NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Al
594
Turfshowtimes-on már kétszer is belebotlottam Latavius Murray nevébe a kommentek között. Elgondolkodtató!Már csak a mez száma (#28) miatt is szimpi 😊
www.youtube.com/watch?v=PAu8aoMGz60
A második 6. körös pick-re próba-szerencse alapon?Pizsama
több mint 11 éve
Nünüke
558
Turfshowtimes-on már kétszer is belebotlottam Latavius Murray nevébe a kommentek között. Elgondolkodtató!Akkor inkább Randle, Joseph 😉
www.youtube.com/watch?v=PAu8aoMGz60
A második 6. körös pick-re próba-szerencse alapon?Pizsama
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 11 éve
Turfshowtimes-on már kétszer is belebotlottam Latavius Murray nevébe a kommentek között. Elgondolkodtató!www.youtube.com/watch?v=PAu8aoMGz60
A második 6. körös pick-re próba-szerencse alapon?
több mint 11 éve
És Rambo még mindig bent van. Valami probléma lehet vele, ha senkinek sem kell (?) :/
több mint 11 éve
Cardinals 3-mal utánunk el is vitte Earl Watford-ot (OG).Redskins sajnos elvitte P. Thomas-t (SS), a Packers Lacy után Franklin-t (RB) is behúzta és a futók közül sajnos Lattimore is kiment (rádadásul pont a Friszkó vitte el, akik Patton-t is behúzták #128-ra). Ezek közül mind a négyet szívesen láttam volna a Rams-ben.
több mint 11 éve
Egyébként nagyon gyors választás volt, pillanatok alatt döntöttek 😊Al
Valószínű fenn volt Bajusz&Haj© tábláján...valahol.
több mint 11 éve
Al
594
Egyébként nagyon gyors választás volt, pillanatok alatt döntöttek 😊
több mint 11 éve
Al
594
Barrett-et a 2. köre várták, úgy hogy a 4-ben kész főnyeremény. Nagyon dicsérték a választást a studióban ülők is.
több mint 11 éve
Nünüke
558
Na most még SS Thomas vagy Rambo,és akkor elmondhatjuk,hogy nagyon jól sikerült az ez évi Draft.
több mint 11 éve
Nünüke
558
Nagyon jó választás .Több poszton is tud játszani,bár szerintem C Wells utódja lesz.
több mint 11 éve
és IGEN!!! need-re BPA (az adott pozícióban), így kell ezt. Végre! Hülyén hangzik, de talán ennek a pick-nek örülök eddig a legjobban.
több mint 11 éve
Nünüke
558
OG/C J.BarrettMindjárt mi jövünk.Remélhetőleg! Esetleg CB, vagy DE? :/
Safety vagy OG más nem lehetRamsfan
Csak ne RB-t!
Időközben Shamarko-t elvitte a Steeler, de Rambo még bent van. Én OG-re szavaznék!Pizsama
több mint 11 éve
Na, erre a pick-re nagyon kíváncsi leszek.
több mint 11 éve
Mindjárt mi jövünk.Remélhetőleg! Esetleg CB, vagy DE? :/
Safety vagy OG más nem lehetRamsfan
Csak ne RB-t!
Időközben Shamarko-t elvitte a Steeler, de Rambo még bent van. Én OG-re szavaznék!
több mint 11 éve
Nünüke
558
Az is érdekes,hogy még mindig bent van Safety Phillip,Shamarko,Rambo.
több mint 11 éve
Nünüke
558
Mindjárt mi jövünk.Safety vagy OG más nem lehet
több mint 11 éve
Anno nem olvastam el Bailey ismertetőjét itt a fórumon, most megtettem, és mit találtam:"Eredményességét annak is köszönhette, hogy az ellenfelek védőinek ugyanakkora vagy adott esetben nagyobb figyelmet kellett fordítaniuk csapattársára, Tavon Austinra."
Azt hiszem a Rams-nek nem kell amiatt aggódnia, hogy nem lesz aki elvonná a figyelmet Bailey-ról..
több mint 11 éve
Én abban reménykedem, hogy esetleg a 4. körben még elcsípünk egy épkézláb OG-t. Nem nagyon néztem a hátsó körös prospecteket mert reméltem hogy az első három körben húzunk egy guard-ot. A bent maradtak közül most leginkább Earl Watford tetszik.az nfl-ben vannak csodák 😊 én nagyon nagyon örülnék ha behúznánk Rambot vagy Tomikát az egyik pickből..Carmelomanén azt olvastam h. Ogletree ha úgy alakul safetyt is játszhat..Egyetemen ott is játszott, pályafutása elején.Tehát akkor draftoltunk egy ILB-t OLB posztra, hogy aztán esetleg Safety-ként játszassuk? Nem hinném...Pizsama
2010: He eventually started getting some small amounts of playing time at safety. He was inserted into the starting strong safety spot for the final 3 games of the regular season for Georgia.Carmeloman
több mint 11 éve
Carmeloman
644
hmm.. most néztem.. TJ Maki apja a 49ers-szel volt Super Bowl győztes..
