "nagy" read option-ös csapatok közül csak a Seahawks tudott megverni minket)
_a safety múltja pedig a pass protection-ben jöhet jól
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
több mint 11 éve
sok minden történt és sok minden kavarog a fejemben.Én bízom Fisher-ben! Snead-ben is, bár meg kell valljam, vannak azért fura húzásai (tavaly Pead és Quick, idén Ogletree). De ha azt mondják, hogy tényleg őket akarták, akkor hajrá, nem panaszkodom!
letréd pipa, OLB pipa, WR pipa
a feltérdnél kicsit ideges lettem, de:
_egyértelmű volt, hogy Fisherék nagyon jónak tartják Austin-t
_nem maradt volna benn a 16. pick-ig, a Jets valszeg elvitte volna
_2 WR ment, így 2 WR jött
_a WR corps gyorsasága, ezzel a strech, + a méretek miatt a mismatch-ek lehetősége megnőtt
a letréd egyértelmű volt, de
_maga az Ogletree pick meglepett, bár visszaolvasva a híreket nem meglepő
_safety-t vártam, de abszolút need-re jött ő is
mi várható?
_nincs kizárva, hogy rámegyünk Cyprienre egy újabb feltréddel, de a 3. körben Rambo is jöhet
_ha HoneyBadger bennmarad a 3. körig tutira rárepülünk - ezzel borul a jóslatom, de én elégedett lennék vele
összességében:
_Snead azt nyilatkozta, hogy ők ezt a 2 playa-t akarták az első körben - In Fisher We Trust (ugye Pizsi? 😉 )
_ugyan nincs 2. körös pick-ünk, de perpill ugyanannyi van szummában, mint csütörtök este volt és 2 need-es pozíció pipálva
_nekem jó ez a választás, tavaly sokkal elégedetlenebb voltam, és kiderült, hogy nem hülye ez a vezetői gárda, szerintem most is tudják mit akarnak
_nálam B- eddigDiamondsHead44
Biztos van valami ötletük a Safety need megoldására, csak jó lenne már tudni, hogy mégis mi (állítólag nagyon tetszett nekik Shamarko Thomas)!
(Majd a Superbowl vereség után nekem adtok igazat, hogy előre megmondtam.) 😀
több mint 11 éve
sok minden történt és sok minden kavarog a fejemben.letréd pipa, OLB pipa, WR pipa
a feltérdnél kicsit ideges lettem, de:
_egyértelmű volt, hogy Fisherék nagyon jónak tartják Austin-t
_nem maradt volna benn a 16. pick-ig, a Jets valszeg elvitte volna
_2 WR ment, így 2 WR jött
_a WR corps gyorsasága, ezzel a strech, + a méretek miatt a mismatch-ek lehetősége megnőtt
a letréd egyértelmű volt, de
_maga az Ogletree pick meglepett, bár visszaolvasva a híreket nem meglepő
_safety-t vártam, de abszolút need-re jött ő is
mi várható?
_nincs kizárva, hogy rámegyünk Cyprienre egy újabb feltréddel, de a 3. körben Rambo is jöhet
_ha HoneyBadger bennmarad a 3. körig tutira rárepülünk - ezzel borul a jóslatom, de én elégedett lennék vele
összességében:
_Snead azt nyilatkozta, hogy ők ezt a 2 playa-t akarták az első körben - In Fisher We Trust (ugye Pizsi? 😉 )
_ugyan nincs 2. körös pick-ünk, de perpill ugyanannyi van szummában, mint csütörtök este volt és 2 need-es pozíció pipálva
_nekem jó ez a választás, tavaly sokkal elégedetlenebb voltam, és kiderült, hogy nem hülye ez a vezetői gárda, szerintem most is tudják mit akarnak
_nálam B- eddig
STL Curtain
több mint 11 éve
Austin ezzel a mérettel is nagyon király lesz. Igazi playmaker, bár kevésbé WR alkat, de Samu kedvenc célpontja is Amendola volt, aki szintén hasonló képességekkel bírt. Faltrade miatt én se vagyok felhőtlenül boldog, de ha stabil kezdőként tudna hozni 1000 yard körül megérte. Kíváncsi vagyok az NFL cornerek mihez kezdenek majd vele.Ogletree-t én nem bírom, de alá írom, hogy iszonyatosan ígéretes tehetség, és brutális lesz itt is. Pályán kívüli problémáitól se igen tartok, ha Fisher megnevelte Jenkinst ést Johnsont is, szerintem ő sem fog kifogni rajta. Ha rájön, hogy mekkora sztár is lehet, ha leszokik a balhékról... Főleg 1/30-ra bőven egy A+ húzás.
Mai nap viszont tényleg érdekes lesz. Két 3. körből még futhatja feltrade-re is. Nem tudom mik lehetnek a további elképzelések. Fasza seafty mindenképpen kéne (Cyprien jó lenne, de róla valószínűleg lecsúszunk), utána viszont eléggé egybe van a mezőny. Vagy FA-n még mindig ott van Rhodes, Mikell is visszajöhet. Guardot lehet később is szerezni, bár szerintem Fisherék próbálják majd megoldani a Watkins/Smith párossal. Ha a Richardson/Pead páros is megállja majd a helyét akkor elevickélhetünk, mint tavaly.
több mint 11 éve
Steve Smith vagy Welker sem nagyobb, de Harvin sem égimeszelő. nem lesz gond vele, azonnal óriási segítség lesz az támadóknak 😊kristofHarvin 1/22, Smith 3. körös, Welker-t nem is draftolták.
Nem azzal van a bajom, hogy relatív alacsony. Hanem hogy egy alacsony playmaker ér-e 1/8-at.
több mint 11 éve
FBKrisz
643
Sztem az elso nap rendben van, Austin nagyon kellett Amendola utan.Nagy lesz.😊Ogletree pedig szamomra az alom pick 😊 4eve konyorgok egy allat OLB miatt, O az lesz. A Dunbar-Lau-OG lb sor sztem rendesen dorzsolni fog.
'I BELIEVE'
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Steve Smith vagy Welker sem nagyobb, de Harvin sem égimeszelő. nem lesz gond vele, azonnal óriási segítség lesz az támadóknak 😊
több mint 11 éve
Felemás érzéseim vannak az első körünkkel kapcsolatban.#8 Tavon Austin:
Oké, hogy a legnagyobb playmaker az idei drafton, de számomra kétséges, hogy top10-es prospect lenne (egy NFL-es védelem ellen ilyen termettel?), szóval nem vagyok benne biztos, hogy megérte feltradelni érte.
Ha 1/16-ra benn lett volna, akkor instant get, de így, hogy odaadtuk érte a második körös pickünket, és hogy a többi első körös WR mennyire későn kelt el, számomra nem tűnik annyira jó pick-nek. Ettől függetlenül örülök neki, hogy nálunk landolt.
#30 Alec Ogletree:
Harmincadiknak elhozni az egyik top LB prospectet nagy szó...lenne. Ha nem lenne nagyobb need a Safety pozíció, nem lennének pályán kívül gondok vele, nem ment volna ki 3 top prospect Safety az első körben, és lenne egy második körös pick-ünk, ami ugye nincs.
Mindez úgy, hogy Matt Elam benn volt még 30-nál!!!
A Bills-től kapott #71 pick-ig még 39 embert vihetnek el előlünk. Ebből vajon hány lesz Safety? Ki marad nekünk addig? Shamarko Thomas, Bacarri Rambo?
Kicsit furán veszi ki, hogy évek óta ágálok az első körös OLB pick mellett, most meg leszólom. De valahogy úgy érzem, hogy nem idén, és nem Ogletree-t kellett volna húzni első körben a Rams-nek erre a posztra.
Szóval alapvetően 2 tehetséges játékossal gazdagodtunk, viszont nincs 2. körös pick-ünk, nem lesz 1-2. körös Safety-nk és OG-nk.
Ezért felemásak az érzéseim. (Majd elmúlik.....vagy nem)
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Ogletree is jó 😊
több mint 11 éve
Carmeloman
644
én örülök Austinnak.. imádom a játékát! safety jó később is, sok az egyforma ember..
több mint 11 éve
The Miami Herald's Armando Salguero reported Wednesday citing a source that among the teams the Dolphins called to see if they're interested in Bess are the Arizona Cardinals, St. Louis Rams, San Francisco 49ers, Minnesota Vikings and New York Jets.
több mint 11 éve
Rams' second-first round pick, No. 22 overall, clearly is for sale. STL looking to deal out of 22.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) 2013. április 25.
Hearing that goal for ATL in possible trade up is a DE/pass rusher. Best ATL can do is prob 22 or 23, putting them in range for Bjorn Werner
— Jason Cole (@JasonColeYahoo) 2013. április 25.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
inkább.. elit elkapó szerint nem lesz benn nekünk..futó meg nagyon lutri.a letréd jóslatomat változatlanul fenntartom.és milyen geci szar lesz felvételről kibírni, hogy ne nézzem meg előre az eredményt...
az első négy pick-et kiegészítem WR-rel
soká lesz még péntek hajnalDiamondsHead44
Csak Vaccaro legyen a mienk...
Mayock is a védelemre menne rá: www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/mike-mayock/171006
Vaccaro és Ogletree.süti
több mint 11 éve
a letréd jóslatomat változatlanul fenntartom.és milyen geci szar lesz felvételről kibírni, hogy ne nézzem meg előre az eredményt...
soká lesz még péntek hajnalDiamondsHead44
Csak Vaccaro legyen a mienk...
Mayock is a védelemre menne rá:
Vaccaro és Ogletree.
több mint 11 éve
Saffold részt vett sz első edzésféleségen. hacsak nem lesz trade, vagya letréd jóslatomat változatlanul fenntartom.
szinte biztos vagyok abban ,hogy az egyik első körös pickünket letrédeljük.
az első 3 pickre S, OLB, RB választást várok.DiamondsHead44
soká lesz még péntek hajnal
STL Curtain
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2013/media-mock-drafts#pick=1Vaccaro és Richardson. Hol kell aláírni ?
több mint 11 éve
Én nagyon kedveltem az elején, és vártam tőle a csodát (kb. olyan RGIII típusút), de aztán egyre több hibát láttam tőle, és olyan "képességeket" (illetve azok hiányát) amiket nem nagyon lehet fejleszteni. Aztán végképp megharagudtam rá, mikor egy vesztésre álló meccs alatt az oldalvonalon nevetgélt. Jó irányító, nem volt jó csapat körülötte, de amennyit kap, és ahogy teljesít, az nincs arányban. Nem benne látom a Rams jövőjét. Nem egy Bulger, de nem is egy Rodgers.én bírom,meg jó játékos, de nem ennyire..Carmelomanahhoz kell a másik fél szándéka is. na az nincs meg. ha idén sadford nem teljesít, jövőre jön a qb pickDiamondsHead44Chris Long szerződését átstruktúráltátok, 4,5 misi cap space szabadult fel: www.nationalfootballpost.com/Rams-create-needed-cap-room-with-Chris-Long-restructure.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterempty taxinagyon kellett.. Samuét nem akarják?Carmeloman