több mint 11 éve
Carmeloman
644
az nfl-ben vannak csodák 😊 én nagyon nagyon örülnék ha behúznánk Rambot vagy Tomikát az egyik pickből..én azt olvastam h. Ogletree ha úgy alakul safetyt is játszhat..Egyetemen ott is játszott, pályafutása elején.Tehát akkor draftoltunk egy ILB-t OLB posztra, hogy aztán esetleg Safety-ként játszassuk? Nem hinném...Pizsama
2010: He eventually started getting some small amounts of playing time at safety. He was inserted into the starting strong safety spot for the final 3 games of the regular season for Georgia.Carmeloman
több mint 11 éve
én azt olvastam h. Ogletree ha úgy alakul safetyt is játszhat..Egyetemen ott is játszott, pályafutása elején.Tehát akkor draftoltunk egy ILB-t OLB posztra, hogy aztán esetleg Safety-ként játszassuk? Nem hinném...
több mint 11 éve
Carmeloman
644
én azt olvastam h. Ogletree ha úgy alakul safetyt is játszhat..Egyetemen ott is játszott, pályafutása elején.2010: He eventually started getting some small amounts of playing time at safety. He was inserted into the starting strong safety spot for the final 3 games of the regular season for Georgia.
több mint 11 éve
Nálam pont fordítva McDonald egy C+, Bailey meg egy B+Austin mögött értelmes elkapó Givens, aki meccsenként elkap 1-2 labdát és abból hoz 80 yardokat. Erre meg nem lehet építeni. Pettis nagyon nem vált be, és Quicknek is bőven adós még a jó játékkal. Bailey meg bőven underrated prospect, úgyhogy jó húzás.
több mint 11 éve
1/8 WR T.Austin nagyon jó húzás volt,és indokolt is.Egyet kell értsek veled! Ugye a 1. kör után muszáj volt #71-re safety-t húzni, de - szerintem - voltak még bent jobbak is T.J. McDonald-nál. Ugye ex-NFL-es az apuka, állítólag van esze is a játékhoz, és hát elég nagy darab. Én viszont mégis inkább a fürgébb Shamarko Thomas-t választottam volna itt. De Bajusz&Haj© biztos látnak ifjabb Tim-ben valamit, amit én (mi) még nem. B- nálam.
1/30 OLB A.Ogletree bíztosan egy nagyon jó játékos lesz,de szerintem igy hogy nincs egy valamire való Saftynk , J.Cyprien talán jobb megoldás lett volna.
3/8 FS McDonald, T.J. Most innen nehéz eldönteni,hogy ö lenne a legjobb FS a bentmaradt Saftyk közül.Èn bízom benne hogy Fisherék tudják hogy miért T.J-t választották.
3/30 WR Bailey Stedman Számomra teljesen érthetetlen.
Mivel én 1/30ra Cyprien választottam volna itt OLB Gooden Zaviar lett volna az én emberem.
Minek kell még egy alacsony WR?(Legalább is itt)
Bent van még egy jó pár Safty mint T.Philip,T.Shamarko,vagy akár OG/C J.Barret
SS,OG,DT,CB fontosabb lett volna mint még egy WR.
Még van 4 Pickünk amivel talán a maradék lyukakat betömhetjük.Ramsfan
A #92-re alacsony WR számomra is érthetetlen. Oké, hogy kellenek az elkapók Samunak, de ennyire? És ha már WR, miért nem valaki magasabb (Rogers, Swope, Patton)? Én ide RB-t vagy OG-t húztam volna, annak függvényében hogy a reális célpontok közül kinél esélyesebb, hogy bent marad 4. körre. Egyetlen értelmét látom ennek a pick-nek, Samu el van látva célpontokkal (tavaly 2. és 4. kör, idén 1. és 3., +Cook FA-ról), szóval innentől kuss van neki, tessék dobálni és hozni az eredményeket! Csak emiatt C+
Eddig egy közepes B nálam a draft, várom hogy feltöltsék a maradék need pozíciót (OG, RB, SS, CB) a hátra levő 4 pick-kel.
több mint 11 éve
Nünüke
558
1/8 WR T.Austin nagyon jó húzás volt,és indokolt is.1/30 OLB A.Ogletree bíztosan egy nagyon jó játékos lesz,de szerintem igy hogy nincs egy valamire való Saftynk , J.Cyprien talán jobb megoldás lett volna.
3/8 FS McDonald, T.J. Most innen nehéz eldönteni,hogy ö lenne a legjobb FS a bentmaradt Saftyk közül.Èn bízom benne hogy Fisherék tudják hogy miért T.J-t választották.
3/30 WR Bailey Stedman Számomra teljesen érthetetlen.
Mivel én 1/30ra Cyprien választottam volna itt OLB Gooden Zaviar lett volna az én emberem.
Minek kell még egy alacsony WR?(Legalább is itt)
Bent van még egy jó pár Safty mint T.Philip,T.Shamarko,vagy akár OG/C J.Barret
SS,OG,DT,CB fontosabb lett volna mint még egy WR.
Még van 4 Pickünk amivel talán a maradék lyukakat betömhetjük.